Päivän rasmus: “Ukrainan lässytys vituttaa”

Facebookin rasisminvastusteluryhmä Rasmuksessa on taas löydetty paljon rasismia. Rasisminvastustelijat alkavat selvästi lähentyä Putinin perskärpäsiä, viha ukrainalaisia kohtaan on yhtä syvä.

Karjaalla järjestettiin heinäkuun lopussa Faces Festivaalit, jossa on tarjolla korkealaatuista musiikkia, taidetta, tanssia, lastenohjelmaa ja hyvää ruokaa. Festivaalien nettisivuilla kerrotaan, että tapahtuma järjestetään suvaitsevaisuuden ja monikulttuurisuuden hengessä.

Ennen festareita järjestäjä ilmoitti, että näyttämällä Ukrainan passia pääsee festareille ilmaiseksi. Someraivo oli valmis.

Rasmusjäsen kyselee, että onko kyse rasismista. Miksi yksi pakolaisryhmä pääsee ilmaiseksi, mutta rodullistetut joutuvat maksamaan.

 

Raati on melko yksimielinen; on rasismia ja ukrainalaisten hyysääminen vituttaa. Katkeruus leijuu ilmassa, miksi kultapalleroita ei päästetä ilmaiseksi? Sarkastisesti ehdotetaan toimintatonnia ukrainalaisille.

 

Onko rasismia? En tiedä, monet kuitenkin katsovat ukrainalaiset naiset ja lapset oikeiksi pakolaisiksi toisin kuin kehitysmaista ilmaisen loppuelämän kestävän ylläpidon perässä tulleet miehet.

Subscribe
Notify of
guest
48 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
VMP

Niin ei kai noita jezedäjä ole suomeen oikein voinut tulla kun muslimit antirasistit ei niitä päästä helpolla edes matkaa aloittamaan niiden pitää antirasistisille muslimille ensinmaksaa rasismi korvaukset ja välimereenkin heittävät vääräuskoiset rasistit eikä suomi kovin turvallista kuvaa annan isiksen uhreille kun isisläiset antirasistit ja niitä kannattavat on johtoasemissa pakolais-statuksissa ja järjöstöissäkin. Ja onhan tuossa virhekkin nimenomaan kaikki antirasistiset ruskeat on saaneet kaiken ilmaiseksi, rasistisen pigmentin omaavat eivät saaneet edes vastaanotto komiteoita satamiin.

Last edited 1 vuosi sitten by VMP
puosuvaari

Unohdit kirjoittaa partasuiset miehet..

Rasmus Mussutus

Rasmuslaiset taitavat olla ensimmäisinä vaihtamassa kadun toiselle puolelle jos muutama somppukolli kävelee iltahämärässä vastaan.

DeeQ

Somppuoriit juoksee karkuun kun varoitusväreillä, härkärenkaalla ja hehtaarin kokoisilla korvarenkailla varustettu 100 kiloinen batiikkinoita vyöryy vastaan.

Junkkari

Näin eilen kauppakäynnilläni viisi Ukrainasta tullutta naista, osalla oli pieniä lapsiakin mukana. Olivat kuin ketkä tahansa muutkin siellä maitohyllyn luona. Kuvitelkaahan heidän tilalleen lauma äbläwäläblää ja miettikää, miksi pidän Ukrainalaisia oikeina pakolaisina.

K J

Viime perjantaina nuoret ananakset huutelivat lähikaupassa ukrainaa puhuville (erotan just-ja-just kielen venäjästä kun oli joskus Lahden Eimolla töissä kumpiakin), automaattikassan lähellä kovaan ääneen jotain vihaista.

Tilanne alkoi kehkeytyä väkivaltaiseksi, kun anakset rupesivat heittelemään ukrainalaisten (vanhempi nainen ja nuori tyttö) ostoskärryistä vessapaperia tai vaippapakettia.

Sitten vartijat ajoivat ulos moniosaajat – myös ne ketkä pelasivat pelikoneilla.

Toivon että poliisit olisivat tulleet sinne viemään ne pikkupikku sumppuun kiroamaan profeettaa…

Last edited 1 vuosi sitten by K J
Apinakammoinen

Niin ,minäkin näin eilen kauppakäynillä 3 somppuämmää äpärineen (8 pikku-pinaa) kokoontuneena sokerihyllyn luokse kaupassa niin jottei ohi sopinut keskustelu oli kovaäänistä ja kiihkeä, lajilleen tyypillisesti tämä kädellisten laji ei kykene huomioimaan ihmisiä lainkaan, vain onko tuo jonkunlaista ylenmyydentunnetta, silti oppivat kuitenkin joitain tapoja muiltakin kuten invapaikelle pysäköinin.

Moonman

Toivottavasti ukrainalaiset eivät mene tuonne tai saavat katsella juuri sitä touhua että rastapäät ja yli-ikäiset tädit tanssittavat maskottejaan hippimusiikin tahdissa.

pöh

Paavon jokapäiväinen räyhääminen” putinisteista” alkaa olla kulunutta.
Jos saisin itse päättää niin ottasin Suomeen mielummin 30 miljoonaa ukrainalaista kuin yhden somalin.
Mutta ilmeisesti silti olen putinisti koska en suostu katsomaan asioita vain yhdeltä kantilta.

VMP

Etkös sä olekkaan kämy vai mikä se nyt olikaan, teitä “toiselta” kantilta katsojia yhdistää yksi asia: Kaikki teidän totuudet ja suuret salatut tietonne on puhtaasti kremlin propagandaa.. Käynpäs tässä katsomassa hieman lääkäriä ja sitten vien rahat homeopaatille koska haluan katsoa asiota toiseltakin kantilta, jos et tätä ymmärrä tai ymmärrä mikä asetelmassa on totaalisesti vialla niin tuskin ymmärrät mikä teidän selittelyissäkään on vialla ja et viisastu luultavasti koskaan.

Last edited 1 vuosi sitten by VMP
Jupi

Teeppä juttu siitä Amnestyn ukrainaraportista niin loppuu tää putinistien suunsoitto sun palstalla

KKi

Näinhän tämä. Venäjämieliset saavat laittaa aivonsa melkoiseen solmuun perustellessaa hyökkäyksen itsenäiseen valtioon otenkin perustelluksi.

Aivan sama vaikka Ukrainassa olisi johdossa itse A. Hitler, niin se on silti itsenäinen valtion jolla on oikeus valita johtajansa muiden asiaan puuttumatta.

Vain meinaako venäjäfanit, että venäjän johtajilla on oikeus valta muidenkin maiden johtajat?

Markku_takaisin

Öö, tuota, ukrainalaiset valitsivat johtajakseen Viktor Yanukovichin ja sitten jenkit järkjestivät Maidanin verilöylyn vuonna 2014 ja pistivät sinne itselleen mieluisan ostetun petturin Poroshenkon. Onko tuo noin vaikea ymmärtää?

Qroquius Kad

Älä valehtele.

T

Maidan alkoi kun Yanukovich petti lupauksensa pyrkiä viemään ukraina EU:hun

matti

Asia on juurikin noin kuten sanataiteen keinoin Paavo sen sujuvasti eteemme loihti..hiukan en malta olla tähän vielä lisäämättä tietoa uusimmasta tutkimustuloksesta joka on Venäjältä kiirinyt..tähän asti on luultu että kaikki mikä ryssästä irtautuu on paskaa paitsi kusi..nyt on selvinnyt että ehei..se kusikin on ihan harvinaisen paskaa kusta.

KriittinenKansalaine

Mitenkäs te putlerin trollit suhtaudutte putlerin aikeisiin losauttaa se yksi ydinvoimala taivaantuuliin? Onko sekin kaikki vaan niin ihanaa? Ja lisäksi koska niin uhoavat ja varmaan myös jossain välissä tekevät niin kaikki ydinvoima pitää kieltää? Koska se on niin vaarallista! Eiks vaan trollit?

Saastamaski

Ovatko nämä putlerin trollit tälläkin hetkellä kanssasi siellä peräkammarissasi?

#lääkkeet

ennakkoluuloinen

Eikös sieltä Ukrainasta tule aidosti ja “pääasiassa”, naisia ja lapsia, ei partaisia läpsyjä.

Joppos123

Niitähän sieltä tulee ja sekös rasmuslaisia ja muita suvakkeja vituttaa kun niillä ei ole tarvetta matupatjaan.
Karvaranteita ja hiekkaneekereitä taas vituttaa se kun ne jopa olemattomilla aivoillaan tajuavat olevansa luuseripaskoja.
Ukrainan miehet taistelevat,lapset ja vaimot ovat turvassa ja samaan aikaan pelkuripaskat luumuilevat Suomessa paskat välittäen miten omaisilla aavikolla menee.

Anonyym

Onhan siellä eri tilanne. Ukraina on valtio jota voi puolustaa ja jota halutaan puolustaa. Hiekkamaissa tilanne paskempi.

Minä

Niin paska, että jätetään naiset ja lapset sinne paskempaan ja miehet lähtevät leikkimään alaikäisiä Pohjolan sossuihin?

Qroquius Kad

Siksi paskastanioiden tilanne onkin niin paskamainen, koska sikäläinen miesaines on niin paskaa.

Vöörg Höörgan

Ja se paska valuu kohti hölmölää.

Nih

Ryssän kätyreitä alkaa paljastumaan sieltä sun täältä. On suunniteilla laki joka kieltää levittämästä ryssän propagandaa Suomessa. Tässä olisi yksi edesvastuuseen laitettava porukka, tosin osa joutaisi suoraan suljetulle osastolle harhoineen.

terhomatti.hämeenkor

Saatanan ämnesti vielä perkele rupesi muka “asiantuntijaksi” ja kertoi muka Ukrainan “sotarikoksista” eli pelasi putlerin pussiin! Menis ämnestöimään moskovaan ja pyytäs putlerilta itseltään todisteita sotarikoksista. Niitähän löytys hakematta! Saatanan tyypillinen viherpunatyhmäjärjestö. Sotty nämä tarvittavat voimasanat.

Riku Laine

Kun sattuu olemaan niin että 98% Ukrainalaista on oikeita pakolaisia eikä loisimaan tulleita ählämeitä joiden tapana pedofilia, rikokset, huumeet ja jonkinlainen muu rikollisuus.
Oh god sorry about fakta vahingossa sanoin.

Arabirasismi - parempaa

Ukrainalaiset valepakolaiset ovat ullatus ullatus: Muslimeita. Valehtelevia arabeja ja afrikkalaisia jokainen, jotka väkivaltaisesti repivät ukrainalaisia naisia ja lapsia pois junista ja busseista. Nyt ylpeänä leveilevät kävellessään kylillä taskut täynnä KELArahaa.. “sotapakolaiset”…. Samat sadattuhannet valehtelevat apinat Puolan ja Unkarin rajoilla yrittävät vieläkin joka minuutti hyppiä aitojen yli “sotaa ja vainoa pakoon”, samat miljoonat valehtelevat apinat afrikasta matkalla eurooppaan joka päivä “sotaa pakoon”…

Arabirasismi - parempaa

Niin. Muslimithan eivät tähänkään asti ole saaneet MITÄÄN ilmaiseksi… ei sitten yhtään mitään.. ulkosalla ovat nukkuneet ja syöneet käpyjä sitten vuoden 2015.

Arabirasismi - parempaa

Onkohan se niin että ukrainalaiset vievät muslimeiden REFUGEE TYÖPAIKAT ja REFUGEE SALARYT? Vittu se voi olla jopa muslimeille vaikeeta kuulua pakolaisjoukkoon VALKOISTEN pakolaisten kanssa, sillä silloin rasistikortin voima on heikoilla. Ilmankos muslimi-valepakolaisia kyrsii.

Anonyymi

Missä on ne uudet fazerit ja sinebrychoffit, joiden piti hoitaa vanhukset ja pelastaa maan talous? Jotkut ovat olleet maassa jo 30 vuotta, mutta ei edes ensimmäistä työpaikkaa ole löytynyt, vaikka olisi suoraa päätä voinut liittyä Akavaan. Muun muassa tällaista soopaa meille on syötetty vuosikaudet. Monet vielä uskovat ja se näkyy hallituksen koostumuksessa.

Lallukka

Ilmeisesti sen ns. pakolaisen pitää olla musta, niin alkaa rasmukset kostua.

KriittinenKansalaine

Rasistisempia ihmisiä kuin rasmuslaiset ei tästä maasta löydy…

Irmeli

Jezidit ???? Koska niitä on tullut ei koskaan. Haavisto ei ole hakenut yhtään rääkättyä jezidityttöä/naista tänne. Vaan hän haki tänne al-holin leiriltä jezityttöjen/naisten ja kiduttajia. Semmoinen maan on suomi, tänne vaan kaikki rikolliset, varsinkin jos olet rodullistettu. Ei tarvi ihmetellä miksi arvostamme ukrainalaisia pakolaisia enemmän kun tänne tuotavia isis eukkoja ja nuoria muslimiäijälaumoja, ties millä taustoilla. Tämä hölmölähän ei saa ketään mistään syytteeseen, paitsi jos olet valkoihoinen ja kansallismielinen. Kyllä mulle ainakin Eurooppa/eurooppalaiset on tärkeempiä ihmisinä, niin se vaan on. En pysty koko maailmaa “halamaan” enkä edes halua.

Sam Colt

Olen kai lukenut Peeteetä sen olemassaolon ajan lähes päivittäin.
Aiheitten valintaan ja rehelliseen käsittelyyn olen hyvin tyytyväinen.

Median tasoa voisi kuitenkin nostaa siivoamalla kirjoituksista ja kommenteista pois kaikki v-sanat johdannaisineen. Niitten informaatioarvo kun on olematon.
Parempiakin kuvaavia sanoja suomesta löytyy.

Yks lukija

Täältä samaa mieltä.
Samoin toivon, että muukin nimittely olisi paljon vähäisempää tai mielellään lopettaa sen kokonaan.

Asiat voi kirjoittaa sivistyneestikkin.

Sossurahainflaatio

https://www.expressen.se/tv/nyheter/mariam-har-inte-rad-med-mat-till-barnen-jag-vill-bara-grata/

Hyvinmeikattu pyöreäposkinen työssäkäymätön hijabrouva valittaa kun ruoan hinta nousee mutta sossuavustus ei nouse samaan tahtiin. Hijabrouvalla on neljä lasta vetonaulanaan hakiessaan ilmaista ruokaa avustusjärjestöstä. Miksei rouva käy töissä?Miksei rouva muuta kotimaahansa?

Markku_takaisin

Selvää on vain, että kun pitää laittaa ukrainalaiset, venäläiset, muslimit ja neekerit huonousjärjestykseen, niin rasisteilta menee sormi suuhun. Ennen oli sentään maailmankuva yksinkertainen ja helppo, ja kaikki nuo olivat yhtä pahoja.

Qroquius Kad

Älä valehtele.
Ukrainalaiset ovat Kiovan Rusin perustajien jälkläisiä itäslaaveja, yhtä arvokkaita kuin puolalaiset.
Sinun rakastamasi örkit ovat mongolien sukurutsan seurausta, kuten myös rakastamasi arabit ja neekerit.

Make's perfect sense

Asiaan sivuten Ruotsin kokoomuspuolue(M) vaatii nyt karkotusta ulkomaalaisille, jotka tuomitaan LGBT-ihmisten kimppuun käymisestä.
Vaalivalehtelua, mutta olisihan tuo toki kätevää jos ja kun matujen raiskaus-, pahoinpitely- tai ryöstöuhrien tarvitsisi vain käräjillä vilauttaa sateenkaarilippua saadakseen tekijälle karkotuksen.

Last edited 1 vuosi sitten by Make's perfect sense
heee

Läpsyt käy siksi hompperversien kimppuun koska he kiihottuvat niistä.

Anonyymi

Siis vain näiden ihmisten kimppuun ei saa käydä, mutta muut ovat vapaata riistaa?

Make's perfect sense

Haloo Sherlock…

… jos ja kun matujen raiskaus-, pahoinpitely- tai ryöstöuhrien tarvitsisi vain käräjillä vilauttaa sateenkaarilippua saadakseen tekijälle karkotuksen.

Ei ole vapaata riistaa, vaan kaikki joiden kimppuun matut ovat käyneet voivat käynnistää kriminaalimatulle karkoituksen vilauttamalla sateenkaarilippua.

Tietenkään oikeuslaitoksessa ei oikeasti pidä olla kenellekään etuoikeuksia vaan sama laki kaikille.

Last edited 1 vuosi sitten by Make's perfect sense
matti

Positiivistä syrjintää ovat saaneet nauttia esim vääränväriset jo vuosikymmeniä..nyt on aika astua valkonaamojen esiin..Ukrains Life Matter ! ULM ! ULM ! UUÄLÄM !! UUÄLÄM !!

Minä

Ukrainalaisille ei ole tarjolla runsaita etuja, kunten oli valheellisesti maahan turvapaikkaa pyytämään tulleille. On jopa ollut vaikeuksia tukirahojen jaossa, joten kaikki eivät ole edes saaneet tukia.

Moni ukrainalainen on mennyt töihinkin, koska on ihan eri asenne kuin noilla sosiaaliturvapaikkaa hakemaan tulleilla.

On järjestäjän asia päättää mikä hinta portilla otetaan. Jos haluavat tukea ukrainalaisia, ei se kuulu rasmus-tolloille ollenkaan.

Tässä pitäisi myös muistaa, että muslimien uskonnon mukaan musiikkia ei pidä kuunnella, eikä tanssikaan ole sallittua, vielä vähemmän alkoholi. Eivätkö rasmus-tollot halua muslimien elävän omalla tavallaan? Haluavatko rasmuslaiset, että tilaisuuden järjestäjän pitäisi saattaa muslimit kiusaukseen ja estää heitä pääsemästä paratiisiin?

Last edited 1 vuosi sitten by Minä
basso balalaikka

joka päivän mahdollisuus: Rasmuslaisten lässytys vituttaa.

Ceterum censeo

Rasmus porukka raivoaa, koska Ukrainan pakolaiset muistuttavat meitä siitä, mitä tarkoitusta varten turvapaikkasysteemi alunperin luotiin. Muistutus siitä, kuinka kauas se on ajettu oikeasta tarkoituksestaan, on heidän turvapaikkabisnekselleen vaarallinen. Se bisnes nimittäin romahtaa, jos turvapaikkasysteemi palautetaan alkuperäiseen ja varsinaiseen tarkoitukseensa.