Göteborgin automurhan tausta: pojat ajoivat äitinsä kuoliaaksi

Tapahtumapaikka kuvan vasemmanpuoleisella kävelytiellä.
Eilisen Göteborgin yliajon taustalta löytyy taas heti niin kummallisia juttuja, että ei mitään rajaa. Ensinnäkin yliajaja oli poika, joka ajoi äitinsä kuoliaaksi. Teko luultavasti kuvattiin myös sosiaaliseen mediaan.

Yliajossa kuoli noin 40-vuotias nainen ja loukkaantui naisen miesystävä. Teosta epäillään nyt äidin kahta parikymppistä poikaa. Pojat olivat kahdestaan liikkeellä autolla, kunnes äiti ja mies tulivat vastaan. Miehet ajoivat ohi, mutta tekivät u-käännöksen vähän matkan päässä. He ikään kuin ottivat vauhtia, siirtyivät jalkakäytävälle ja ajoivat suoraan uhriensa päälle.

Molemmat uhrit lensivät pitkän matkaa. Kun teko oli tehty, miehet poistuivat paikalta. Kuitenkin jossain 100 metrin päässä tekopaikasta auto pysähtyi vielä kerran, kuljettaja tuli ulos ja penkoi jotakin auton peräkontista. Sitten he poistuivat paikalta.

Näiden miesten lisäksi teosta on otettu kiinni kuusikymppiset poikien isänpuoleisen suvun mummo ja pappa. Heitä epäillään rikoksen suosimisesta.

 

Kaikki osapuolet olivat jotain romanialaisia ”gipsyjä”, tai jotain sen sellaista. Meininki on ollut ennen ja jälkeen teon puhdasta draamaa. Tekijät kuvasivat teon jälkeen Facebookiin live-filmin, jossa toinen miehistä kehuskelee teolla ja kertoo, että elottomana jäivät makaamaan katuun. Filmiltä näkyy auton kuskin puolen ikkunaan tulleet iskujäljet. Filmin lopussa autoa kuvataan ulkoapäin ja Mersun kuskin puolen keulassa on klommoja.

Kannattaa katsoa filmi, vaikka ei ymmärrä kieltä. Saa käsityksen, että kuinka vähäjärkistä porukkaa sitä maailmassa kuljeksiikin.

Myös äiti oli tehnyt viikkoja ennen tapahtumaa live-filmejä, joissa puhutaan draaman sävyyn. Koska en ymmärrä kieltä, niin en tiedä mistä puhutaan, mutta joitakin kommentteja kääntämällä saa kuvan, että joku sukuriita siellä on menossa.

Luultavasti tapahtumat liittyvät naisen uuteen miesystävään, jota on sitten ratkottu koko suvun voimin Facebookin live-lähetyksissä ja lopulta asiaan on keksitty sopiva ratkaisu. Mahdollisesti myös itse teko kuvattiin, mutta en nyt löytänyt filmiä mistään.

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
T

Nämä mustalaisethan ovat niitä hyviä maahanmuuttajia sillä tulevat kristitystä maasta(sarkasmia)

Dan Wesson

Valitettavasti äo on selvästi samalla kengännumeron tasalla kuin useimpien muidenkin matujen. On ollut muutenkin selvä tappamisen meininki. Ainakin auton kolhuista päätellen vauhtia on ollut reilusti.

Johan Steel

Auto näkyi olevan Jesperin nimissä, oisko toisen polven mustalaisia, sukunimi ei ruotsalainen

Qroquius Kad

Eli kuvio vaikuttaisi siltä, että äiti oli eronnut miehestään ja ottanut uuden joko liian nopeasti tai vääränlaisen miehen tai ylipäänsä uuden.

Veljekset olivat panneet uuden isäpuolen varsin pahakseen.
Ukki ja mummi puolestaan olivat lohduttaneet poikaansa ja yllyttäneet pojanpoikiaan palauttamaan the Kunnian™, joka vaikuttaa olevan mustalaisille samanlainen käsite kuin muslimeille.

And so it goes, sanoi Vonnegut.

Valtsu

Oli niin tärkeää päästä päättämään oman äitinsä asioista, että elinkautinen ei ollut liian kova hinta. Ei olisi taas pottunokat moiseen pystyneet!

PONOMU

Mutta kylläkin pottunokkamustalaiset.

Oloneuvos

Vanha cls mersu, kattoluukku ja kaikki. Alatason pikkugangstereita.

Särmääjä

Taas on oikeen yhteiskunnan monimuotosuus ihan vitun huipussaan.

En FINNE igen?

Voivat olla vaikka suomalaisia jos hyvin käy.
Pojat puhuvat ruotsia ja romania (romani chip), ei romaniaa mikä on ihan eri asia.

En FINNE igen?

Romani eller romani chib, ibland även romska, är ett indoariskt språk som talas av romer. Som indoariskt språk har romani tillsammans med bland annat hindi, urdu, bengali och marathi sitt ursprung i det fornindoariska språket, vars mest kända varieteter är vediska och sanskrit. Wikipedia

Sherlokki suvakko

Tää nykyaika on outoa menoa, ihmishengellä ei mitään väliä! Joku vitun mursu saa enemmän huomiota osakseen. Sos media laittaa vielä bensaa liekkeihin.

Manne ken piss

Kyllä mursu on paljon miellyttävämpi (ja tuo meille sitäpaitsi tärkeää tietoa meristä) kuin joku sekopääserkkuavioliittosukurutstaitutaa-manne.

Lallukka

On ne ja sankareita.

Kari Ilmarinen

Kyseessä Ruotsin median mukaan rangaistus naisen syrjähypystä eli uskottomuudesta. Kun nämä ovat skandinaviaa tallanneet tavallaan satoja vuosia ja integroituminen normaaliin elämänmenoon ja lakeihin edelleen näinkin kaukana, niin pistää pikkuisen ihmettelemään ja pelkäämäänkin kuinka kauan esimerkiksi tämän 2015 maihinnousseen kultin omat säännöt tulevat pysymään voimassa?
Ei hyvältä näytä naisen asema sharia-lakienkaan vallitessa.. Eikä homojen. Eikä transsujen, eikä kristittyjen, eikä..