Göteborgissa tahallinen yliajo, yksi kuoli ja yksi loukkaantui

Göteborgissa tapahtui lauantaina iltapäivällä omituinen teko, jossa autoilija ajoi tahallaan kahden kävelen liikkeellä olleen henkilön päälle. Uhreista nainen kuoli ja mies sai vakavia vammoja.

Useampia henkilöitä oli klo 17.00 aikaan liikkeellä henkilöautolla, kun he Hisingen kaupunginosassa ajoivat ainakin kahden henkilön päälle. Molemmat uhrit vietiin sairaalaan ja poliisi ilmoitti myöhemmin, että 40-vuotias nainen oli menehtynyt saamiinsa vammoihin. Miehellä on vakavia vammoja.

Tapahtuma aiheutti ison poliisioperaation, sillä aluksi ei tiedetty mistä oikein oli kyse. Paikalla oli useampia ambulansseja.

Poliisi otti hetikohta kiinni kaksi henkilöä ja myöhemmin kaksi lisää. Yliajoa epäillään tahalliseksi teoksi, kahta epäillään murhasta ja murhan yrityksestä ja kahta muuta murhasta ja avunannosta murhaan.

Tapahtumapaikalla oli paljon silminnäkijöitä ja tekoa epäillään rikokseksi juuri silminnäkijälausuntojen perusteella. Tietojen mukaan lähistöllä on leikkikenttä tms. huvipaikka, joten silminnäkijöinä on ollut paljon mm. lapsia.

Tietojen mukaan autolla ajettiin ensin tapahtumapaikan ohi, mutta sitten auto teki u-käännöksen ja siirtyi jalkakäytävälle ja tähtäsi suoraan näihin kahteen henkilöön. Teko vaikuttaa suunnitellulta, mutta mitään motiivia teolle ei vielä ole selvinnyt. Tekijöistä ei ole vielä tietoa.

Poliisi pitää asiasta sunnuntaina tiedotustilaisuuden.

Subscribe
Notify of
guest
3 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Asfaltti

Meillä on tilaa ja näin eespäin. Oikeasti tilaa ei ole Ruotsissa vaan joka vokki ja vuokra-asunto on täynnä. Usein joudutaan olemaan väliaikaishökkeleissä. Matuvyöry Ruotsiin on ollut valtava. Ja jos tilaa olisikin ”näitä” ei tule ottaa. Näillä on usein sitä ongelmaa, että autolla tehdään kepposia. Usein alla on Scania. Tunisian Anis Amri teki sen Breitscheidplatzilla Berliinissä, kuusi taisi kuolla.

KUNNIAMURHAYLIAJO

Ilmeisesti kunniamurha. Päälleajajat ovat veljeksiä, ajoivat oman äitinsä päälle joka ilmeisesti käveli jonkun miehen/uuden poikaystävän kanssa. Myöskin naisen ent. anoppi ja appiukko olivat juonessa mukana, kenties takapenkillä Hejaamassa.

Kulttuuri on niin rikastettu että se aivan tirisee!

rocky

Olisiko ollut LLähi-Idän tekoälyllä varustettu autonominen auto.