Itä-Uudenmaan poliisi varoittaa vaarallisesta huumausaineesta Porvoon seudulla

Itä-Uudenmaan poliisi varoittaa Porvoon seudulla liikkeellä havaitusta, erityisen vaarallisesta huumausaineesta.

– Poliisin saaman tiedon mukaan Porvoon seudulla on liikkeellä käyttäjälleen erityistä vaaraa aiheuttavaa epäiltyä huumausainetta. Tieto perustuu poliisin omiin havaintoihin sekä käyttäjiltä saatuihin tietoihin, kertoo rikoskomisario Freddie Cederlund.

– Kyseistä vaarallista ainetta on ilmeisesti myyty laittomasti tablettimuodossa bentsodiatsepiinina ja ekstaasina (mdma), mutta koska aineen todellinen koostumus on tuntematon, muodostaa aine nautittuna käyttäjälleen erityisen hengen ja terveyden vaaran, Cederlund jatkaa.

Pt-median kommentointi on melko vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, toki kevyet off-topicit, eli asian vierestä kommentit ovat sallittuja, mutta älä spämmää kymmeniä viestejä aivan asian vierestä. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Onneksi en käytä mitään huumeita, niin ei tarvitse vähääkään välittää varoituksista.

Zardex

Kyllä kannattaa uusista aineista olla tietoinen, koska uusissa ainepäissä, uudenlaisesti yllättävästi käyttäytyviä vastaantulijoita voi seurata siitä.

Kuolkaa pois vaan

Mitä sitten? Kukaan ei ole pakotettu narkkariksi. Oma valinta, oma vika. Säälipisteitä nolla jos saat paskaa kamaa, olet paska ihminen joten oikeaan osoitteeseen menee.

Qroquius Kad

Aamen!
Kun julkisessa sanassa on vaadittu piikityshuoneita, kannatan niitä ehdottomasti:
niihin kaikkia mahdollisia huumeita niin paljon kuin narkki haluaa itseensä piikittää, mutta huoneeseen on vain sisäänkäynti.

Raadot hoidetaan puhtaanapidon kautta sitä mukaa kuin niitä tulee.

Sherlokki suvakko

Öljyn kalleuden huomioon ottaen, raadoista voisi puristaa korvavaa, lisäaineetki valmiina.

Nuoria, lapsia suojeltava

Olen samaa mieltä mitä tulee aikuisiin. Mutta lasten ja nuorten suhteen ei pidä olla jyrkkä, heillä ei ole kokemusta, aivoja(vielä) eikä arviointikykyä.

pöh

Porvoota jonkun verran tuntevana voin sanoa että ylipäätään huumeidenkäyttö Porvoossa on todella yleistä.
Ei sitä samalla tavalla jossain vanhassa kaupungissa huomaa ja uskoisi, kun mitä esimerkiksi itä-helsingissä näkyy kadulla.
Mutta kun tutustuu paikallisiin niin varmaan puolet ihmisistä käyttää jotain.

Ohmygod

Narkkarit kai kuvittelevat, että aineitten käyttäjillä on jonkinlainen ”kuluttajansuoja”.
Että myrkkyjen myyjät joutuvat vastuuseen rikoksistaan. Eivät joudu – korkeintaan lusimaan.

Lallukka

Sikäli ei haittaa kun vain lähinnä mietoja juon kuten samarini väitti. Samarinin videossa haisee muuten sumuverho. Vähänkuin se norjassa nähty norppa vai mikä se nyt oli.

Lallukka

Korjaan siis kuin samarinikin väitti juonensa. Ehkä joikin. Who knows??