Tunteet kuumenivat taas Rasmus Paludanin vaalitilaisuudessa

Rasmus Paludan on jatkanut Ruotsin vaalikiertuettaan. Tilanne on jostain syystä hieman rauhoittunut, mutta tänään Växjössä muutamien miesten tunteet kuumenivat.

Mitään varsinaista atakkia ei tapahtunut, tunteet vain kuumenivat kun Paludan pilkkasi profeetta Muhammadia. Poliisit hoitivat tilanteen kuitenkin mallikkaasti. Täytyy kyllä ihmetellä, että miten Paludan uskaltaa liikkua julkisilla paikoilla, sillä kuka tahansa tuntee hänen kasvonsa ja varsinkin kun väkivaltauhkaukset kuitenkin pursuavat sosiaalisessa mediassa.

 

Subscribe
Notify of
guest
16 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
tappernoje

Mitemn Paludania voi tukea – vai onko sillä rahaa ihan kunnolla.

Mr x

Videolla pyllistelijä kiukuttelee .

Lallukka

Se on semmosta. Lieköhän tullut pylly kipiäksi liiallisesta pyllistelystä ja nyt purataan kiukkua ihan randomisti ensimmäiselle kelle mieli tekee?.

rocky

Vai liekö ruotsin poika rokottanut.

rocky

Voihan tuo vain kysellä että tulinen vai mieto?

p.grandell

kyllä nää karva-ranteet vielä vippaa paludanin katolta, koska paludan on vielä homppeli, se kyllä että “munaa” on, ihmetellyt myös, kuinka uskaltaa tosiaan, muttei voi olla niin hyvä stuuri että kauan pauhaa…metka juttu. katsellaan….

Kukavaan

Niinpä… Paludanin homppelius on ikävämpi asia. Mielellään sitä toivoisi sankareiden olevan normaaleja.

Homppelius selittänee sen, että Ruotsin valtaapitävät eivät ole hiljentäneet Paludania. Raija kyllä keksisi mistä syyttää. Terveen yhteiskunnan tuhoutumista ajaville sopii hyvin, että homppeli nousee esikuvaksi.

Qroquius Kad

Mitä vikaa siinä homoseksuaalisuudessa itsessään on, jos asianomainen on muuten hyvä mies?

Asevoimissa, poliisissa ym. turvallisuusammateissa on hyvinkin paljon ns. top-homoja, eli aina miesmäisenä osapuolena esiintyviä.
Ei heitä voi erottaa heteromiehestä mitenkään eikä edes muuksi epäillä, ja kun he tulevat kaapista, reaktio on yleensä melkoinen ällistys.

Ei Paludanistakaan tietäisi että on homo, ellei olisi kertonut.

MattiS

Komppaan. Tunnen itsekin pari homoa, ihan tavallisia miehiä eikä mitään pride-friikkejä.

helvata

hei sinä kukavaan MIKS ET Mene repimään korania kun olet ns “normaali”??Helv kaikki tollaset sanojat koska te olette sellaisia äitin rinnoila viihtyviä paskahousuja ja teistä ei ole mihinkään. Haukkumaan sitä ainoastaan osaatte. OTTAKAA OPPIA RASMUKSESTA SE AINAKIN TEKEE KAIKKEA MISTÄ MUSUT INHOO SITÄ.. !

Vassari_kontentti

Tämä turvapaikan saanut on syönyt muutaman kebab-aterian liikaa.

Lallukka

Kumma kun noilla menee aina jutut tunteisiin. Olisiko tunneterapian paikka?

Lallukka

Taitaa paludanin jättipallit vain herättää kateutta lähiksiissä.
Mitkähän rusinat tuollakin uhoajalla haaruksiissaan napittaa? Yksi on selvää. Ei ne mitkään isot ole. Varmaan suurennuslasilla saa etsiä se ketä edes kiinnostaa.

Daavidin poika

Tyypillinen koukkumainen Arabinenä tuolla arabialaisella äänitorvella. Sekin on jo todistettu moneen otteeseen, että he ovat kiinnostuneita Rasmus Paludan politiikasta, koska ovat aina läsnä paikan päällä turuilla, ja toreilla.

Olen seurannut paljon näitä politiikkojen tori yleisölle, puhuttuja imarreltuja puheita. Kuitenkin Rasmus Paludan on se politiikko joka vetää kehitys maalaiset puoleensa.

Last edited 1 vuosi sitten by Daavidin poika
matti

Se on aina hyvä että keskustelevat Rasmus ja Uskolliset Kuulijansa..ehkä karvaranne kyselee reittiä pois rasistisesta Ruotsista kohti Etelää..Rasmus siinä ystävällisesti opastaa että kun aurinko on taivaalla korkeimmillaan niin sitä kohti sitten vain pontevasti menemään..ja ihan kuin olisin kuullut bonusneuvona että pitää ottaa reppuun reilusti kebabbia evääksi..matka on pitkä..ja hei !! “Älä ota kastiketta mukaan..se juoksettuu kovin herkästi..” Olen ollut monet kesät nappulana Tanskassa..senverran kieli tarttui että saatan tässä tulkkailla.