Sanna Marinin bilevideo levisi ainakin Viroon ja Ruotsiin

Pääministeri Sanna Marinin bilevideo sai kovan puoleista julkisuutta myös Ruotsissa ja Virossa. Monissa jutuissa puhutaan ns. pulverijengistä.

Expressen kirjoittaa, että videon tiimoilta Suomessa on lähtenyt kiertämään huhu, että filmin bileissä käytettiin huumeita. Huumeiden käyttö on taas tulkittu sanasta “pulverijengi”, joka mahdollisesti vilahtaa taustalla

Aftonbladet siteeraa Marinin aamuista haastattelua, jossa Marin kertoi kyllä käyttävänsä alkoholia, mutta ei huumeita. Lisäksi mainitaan Marinin pettymys siihen, että yksityinen filmi jaettiin julkisuuteen. Aftonbladet mainitsee myös sen, että “pulverijengi” on tulkittu kokaiinin käyttöön.

Myös ainakin virolainen Delfi kirjoittaa asiasta. Delfi otsikoi jutun Marinin hulluista juhlista kulovalkean tavoin leviävästä videosta. Postimees kirjoittaa asiasta myös ja sanoo, että suomalaiset kriitikot ovat raivoissaan.

 

Subscribe
Notify of
guest
42 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kunnia meni, maine kasvoi

Expressenin bilejutun vieressä on ”Turkki ei hyväksy Ruotsia Natoon”. Mutta toivottavasti Erdogan tykkää että Sanna hetkuttaa alapäätään ihan turkkilaisen napatanssijan malliin ja vielä paremmin. Voisi esittää vaikka seitsemän hunnun tanssin!

Seriously: Sanna huumetestiin ja poliisit mukaan valvomaan. Tai löytyykö Suomesta henkilöitä joihin voi luottaa100%? Jos ei huumetestiä tehdä ei totuutta saada koskaan esiin.

Käytös on jokatapauksessa sopimatonta ja kusee 5 miljoonaa suomalaista naamaan tyyliin ”tästä saatte!”

Johan Steel

Oisko aiheellista tehdä kansalaisaloite huumetestistä, koskien ministereitä ja muita avainasemassa olevia henkilöitä.
Voitaisiin tehdä ainakin pari, kolmekertaa vuodessa.

Pekka is pest

Esimerkiksi monen maanviljelijäperheen tuvassa mietitään vakavasti tällä hetkellä, miten jaksaa tästä eteenpäin. Vieläkö kannattaa viljellä, vaiko myydä pellot Blackrock:lle ja muuttaa Thaimaaseen. Ihmisillä on elämänkokoisia kysymyksiä edessään, mutta sanna vaan bilettää.

Tämä tapaus osoittaa, että valtamedia pitää sannan puolia ja estää häntä putoamasta lasikaton läpi lattialle.. Taitaa olla niin, että ylöspäin mennessä katto on ohutta lasia, mutta alaspäin mennessä teräsbetonia.

Napaneiti

Mikäs tuo blackrock on, miksi pellot myytäisiin sinne?
Voiko joku avata tätä juttua, kiitos.

ennakkoluuloinen

Rahoitusyhtiö, joka omistaa kaikki Nordeat, Osuus-ja tonkkapankit velka/ laina kusetusten kautta. On haalinut haltuunsa kohta kaikki Usa:n vuokra-asunnot siten, että antoi “edullista lainaa” mustalle väestölle “oman asunnon ostoon”, mutta kun maksukykyä ei ole, päätyy asuntomassa tietenkin lainan antajalle, kuten Suomessakin käy ja joka paikassa, jossa Glo-baalin palvontaan perustuva talousjärjestelmä on saanut vallan. Kuten nimikin sanoo “Musta kivi” on tiettyyn arvopohjaan perustuva pulju, toimii varjoissa, mutta hallitsee kaikkea. Toinen humanistinen pulju on Vanguard, tunnuksena laiva, jolla Nelsson kuljetti kuninkaitten aarteet turvaan. Molemmat rahakoijarit ovat täysin “Vapaasti muuraavien” omistuksessa ja hallinnassa ja ovat myös federaatiossa Klaus Swabin kanssa, joka on lausunut: “ET OMISTA MITÄÄN, MUTTA OLET ONNELLINEN”.

defund viva-YLE

Mitenkähän on mennyt huumemyönteisen puuterisannan vallan siirto biletyksen ajaksi? Mikä kännykkä on ollut mukana?

Toivottavasti vaaleissa pudotellaan pulveriväkeä jäähylle – sanneliini samalla.

Mummeli 64

Ei niin hyvää mainosta eduskuntaan….
Meille hoitoalan ihmisille on sanottu heti uran alussa, että olemme kävelevä työpaikan mainoksia, käyttäytykää sen mukaan!

defund viva-YLE

Mummeli hyvä, kyllä nyt on annettu ihan oikea kuva hallituksen toiminnasta. Mainos on erittäin hyvin osunut! Ja kiitos muistutuksesta, jokainen voi itsekin miettiä mitä näkee (ja näyttää).

J. Jauhopää

Mikäli täysin samanlaisella bilevideolla hilluisi tavallista myöhäisnurisoa, niin varmaankin yli 90 prosenttia sen katselijoista ja kuuntelijoista ajattelisi:

”noi on kyllä jossain huumeissa”.

Junkkari

Uuninpankkolla revittiin pelihousut iltapaskan fb-kommenteista ja estettiin blogin kommentointi. Uuninpankko on edelläkävijä, mitä tulee sananvapauden rajoittamiseen ja erillaisten mielipiteiden tukahduttamiseen

Jauhoja, tomusokeria...

”Jauhoja”, ”leivinpulveria”, ”tomusokeria”:
Koska saamme Sanna-kakun reseptin?

Moni kakku päältä kaunis jne tiesi jo vanhakansa.

jauhopuolue

Tuossa Chaplinin elokuvassa kulkuri on joutunut vankilaan ja syö siellä vahingossa väärää maustetta.
Kameraa kohti esitetyistä ilmeistä näkee, että päähän menee ja itseluottamus lisääntyy niin että pystyy väistelemään luoteja kun vankilakapina alkaa.

Charlie Chaplin using drugs – A most funny jail scene https://s.w.org/images/core/emoji/14.0.0/svg/1f602.svg – YouTube

Prozac

Chaplin oli legenda, jos kuka. Klassinen “ryysyistä rikkauksiin” tarina miehellä. Ja olikos tuo pätkä “nykyaika” filmissä?

Qroquius Kad

Juuripa siinä;
“Modern Times” vuodelta 1936.
Mykkäelokuvien näyttelemistä on ilo katsella, kun kaikki piti ilmaista ilmein ja elein.

Vitt...Stadilainen

No ainakin sillä porukalla oli niin kova draivi päällä, että lienee ollut aika puhtaita jauhoja pussissa… 🙂

Vakavammin, jos minä olisin kuvannut tai saanut tuollaisen videon käsiini, en ikimaailmassa olisi levittänyt sitä ja rikkonut kaverieni luottamusta. En ikinä!

Herääkin kysymys pääministerin kanssa liikkuvien “ystävien” luotettavuudesta, joka on mielestäni se vakavampi juttu tässä. Vai onko kuvaajan puhelimeen päästy käsiksi ulkopuolelta…?

Last edited 1 vuosi sitten by Vitt...Stadilainen
Vladimir

Jauhojengi on melkonen freak-porukka. Kekkonen sentäs ryyppäsi ja saunoi teollisuusjohtajien ja muiden vakavasti otettavien herrasmiesten seurassa.

Haramin paikka sanoi Erdo

Ensi viikolla muistaakseni 26.8 piti olla Ruotsissa kokous Ruotsin ja Suomen NATO-jäsenyydestä. Suomi, Turkki ja Ruotsi osanottajina.
NYT RUOTSIN ULKOMINISTERIÖ PERUI KOKOUKSEN.

Johtuneeko bilekuvista jotka leviävät kulovalkean tavoin ympäri maailmaa?

jorma

Nolottaa Mariinin puolesta.

defund viva-YLE

Jorma, minua ei nolotayhtään. On erittäin hyvä asia, että totuus tulee esiin. Totuuden myöntäminen/todistettu havaitseminen on hyvä alku muutokselle k-edustajaehdokkaita punnitessa.

Pukemminkin

Nolottaa Mariini.

Prozac

Jauhojengi? Ettei ne vaan oo pontikkaa teheny.

Antti Tifa

Mitään Ei Tapahdu ! > M.E.T. Media ja samalla kansan muisti putsaantuu noin viikossa. Oikein mukava kohu asioiden vierestä jotka oikeasti merkitsevät. Eli Fortumin historiallisen suuri tappio ( SDP Tuppurainen/Lintilä Kepu ) Ennätyksellinen inflaatio eli hintojen nousu. Vihreä siirtymä josta pidetään kiinni hampaat irvessä, että maailma pelastuu kun Soomi kurjistaa itsensä euroopan ja varsinkin Saksan toivomuksesta. Sotesoppa on jo nyt rahanpuutteessa ym. ym. Sanna sen kun bilettää eikä kukaan mahda mitään koska nuori ja pillu.

Pikemminkin

Nuori? 37 kohta. Lähes 40. Henkisesti ehkä 15-20.

Moonman

Eikö raamatussakin ollut joku värssy siitä, että lopun aikoina ihmiset ovat sokeita ja lapset johtavat heitä? Näyttää kaikki toteutuvan samoin kuin se pedon merkki jota ilman ei saa ostaa tai myydä (koronarajoitteet ja passit) ja sodoma ja gomorra-lgbt homoilu.

Qroquius Kad

Jesajan kirjan 3. luvun jakeet 4, 5, ja 12:

4
Ja minä panen nuorukaiset heille päämiehiksi, ja pahankuriset hallitsevat heitä.
5
Kansassa sortaa kukin toistaan,
jokainen lähimmäistään;
nuorukainen rehentelee vanhusta vastaan,
halpa-arvoinen arvollista vastaan.
12
Minun kansani käskijät ovat lapsia,ja naiset sitä hallitsevat.
Kansani, sinun johtajasi ovat eksyttäjiä,
he ovat hämmentäneet sinun polkujesi suunnan.”

Jotakin tuttua tuossa on?

KKi

Siltähän tuo vaikuttaa. Eräs tummapukuinen mies aikoinaan totesikin:

https://www.youtube.com/watch?v=VEyujOSEexM

Moonman

Siinähän se oli. Kummasti tarkka kuvaus nyky-suomesta

Neuvokaapas expertit

Huumeenkäyttöhuoneen kotitestin. Asialleen omistautunut. Seurana tietty tosi-tv julkista, himoja ja räppäreitä. Huumekulttuuripalkinto lähtee heille. Paitsi sille joka vasikoi.

Neuvokaapas expertit

Homoja piti olla, mut käy toi himojaki. Ukko on kai kotona lapsenvahtina.

DeeQ

Kyllähän tälle maalatulle kapakalalle naureskellaan jo ympäri länsimaita.

Tiedusteluattaseat ovat toimittaneet tiedot päätöksentekijöille ja nauru raikaa.

Name

Huoleni Sannan Emma tyttärestä on suuri.. Pitäisikö tehdä sosiaalitädeille ilmoitus?

Qroquius Kad

Ehdottomasti.
Ei kun tekemään.

jussi eplt

Siis lasu ilmotus pitää tehdä,kuten myös huumetestit hiuksista,verestä ja kusesta. näkee silmistä ja muustakin olemuksesta,ettei olla limuviinan voimalla “juhlimassa!”Saisi jo erota omasta toimesta,niin jäisi aikaa käydä prismassa omilla rahoilla ja silloin voisi jauhottaa jenginsä kanssa kuinka tahtoo.

Suomi maailmankartalla

Ruotsin TV4 uutis-ja ajankohtaisohjelmassa ”Efter Fem” 17-19 näytettiin Sannan biletysvideo ja ”jauhotkin” mainittiin…

Risto Jääskeläinen

Pidän todennäköisenä, että videon julkistuksella on haluttu vahingoittaa pääministeri Marinia ja ehkä myös Suomea. Kun Marin on kiistänyt huumeiden käyttönsä, niin uskon häntä ainakin toistaiseksi tässä asiassa. Eihän todisteita ole esitetty, että asia olisi toisin.
Marinin kannattaisi ehkä vähän paremmin valita juhlimisseurueensa.

Pekka is pest

Pääministeri kertoo, että materiaali oli talletettu “yksityiselle tilille”.

Mielestäni pääministeriyden edellytys olisi, että ymmärtää edes sellaisen asian, että, kun jotakin laittaa nettiin, ei se enää ole “yksityistä” siitä lähtien.

Kändiskåt

Minä veikkaan sitä julkkisvalokuvaajaa.

Vladimir

Video on tarkoituksella tehty ja julkaistu, kuten muutkin Sannan pissis-sekoilut. Subliminaalinen viesti aivopestyille lampaille: “se nyt on ihan ok vetää kovia huumeita, koska kohta ne vapautetaan rangaistavuudesta”

”Med skägget i brevlådan”

Hupaisinta on ettei PM kadu biletystään eikä sitä että antoi kuvata itseään. Se on hänestä täysin normaalia. Ainoa mikä häntä ottaa pattiin on se että video meni julkisuuteen. Siis se vanha ”tee mitä teet kunhan et jää kiinni”.

Ruotsin SVT kertoo että Suomen pääministeri halutaan huumetestiin:

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/finska-statsministern-kravs-pa-drogtest-efter-festvideo