Valko-Venäjältä taas paljon tulijoita Puolan suuntaan

Venäjä ja Valko-Venäjä ovat taas kiihdyttäneet “pakolaisaseen” käyttämistä Puolaa ja jonkin verran Liettuaa vastaan. Varsinkin Puolan Valko-Venäjän vastainen raja on nyt hyvin monikulttuurinen.

Puolan rajavartioston mukaan kuluvan viikon aikana joitakin satoja ihmisiä on yrittänyt päästä Valko-Venäjän puolelta Puolaan. Tulijat ovat rakennelleet tikapuita ja köysiviritelmiä yrittäessään ylittää Puolan raja-aidan.

Joitakin kymmeniä on päässyt rajan yli, mutta rajavartijat ovat ottaneet kaikki tulijat kiinni ja heidät viedään kiinnipitämiskeskukseen. Kuvassa alla joukko afrikkalaisia tulijoita, joilla ei ollut minkään valtakunnan papereita tai passeja.

 

Tulijoiden joukossa on paljon afrikkalaisia, joista osa on asunut Venäjällä jo pitkään. Venäjä kuskaa porukkaa Puolan rajalle myös “ystävyysmaistaan” Marokosta, Guineasta ja ainakin Ugandasta

Afrikkalaisten lisäksi tulijoita tulee Uzbekistanista, Kuubasta, Irakista, Nepalista, Intiasta, Tadzikistanista ja Libanonista.

Puola uskoo, että tilanne tulee taas syksyä kohti mennessä muuttumaan viime vuoden syksyn kaltaiseksi, jolloin rajan takana odottaa tuhansia tulijoita. Rajavartioston mukaan he kuitenkin tietävät mitä on tapahtumassa ja kertovat, että ihmisten ei pidä huolestua.

– Kukaan ei pääse rajan yli salaa läpsyttelemään Puolan puolelle. Kaikki tulijat huomataan ja heidät otetaan kiinni.

 

Puolan ja Saksan välille on syntynyt mielenkiintoinen “kiista”. Puolaan saapui viime syksynä puolen sataa henkilöä, jotka hakivat turvapaikkaa Puolasta. Sitten ilmeni, että porukka siirtyi Saksaan hakemaan vielä turvapaikampaa. Saksa aikoo kuitenkin palauttaa nämä henkilöt nyt Puolaan.

 

Subscribe
Notify of
guest
39 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Markku_takaisin

Mitä väliä jollain tuhannella ihmisellä on, jos välimeren yli kuljetetaan länsimaisten järjestöjen laivoilla sama määrä joka päivä?

Qroquius Kad

Se, ettei Puola ota heitä(kään) alueelleen.

New Deal

Ehkä Puolalla on moraalinen vastuu.Toimitvathan he aseita käyinnissä olevaan konfliktiin.

Odota yhä milloi Puola nappaa Ukrainasta karpaatit itsellen takaisin.

Hankain

Tuo “konflikti” on Venäjän aloittama valloitussota (vrt, Suomen talvisota), joten on hyvä että mm. Puola on toimittanut aseita puolustajalle.

VMP

Paavo voisi tokasta kerrasta bannata ryssien ipeen, kun katsoo jotain partisaanin tai vaikka kansalaisen sivua ei sinne kommentteja juuri kukaan ei ryssä edes viitsi laittaa kun ne samat ryssät siellä kuten täällä vuoroin täyttävät kaiken venäläisellä paskallaan nekin muka suomalaiset siellä niin ei montaa kommenttia tarvitse lukea kun tulee niissäkin se venäläinen esiin..

kokoomus= siniset_demarit

No, kyllä Suomi ja varsinkin Oulu ottaa ainakin nuo Välimeren takseilla tulevat omakseen, jos joku niitä tarjoaa. Foodorakuskeista sen näkee.

Iltapanomat

Ei saa sabotoida hyvää narratiivia. Unohdetaan kätevästi että länsimaat ovat itse kärränneet kirjaimellisesti miljoonia ja miljoonia rikastajia länteen lyhyessä ajassa. Ja se jatkuu. Se on sivuseikka. Keskitytään anti venäläisyyteen. Se pelastaa meitin.

kaarnalaivan perämies

Yhä useammalle alkaa valjeta että matumigraation syynä EI ole meidän poliitikkojen hyväuskoisuus tai tyhmyys, vaan opportunismi, europelko ja itsekkyys.
Kyllä vihervaseliinitkin ymmärtää että Suomea tässä kupataan.

Taustalla ovat YK:n globalistiset tavoitteet yhteiskuntien välisten elintasoerojen pienentämiseksi.

Siirtolaisuus on tärkeä osa kestävän kehityksen tavoitteita | IOM Finland

Sen saavuttamiseksi on paljon helpompi köyhdyttää vauraita maita kuin vaurastuttaa köyhiä maita.

Suuryrityksien intressi on palkkatason aleneminen.
Muslimimaiden intressi on Islamin levittäminen.

Too many Matukka-ish

Pitää sähköttää aita jos eivät muuten usko?
Jos ei muu auta niin ampua. Meritaxiraijaaminen saa myös luvan loppua. Siinäkään ei ole mitään järkeä jos ajatellaan nokkaa pitemmälle ja se on pakko tehdä, siis ajatella. Kohta on muuten jokaisella Pohjoismaalaisella oma pakollinen kotimatukka.

Ei pakolaiskeskuksiinkaan loputtomasti porukkaa mahdu eikä ole mitään järkeä rakentaa 10.000 pakolaiskeskusta joissa istuu 10 miljoonaa matukkaa kulutuseränä, tappelemassa.

Last edited 1 vuosi sitten by Too many Matukka-ish
Peter Orbon
Tehdäänkehitysmaayhdessä

Mutta kun EU ja 62 miljoonaa pakoloista Suomeen. (Kalergi plan)

Ilmari

Kalergi on joku järjetön salaliittoteoria

VMP

Niin sinä venäjän propaganda tuutti ota miinus kuten muutkin kätyrit.. Älä edes kiistä historiasi puhuu puolestasi ja tämäkin väittely on käyty.

Ilmari

Vihreillä on Suomessa puoli miljoonaa äänestäjää. He voivat majoittaa kaikki eikä tule edes ahdasta. Voi tulla jopa pientä kilpailua kun kaikki eivät voi saada.

Piikivi

Minä en ainakaan ota yhtään matukkaa kotiini. Jossain menee sekin raja mitä ihminen voi sietää.

Kukavaan

Huonoimmassa skenaariossa suomalaiset pakotetaan rangaistuksen uhalla ottamaan matuja asumaan. Toivottavasti tällaiseen ei alistuta. Päättäjämme ovat kyllä niin röyhkeitä, että voivat tällaista yrittää. Oma vika, jos äänestämme päättäjiksi vihreitä ja vassareita.

Piikivi

Rangaiskoon, mutta sitten tulee vastarintakin. Laittakoon vaikka vankilaan, mutta vapaaehtoisesti en ala musu-ukon kanssa elämään. Sittenhän ei ole enää millään väliä, jos pakolla olisi otettava joku vieras tai kokonainen perhe vieraasta, viheliäisestä kulttuurista oman katon alle. Mitä elämää se sellainen elämä enää olisi.

Dan Wesson

Ei tule tapahtumaan. Jos pakolaisia on niin paljon, että niitä aletaan pakolla tunkemaan natiivien koteihin, niin pitää huomioida pari asiaa. Suurin osa ei tule pakkosijoitusta hyväksymään, josta aiheutuu jatkuvia ja vakavia yhteenottoja viranomaisten kanssa. Tässä tilanteessa on kyse yli miljoonan matun vyörystä. Sitä ei kestä myöskään yhteiskuntarauha. Rikollisuus, raiskaukset, ryöstöt ym. eivät ole kenenkään hallinnassa, joka käytännössä tarkoittaa anarkiaa. On hyvä pitää aina mielessä, että rauha ja hyvinvointi eivät ole itsestäänselvyyksiä. Hallitsematon matuvyöry tekee selvää kummastakin.

Peter Orbon

EU:n parjaamat Itä-Euroopan maat tulevat ennenpitkää tarvitsemaan vähemmän piikkilankaa kuin matumagneettiset “sormenheristäjävaltiot”.

Suomi Finland

Talven tullen läpsyttelijöille tulee kylmä. Toivottavasti heitä valistetaan rajalla tulevista kylmistä keleistä ja ohjeistetaan läpsyttelemään takaisin kotimaahansa viimeistään lokakuun alussa.

Sama vanha virsi taas!!!

Kun kylmä tulee alkavat avustusjärjestöt anomaan meiltä rahaa, ruokaa, vaatteita, telttoja, makuupusseja, trangioita, bajamajoja… jotka sitten kuskataan rajalle missä syntyy pieniä kyläyhteisöjä joissa tapellaan, tapetaan, raiskataan pikkulapsia jne.

Oloneuvos

Ei niillä kylmä tule hanhilogolla varustetussa untuvatakissa. Kyllä ne jo tietää olosuhteet.

Peksi

On se jännä,kun kukaan ei oikeasti noita halua..juhlapuheista huolimatta

Qroquius Kad

Kyllähän Suomen ja Ruotsin batiikkinoidat haluavat noita kyltymättömästi.

rahaa on millä mällätä

Puhumattakaan avustusjärjestöistä, jotka ovat säälimainonnallaan keränneet miljoonia ja miljoonia. Lisäksi röyhkeästi ovat iskeneet suomalaisiin vanhuksiin, jotta testamenttaavat omaisuutensa jne näille mafioille. Eli suoraan sanoen matuille sekä omiin suojatyöpaikkoihinsa. Näiden lisäksi esim stea rahoitus, sekä ulko ja sisä ministeriön myöntämät miljoonat. Vai pitäisikö puhua miljardeista.

Misa minu raha

Ja on prkl: n varmaa, että maksavat näistä yltäkylläisistä tuistaan, esim tulkkien, asianajajien yms sellaisten palkat. Kun matu joutuu oikeuteen, siellä on verkostot kunnossa. Kun matu tulee, verkostot ovat kunnossa. Kun matu haluaa sukunsa loppuelämän tuen piiriin, on verkostot kunnossa. Eli siellä on asiantuntijat neuvomassa. Arabiaksi on väännetty kaikki ohjeet. Ei riitä. Asianajaja kylkeen. Kun suomalainen vanhus hakee jotain, niin pitää olla sen sellaista paperia omaisilta. Vaikka olisi maksanut veroja 60 v tähän maailman onnellisinpaan kolkkaan, niin kyllä on vaikeata. Byrokratia on järkyttävä. Abdullah kun tulee, niin hommat hoituu.

Iltapanomat

Batiikkinoidat eli liberaalit valkoset akat ovat kyltymättömiä rikastajien otto automaatteja. Mikään määrä ei olisi liian paljon. Vaikka miljardeja.

Iltapanomat

“Venäjä kuskaa porukkaa Puolan rajalle” Laatu ylemedia taas laukoo super faktoja. Minkä lähteen mukaan sitä ja tätä, mitä välii. Pääasia että saadaan raflaavia juttuja. Saadaan porukka maksaan. Seiska on kans muuten hyvä uutispalvelu.

Qroquius Kad

Juuri niin!
UMV:stä se totuus löytyy!
Älä usko P.T.Kangasta ja muita, usko Anus Pötköstä ja hänen puhetorveaan Turtapäätä!
Sieltä löytyy se Totuus, örkiksi Pravda!

CCCPum !

Taitaa jollakulla olla (kuulustelu)verta käsissä ihan peukaloita myöten.

Daavidin poika

Euroopan “entisen” talousmahdin Saksan silloinen liittokansleri Angela Merkel, EU-kumppaneineen asetti tämän aivan turhanpäiväisen pakolais rallin päälle. Luulivat, että saadaan halpaa työvoimaa eu-maihin, mutta toisin kävi. On vain ajan kysymys koska Olaf Scholz hallitus kaatuu. Saksan liittotasavallassa on aivan valtavat ongelmat jokaisella poliittisella rintamalla. Riittää kun mainitsee kaasuyhtiön “Uniper” joka yritti maksattaa Suomen veronmaksajilla velkojansa.!

Meidän täytyy vain kiittää Puolaa, ja Unkaria koska he yrittävät pitää meidän kaikkien Euroopan alueella asuvien ihmisten tasa-arvoa, ja oikeudenmukaisuutta kunniassa. Suomessa hallitus veti pisimmän “oljenkorren” Asia on nimittäin näin, että muuan ministeri on ilmoittanut, että joulukuussa 2020 Suomen valtio maksaa lapsilisät kaksinkertaisena. Voisiko tälläinen lupaus johtua siitä, että lapsiperheet eivät poistuisi Suomesta. Sota on kuitenkin lähellä? Aika outoulosanti ministeriltä.

Last edited 1 vuosi sitten by Daavidin poika
Suomi Finland

Orbanista meni maku, kun se puhuu Putinin pussiin.

Puola ei ryssää lähde hännystelemään. Nimim kokemusta on.

Qroquius Kad

Unkari on pieni maa, jonka on hyvin vaikea alkaa muuttaa energiainfraansa tuosta vain heittämällä.

Unkari on Saksan tavoin hirttänyt itsensä Ryssän kaasuun, mutta toisin kuin Saksa, Unkarilla ei ole resursseja alkaa ostaa muualta tai käynnistää ydinvoimaa, jota ei ole.
Niinpä jos Ryssä lyö kaasuputken täysin poikki, Unkari on tosi happamassa kusessa, joten Putler voi kiristää.
Niin kuin tekeekin.

Ennen kaikkea on muistettava, että valtamedia valehtelee Orbánista täysin häpeämättömästi, nimitellen vallan kaapanneeksi diktaattoriksi ja Putlerin orjaksi.

Iltapanomat

Orbani loiheman notta unkarilaiset ei ole sekomongoloideja eikä tule. Siitä valtamediat ja varmasti pate median fanitkin harmistuivat. Taas suut mutrulle menivät ja maailma loppui.

Kukavaan

Valko-Venäjä on turvallinen maa, joten sieltä ei EU:n alueelle tarvtse päästää ketään.

Suomi Finland

“VR:n operatiivinen päällikkö Jaakko Rantala vahvistaa tilanteen tapahtuneen VR:n junassa. Rantalan mukaan tilanteessa on käynyt VR:n puolelta arviointivirhe.
– Tilanteessa on ollut konduktöörillä epäselvyyksiä kansallisuudesta, ja valitettavasti on päädytty siihen, että heidät (ukrainalaispakolaiset) on poistettu junasta. Olemme siitä hyvin pahoillamme, Rantala sanoo.
Rantalan mukaan passittoman ukrainalaismatkustajan on hyvinkin mahdollista todistaa kansallisuutensa muillakin tavoin, kuten henkilökortilla tai matkustusasiakirjoilla, joista käy ilmi kansallisuus.
– Muita dokumentteja on myös hyväksytty ja tilanteita pyritty tulkitsemaan tässä vaikeassa tilanteessa ukrainalaisten eduksi, Rantala kertoo.”

Konduktöörillä mitä todennäköisimmin on itsellä venäjän passi. Tai ainakin pesunkestävä venäjämielisyys.

Iltapanomat

Toisille passittomille yhdet säännöt, toisille passittomille toiset. Mut hei, suvakkilogiikka ja silleen.

Nih

Tuo valkoryssien johtaja ei uskalla aloittaa vaikka pulteri painostaa, siinä voi mennä henki.Nyt taiteillaan lännen ja valtaansa menttävän putinin välillä.Tuo ukon kuvatus kuitenkin tykkää lännen glamourista , hyvistä viinaksista ym.. Pelotta jos joutuu juomaan aitoa vakoryssän pontikkaa hyvän wiskin sijaan.