Södertäljessä rikotaan nyt urakalla kotipalvelun autoja

Joistakin rikoksista voi sanoa, että vaikka niitä ei hyväksyisi, niin niitä voi ymmärtää. Kun taas toiset rikokset ovat sellaisia, että niitä ei voi edes oikein ymmärtää.

Södertäljen maahanmuuttajakaupungissa sattuu ja tapahtuu. Nyt uudeksi pikkugangsterien trendirikokseksi on noussut kotipalvelun virka-autojen vandalisoiminen. Viimeisen viikon aikana joka yö on rikottu autoja niin, että rikottujen autojen saldo on nelisenkymmentä.

Vanhusten, vammaisten ja sairaiden kotipalvelun henkilökunta liikkuu virka-autoilla, joissa on useimmiten jonkun kotipalvelufirman logo. Tällaiset kotipalveluautot tunnistaa toisin sanoen helposti katukuvasta.

Kun kotipalvelun sairaanhoitaja on käymässä asiakkaan luona ja auto on jätetty parkkiin, niin niistä on rikottu ikkunoita, pätkitty peilejä, puhkottu kumeja ja pöllitty renkaita ja miten autoja nyt voidaan vandalisoida.

Voi vain ihmetellä, että mistä ihmeen syystä uusruotsalaiset nuorukaiset ovat ottaneet kotipalvelun autot vihollisekseen.

Ongelma koskee myös kiinteistöhoitoyhtiöitä. Jos illalla tai yöllä tulee joku tehtävä isoihin taloyhtiöihin, ja auto joudutaan jättämään parkkipaikalle, niin luultavammin auto on rikottu kuin ehjä, kun huoltomies palaa autolleen.

Hommassa palaa tietenkin veronmaksajien rahaa, mutta ongelmaksi muodostuu myös se, että vakuutusyhtiöt ovat alkaneet laittamaan kapuloita rattaisiin. Yhtiöt suhtautuvat nihkeästi, kun joutuvat korvaamaan laivalastillisen rikottuja autoja.

Subscribe
Notify of
guest
48 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad

Mistäkö syystä uusruotsalaiset nuorukaiset ovat ottaneet kotipalvelun autot vihollisekseen?
En tiedä, mutta jos pyydettäisiin arvaamaan niin sanoisin että siksi koska niillä ajavat ihmiset auttavat ei-uusruotsalaisia.

Qroquius Kad

Siinä tapauksessa eräät uusruotsalaiset osannevat tunnistaa keitä toisia, heihin kuulumattomia uusruotsalaisia ollaan tulossa kotipalvelemaan?

Muuten olisi hieman vaikea ajatella somali-Abdiqadirin selviävän isänsä, setänsä ym. nuhtelusta kovin pienellä, jos hänen keppostelunsa takia isoisä Abubaqir kuoli, kun kotipalvelun auto tuhottiin.

Sen sijaan arabi-Muammarin kuolema vain naurattaa kaikkia asianosaisia.
Ainakin siihen asti, kun poika arabi-Abdullah tulee veljineen, poikineen, serkkuineen ym. kostamaan.

Mutta voi!
Eiväthän Abdi ja kumppanit enää ymmärrä kostoiskun syytä, jos ovat koskaan voineet ymmärtääkään!

Niinpä riehuminen jatkuu aina vaan…

ernesti_loosonen

Onko apinarokko-jutun kommentointi suljettu kaikilta?

Kukavaan

Apinarokkojutusta sen verran, että sanasta ”apina” voisi keijottaa valtamediaa. Muita herkkiä sanoja ovat ”banaani” ja ”pähkinä”.

mainosmies

“Tuplasuklaa” taitaisi olla kyseisessä yhteydessä(!) peräti tuplaherkkä sana.

Lallukka

Eikös se ole se paviaanikuppa oikealta nimeltään?

VMP

Miksi haluasit kommentoida, teen sen sun puolesta niin ei tarvitse itkeä: “pisaratartuntaa ei ole olemassa, kaikki virukset on niin pieniä, että ne menevät maskeista läpi, pisaratartunta on sionistien omistamien maskikauppiaden keksimä salaliitto joilla saavat vietyä suomalaisilta “vale”kouluja käymättömiltä induktrointi vapailta päteviltä lähiölääkäreiltä hoitometodit joita ei edes tarvita mihinkään valetautiin koska tauteja ei ole olemassa ja jos onkin niin siihen auttaa tyrninmarja ja pesäpallo, kirurgit käyttävät maskeja vain siksi, ettei räkäklimpit lennä leikkaushaavaan ja tikkejä ei tarvitse laittaa niin paljoa kuin räkätäytteiseen haavaan, leikkaus salit pidetään “puhtaina” vain siksi, että “steriilisyydellä” saadan uskottavuutta lumeleikkauksiin vaikka parempia tuloksia saataisiin “likaisissa” tiloissa joissa potilaat saisivat kaikki taudit koska taudit kehittävät vastustuskykyä tauteja vastaan joita kyllä ei oikeasti ole olemassa mutta kaikki sairastamalla muuttuu jumalaksi.

VMP

Niin kai ne uusruotsalaiset kohta omistaa 100% alueiden kotipalveluista ja kukaan ei vieläkään tätä vastusta.

Udolf

Haisee ihan tavalliselta islamislta. Pääosa kotipalvelun käyttäjistä käyttäjistä sekä kotipalvelun työntekijöistä ovat normaaleja kantaruotsalaisia. Tähän halutaan muutos, että tällainen loppuu. Avuntarvitsija ei saa enää apua ja työntekijä menettää työpaikkansa. Lisäksi vakuutusyhtiöt joutuvat vaikeuksiin, eli jackpot henkilölle, joka vihaa länsimaita ja kaikkea mikä siihen liittyy.

Voi sentään

Ei siinä mitään muuta kuin että muslimit näyttävät ketkä määräävät ja kenen alueet ovat. Ihan normaalia. Nauttikaa muslimeistanne, itse te niitä halusitte. Miljoonittain.

Piikivi

Ei kai ne mitään syytä riehumiselle tarvitse. Jos on paha olo, se on ruotsalaisten syytä.

Mr x

Mahtaako södertäljessä enää asua aitoja ruotsalaisia ? ? ?

Särmääjä

Kaikista yhteiskunnan toiminnoista tulee väestövaihdetuilla alueilla yhtä selviytymistaistelua. Hyvä esimerkki taas siitä arjen monimuotosesta helvetistä.

VMP

Venäjän valloittamilla alueillahan(tällä hetkellä ukrainassa) tuo väestön vaihto/likvidointi/venäläistäminen tapahtui junilla, aseella ja armeijan suorittamilla pakkosiitoksilla, tyypillistä ryssä touhua voidaankin sanoa, että tuo on puhtaasi venältä kopioitu toiminta malli ryssät on kuitenkin kiistattomia kuninkaita tuossa helvetin luonnissaan.

Vähän Hämäläinen

Syy on varmaan se, että halutaan päästä mukaan markkinoille.

Tornion pesänjakajat

Matumigraation sitkeyden taustalla saattavat YK:n globalistiset tavoitteet yhteiskuntien välisten elintasoerojen pienentämiseksi.
Sen saavuttamiseksi on näet paljon helpompi köyhdyttää vauraita maita kuin vaurastuttaa köyhiä maita.

Jotkut ovat kuulemma laskeneet, että esimerkiksi eurooppalainen keskiluokka on maailman talouden optimin kannalta aivan liian suuri.

Suuryrityksien intressi on palkkatason aleneminen.
Muslimimaiden intressi on Islamin levittäminen.

Siirtolaisuus on tärkeä osa kestävän kehityksen tavoitteita | IOM Finland

Udolf

Emme koskaan hyväksy tällaista. Vain kuolleen ruumiini yli tälle kaavaillulle lopputulemalle.

Anonyymi

Eihän tuo ole pelkästään YK:n agendalla. Marin eräässä puheessaan Eduskunnassa sanoi, että EU:n perusperusperiaatteisiin kuuluu elintasoerojen tasaaminen niin jäsenmaiden kesken kuin valtioiden sisällä. Siis mihin muuhun EU pyrkii kuin sosialismiin?

tänka på

Noin sanottuna myös meidän pämppiksen suulla kertoo sen millaiselle “1930-luvulle” meitä ollaan viemässä.
Sähkön sotahinnat vaan vauhdittavat asiaa.

Tuossa on siitä karua kertomaa:

Perheenisä Aki laskee, että sähkölasku on talvella ainakin 1 200 e/kk – pelkää joutuvansa keväällä ulosottoon – Taloussanomat – Ilta-Sanomat

Matumekka Södertälje

Södertäljen matumekka on tyypillinen sosdemien johtama kaupunki/kunta. Edellinen kunnanjohtaja Anders Lago kutsuttiin 2008 jopa USAn kongressiin kertomaan Södertäljen fantastisesta integraatiotyöstä:https://www.svt.se/nyheter/inrikes/svenskt-kommunalrad-vittnade-i-usa

Nykyinen kunnanjohtaja voisi mennä USAn kongressiin itkemään mitä pitäisi tehdä autovandaaleille. Sossurahat pois koko perheeltä ja paluulippu olisi 100% tehokas keino.

pöh

Vähän nyt asiasta kukkaruukkuun, mutta tutut jotka asuu toisella puoloen Suomea ei usko ja ymmärrä mitä elämä on täällä itä-helsigissä.
Asuvat pikku kylällä jossa on nähty yksi neekeri 20-vuotta sitten 😀
Ei siinä mitään mutta kyllä lyö sitten joskus todellisuus kasvoille pahasti.

Anonyymi

Valtamedia pitää huolen siitä, että se totuus pysyykin piilossa. Suomalaisia kasvatetaan kuin herkkusieniä; pidetään pimeässä ja syötetään p-skaa.

Valkopesu

Ei siellä matuhelvetin peräreiässä ole pakko asua. Muuta sinäkin valkoiseen paikkaan niin huomaat että elämäsi laatu paranee huomattavasti. Jengi ei tajuu miten tuo matuvitutus oikeasti vaikuttaa henkiseen oloon ja jokapäiväiseen elämään. Elämä on liian lyhyt kaikken tuommoisen helvetin paskan kanssa pärjäämiseen.

pöh

Minä olen tänne syntynyt, miksi mun pitäs muuttaa pois?

Valkopesu

Oo sit tommone. Hauskaa loppuelämää sinulle.

pöh

Nii olen, miljardi afrikkalaista tulee ajaa sut pois ni sinä kiltisti teet tilaa.
Onnea vaan valitsemmallasi tiellä

Särmääjä

Tää meidän Paavohan oikeen halusi matulähiöön muuttaa.

Särmääjä

Pyydä ne sinne tutustumiskäynnille niin oppivat ymmärtään.

puolueeton

Rikollinen on joko roisto tai typerys. Roisto aiheuttaa vahinkoa muille mutta saa siitä itse taloudellista hyötyä. Esimerkiksi rikollinen poliitikko. Typerä rikollinen aiheuttaa vahinkoa myös itselleen.

VMP

Roisto esim. Putin. Roistojoukko esim. Venäjän koko putinia kannattava kansa. Nämä ovat hyviä esimerkkejä siitä mitä tuhoa, kauhua ja kärsimystä voi roistojoukko saada aikaan naapurivaltiossaan kun sitä ei toisen maailmanjoukkoraiskausryöstelyn jälkeen laitettu kuriin, myös nämä rikollisuutta kannattavat ja puolustelevat keskuudessamme ovat osaa samassa wwII:sta täysillä toimineessa ryöstöraiskauskoneistossa merkittävä osa ja ne pitäisi saada tilille myös tuomio voitaisiin antaa esim. katsomalla ensin monesta kulmasta kuvattuja venäläisten suorittamia ryöstöraiskauksia ja tuomita nämä avunannosta kaikkiin kyseisiin rikoksiin asteikon yläpäästä.

Anonyymi

Kaikki vandalismi, mikä kohdistuu autoihin, maksavat vakuutuksen ottajat. Mikä mahtaa olla keskimääräisen autovakuutuksen hinta Ruotsissa verrattuna vastaavaan suomalaiseen?

Daavidin poika

Jos entiset omaishoitajat / kotihoitajat on asettanut jengiläiset asialle koston mielessä.?

Muistaakseni Pate kirjoitit nimenomaan Södertäljestä aiheessassi. Taisi olla muslimi joka istui rullatuolissa, mutta kuitenkin Mogadishun lentokentällä Somaliassa oli rullatuoli pelkästään suurena riesana. Samalla voi miettiä, että miten voi lomailla maassa mistä on lähtenyt pakoon sotaa vainoa, ja kidutusta.?

Miten sitten päättyi nuo Södertäljen vale vammaisten käräjät, ja muut epäselvyydet.

Last edited 1 vuosi sitten by Daavidin poika
seant

Samoin Samnytt kertoi, että naistyöntekijöiden häirintä, ryöstöyritykset ja automurrot kävivät vihdoin liikaa Instabox-yritykselle, joka on nyt poistanut pakettilokeron keskustasta pahamaineisesta Borlängen Tjärna Ängarista.
Instaboxin henkilökuntaa on kiusattu toistuvasti, kun he ovat täyttäneet kaapit paketeilla. Ensin lopetimme naisten lähettämisen sinne, viimeinen pisara oli, kun useat ihmiset murtautuivat autoon kuriirin lähtiessä.

Sakari Rajamäki

Kun puhutaan Södeteljen uusruotsalaisista, niin kyse on kristityistä arabeista? Eli arabi on näköjään arabi, vaikka voissa paistais. Sama asia kuin N-sanojen kohdalla. Sama koskee myös kurdeja, joiden intefraatio on onnistunut jopa arabeja heikommin.

Kun puhuttiin mamujen kotoutumisesta eräs kurdi väitti mulle, että persialaiset pärjäävät hyvin koulussa Ruotsissa. Onko Paavolla tästä mitään tilastoa esittää? Persialaiset ovat siis yleensä iranilaisia. Olen usein kelannut, että mikä osuus heikossa integraatiossa on uskonnon sijaan kansalla tai rodulla. Niilläkin näyttää selvästi olevan merkitystä.

Reikä pätkii

Iranilaiset ovat mielettömästi rahan perään ja siksi monet opiskelevat. Esim. iranilaisia lääkäreitä ja hammaslääkäreitä on paljon Ruotsissa, kaikkien tasosta en osaa sanoa mutta onhan noita professoreinakin.

Name

Persialaiset eli iranilaiset eivät olekaan arabeja kuten eivät ole myöskään kurdit. Kurdi ja farsi kuuluvat indoeurooppalaisiin kieliin kuten melkein kaikki Euroopan kielet (suomi suomalais-ugrilaiseen kielikuntaan). Arabia kuuluu afroaasialaisiin kieliin kuten esimerkiksi somaliakin. Koulussa kurdit ja iranilaiset pärjäävät yleensä erinomaisesti.

Sakari Rajamäki

Minusta taas kurdit integroituvat arebeitakin heikommin. Tarkistan vielä tilastoista kun on enemmän aikaa.

Suomi Finland

Niinistö varoittelee suomalaisia sodan vaikutuksesta talouteen ihan lähitulevaisuudessa. Kun vaikeudet iskevät kunnolla, niin saa havaita miten matuväestö pysyy aisoissa. Nyt sekin asia punnitaan.

On pelkona perseessä, että mellakoilta ja yhteenotoilta ei vältytä.

Suojeluskuntalaisen poika

Siinä onkin sosiaalinen tilaus Kansalaisten Turvatalkoot -tyyppiselle toiminnalle ja sitä tukeville “maanalaisille” kaarteille.

Reikä pätkii

Ruotsissa on syntyvyys alhaisimmillaan 20 vuoteen. Toivottavasti ei nyt keksitä ”easy way out” ja aleta pyytää synnytyskoneita tuplatuotantoon ettei jouduta vielä syvemmästä ojasta vielä suurempaan allikkoon.

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/barnafodandet-i-sverige-minskar-overraskande

Jake

Tässä hyvää keskustelua ruotsin tilanteesta:

https://youtu.be/jqzxoCtd7vc

Kukavaan

Moniosaajat muuttavat asuinympäristöään mieleisekseen. He poistavat vieraan kulttuuriin ilmentymiksi kokemiaan asioita. Taistelevat vastaan. Koska ruotsalaiset ovat umpipahoja piilorasisteja, kaikkea ruotsalaiseksi koettua saa tuhota kostoksi. Näinhän se menee… suvakit niittävät sitä satoa minkä heidän mediaprogandansa on kasvattanut.

Nylkypuukko

Tässä kohtaa Paavo on eittämättä oikeassa. On rikoksia joita ei voi ymmärtää. Ja joita ei voi hyväksyä. Varsinkin kun se koskee syyttömiä heikompiosaisia jotka ovat usein puolustuskyvyttömiä, niin siinä hämäläisen veri kuohahtaa nopeasti ja käsi hamuaa sitä nylkyveistä.

Ei voi mitään, se nyt on vaan sellainen reaktio. Sama lastenraiskaajien kohdalla tai ihmisten jotka käyttävät kehitysvammaisia hyväkkseen. Vaikkapa taloudellisesti tms.

Pohjanmaalla annettiin aikoinaan sakinhivutusta. Siinä moni kasvatti selkärangan kun sai kunnolla selkäänsä. Oppi miltä tuntui.

Mitäpä jos joku odottaa ruokaa tai lääkkeitä kotonaan? Apinat menee ja rikkoon parinkin päivän kuljetukset.

Kysyin kerran saattavilta poliiseilta mite ne saa pidettyä tunteensa kurissa lapsenraiskaajia oikeuteen kuskatessaan? Ne vain sanoi että aivot pitää sammuttaa eikä saa ajatella asioita liikaa.

Alpertti

Tuskinpa tähän mitään kummoista syytä on. Ainahan nuoret ovat keksineet hölmöjä muotioikkuja. Kuten että kuka uskaltaa vetää pannan pään ympäri kireimmälle. Syy voi olla vaikka että muunkielisessä somessa leviää juttu että kotipalvelu raiskaa uusruotsalaisia lapsia ja autoja rikkomalla kostetaan tämä vääryys. Mitä vakuutusyhtiöt voivat tehdä asialle? Muuttavatko ne suojeluohjeita niin että autoa ei enää saa jättää yksin? Tai että autoa ei saa pysäköidä, ainakaan alueille, joita ei voi rasistileiman pelossa nimetä? Aika radikaali muutos ruotsalaiseen elämäntapaan. Ei kai sentään ihan kaikki mene oikeudessakaan läpi. Jää nähtäväksi tosin.

rocky

Eikö tuonne voisi viedä parkkiin jonkun auton missä jokunen pötkö dynamiittia ja kytkeä varashälyttimeen.

Qroquius Kad

Kaipa sinne voisi.
Ei kun kokeilemaan mitä tapahtuu?