Poliisi otti kiinni kaksi ryöstöstä epäiltyä Vantaalla

Vantaan Rekolassa sijaitseva kauppa ryöstettiin sunnuntaina 7. elokuuta noin kello 10. Poliisipartion ripeän toiminnan ansiosta epäillyt tekijät otettiin pian kiinni.

Rekolassa sijaitseva kauppa ryöstettiin sunnuntaina aamupäivällä aseella uhaten. Epäillyt tekijät saivat saaliikseen tupakkatuotteita ja käteistä rahaa. Epäillyt ehtivät poistua tapahtumapaikalta ennen poliisin saapumista paikalle.

Kaupassa olleet sivulliset osoittivat paikalle saapuvalle poliisipartiolle epäiltyjen poistumissuunnan. Pian poliisipartio otti toisen epäillyn kiinni läheisen huoltoaseman takaa. Toinen epäillyistä otettiin kiinni läheiseltä tieltä.

– Poliisipartioiden ripeän toiminnan ansiosta epäillyt tavoitettiin nopeasti. Kiitokset myös paikalla olleille sivullisille, joiden toiminnan myötä poliisi osasi etsiä epäiltyjä oikeasta suunnasta, päivystävä tutkinnanjohtaja, komisario Paavo Ritari sanoo.

Rikoksesta epäiltyjä miehiä epäillään törkeästä ryöstöstä.

Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kukavaan

Kirjallisuuden ystäviä?

Qroquius Kad

Miksi sellaiset ryöstelisivät lähikauppoja?
Harvemmin niissä on kirjoja.

Suomi Finland

Taisi kommentti viitata romaaneihin ja novelleihin. Hieman mutkan kautta.

Qroquius Kad

Mitä tekemistä romaaneilla on kaupanryöstäjien kanssa?

Suomi Finland

Asiaan liittyy värikin: musta.

Qroquius Kad

Se viittaa jo oikeampaan suuntaan.

Niin, niin...

Asuin itse vv 2006 – 2012 Rekolan kupeessa Asolassa. Koivukyläkin on kävelymatkan päässä. Asutus oli pääasiassa kantaväestöä, tosin Viidakkokuja lähellä Rekolan asemaa oli jonkinlainen slumminpoikanen ja Koivukylässä saattoi bongata muutaman somalin tai muun tummaihoisen. Siinä 2010 jälkeen ilmassa alkoi väreillä jännitteitä ja erityisesti afrikkalaistaustaisten lisääntyminen oli silminnähtävää. Nyt kun ajan melkein päivittäin näiden asemien ohi niin ero 10 vuoden takaiseen aikaan on valtava. Kantaväestö on selvästi vähemmistönä ja harvat kantikset ovat joko deekuja tai jostain hoitolaitoksesta karanneita. Toivottavasti kukaan ei loukkaannu viimeisestä lauseesta, se on kuitenkin valitettava totuus. Järjissään olevat ja kynnelle kykenevät ovat muuttaneet muualle.

Last edited 1 vuosi sitten by Niin, niin...
Anonyymi

Eihän tämä voi pitää paikkaansa! Meillä poliitikot ovat kilvan kertoneet, että meillä osataan hommat eikä meille muodostu ghettoja eikä muitakaan ongelmia. Kumma kyllä se vaan ei ole onnistunut missään länsimaassa, johon on kohdistunut maahanmuuttoa kehitysmaista, mutta Suomi sen tekee kuten pelastaa myös koko maapallon ilmaston ja lähtee joka vuosi voittamaan Euroviisut!

Olisivat vaan kuunnelleet herkemmällä korvalla erästä Jussia!

Lallukka

Eipähän olleet mopopoikia kyttimässä pusikoissa kuin noin yleensä.

CCCPum !

“Junaliikenne on keskeytynyt kokonaan Tampereen ja Riihimäen välillä – Väylävirasto: syyksi epäillään ilkivaltaa”
Viime vuosina Suomeen on tullut lähinnä kemumaiden kelaperäisiä Asyylidesantteja,

Ehkäpä hallituksen viisumivatuloinnin seurauksena on saatu pitkästä aikaan itärajan takaa niitä aitoja ja alkuperäisiä Sabotööridesantteja.

rocky

Veikkaan että VR on itse itsensä pahin sabotööri.

Anonyymi

Amerikassa oli 80-vuotias papparainen antanut aseella uhkaavalle keenerille vauhtia häipyä liikkeestä; osui valitettavasti vain käteen. Ase tiskin alla taitaa olla siellä päin tavallista, vaikka nuo hyypiöt tässäkin tapauksessa kuvittelivat, ettei vanhasta kauppiaasta ole vastusta.