Skellefteån väkivaltainen nuorukainen fantasioi ihmisten vahingoittamisesta

Skellefteåssa aiemmin kesällä 9-vuotiaan tytön raiskanneen ja pahoinpidelleen 15-16-vuotiaan etiopiaano fantasioi ihmisten vahingoittamisesta. Tämä on tullut esille esitutkinnassa.

Etiopialainen juuri maahan tullut nuorukainen (ikä ei tarkasti tiedossa. mutta jotain 15-16-vuotta arvion mukaan) hyökkäsi heinäkuun alussa 9-vuotiaan tytön kimppuun Skellefteåssa. Tyttö oli tapauksen johdosta monta viikkoa koomassa, mutta on nyt herännyt.

Poikaa epäillään murhan yrityksestä ja lapsen raiskauksesta.

Kuulustelujen aikana on selvinnyt, että etiopiaanolla on keskivaikea kehitysvamma ja pojan jokapäiväinen tekeminen on koostunut paikkojen ja tavaroiden rikkomisesta ja ihmisten päällekäymisestä. Poika on rikkonut kaikkea eteen tulevaa, mm. pätkinyt kotinsa ikkunat useaan otteeseen palasiksi, rikkonut kännyköitä pöytiä ja portaatkin on särjetty. Hän oli epäiltynä pahoinpitelystä jo vuonna 2021.

Etiopiaanon kerrotaan olleen mukava ja kiltti nuorukainen, toisaalta hänen väkivaltaisuus hyppäsi pintaan kun hän katsoi väkivaltaisia elokuvia ja tuolloin ilmi tuli monenlaiset väkivaltafantasiat.

Tyttöä ei ole vielä pystytty kuulemaan, ja luultavasti todistusaineisto perustuu teknisiin tutkimuksiin. Poikaa ei ole vangittu, mutta tällä hetkellä on menossa iänmääritys, koska pojan arvellaan olevan yli 15-vuotias eli rikosoikeudellisesti vastuussa.

Subscribe
Notify of
guest
17 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Ziizuz kraist mitä rikkautta. Ja eroon ei päästä. Ja tytöt joutuvat kärsimään vastakin. Saa nähdä toipuuko uhri enää koskaan normaaliin kuntoon.

Ohmygod

Etiopialaisvanhemmat eivät ole jaksaneet tuon kusipään kanssa, niin ovat lähettäneet sen hakemaan “turvapaikkaa”..

Make’s perfect sense

Tuo muslimiperhe taisi saapua samalla matutaksilla. Vanhemmat vain vahingossa ilmoittivat ilmeisen riivatun poikansa olevan muutamaa vuotta nuorempi.

Ayaan Hirsi Ali joka on aitoliberaali (eikä siis fake-liberaali)ilmoitti Hollantiin saapuessaan vähän väärän nimen. Koska Hollannin lakikirjassa luki että väärien asylhakemus tietojen antaminen johtaa mahdollisesti myönnetyn turvapaikan perumiseen, NIIN liberaalipuolueen kansanedustajaksi valittu Ayaan Hirsi Ali joutui jättämään kansanedustajan työnsä ja häipymään Hollannista USAaan.

Olisi erittäin tärkeää saada sama laki koko Eurooppaan, jolloin esim saataisiin partalapset pois lasten joukosta ja valehtelija ISIS-terroristit helpommin karkotetuiksi.

Last edited 1 vuosi sitten by Make’s perfect sense
Valkopyykki 90 astetta

Ihan mukava ja kiltti, mitä nyt raiskailee ja laittaa lapsia koomaan.

DeeQ

Muuten mukava poika.

Kiitos käynnistä ja ikuinen maahantulokielto?

black_danger_company

Hyvä, ettei etiopaviaano ole tullut suomaanolapsia koomailemaan.

Last edited 1 vuosi sitten by black_danger_company
Lallukka

Kaikille ei kauhuelokuvat ja väkivaltaiset toimintaleffat vaan sovi pienenä. Ottavat niistä mallia.

Qroquius Kad

Tämähän ei ole ensi kerta, kun jonkun tolkutonta väkivaltaisuutta selitellään väkivaltaviihteen vaikutuksella.

Olisi mukavaa kun kertoisivat vielä, mistä se tolkuton väkivalta on johtunut ennen elokuvia ja televisiota?
Kenties Shakespearen näytelmistä, joista moni kieltämättä onkin sangen väkivaltainen?

Sekoko? Seko!

Tyttöä ei ehkä koskaan tulla kuulemaan, ilmeisesti hän on niin vahingoittunut.

Kultamunapoika taas ei itseasiassa kauheasti eroa normipäänleikkaajasta sen kummemmin ikänsä, väkivaltaisuutensa kuin ÄOnsä suhteen.

KLK

Selvähän se. Koska tyttö iskettiin tajuttomaksi, ei hänellä tietenkään voi olla mitään muistikuvia siitä, mitä se roisto vielä sen jälkeen teki.

HÄVETKÄÄ !

Tässäkin nuoressa miehessä on uskomaton ja rajaton määrä POTENTIAALIA! Sääli että RASISMIN vuoksi tämä hauras kukkanen, täydellinen luonnonkappale, älykkyyden ja geneettisen kauneuden multihuipentuma, ei saa kukoistaa.

Qroquius Kad

Sitäpaitsi kuka pyyhkii pyllymme, ellei hän?

Hää pyyhkii

Ja pussit!

h44

Keskivaikea kehitysvamma ja lapsuus väkivallan kyllästämässä kehitysmaassa selittävät aika paljon. Sille ei ole järkevää selitystä että tällainen kaveri saa liikkua vapaana.

Asko

Hyvin tyypillistä muslimin valehtelua, että kerrotaan mielenterveysongelmista. Saksassa näitä on myös ollut ja lopulta todettu, että ei ole mitään mielenterveysongelmaa vaan valehteleva sandaalivarvas.

Doktor Rock

Muslimin, aivan sama onko arabi vai afrikkalainen, mielenlaatu sekä ajatusjuoksu on jokaisen eurooppalaisen mittapuun mukaan mielisairasta ja kehitysvammaista. Moraali, itsehillintä, kanssaihmisten kunnioitus, oman käyttäytymisen arvokkuus, sosiaalinen älykkyys, syy & seuraus yhteyden ymmärtäminen, SUVAITSEVAISUUS jne jne..kaikki nämä puuttuvat aikuisilta muslimeilta (lapsista puhumattakaan…), afrikkalaisilta ja afghaaneilta kokonaan. Ilman niitä ei ole sivistyneeseen yhteiskuntaan mitään asiaa.

Jupi

Se kehitysvamma on ilmeisesti se rodun tyyppivika eli ÄO 60