Sekaparit muuttavat Tanskasta Ruotsiin “rakkauspakolaisina”

Ruotsiin on syntymässä uusi pakolaisilmiö: “rakkauspakolaiset”, jotka saapuvat Tanskasta Ruotsiin. Kysymys on Tanskan perheen elatusvaatimuksen kiertämisestä.

Tanskassa tuli voimaan jo 2002 laki, joka vaatii, että jos tanskalainen hakee puolison Euroopan ulkopuolelta, niin sille on olemassa ehto, itsensä elättämäminen. Kun taas Ruotsissa voi elättää itsensä sosiaalituilla.

Tästä on seurannut se, että useat tanskalaiset “sekarotuiset parit” muuttavat Ruotsin puolelle. Puolen vuoden aikana ainakin 350 pariskuntaa on muuttanut Ruotsiin. Sverigesradion uutisissa haastatellaan mm. tanskalaista miestä, jonka vaimo tulee jostain kehitysmaasta ja pariskunta on nyt muuttamassa Ruotsiin. Mies kutsuu itseään rakkauspakolaiseksi.

– Minun piti sanoa vaimolleni, että hän ei ole tervetullut maahani (Tanskaan). Tämä on vaikea sanoa ihmiselle, jota rakastaa. Nyt muuttelemmekin Ruotsiin.

Vaikka SR:n uutisissa haastateltavana oli mies, niin suurin osa suhteista on kuitenkin niin päin, että mies on kehitysmaasta ja nainen tanskalainen.

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Siniruskea siirtymä 2022
Siniruskea siirtymä 2022
17.8.2022 13:09

Mutta onhan Ruotsissakin elätysvaatimus ja rajat sekä tulojen että asunnon suhteen. Migrin sivulta:

https://www.migrationsverket.se/Privatpersoner/Flytta-till-nagon-i-Sverige/Gift-registrerad-partner-eller-sambo/For-dig-som-ar-anhorig-i-Sverige/Fragor-och-svar-om-forsorjningskravet.html

Mikä tekee Ruotsista muka edullisemman matukantuontimaan TOISESTA Pohjoismaasta?
Ja jos tekee niin ei kauan, ”siniruskea siirtymä 2022” 👍

Moonman
Moonman
17.8.2022 13:19

Hetken kävi jo otsikkoa lukiessa mielessä, että onko kulttuurinen overtonin ikkuna vihdoin siirtynyt Tanskassa takaisin siihen normaaliin, ettei kehitysmaalaisten kanssa seurustelua enää katsota hyvällä, mutta kyse olikin valitettavasti vain sossutuista. No keino sekin karkottaa haittaväestöä.

Irmeli
Irmeli
17.8.2022 13:59

Tanska ei matu sossupummeja katsele, hyvä Tanska. Tanska on edellä kävijä monessa asiassa tässä maahanmuutossa. Toki ovat sitä ennen maansa täyttäneet hyväuskoisesti matuilla. Tämä hölmölä tulee valovuosia perässä, täällä luullaan että meillä ei moisia ongelmia nähdä, sehän hoituu sillä että kielletään niiden olemassaolo ja vaietaan, vaikka valehdellaan (katujengit) ja vaiennetaan maahanmuuton ongelmia koskevat puheet, kaikki on täällä tällä hetkellä rasismia…Tyhmä Suomi kysyy joka askeleensa EU:lta kun ei omia mielipiteitä löydy, eikä oman maan ja kansan puolustamiseen, ellei ensin kysytä mitä mieltä EU on. Tämä maa on hölmöläisten käsissä ja jälki on rumaa, jollei valta vaihdu.

PRÖÖT !
PRÖÖT !
17.8.2022 14:55
Vastaa...  Irmeli

Tanska on suoraan Ruotsin eteläisen puolikalifaatin ahterin alapuolella, joten se joutuu suojaamaan itsensä sieltä mahdollisesti valuvilta veteliltä aineksilta..

Kiimatädit Kikkailee
Kiimatädit Kikkailee
17.8.2022 14:00

Sossupakolaisista löytyy monenlaista varianttia. Luteesta ei tule leppäkerttua vaikka sen maalaisi punaiseksi mustilla täplillä. Jännää miten töissä käyvien veronmaksajien pitäisi maksaa noitten “rakkaudesta”.. Muuttakaa mustan lerssin himoajat AFRIKKAAN, kyllä teidän rahat siellä heille kelpaavat. Ja RAKKAUS kukoistaa!

jorma
jorma
17.8.2022 15:24

Tanskassa on sentään kunnon yritystä ongelmien ratkaisuun. Kunpa meilläkin olisi, mutta on pakkoa tyytyä seuraamaan suvakkien kaiken maailman maailmanparantamishumppaa.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
17.8.2022 15:31
Vastaa...  jorma

Ei ole mikään pakko.
Vaihtoehto on ollut olemassa jo hyvän aikaa, mutta kun se ei kelpaa niin nauttikaa nykymenosta.

Sherlokki suvakko
Sherlokki suvakko
17.8.2022 16:01
Vastaa...  Qroquius Kad

Geenimanipuloija Tanskalaisen siivellä Ruotsiin tuille. Hmm, ei tässä mitään hämärää ole, hajaantukaa!

Neuvokaapas expertit
Neuvokaapas expertit
18.8.2022 19:39
Vastaa...  jorma

Tanskan tilanne on jo liian pitkällä. Ei siitä ole enää ulospääsyä.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
18.8.2022 20:54

Ehkä niin, mutta ainakin heillä on yritystä enemmän kuin muilla Pohjoismailla yhteensä.

pöh
pöh
17.8.2022 17:16

Harvassa on ne sekoparit jossa on musta/arabi nainen ja sitten pottunokka mies.
Johtuisiko siitä että jos “etninen” nainen seurustelee valkoisen miehen kanssa, niin sillon on hengenlähtö lähellä ettei vaan perheen kunniaa loukata..
On ollut aikanaan tutissa semmosia naisia jotka seurustelee arabin kanssa.
Eräskin kertoi että se mies käytti aina koko hänen palkkansa rahapeleihin ja sitten vit*uuntuessa pahoinpiteli. Nainen olisi halunnut erota mutta ukko uhkasi tappamisella.
En tiedä miten siinä sitten lopulta on käynyt?

Lallukka
Lallukka
17.8.2022 17:40

Ooh kun on suloinen pari. Montakohan kertaa on muijja saanut sitä?

Qroquius Kad
Qroquius Kad
17.8.2022 20:05
Vastaa...  Lallukka

Aina halutessaan ja monta kertaa silloinkin, kun ei ole vähääkään tehnyt mieli.
Ei niistä tietenkään kenellekään valitella;
ihana pallero nyt vaan on sellainen.

kyttäyskeikka
kyttäyskeikka
17.8.2022 19:13

Kylläpä alkoi taas vituttamaan, kun avasin pt median. Kiitos siitä. Luinpa tuossa jutun, missä työtapa turmassa työkykynsä menettänyt kantisnainen, laitettiin seurantaan. Vakuutus petoksen epäilyn vuoksi. Oikein etsiviä kuvaamaan hänen elämäänsä. Onneksi oikeus toteutui hänen osaltaan. Aloin miettimään, että mitäpä jos laitettaisiin seurantaan näiden voimavarojen yms kusetukset. Puhutaan niin isoista summista. Samaan syssyyn avustusjärjestöt jne. Siellä ne isot silmään kusemiset tapahtuu. Ei muuta kuin tallentavaa kameraa kaikkiin mahdollisiin paikkoihin, missä nämä kusettajat asioivat . Alettaisiin kuvaamaan niiden koteja, sekä kuuntelemaan kaikkea mahdollista. Esiin tulisi sellaista törkyä ja rikollisuutta, että enää ei ihmeteltäisi, mihin htiin ne rahat menevät.

pöh
pöh
17.8.2022 21:29
Lallukka
Lallukka
17.8.2022 22:09

Pääasia että on mustaa kikkeliä tarjolla, millä mällätä aunukseen tahi korvienväliin kunnon satsit liisterii.

Nih
Nih
18.8.2022 04:42

Ruotsi tummuu kovalla vauhdilla.

Daavidin poika
Daavidin poika
18.8.2022 08:15

Laki on tullut voimaan Tanskaan 2002 Tätä samaa asiaa Unkarin pääministeri Orban aja takaa.

Miksi sitten Tanska ei joudu Eu:n ajojahdin kohteeksi tässä samassa asiassa aivan kuten Unkari.?

Kannattaa huomioida, että Tanskassa on laki aiheen asiasta.!. Unkarissa ei ole lakia aiheen asiasta. Unkarilaiset on demokraattisissa vaaleissa valinnut pääministerin itselleen. Yksinkertaisesti: Unkari kieltäytyy edelleen ottamasta vastaan näitä elintasopakolaisia.

aavikko vaeltajat
aavikko vaeltajat
12.9.2022 07:49
Vastaa...  Daavidin poika

Koska tanskalaiset ovat euroopan juutalaisia. Danilaisten jälkeläisiä. Jotka eivät saaneet mitää perintönä silloisesta israelista. Ne joutui lähtemään aavikolle ja etsimään itselleen uutta sauinpaikkaa. Päätyivät sitten Tanskaan.

Mr X
Mr X
23.8.2022 15:32

Akka,joka ollut Neekerin-Kamelinkuljettajan-Vuohipaimenen kanssa,kotisuomessa kysyntä yllättävän matala. Fria tider kertoi,8 miestä raiskasi raskaana olevan vuohen,ei ollut hutisalo.