Sanna Marinin bilevideo levisi ainakin Viroon ja Ruotsiin

Pääministeri Sanna Marinin bilevideo sai kovan puoleista julkisuutta myös Ruotsissa ja Virossa. Monissa jutuissa puhutaan ns. pulverijengistä.

Expressen kirjoittaa, että videon tiimoilta Suomessa on lähtenyt kiertämään huhu, että filmin bileissä käytettiin huumeita. Huumeiden käyttö on taas tulkittu sanasta ”pulverijengi”, joka mahdollisesti vilahtaa taustalla

Aftonbladet siteeraa Marinin aamuista haastattelua, jossa Marin kertoi kyllä käyttävänsä alkoholia, mutta ei huumeita. Lisäksi mainitaan Marinin pettymys siihen, että yksityinen filmi jaettiin julkisuuteen. Aftonbladet mainitsee myös sen, että ”pulverijengi” on tulkittu kokaiinin käyttöön.

Myös ainakin virolainen Delfi kirjoittaa asiasta. Delfi otsikoi jutun Marinin hulluista juhlista kulovalkean tavoin leviävästä videosta. Postimees kirjoittaa asiasta myös ja sanoo, että suomalaiset kriitikot ovat raivoissaan.