Pääministeri Andersson haluaa koventaa rangaistuksia

“Liian suuri maahanmuutto ja liian heikko integraatio ovat johtaneet rinnakaisyhteiskuntiin, rikolliset jengit ovat voineet kasvaa ja juurtua yhteiskuntaan”, sanoo Ruotsin pääministeri Magdalena Andersson (S).

Sosiaalidemokraattit vetivät vaalivankkurit käyntiin ja puolueen puheenjohtaja ja pääministeri Magdalena Andersson kertoi, että jengirikollisia pitää rangaista kovemmin.

Joitakin ehdotuksia ovat mm. ampuma-aserikoksiin liittyvät tuomiot, joiden minimirangaistusta pitää nostaa kahdesta neljään vuoteen. Tällä hetkellähän ladatun aseen kantamisesta vangitaan automaattisesti ja vähintään sen kaksi vuotta vankeutta. Minimi halutaan nyt siis nostaa neljään vuoteen.

Lisäksi Andersson ehdottaa, että poliisilla pitää olla helpommat keinot etsiä aseita. Poliisin on voitava tehdä nopeita kotietsintöjä huoneistoihin, kellareihin, autoihin ja muihin paikkoihin, joissa voidaan epäillä säilytettävän aseita.

Edelleen listalla on ehdotuksia alle 15-vuotiaiden käyttämisestä rikollisessa toiminnassa. Eli kun vedetään pikkulapsia mukaan jengitoimintaan, niin sen pitäisi olla laitonta. Tarkasti ei kerrota, että miten tällainen teko määritellään.

Andersson haluaa myös, että vangitsemispäätöstä helpotetaan. Nykylain mukaan vangitseminen tapahtuu vasta kun rikoksesta voidaan tuomita minimissään kahden vuoden vankeuteen, mutta tätä halutaan laskea 1,5 vuoteen.

 

Subscribe
Notify of
guest
44 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kari Ilmarinen

Eikö tällä nykyhallituksella (sossut erilaisin maustein) ole ollut jo 8 vuotta aikaa tehdä näitä parannuksia? Kovasti tuntuu vaaliläski tässäkin kärisevän..
(kuten tuplalapsinlisät jouluksi – sillähän tämä energia-, sähkö ja tuleva ruokakriisi korjataan)

Fuckoff- money

Tuplalapsilisällä voi 15-lapsen kaapumatami ostaa vaikka osakkeita, se on sellaista fuck off-rahaa jota rikkaillakin on.

Anonyymi

Suomalaiset päättäjät eivät ole edes heränneet vielä. Kaikki on niin hyvin, että pääministerikin vain bilettää.

K. J. Pitkä

Suomalaisen vankeinhoidon velliperseilyä:
https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000008998175.html
“Esitys kuitenkin tyssäsi perustuslakivaliokuntaan, jossa täyskieltoa pidettiin ongelmallisena ja vankien itsemääräämisoikeuden vastaisena.”

VMP

Velliperse kerro miks vitussa pitäisi edes kieltää?

K. J. Pitkä

Olen ymmärtänyt että vankeusrangaistuksen eräs päätarkoitus on tarjota vangille epämukavuutta jotta hän yrittäisi siviiliin päästyään kaikin voimin välttyä joutumasta vankilaan enää uudelleen.
Eikös siellä paljolti siitä syystä käytetä kaikenlaisia rajoituksia ja kieltoja ?

VMP

Suomessa ei ole vankeja tarkoitus kiduttaa tai tarjota samoja olosuhteita kuin teikäläisten ihailemissa ryssälandiossa ja teidänhän pitäisi riemuita kun ne polttavat koska silloinhan niiden päivärahat palautuu käytännössä kokonaan valtiolle. Tietenkin tuo tupakointi kielto on hyvä jos halutaan sieltä vapaaksi sellainen vaikka 2 vuotta seuraavaa rajoituksen asettajaa murhaa suunnitellut, teikäläisistä lisää kieltoja ja rajoituksia (yleensä sdp:een kynästä) haluavista olisi hyvä aloittaa, suurimmaksi osaksi teikäläisten takia suomi on loppujen lopuksi aika paska maa jossa kytätään jokaista tekoa ja kaljaa saat juoda silloin kun siihen on valtion lupa.

K. J. Pitkä

Lueppa uudestaan oliko siinä muka jotakin kiduttamisesta tai “ryssistä”.

Jos taas oikein verenpunaiselle ihmisoikeuslinjalle lähdetään, niin massamurhaajiakaan ei pistettäisi enää vankilaan, koskapa fyysinen vapaus lienee vahvin yksilönvapaus.

Ei oo pakko jos ei taho !

VMP

Pää kiinni sossu.

VMP

p.s. toivottavasti joudut vihapuheesta vankilaan.

VMP

Joo ja pakkoruotsi on hyvä, muuten pakko venäjä..

Mä tuu

Kyl rajoituksia tehtailevat sdpeeläiset lasketaan aika ryssiksi

anarkia

Juuri vasemmisto haluaa rajoitukset pois koska rikollinenkin on kuulemma vaan kapitalistisen järjestelmän uhri.
Eihän “uhria” haluta vankilaan laittaa koska on jotkut vitun perusikeudet.

VMP

Lähes kaikki elämää rajoittavat rajoitukset ja sensuuri vaatimukset tulee sieltä sdp-vasemmalta suunnalta, muista suunnista tulee sitten vaatimuksia rajoittaa pellolle pissaamista tai jostain paskakaivoista tms. joita saa vain niiltä, tai joiden valmistus on niiden yhtiöllä(lue:sähkö, tuulivoima)

VMP

Ja muuten tasa-arvon takia sitten ei tupakoitsijoille tulisi syöttää jotain lääkkeitä joilla niille saataisiin paska olo ja kieltää niiltä kaikki muu kuin ravinto, vai miksi tupakoitsijoiden tuomioihin tulisi lisätä kidutuksen omainen elementti ja sitten joku raitis tupakoimaton poikia nussiva pappi pääsisi helpoimmalla..

Anonyymi

Jokos se suomalaisten verorahoilla toteutettu Kirgisian tupakanpolton vähentäminen on tehonnut?

Dickie

No eihän tossa touhussa muu auta kuin pistää sanotaan 300 tuhatta pahinta pikipäätä jonnekkin työleirille vaikka jonnekkin kaivoksille niih, 10 vuodeksi.

Ihan samasta syystä USA ssa on 8 miljoonaa vankiloissa joista 80 prosenttii on pikipäitä. Jos näitä ei otettaisi pois liikenteestä, niin yhteiskunta ei voisi toimia järjelllisesti.

Vastaava tilanne se on ruottissakin, kaikki muu toiminta on ittesä huijaamista

RANGAISTUSVIRANOMAINEN

Andersson ja Åkesson kilpailevat siitä kumpi tarjoaa kovempia rangaistuksia. Åkessonille se on luonnollista mutta Andersson tekee sitä pakosta ja väkisin 8 pilatun sossuvuoden jälkeen.

Pidän Åkessonin ajatuksesta että vankeinHOIDOSTA on siirryttävä vankien RANKAISEMISEEN ja UHRIEN hoitamiseen ja auttamiseen. Åkesson sanoi myös että jos nuori juippi on tarpeeksi vanha raiskamaan, tappamaan ja ryöstämään on hän myös tarpeeksi vanha ottamaan siitä kovan rangaistuksen. (Åkessonin Sölvesborgin kesäpuhe löytyy juutuubista).

Itsestään selvää kan man tycka mutta näin ei ole vain tehty ja niinpä on saatu iso joukko piintyneitä rikollisia mihin ei mikään hoito ja järkipuhe tehoa. Vankiloissa istuvat gangsteripomotkin ovat nykyään liituraitapukuisia yritysjohtajia ja konsernin pomoja.

Too late, too late

Enää on turha rypistää, kun on jo paskat housussa ja haisee naapuriin asti.

Nämä tiukennukset olisivat olleen tarpeen 15 -vuotta sitten, nyt ne ovat vain … vaalipuhetta, joilla ei tule olemaan mitään todellista vaikutusta.

timo

Rangaistusten koventaminen ei auta mitään koska vankila ei ole tulijoille mikään pelote. Länsimainen vankila vastaa keharille luksushotellia ja on aivan sama pyllisteleeko mekkaan muurin sisällä vai ulkopuolella. Tauti ei parane yrittämällä lieventää oireita.

YK Agenda 2030

Lisäksi kehareita lapataan tänne aina vaan lisää ja täällä jo olevat sikiävät kuin kanit.

Länsimaat ahaluttan tuhota!!!!!!

YK Agenda 2030

Pirun näppäimistö tai sen käyttäjä:) Länsimaat halutaan tuhota.

kumiveneen tappi

Tuon YK:n Agenda 2030 eräänä syynä saattaa olla maailman päättäjien epäusko ilmastomuutosta hidastavien toimien riittävyyteen.

Kun oletetaan että jossakin vaiheessa sadat miljoonat ilmastopakolaiset lähtevät joka tapauksessa liikkeelle, niin yritetään jo etukäteen keksiä kaunisteltuja perusteluita joilla viileämmän vyöhykkeen maat (lähinnä Euroopassa) saataisiin suostuvaisiksi tarjoamaan massiivista hätämajoitusta.

Sotiinhan sellainen johtaisi.

kumiveneen tappi

Hyvä on, korjataan:

“SUURIIN sotiinhan sellainen johtaisi.”

timo

Älkää uskoko mitä vihervasemmisto sanoo (vaalien alla) vaan katsokaa mitä ne on oikeasti tehneet.

Piikivi

Haluaisin olla optimisti ja uskoa, että Ruotsi on herännyt ja alkaa tosissaan kohdella (ulkomaisia)rikollisia tavalla, jonka jokainen terveen järjen omaava ymmärtää. Pois hyysäys ym.

Anonyymi

Ei taida vankilapaikat riittää?

pöh

“Ruotsin maltillinen kokoomus kertoi sosiaalisessa mediassa ehdotuksestaan karkottaa jokainen väkivaltarikokseen syyllistyvä ulkomaalainen tapauksissa, missä uhri tunnustautuu osaksi LGBT-yhteisöä.
”Tämän tulisi olla itsestään selvää modernissa demokratiassa, kuten Ruotsissa mutta asia ei kuitenkaan ole näin,” puolue lisäsi lausuntonsa loppuun. Puolueen kannanotto herätti luonnollisesti kritiikkiä siitä, miksi ylipäätään ei karkoteta jokaista väkivaltarikoksiin syyllistynyttä ulkomaalaista.”

black_danger_company

Mitvit? Siis normaaleita ihmisiä kohtaan saisi tehdä väkivaltarikoksia joutumatta karkotetuksi, mutta ei sukupuolisekavia kohtaan. Tuo ei enää kuulosta maltilliselta sekoomukselta vaan täyssekoomukselta.

Name

Vaalipuheita..Ruotsalainen johtava poliitikko kusee kansaa silmään..strittar folket till ööga (suom.huom.)..Ruotsalaisella keskivertokansalaisella on kusta silmissään enemmän kuin tilanteesta aiheutuvan harmistuksen tuottamia kyyneliä.

Alpertti

En tiedä kriminologiasta mitään mutta sen tiedän, että kovat rangaistukset eivät ole koskaan olleet tehokas keino rikollisuuteen. Ne ovat sen sijaan tehokas keino siihen, jos tarvitaan pakkotyövoimaa vaikkapa kaivamaan kanavaa kallioon, niin pitkillä kakuilla työvoimaa kyllä kertyy nopeammin. Jos vankeudet kuitenkin nautitaan valtion täyshoitolassa lomaillen (arvo 200 €/vuorokausi), niin pidemmät vankeudet lähinnä kasvattavat valtion velkaa, koska täyshoitoloitakin pitää rakentaa lisää.

Moonman

Ruotsalaiset ovat sen verran kuuliaisia ja hyväuskoisia kuten suomalaisetkin (ilman alamais-mentalinteettia), että tuollaiset tyhjät vaalipuheet menevät vieläkin läpi. Mikään muu ei auta paitsi karkottaminen, mutta sitä ei tehdä. Kukaan ei muuten puhu enää “monikulttuurista” koska siitä tuli samanlainen vitsi kuin apeista verhoista

Mr X

Jopas jotain . Samassa pataljoonassa istuva-piereskelevä,ruotsin kärkiAASI,stehvan RÖVen,kertoi joku aika sitten,ruotsi ei ole koskaan ole ollut turvallisempi . Mahtoikohan valehdella ? ? ?

Udolf

Ruotsissa on hyvä ja todellinen vaihtoehto Ruotsidemokraatit.

Kuka noita vielä uskoo?

Sama jargoni alkaa täällä heti alkuvuodesta. Kilpaa huutolauletaan, että pitää saada asiat kuntoon ja näin ei voida jatkaa ja luvataan vaikka kuu taivaalta.

Ja kun vaalit on ohi ja uusi pallitus taas perustettu niin ihan sama meno helvettiin jatkuu kiihtyvällä tahdilla.

Tyrsky

Voitaisiinko jo pikkuhiljaa alkaa puhumaan rikollisen profeetan perustamasta rikollisesta kultista?

Runtiti-pou

Olisiko sentään yhtä kauheaa se kultin perusta kuin esim. Talmud?

Qroquius Kad

Ei voi eikä pidä:
nykytiedon valossa Muhammad on keksitty hahmo, joka ei perustanut islamia eikä arabivaltakuntaa;
molemmista on ensimmäisiä historiallisia todisteita vasta 800-luvun loppupuolelta.

Arabivalloitusten aikana eurooppalaiset historiankirjoittajat seurasivat niitä hyvin tarkoin, eikä yksikään maininnut sanallakaan islamia, jonka nimissä arabit tekevät valloituksiaan Allahin nimeen, jonka viestin profeetta Muhammad on Koraanin kautta tuonut tiedoksi.

Näistä asioista ei mainita sanallakaan, vaikka ne olivat muka arabivalloitusten keskeinen motivaattori!

Nykytiedon valossa islam keksittiin muuttamalla arabien monijumalainen uskonto yksijumalaiseksi nostamalla kuujumala al-Lah ainoaksi.
Se tehtiin vasta arabivalloitusten loputtua niiden oikeutukseksi, samalla kuin arabiheimojen liittokunnat yhdistyivät arabivaltakunnaksi.

murre riepunen

Ponnettomilta vaikuttaa naapurien toimet, lupailut otteiden kovetamisesta ovat samaa jaaritusta kuin suomen ” vappusatasista, ” lapsilisistä” omaa vallanhimoa pyritään kasvattamaan. Ruotsissa on ollut kaikki tuho näkyvissä jo vuosikymmeniä, nyt on myöhäistä ” tää peli on pojat hävitty “

Lallukka

Andersson oikein jyrähtää. Hui.

Lallukka

Mikä ihmeen vimma kun melkein kaikkien huono-vointivaltioiden ministerit on hameväkeä? Ihmiset näissä maissa voi huonosti, paitsi jos on pää yhä puskassa niin korvienvälissä vain tuuli puhisee ja kaikki on hyvin, vaikka vieressä gosherteurastettaisiin sonnia.

Melkein kommunisti

Pääministeri Andersson kuuluu Sossupuoleen vasemmistosiipeen,
sitä ei pidä unohtaa kun vaaliläski tirisee.

Apinakammoinen

Suomessakin on Maristien PM biletyksen lomassa ehtinyt ainakin vihjaamaan rangaistusten koventamiseen, mutta tuskin kyseessä on mtu .rikollisuus, huumekauppa on annettu muutamassa vuodessa arabien ja afrikkalaisten kädellisten haltuun, tuolla voisi olla periaatteessa ainakin hallituspiirien siunaus vihreät johtaa poliisia ja kannattaa huumekaupanvapausta, suomalaiset diilerit jää kiinne helposti… toki kilpailu on kovaa, itse asun lähiön liepeillä jossa arabinuoret liki alaikää myy ja toimittaa huumeet nuorille, isommat arabipojat tuo ja rahastaa mukana taitaa olla elintarvike jakelua pitzaa kepapia ja huumeita, ainakin toiminta on niin avointa kuin diilereille järjestyneet asunnot jotta viranomaisia on lähes pakko olla mukan kun tämmöinen yli 60 kypä ukkokin näkee kaupan

Juuso

Suomessa jos kannat viiden sentin linkkaria telttaretkellä tai ruuvimeisseliä (ja iho on valkoinen) niin olet rikollinen.