Nyans–puolue rummuttaa Tukholman suurmoskeijan puolesta

Ruotsin islamilainen Nyans–puolue on alkanut viemään eteenpäin täydellä tohinalla Tukholman Skärholmeniin perustettavaa suur-moskeijaa. Puolueen mukaan se kuuluu uskonnonvapauteen.

Nyans kirjoittaa Facebookissa, että kun sverigedemokraatit sanovat EI suurmoskeijalle, niin se tarkoittaa ei uskonnonvapaudelle, avoimuudelle, myötäihmisyydelle, ihmisten tasa-arvolle ja on samalla suuri uhka yhteiskunnan yhtenäisyydelle.

Päivitys on saanut muutamassa tunnissa suurta suosiota. Kommentoijat ovat mm. seuraavaa mieltä:

– Koska islamilaisissa maissa on suurkirkkoja, niin ei ole mitenkään kummallista, että meillä Ruotsissakin on suurmoskeija. Me maksamme myös veroa Ruotsiin.

– Sverigedemokraatit ovat meitä muslimeja vastaan eikä kyse ole varsinaisesti moskeijasta.

Mielenkiintoinen kommentti tulee, kun ruotsalainen kommentoi, että mitään temppeleitä ei tarvita riippumatta uskonnosta. Temppelit ovat uskontojen typerin keksintö. Kukin voi rukoilla kotonaan jos haluaa. Tähän vastataan:

– Jos sinun on vaikea sopeutua yhteiskuntaan, jossa on erilaisuutta ja ihmiset kuuluvat eri uskontokuntiin, niin ehkäpä SINUA ei tarvita.

– Niin kauan kun Ruotsissa on muslimeja, niin niin kauan tänne rakennetaan moskeijoita, halusipa sitä tai ei. Ruotsin muslimeilla on ihan samat oikeudet kuin kuin kristityille kirkko.

Omasta mielestä paras kommentti on:

Muslimit ovat rikastaneet Ruotsin ruokakulttuuria, kulttuuria, politiikkaa, sairaanhoitoa, koulua ja ylipäätään yhteiskuntaa. 

Monet kommentoijat ovat mm. sitä mieltä, että koska kristityt ovat kolonisoineet, ryöstäneet ja tuhonneet islamilaisia maita, ja näistä maista on jouduttu lähtemään pakoon, niin Ruotsin on ikään kuin velvollinen antamaan luvan rakentaa muslimeille suurmoskeija.

Subscribe
Notify of
guest
37 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kukavaan

Vai että islamilaisissa maissa on suurkirkkoja. On kyllä Hagia Sofia, joka sai olla jonkin aikaa museona, ennenkuin muutettiin moskeijaksi toistamiseen.

Minä

Tuo sama tuli välittömästi mieleen lukiessani artikkelia.

MattiS

Missäköhän muslimimaissa löytyy suurkirkko, joka toimisi vielä nimenomaan kirkkona. Sitten kun otetaan vertailuun länsimaissa toimivat suurmoskeijat.. Niinpä. Ei noilta röyhkeyttä puutu, se on myönnettävä.

Behead you all

Mitäs ihmeellistä tuossa nyt on? Ruotsi on islamilainen valtio, muslimimaa jossa muslimit määräävät. Siellä pitää olla kymmeniä tuhansia jättimoskeijoita. Ainut kumma juttu tässä on että miksi muslimimaassa on enää kirkkoja, ja elossa olevia muiden uskontojen edustajia. Tämä nolo epäkohta varmasti korjataan piakkoin.

Eetu

Mutu uskon lahot pitäs ehottomasti kieltää. aivopestyjä jo pennusta alkaen

Minä

Kieltäminen ei toimi. Neuvostoliitossa yritettiin 70 vuotta hävittää kristinuskoa, eikä hävinnyt mihinkään. Islamkin voi omilla alueillaan ihan hyvin.

Last edited 1 vuosi sitten by Minä
MattiS

Islam taitaa voida hyvin suunnilleen joka paikassa. Afrikan ja muut savannit ja aavikot ymmärrän, mutta se että annetaan islamille vahva jalansija sivistyneessä Euroopassa, sitä ei voi käsittää.

terhomatti.hämeenkor

Ei kesta kauaa, ennenkuin ulinamölinä”rukous”huudot kaikuvat niin Turussa kuin Hesassakin.Hyvää yötä, ensin Ruotsi ja sitten Suomi. Se oli sen tarun ei-onnellinen loppu.

Moonman

Missä islamilaisessa maassa on toiminnassa oleva suurkirkko? Miksi muuten tuon nyans-puolueen logo on tuollainen? tuleeko ihmisillä islamista ensimmäisenä mieleen joku lentävä kyyhky vai jotain ihan muuta? Logoksi sopisi ennemmin se jyllandspostenin pommiturbaani-muhammed

T

Albaniassa. Ortodoksi ja katolinen.

Moonman

Albaniassa on näköjään myös käynnissä ”eurooppalaistyylinen” väestön väheneminen. Onkohan sinne tarjottu jo ratkaisuksi maahanmuuttoa somaliasta ja irakista?

Qroquius Kad

Eivät arabit saati somalit halua Albaniaan.
Siellä on voimassa verikoston perinne niiin olennaisena osana kulttuuria, että sillä on oma nimensäkin:
gjakmarrja.

Balkanilainen islam on muuten melkoisen maallistunutta tapauskontoa kuten Suomen tataareilla, ei mitään raivotautista riehuntaa kuin arabeilla;
eurooppalaisia kun ollaan.

Joppos123

Kosovon albaanit ja albaanit Balkanilla yleisesti ovat maallistuneita. Kuppi maistuu mutta kyllä sielläkin jallatornit jollottaa sen 5 kertaa/vrk.
Euroopasta ISIS:n riveihin lähti väkilukuun suhteutettuna eniten sakkia Kosovosta. Työttömyys huiteli joissakin kaupungeissa 75%:n hujakoilla niin lähtivät perseilemään ja saamaan palkkaa. Aika harvaa lähtijää uskonto motivoi.

T

Tiranassa kun kävin niin olo oli kotoisampi kuin vaikka itäkeskuksessa. 0 n-sanaa näkyi kaupungissa

Vili

Kyyhky saattaa viitata erääseen daavid-kulttiin

Vöörg Höörgan

Kyllähän kyyhkynen kuvaa hyvin rauhanuskontoa, jos logoa korjataan hiukan: rauhankyylle pommiliivi, tai pyöreä ”anarkistipommi” selkään/jalkaan/nokkaan roikkumaan. Lisäksi turbaani päähän.

Last edited 1 vuosi sitten by Vöörg Höörgan
Allah akbar

Ei sitä Helsingin suurmoskeijaakaan ole haudattu. Kyllä se tulee. Ennemmin tai myöhemmin. Ja kuten joku jo totesikin, niin islamilaisessa valtiossa pitääkin olla suurmoskeija. Jollainen ruotsista tulee. Sharia lakia aletaan sitten seuraavaksi ns ajamaan sisään.

Arkadianmäen Uniperseet

Eipä olisi ihme jos tuollainen rakennustyömaa tulisi kokemaan yllättävän ”haastavia” ongelmia.

Qroquius Kad

Jos niitä tulisi, ne olisivat muslimienvälisiä;
sunnit ja shiiat.

Joppos123

Just näin. Eihän saudien rahoittamaan Helsingin ”suurmoskeijaankaan” olisi shiioilla ollut mitään asiaa.
En usko, että ihan heti edes yrittävät saada sitä projektia uudestaan käyntiin.
Jopa virheet tajusivat mistä oli kysymys ja miksi.

Nyt vitsin murjasisit

Virheet mitään ymmärrä. Enkä ymmärtäisi itsekkään, jos vetäisin liimaa ja höpöheinää päivät pitkät ja työntäisin kebabbia kakkoseen tauotta.

Alpertti

Kivoja pelihetkiä ja naapuruussuhteitakaan ei sovi unohtaa. Tarveajattelua kun laajentaa tuolta siteeratulta linjalta, niin eihän lopulta ketään tarvita. Ei ruotsalaisia, ei muslimeita, ei kristittyjä eikä uskonnottomiakaan. Ei Ruotsi olisi tuosta mihinkään lähdössä vaikka siellä ei asuisi ketään. Ajattelu lähtee siitä vanhasta suvaitsevaisuuslogiikasta, että suvaitsevaisuus ei voi suvaitse suvaitsemattomuutta, tai muuten suvaitsevaisuus voidaan hävittää.

Daavidin poika

Ja noin hehkuttaa mies joka ei edes tiedä oman syntymäpäivän päivämäärää, vuosi on lukemani mukaan (noin) 1983. Paikkakunta Kulu Turkki.Nämä kiihkoilija sankarit jotka ei tiedä edes syntymäpäiväänsä, niin ainakin pohjois-euroopassa heidät merkitään yleensä syntyneeksi (01.01) Eli uudenvuoden päivänä.

En yhtään ihmettele jos Mikail Yüksel on mukana Turkin hallituksen vaatimassa terroristien luovutusvaatimuslistalla. Oletan, että Turkki on viimeinen Nato:maa joka tulee äänestämään Ruotsin, Suomen Nato jäsenyydestä.

Mielestäni Turkin vaatimus on vastakohta siinä mielessä, että Suomen valtio ei ole julkaissut kansalaisilleen ”Tiitisen listaa” Olisi ihan asiallista kaikkia kansalaisia kohtaa jos saadaan julkisuuteen keitä henkilöitä Turkki vaatii luovutettavaksi, ja ketkä henkilöt ovat Suomessa ”Tiitisen listalla” Voi olla pitkä, ja kivinen tie Suomella, ja Ruotsilla Nato jäsenyyteen. Tässä on hyvä esimerkki siitä, että valheilla on lyhet askeleet.

DeeQ

Aivan kohtuullista että ählämit saavat oman suuren moskeijansa joka on erityisesti näyttö siitä että me olemme täällä ja että meillä on valtaa. Näkee suomalaisia orjuuttanut herrakansakin että talossa on uudet isännät.

Lallukka

Nyans puolue voi p……v…. tt………..n!

Ei pientä/suurta keijaa

Ei v*tt**n vaan h*lv*ttiin.

Lallukka

Niinhän se menikin.

Ei pientä/suurta keijaa

Muuan Skellefteålainen rauhanuskonnon edustaja:

Skellefteån lapsenraiskaajapuukottajakeri on ainakin 15-vuotias tutkimustulosten mukaan. Sanoo itse olevansa 15. Tyttö makaa edelleenkin sairaalassa eikä häntä ole voitu puhuttaa (TV4). Toivottavasti tyttö ei ole aivokuollut kuten joku netissä kertoi jo viikkoja sitten.

Burkha-Pekka Vetelius

Pyytävätköhän vanhemmat kuukeri-paralta anteeksi ja aikovatko kerätä rahaa avaruuskirurgeille? Vrt. esim. tapaus Maria Ladenburger.

matti

Globen voi toimia osa-aikaisena moskeijasynagogakirkkoplagodina..hoilataan niitänäitä ja sitten matot sivuun ja taas skrinnataan lätkää..ilmastoystävällinen ratkaisu..mikä vittu on ettei kelpaa ?

Peace man

Ehdotan, että ruotsalaiset lopettavat rasismin ja kääntyvät kaikki oikeauskoisiksi 😅

Minä

Kääntymisen jälkeen saa vihata ketä vaan vääräuskoista, eikä tule rasismisyytöksiä.

Udolf

Islamilla ei ole mitään tekemistä monikulttuurisuuden tai suvaitsevaisuuden kanssa. Älkää hyvät ihmiset uskoko noita juttuja.

Minä

Islam on äärimonokulttuurinen. Niin ovat suvakitkin, joille ei kelpaa kuin heidän oman ideologiansa kannattajat ja vain heidän ideologiansa ajatukset ovat laillisia.

Mr x

Lentävät matot,muhammmmetit,suur ajatollah tollot,pääpyllistelijät,teidän elinpaikka on Aavikolla,hiekka ei lopu,paimentakaa vuohia,pyllistelkää vapaasti myötätuuleen,kutsukaa myös somalian puikulapäät mekkaan pyllistelemään,hehän ovat samanvertaisia imaamien ja muiden sandaaliapinoiden kanssa. Allahuuu FUCKKKBAAR .

Ydinaseellinen Pohjola

Allahu Ak47bar

Mohammed Bernadotte

Säästäkää rahat, kuninkaanlinnan voi helposti muuttaa moskeijaksi. Kuninkaallisilta ensin vaan päät irti. Eiköhän se muslimien määrä ruotsissa ole jo ihan just sitä luokkaa että kantaruotsalaisten massateloitukset voivat alkaa.