Venäjä on riippuvainen Euroopasta, mutta Eurooppa ei Venäjästä

Tiesitkö, että venäläiset ovat pahinta lammaskansaa. Venäläiset eivät uskalla sanoa yhtään mitään ajatuksiaan ääneen ja myötäilevät aina vallanpitäjää pelkuruutensa takia.

Ai miten niin? No esimerkiksi Neuvostoliitto on siitä aivan erinomainen esimerkki. 60 vuotta kansa nöyristeli ja kärsi nälkää ja vilua. Antoi vapaaehtoisesti viedä perheensä ja naapurinsa Siperiaan pakkoleirille ei minkään syyn takia. Sokeana tekivät mitä valtionjohto määräsi eikä mitään kyseenalaistettu.

Kaikki tavara oli sutta ja sekundaa, talot ja rakennukset olivat sutta ja sekundaa kun kaikki materiaali varastettiin välistä. Joka ainoaa naapurimaata sorrettiin ja riistettiin jollakin tavalla, jollaisesta toiminnasta jokainen kunniallinen ihminen ja kansa kieltäytyy. Mutta ryssä ei, kaikki maat miehitettiin mitä vaan voitiin ja niiden kansoja kuskattiin junalasteittain Siperiaan. Omien kansalaistensa lisäksi.

Syntyi valtava puoli maapalloa käsittänyt pakkoleirien eli vankileirien saaristo. Työorjaksi saattoi joutua mistä tahansa syystä, eikä siihen yleensä edes tarvittu syytä. Kansa katsoi ja hyväksyi.

Kun Neuvostoliitto romahti 90-luvun alussa, näytti hetken aikaa, että uudesta Venäjästä voi kasvaa sivistynyt valtio. Turhaa oli tämä kuvitelma. Ryssä ei voi itselleen mitään, kun on lammaskansa niin on lammaskansa. Ensin annettiin oligarkkien varastaa kaikki valtion omaisuus mitä oli varastettavissa. Sen jälkeen varastettiin lisää ja taas lisää. Koko venäläinen yhteiskunta perustuu valtiolta varastamiseen. Ja köyhien ihmisten päähän potkimiseen. Ja poispäin katsomiseen.

Eikä uuden Venäjän myötä mikään ole muuttunut kuin vain se, että rikkaat ovat nyt vain entistä rikkaampia. Moskovassa ja Pietarissa voi nähdä aavistuksen vauraudesta, mutta muuten koko Venäjä on rupinen ja köyhä maa, jossa ihmisillä ei ole mitään arvoa. Ruoka haetaan suurin piirtein tunkiolta. Ja nykyään, kuten Neuvostoliitonkin aikana, Venäjä yrittää kaikin tavoin alistaa naapurimaitaan.

 

Sinisilmäiset idiootit, kuten saksalaiset, ovat laskeneet kaiken ryssän varaan, mutta ei olisi pitänyt. Suomi on onneksi ollut sen verran viisaampi, että ei ole laskenut energiavarmuutta yksinään ryssän varaan. Nyt tuli Euroopalle tässä opetus. Venäjän energiasta irtaantumien voi tuottaa Euroopalle hetkellisiä ongelmia, mutta siitä kyllä selvitään.

Mutta Venäjä ei selviä. Kun Eurooppa lopettaa Venäjän energian ostamisen, niin Venäjä kaatuu. Se ei pysty myymään kaasuaan ja sähköään mihinkään muualle kuin Eurooppaan, sillä sillä ei ole infraa. “Kiinalaiset ostavat Venäjän kaasua ja sähköä”, niin varmaan ostavat, mutta kun Kiinaan ei mene kaasuputkia ja voimalinjoja, joiden rakentaminen alusta loppuun on vuosikymmenien projekti, niin kiinalaiset eivät osta Venäjältä yhtään mitään ainakaan pariin kymmeneen vuoteen.

Venäjä on riippuvainen Euroopasta, mutta Eurooppa ei Venäjästä.