Poliisi aloitti esitutkinnan Helsingin Sanomien Rydman–uutisesta

Helsingin poliisilaitos vastaanotti 11. heinäkuuta rikosilmoituksen artikkelista, joka julkaistiin Helsingin Sanomissa 19. kesäkuuta. Artikkelissa kerrottiin Wille Rydmanin syyllistyneen naisten ahdisteluun.

Poliisi teki tapauksesta esiselvityksen ja päätti tutkinnan aloittamisesta.

– Tutkintapyynnössä nimikkeinä ovat törkeä kunnianloukkaus ja yksityiselämää loukkaavan tiedon levittäminen. Nimikkeet voivat tarkentua tutkinnan edetessä, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Juha-Matti Suominen.

Esitutkinnan kestoa ei ole toistaiseksi mahdollista arvioida.


Tulipahan mieleen, että Wille Rydmanin ja Sanna Marinin tapaukset ovat vähän samanlaisia erilaisia. Kun HS kertoi, että Rydman on syyllistynyt naisten ahdisteluun, alkoi valtava someraivo. Someaktivistiti täyttivät netin puolustaakseen Rydmania, yää wäy wäy miten Hesari kehtaa, ei mitään todisteita naisten ahdistelusta. Agendamedia yää.

Someaktivistit jakoivat Rydmanille jaxuhaleja ja pahimmat olisivat varmasti ottanee Rydmanin syliinkin.

Marinin tapauksessa homma on kääntynyt toisin päin. Marinin kokaiinin, tai ylipäätään minkään huumeiden käytöstä ei ole pienintäkään todistetta tai edes siihen suuntaan olevaa vähäisintäkään viitettä. Jonkun parinkymmenen sekunnin mittaisen videon perusteella, ja jonkun vapaastitulkittavan sanan ”jauhojengin” perusteella, someaktivistit pitävät nyt faktana, että Marin vetää päntöimenään kokaiinia ja hänellä on päihdeongelma. Yää wäy wäy Marinin pitää erota, jämpti on niin ja huume on ongelma.

Pahimmat ovat löytäneet sekavilta filmeiltä kokaiiniviivoja, filmeillä esiintyvien henkilöiden silmistä on pystytty päättelemään, että juu huumeita on vedetty ja sen sellaista.

Voi kun sosiaalinen media nyt vaan lopetettaisiin. Maailma olisi paljon parempi paikka, kun someaktivistit eivät saisi kommentoida netissä kaikkia asioita.

Subscribe
Notify of
guest
28 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonyymi

Eikö noissa musa- ja somepiireissä kokkelit sun muut tajunnanlaajentajat ole vakiokamaa? Kunto tuntuu ainakin porukalla olevan kohdallaan, kun tuonkin örveltämisen jälkeen jaksetaan vielä jatkaa iltaa ja yötä kahteen kapakkaan. Onko turvamies jaksanut pysyä vauhdissa mukana. Sisätiloihin yksitystiloissahan häntä ei päästettykään…

Näin se on mennyt

Rivikansanedustaja Rydman joutui eroamaan ryhmästään jne. Marin satuilee tietämisistään, ajankohdasta ja muusta ihan omiaan.

Aune

Jeps. Samaa mieltä tämän osan somekansan kusipäisyydestä. Samaa tasoa kuin ylä-asteen koulukiusaajat. Tai neuostoliiton puhdistukset ja näytösoikeudenkäynnit. Syytteet tuli, jos naama ei miellyttänyt. Täysin aivottomat älykääpiöt toimii pelkän joukkohysterian siivittämänä. Jos Pääministeri tanssii ja juhlii omalla ajallaan, niin mitä sitten. Jos somekansa edustaa Suomen enemmistä, niin ryssän hyökätessä ihmettelisin ensinmäisenä, että mitä tässä on puolustettaaa.  

Qroquius Kad

Käy kysymässä sitä ukrainalaisilta.
Vai tuntuisiko örkkien joukkoraiskaus monta kertaa päivässä mukavalta?

Aune

Mene itse kysymään. Ukrainalaiset taistelee mies miestä vastaan ja vielä ylioimaista sellaista. Iso osa Suomen somekansasta ”taistelee” lähinnä julkkisnaisia vastaan. Ja millä nimikkeillä pääministeriämme ja eri julkkisnaisia nimitellään, huh huh. Jos osa Suomen ammattinimittelijä-somekansasta päästettäisiin vapaaksi, niin toiminta ei poikkeaisi koinkaan paljoa örkkien toiminnasta.

Jerry Cotton

Nuo todettiin fakenewsiksi ja se nainen sai siitä syystä kenkää. Sen sijaan Afrikassa ja Lähi-isässä tapahtuvat jätetään uutisoimatta.

Qroquius Kad

Ei todettu, vaan että kyseinen naikkonen oli liioitellut tapauksia, joita todellisuudessakin on aivan liikaa.

Siksi hän sai kenkää:
näissä asioissa on pysyttävä tiukasti totuudessa, koska Ryssän valehtelijat iskevät jokaiseen epätarkkuuteen valehdellen niitä valeiksi.

Maukka

Ei ollut omalla ajalla vaan työaikana.

Mustamakkara

https://yle.fi/uutiset/3-12581703

Jos verenpainelääkitys ei ole kohdallaan, niin ko ylen juttua ei kannata lukea.

Mutta ihan kiusallaan:

”RKP:n varavaltuutettu Johanna Kauppinen vastasi kärkkäästi puheenvuorossaan Karpille.

– Ei ole huonompia kulttuureita, ei ole huonompaa maahanmuuttoa.”

Ihmissyönti on tietysti näin ajateltuna myös loistavaa ruokakulttuuria.

Ja tietysti talibanien edustama kulttuuri on ihan parasta, mitä maailmasta löytyy.

Saudeissa naisilla menee varsin vahvasti.

Mutta kulttuurit tietysti ovat kukkahatun mielestä ihan yhtä hyviä.

On se kiva, kun pistetään laput silmille ja toitotetaan ideologisen suodattimen läpi mielikuvia kauniista unelmista.

Ruotsin meininki tulee tännekin. Ganstakulttuurihan on ihan yhtä hyvä kuin mikä tahansa muu kulttuuri. Eikä sitä sovi arvostella, vaan naatiskella, kun ganstat valtaa kadut.

Marin kohu on ylimitoitettu. Toinen vähän tanssahtaa, niin se on ’villiä’.

käyrät nousussa taas

Jep. Ei olisi pitänyt lukea. Kyllä ne elää sellaisessa ideologisessa kuplassa, että huhhuh.

Kukavaan

””RKP:n varavaltuutettu Johanna Kauppinen vastasi kärkkäästi puheenvuorossaan Karpille.
– Ei ole huonompia kulttuureita, ei ole huonompaa maahanmuuttoa.”

Johanna pitäisi lähettää julistamaan sanomaansa Ahvenanmaalle. Maakunta suojaa omaa kulttuuriaan ja kieltään keinoilla, joista muun Suomen tulisi ottaa oppia.

Islam on syöpä

Ahvenanmaa saa painua hevon vittuun. Ensinnäkään heillä ei ole omaa kulttuuria eikä kieltäkää.

maalainen

Akka nyt kuitenkin myös omien sanojensa mukaan veti viinaa työajalla. Eikä ollut ensimmäinen kerta, kun hallintoalamaiset saavat huuli pyöreänä ihmetellä, missä käsissä maan johtaminen on.

Fakta

Ihme Marin puolustelua, maa on puolustuksellisessa valmiustilassa naapurin takia ja Sanna töissä jurrissa.

Mitä ihmeen puolustelua siinä on?

Make’s perfect sense

Kun HS kertoi, että Rydman on syyllistynyt naisten ahdisteluun

Ahdistelun sijaan termiksi tarkentui ahdistavaan käytökseen naisia kohtaan.

Ja mitä tuo sitten on? Ja miten sen voisi välttää jos pillua/parisuhdetta tekee mieli?

Kävisikö ratkaisuksi että keskustelun avajaisiksi kiinnostavalle naaraalle tulee ojentaa jokin THL:n hyväksymä ”Suostumus seksuaalissävytteiseen tutustumiseen ja/tai anaali-, oraari- tai vaginaaliseksiin”-lomake.

Ai eikö, jaa itse lomakeko olisi ahdistelevaa käytöstä. No, perkele sentään.

Entä miten olisi jos kaikilta jotka haluavat uuden seksikumppanin tulisi osoittaa ”sulavan viettelyn kurssin” hyväksytty suoritus jossain STM:n hyväksymässä pick-up artist koulutuksessa? Näin kohdehenkilölle aiheutuvaa ahdistuksen tunnetta voitaisiin lievittää. Ai eikö, liian sulavat viettelytaidotko ovat epäreiluja niihin lankeavia kohtaan.

No, miten ois vaan sellainen kivikautinen puskaraiskaus. Niistä ja niiden tekijöistä ei (fake)feministit mesua ollenkaan?

Timppis.

Benny hill:iltä löytyy how to pick up women.meeppä vilkasee

Puolueeton

Kommentointi somessa on enimmäkseen roska ja vihapuhetta (en tarkoita satiirisia kommentteja), ymmärtämättä todellisuutta ja osaamatta ottaa kantaa tapaukseen. Marinin julkisuus tällä hetkellä on juuri siellaista. Marin on suomalainen nuori nainen ja toimii itsenäisesti, kuten kaikkien suomalaisten pitäisi voida tehdä.

Marin on kuitenkin pääministerin virassa, joka ei suinkaan ole helppo homma. Mikä tässä kohussa merkitsee on se, että ministereiksi tulisi tarjoutua ja valita ihmistyyppejä, jotka syventyvät tehtäviinsä, hallitsevat niitä ja ovat niihin täysin uppoutuneita, koska erittäin tärkeä vastuu päätöksistä sitä edellyttää. Pääministerin teot osoittavat, että hän on toisenlainen ihmistyyppi. Pitää vertailla presidenttien ja ministereiden enemmistön olemusta ennen vuotta 2000 nykyiseen.

Vanha kyynikko

Jee,nyt on saatu sitte puttareiden,natsien ja rasisteeraajien rinnalle ”marisijat”ja ”marinistit”
Voihan..rähmä!!

Sal Akari

Eräs Rydmania raa’asti suominut syyntakeeton huutonaureskelija saattaa tutista pelosta omien herjaustensa vuoksi, toki voimia riittää outoon lieksalaisten solvaamiseen jo 7 vuoden ajalla.
https://keskustelu.suomi24.fi/t/16281122/on-sietamatonta–etta-yli-50-vuotta-toita-tehtyani-ja-veroja-maksettuani#comment-115967990
Persut täyttävät sivarimoktarin pääkopan aamusta iltaan ristiretkellänsä. Rydmankirjoituksensa taisi trolli poistaa liian kuumina?

Sal Akari

Juu niin se keskustelu Rydmanista ajaa rasmusmoktariakin kiihkoon
https://keskustelu.suomi24.fi/t/17468404/ville-rydman-ja-maahanmuuttovastaisuus
Mutta Guptahan sivarina ei asioista muutenkaan mitään ymmärrä.😆

Sam Colt

Paavo hoi! Jos some nyt lopetettaisiin Putinistanin malliin, niin miten toimisi Pt-Media sen jälkeen? Myisitkö toreilla ja asemilla painettua julkaisua?

Qroquius Kad

Miten tämä tyhmyys testattaisiin?

Sam Colt

No sehän testataan vähän väliä äänestyskopeissa.

meepoismokuttajamoktar
Kari Ilmarinen

Kyllähän tämä Marin – Rydman matsi valtamediassa paljastaa todella upeasti (räikeästi?) valtamediamme agendan.
Eihän tuossa ole mitään epäselvää – ei edes keskusteltavaa.

heikki honkala

Marin kerto et oli koko ajan valmiina töihin.Oliko esim klo 3,30 aamulla siinä kunnos?Meinaan kun Esko Aho oli.Hälytettiin kun Estonia uppos.Rupes heti haaliin hallitusta koolle.

Hovidiilu.

Se nyt on päivänselvää, että vetävät aineita koko menun leveydeltä, on tullut seurattua omin silmin, koska olen ukko joka niille hommaa ne aineet.