Uusi Sanna Marinin biletysvideo, halailee vierasta miestä

Ilmasta löytyi lisää Sanna Marinin biletysvideoita. Nyt uudella filmillä Marin tansahtelee “lämpimästi” tuntemattoman miehen kanssa. Välillä pelissä on syviä halauksia.

Tarkkaa tietoa kuvausajasta ja paikasta ei ole, mutta joidenkin tietojen mukaan kuvauspaikka on ravintola Teatteri Helsingissä ja kuvausaika sunnuntaina 7.8. aamuyöllä kahden-kolmen aikaan.

 

 

HUOM!! Pt-media ei ole kuvannut videoita eikä osallinen tapahtumissa.

Subscribe
Notify of
guest
98 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jauhojen hinta nousee

Sanna Marinin vanha piletysvideo on tänään Expressenin ETUSIVULLA netissä, yläosassa keskellä.

Sanna Marin kertoi aiemmin että hänellä oli turvamiehet mukana mutta he eivät osallistuneen juhlaan. No eipä tietenkään koska siellä pantiin jauhot pöllyämään!

Seisoivatko turvamiehet pihalla ja kuuntelivat sitä möykkää mikä kämpästä kuului, ”ilman viinaakin on hauskaa kunhan jauhoja piisaa!!!” 📢
Mitä maksoi turvamiesten läsnäolo veronmaksajille koko illan osalta, mukaanlukien kapakkakierros?

Gyntter

Bile-Sanna on kaikkien yläpuolella oleva Äiti-Aurinkoinen, joka saa tehdä mitä tahansa kun muutaman puolueen systeemi maksaa tukirahat p-medioille, niin kaikesta tulee pelkkää ylistystä. Haastatellut katukansalaisetkin ylistävät Bile-Sannaa. DDR:stä ja neukkulasta tuttua menoahan tämä on.

Kansa lähestulkoon valmistautuu talveksi nälänhätään kun raha ei riitä ruokaan, lämmitykseen ja liikkumiseen. Bile-Sannaa ei kansalaisten asiat paljoa purista. Bile-Sannalla on (no-name) julkkiskaverit ja veromaksajat maksavat bileet. Bile-Sannalta ei edes kysytä “olisiko aika erota ja nopeasti”. Bile-Sanna vaan heittelee töykeitä ja ylimielisiä kommentteja toimittajille ja kansalaisille.

Mitäs jos vihulainen hyökkäisi Bile-Sannan biletyksen aikaan? Kukaan ei olisi tekemässä kriittisiä päätöksiä moneen tuntiin ja vihulainen olisi nopeasti Bile-Sannankin ovella hakemassa Bile-Sannaa “kyytiin”.

Ilmari

Jos vihulainen hyökkää, meillä ollaan kyllä valmiina.

Qroquius Kad

Aamen.
Silloin tasavallan presidentti ja puolustusvoimain ylipäällikkö Sauli Väinämö ottaa johtovastuun ja käskee tytöt keittämään kahvia.

Kiimainen Ankerias

Oi,oi, tossahan on jo ”halva inne” kuten Ruotsissa sanotaan. Eli ”puolet sisällä”. Kovat piipussa, tyyliin ”Vad har du i fickan John, är det en kraftig tulpan?”

Oma aviomies istuu kiltisti kotona lapsen kanssa kun äiti kiemurtelee kuin kiimainen ankerias pileissä ja kuppiloissa.

Kortsunen

Tässä uusfeminismiä parhaimmillaan. Mies hoitaa pikkulasta ja äiti vetää viinaa ja huumeita kaksin käsin ja panee tasan ketä huvittaa. VOIMAANNUTTAVAA! Tämä on kaikille nuorille naisille loistava esimerkki, ei ikä, siviilisääty, työvelvoitteet taikka vanhemmuus ole mikään este BILETTÄÄ KYBÄLLÄ! HUUMEITA, VIINAA JA IRTOSEKSIÄ KAIKILLE!!!!!! Äänestäkää demareita!!!!!!

Gyntter

Niin, tasa-arvoa! Millainenhan vässykkä Bile-Sannan ns. aviomies on?

Myötähäpeä ääretön

Kaikkien cuckoldien kuningas, kuohittujen keisari, EL NÖSSÖ GRANDE. Testosteronia miinus kuustuhatta.

heee

Tiktokissa 20-30 mimmit on pöyristyneet, kun sannan bilettämisestä on noussut kohu. Heidän mielestään on ok, kun tyhjäpää tekee kaikkea muuta paitsi sitä mistä sille maksetaan .

J. Jauhopää

Sitäpaitsi Suomen “bakpulver”-puolueen kakkoshenkilö A.L. on ilmiselvä pehmomies, joten ryhtiä ei ole näköpiirissä.

Johan Steel
Make’s perfect sense

vai jättibanaaniko… huippubiisi.

Se on sitten näkemiin arvostelukyvyttömälle Sanna-bimbolle. Saavutuksiin kirjataan että teki kaikensa saadakeen suomalaiset konkkaan ja sotaan.

Jari

Ehkä bilderberg sanna on oman osuutensa tehnyt ja nyt halutaan vaihtaa pääministeri
Mitä tulee Rydmanniin niin hän vastusti eun tukipakettia,kyllä näitä kohuja paljastetaan kun halutaan henkilöistä eroon

Kukavaan

“Ehkä bilderberg sanna on oman osuutensa tehnyt ja nyt halutaan vaihtaa pääministeri”

Tuo kävi mielessä.

Tosin Sanna sanoi radiossa, että menee testeihin. Haluaa poistaa epäilyt.

Skenaario 1. Sanna ei ole käyttänyt huumeita ja rohkenee siksi mennä testiin. Kumminkin Sannasta halutaan päästä eroon. Jollain kierolla tavalla junailtu testitulos paljastaa Sannan käyttäneen huumeita. Sanna on yllättynyt. Mutta kukaan ei usko enää Sannaa.

Skenaario 2; Sanna on työntänyt nenäänsä riittävästi huumeita. Sanna muistaa sen, mutta tietää, että kieroilemalla saatu testitulos antaa puhtaat paperit. Testin tulos. Sanna on puhdas ja viaton.

Yhteenveto. Oli tulos mikä tahansa, tulokseen ei voi uskoa.

Johan Steel

Taitaa olla pääministeriuran kohdalta ns. Kivet kupissa.

Sanna vetää tunteella

Herra varjele! Mitä sieltä tulee! Itsekin tuli arvosteltua pääministeriä, mutta ehkä nyt on lähtenyt mopo keulimaan koko keissin osalta. Sannan kanssa voisi olla kiva ryypätä. No joo, pääministeriltä arviointivirhe, mutta ottanee ns opikseen. Mitään peruuttamatonta ei ole tapahtunut.

kippis sanna

Arvoisat kommentointi kollegat. Ette ymmärtäneet pointtia. Itsekin kuppia ottavana ( mietoja vain ) , en tuomitse. Pääministerin putki saa kunnioituksemme. Terveisin puisto- osasto.

Esileikki-Heikki

Pääministeri oli ilmeisesti virantoimituksessa kun ihana Olavi hänen kaulaansa nuoli(?).

Torstaina 4. elokuuta pääministeri kuitenkin perui lomansa ja palautti pääministerin valtaoikeudet ja vastuut itselleen koko viikonlopuksi. Pääministerillä on aina virkaansa hoitaessaan ”työhön liittyvä tehtävä” olla tavoitettavissa kellon ympäri ja päätöksentekokykyinen, mikäli sijaista ei ole määrätty”(Iltalehti)

Kortsunen

Eli tässä ei vaan munattu, vaan tässä tietoisesti rikottiin lakia. Potkut. Painu pissislutka helvettiin. Seuraava aasi tilalle.

Julma juha

Hyvin sanottu, mutta eikös se ollut JAUHOPISSILUTKA

ORC

Aika selvä määritelmä. Takaisin kaupan kassalle.

Timppis.

Jauhoja ja hiivaa ja eiku siivouskomeroon leipomaan.nami nami,sanos marko pumtsi pum

Kortsunen

Olavi The Sulava siinä petaa tulevaa korkean profiilin sormettamisoperaatiotaan, uhrin ilmeisellä hyväksynnällä. On siinä Sannalla PERHEARVOT kunnossa! No niin Sanna, tämä on tätä myöten selvä: sinä nyt lupaat eläkeläisille VIISI SATAA EUROA niin että he pitävät teidät vallassa jälleen kerran ja sitten sinut korvataan seuraavalla demaripellellä ja homma jatkuu.

h44

-70 luvulla vastaavia videoita tehtiin itäblokissa länsimaiden politikoista ja niitä käytettiin kiristyksen keinona. Nyt PM toilailee kotimaassa ja idiootit kaverit jakavat videoita tykkäysten tjsp. toivossa. Idioluutiota.

Kukavaan

Ilmeisesti hakkereita käyttävät organisaatiot pääsevät lukemaan ja ottamaan talteen kännyköiden sisältöä ja kuuntelemaan keskusteluja. Voi olla mahdollista, että kännyköihin on tarkoituksella jätetty takaportteja.

Juke

Kaikki on tarkoituksellista. Hyökkäys venäjälle vaatii PM:n vaihtoa.

Qroquius Kad

Niin tosiaan, Suomihan se on hyökkäämässä Ryssään, totta kai.

Koittakaa nyt vähän skarpata siellä Pietarin trollitehtaalla;
te paljastatte itsenne saman tien näillä “Suomi hyökkää!!” -älyttömyyksillänne.

pöh

Kohta se Marin pitää “tiedotustilaisuuden”.
Jos olisi kyse melkeen kenestä tahansa muusta, niin voisi odottaa eroilmoitusta.
Mutta koska kyse on Marinista eli “nuoresta naisesta”, niin voidaan odottaa että kenet hän heittää bussin alle?
Koko hallitushan on kautensa ajan töppäillyt pahemman kerran, mutta kertaakaan ei yksikään ministeri ole ottanut vastuuta mistään, aina löydetään joku syntipukki.

Sherlokki suvakko

Joo, Sannan tiedotustilaisuus: “Joo kyllä mä otan viinaa, käytän jauhoja ja tykkään, et sormetetaan, kaikkihan tekee niin, se on normaalia”. “Niin tota tota, jauhoja leivonnassa ja sormeilen (vaivaan) taikinaa…” Kumman hiljaa ovat pissishallituskumppanit, eikös tuossa olisi aihetta säätytalolle piikku piikku palaveriin. Vois taas nurkkaan ajettu Saarikko selitellä asiat parhain päin ja hallitusyhteistyö kukoistais jälleen.

T

Paremmaksi menee kokoajan 🙂

T

Seuraaviin Sannan bileisiin voisi myös PT-median henkilökunta osallistua 🙂

Syrjäkylä pubi

Erinomainen idea. Ja kaikki kommentoijat myös. Itse käyttäytyisin hyvin. Ottaisin vain mietoja. Tosin vauhdin kiihtyessä, veikkaan ettei pääministeri pysyisi mukana ” ammattilaisten ” vasta päästessä alkuun. Hitaita tanssiessa, olisi ehkä pilkun verran törkeämpää menoa. Mikä johtaisi baaritappeluun. Turvamiesten kera. Tuolit/tuopit vaan lentelisi. Illan päätteeksi tulisi ilmoitus: valtion piikkiin kaikki juomat. Ja turpa kiinni.

Sherlokki suvakko

Osallistun! Tosin viimeks oon tapellu yli 40 v sitten, tulis varmaan kuonoon kunnolla, mutta huutaisin lattialla pitkällään onnellisena, että “PETO ON IRTI”!!!

näin on

Juu. Vähintäänkin Tarzan olisi irti. Vedettäisiin sannan kanssa pöydällä irstaita liikkeitä. Ilman paitaa. Tyyliin, tuo marinin video on pelkkää amatööri touhua.

missä htissä olet ollut?

Parhaat bileet pikkujoulujen suhteen olivat, kun vedettiin letkajenkkaa alasti. Hirveässä kännissä kaikilla oli kivaa. Siis firman bailuissa. Heräsin komerosta pizzapala povarissa komerossa. Eli missä on vaatteita ja kenkiä. Olin oksentanut. Kengille. Keräilin itseäni ja häivyin pikkuhiljaa. Aamulla. Jotain nainti ääniä kuului. Hiljaisesti vaan pois. Lompakko oli hukkunut. Pizzan palalla ei maksettu taksia. Voin kertoa, vaimon kanssa käytiin keskusteluja.

Anonyymi

Olit varmaan ylpeä itsestäsi; selvästi 2000-luvun pääministeriainesta!

Puhumattakaan lapista

En tietenkään ole ylpeä itsestäni. Tämähän oli vain tarina, miten homma menee. Niinkuin tajuat. Me biletämme. Kuten pääministeri. Oliko jotain epäselvää? Tietäisit vain. Me ravintola -alan tyypit tiedämme, missä ollaan menty. Ja mennään. Esim laivoilla. Te viisastelijat ette tiedä hevon vittua.

Kukavaan

Kiitos pikkujoulumuisteluksesta. Olet ministeriainesta !

ORC

Myös minä. Saimme siis elää 80-luvun onnellisen vaiheen. Sääli näitä nykyviihteen itsensäsyyllistäjiä

Qroquius Kad

Antaisikohan Pimpsanna panna?

Julma juha

Mutta kuka tuota jauhopissishuoraa panisi, siltähän voisi saada vaikka apinaruton.

Sherlokki suvakko

Sanna Sanna anna panna, mut jos siel on jauhoo vaan, niin turhaa kai mä kauhoo saan, lantees keikkuu notkuu kiemurtaa, ettei saa potkuu ei kunnon osumaa.

Pekka is pest

Oikeasti se Alivaltiosihteerin palindromi meni:
“Vihellä hanna, anna panna, anna hälle hiv”

Qroquius Kad

Kuin myös, kunhan vain tuo olisi sen ajan puhumatta mitään.

Lallukka

Kyllähän se ihan pantavan näköinen, siis ainakin oikein meikattuna ja laitettuna tuntuu olevan, mutta tarkemmin ajateltuna en panisi. Ei pysty. Ne sen puheet ja teot niin ristiriitaista takinkääntelyä et ilman munaani jäis rannalle ruikuttamaan tuo muikkeli.

Puoli-kreikkalainen

Minä panisin enintään
tallan pohjaan,
jos olis tyhmyyttään
mennyt Sanna kytkeen
itsensä vetokoukkuun
talutushihnasta.

Kutsukaa vaikka
Ajatusrikolliseksi,
Mutta tota muijaa
ois muslimimaissa
vedetty jo päiväkausia
auton perässä.

Sam Colt

Joo ja sen jälkeen Paavo ylistäisi joka päivä Sannaa ylen ja hesarin tapaan.

Qroquius Kad

Mutta että ylistää sen jälkeen?
Ja vielä joka päivä?

pöh

Jestas tota selittelyä, taaskaan ei myönnä itse tehneensä mitään väärää.
Jos kävisi sokkona kadulta poimimassa, niin varmaan 8/10 vastaantulijasta olisi parempia pääministerin tehtävään.

pöh

haha tää on kun kummelista, pääministeri selittää että 5 aikaan aamuyöllä kävelin ihan omin jaloin ravintolasta pois.

Teen mitä lystää

On se onni ettei tarvinnut nelinkontin möngertää, sinä olisi joku voinut pökkäistä takkaapäin ihan huomaamatta.

PM sanoo myös ettei aio lopettaa bilettämistä ja sen noteerasi Expressen:
https://www.expressen.se/tv/nyheter/ny-video-fran-sanna-marins-festkvall/?referrer=rotator-item-6

Kaatokännitanssilaulua

Suora lähetys: https://www.is.fi/politiikka/art-2000009015866.html

Sanna Marin vastaa kiertäen ja kaartaen asian vierestä. Väittää että mitään yllätyksellistä EI olisi voinut tapahtua sinä aikana kun hän ”tanssii ja laulaa” koska yllätykset tiedetään AINA etukäteen ”eikä valtioneuvosto koskaan ole muutenkaan kokoontunut yöaikaan, ei edes sotien aikana”.

”Ja on siellä sotilaat rajalla, kyllä he näkevät jos joku tulee!” Hehe!

VOI ELÄMÄN KEVÄT ❗️

erkkaope

Sitä tässä vain on miettinyt, jotta miltähän rouva ministerin lapsesta tuntuu näitä juttuja lukiessa ja kuvia katsellessa. On typerää ja naivia kuvitella, etteivät ne tule lapsen silmiin. Viimeistään kaverit pitävät siitä huolta.

Lastensuojelu voisi vähän vihjaista…

Qroquius Kad

Tarkoitit varmaankin, että lastensuojelulle voisi vähän vihjaista, joten ei kun tuumasta toimeen.

erkkaopo

Ei, en tarkoittanut. Lastensuojelu ei puutu asioihin ennen kun kyse on todella törkeästä laiminlyönnistä. Ei ole resursseja. Olen nähnyt tapauksia, joissa muksu on ollut kerrostalon pesutuvassa puoli viikonloppua vanhempien kännäämistä paossa, eikä asioiohin ole puututtu.

Mutta odottaisin, että ministerin asemassa oleva äiti ymmärtäisi ihan itse, että jossakin menee lapsen sietokyvyn raja.

se voit olla huomenna sin

Lasu ei tee mitään jos kyseessä on äiti. Jos jollain on epäselvää, miten asiat lasun osalta menee, niin lokakuun liike. Siitä Googletatte. Saatte helvetin realistisen kuvan lasun toiminnasta. Lukekaa sieltä oikein hartaudella muutakin kuin otsikko.

Qroquius Kad

Tuttu sivusto.
Siellä on todella karmeita tapauskertomuksia.

pöh

Voisinpa hyvin veikata ettei Sannan ja öljymiljonäärin avio-onni ole ihan niin auvoista kun julkisuuteen annetaan ymmärtää.
Kunhan tuo pääministerin pesti loppuu ja vähän julkisuudesta häviää niin avioero varmaan edessä.
Todelläkin kyseessä on yli-ikäinen ja ylimielinen teini, jonka teini-ikä on siis mennyt jo 20-vuotta sitten.

Kukavaan

Ohisalon mies on öljyalalla.

Alpertti

Yllätyksiä ei ollut niihin aikoihin tapahtumassa, tämän varmasti valtioneuvoston kanslia tarkisti ennen kuin pääministeri lähti lomalle. Vaikka valtioneuvosto ei kokoontuisikaan yöllä, pääministerin tehtävä olisi kutsua se koolle. En sano ettei se onnistu päihtyneenä, mutta en toisaalta ole kuullut yhtään tapausta, että päihteet olisivat kenestäkään tehneet toimintakykyisempää tai kenenkään ongelmia ratkaisseet, varsinkaan viina.

Qroquius Kad

Yllätykset tapaavat tapahtua yllättäen.

Rikollinenkin biletti

”Ja on siellä sotilaat rajalla, kyllä he näkevät jos joku tulee!”

Kuvitteleeko PM että Vieraan Vallan sotilaat tulevat jonossa hanhenmarssia kohti Suomen rajaa ja siitä voidaan heidät yksitellen napsia?
Paljonkohan Suomen salaisista asioista on vuodettu?
Ja kuka se tuomittu rikollinen on joka oli juhlissa mukana?

Aune

Somekansan (osalta) toiminta on kuin Saudi-araiassa araiukot olisi saaneet kohtauksen nähdessään naisen ajaan autoa. Päämiisteri ei auheuta ongelmaa, suurempana ongelmana on höyrypää somekansa, joka alkaa muistuttaa Afganistanin taleaneja.

Valejengi

Kysymykseen onko ollut bileissä missä ollut huumeita, alkoi Sannalla sönkötys ja silmät lähtivät laukalle. Suomeksi: valehteli silmät päästään. Tämä tulee olemaan tuhonsa sillä ei kestä kauan kunnes tulee lisää videoita tai kuvia TAI petturikaveri joka kertoo asioiden todellisen laidan. “..joskus ulkomailla olen nähnyt kun jotkut polttivat pilveä” Siinä kohtaa tuli minulla röhisnaurut.

Peksi

Mitäpä tuosta pitäs aatella..mies kiltisti kotona,kun äiti..eipä tuo käytös luottamusta herätä…tosin en oo koskaan perustanut koko naikkosesta..
Se mikä kummastuttaa on tuo naiivius,että bilettää minkälie pintaliito porukan kans..jossa on ihmisiä mitkä elättää itsensä somella..niin kuvittelee,että noin herkullisia videoita ei julkaistais..kun sillä saa aikalailla näkyvyyttä

Sari Pinna

Omien sanojensa mukaan Sanna Marin saa tiedon vihollisen hyökkäysaikeista ennen bileiltaa… Ööö, onko Sanna Marin selvänäkijä vaiko niin hyvissä väleissä Venäjän kanssa? Venäjä ilmoittaa sitten etukäteen, milloin ovat tulossa:

https://yle.fi/uutiset/3-12584995

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Onkos tämäkin venäjän trollien levittämää videota😂

Sherlokki suvakko

Totsykede, SDP n vaalivankkurit lähti räväkästi liikkeelle.

Qroquius Kad

Näin on.
Poliittinen agenda osoittaa Suomen valtioneuvoston puheenjohtajan paikalla olevan tehtävään alamittaisen henkilön.
Kas, kaikkien mielestä kun Kaikkien Alojen Asiantuntijaksi vaaditaan muutakin kuin pimpsa.

Sari Pinna
Satudarah etc

MC-jengin pikkupomo tapettiin.

Julma juha

Pääkansteri prkl.

Lallukka

Olix se mies Öö vanhavirtsu?

Sellaista

Edes paikalliset nuoret naiset, joitan tiedän eivät käyttäydy yhtä typerästi kuin tämä meidän pääministeri. Heilläkin on enemmän järkeä päässä nuoresta iästä huolimatta ja ovat vastuullisempia, sekä fiksumpia. Sivistysvaltiossa tällainen pääministeri ymmärtäis jo erota, mutta eihän tämä koska on demari.

Särmääjä

Pääministerin kyselytilaisuudessa tää Sanna oli oikeen ylimielisyyden ja röyhkeyden huippu. En yleensä kato mitään poliitikkojen paskan selostuksia edes eduskuntateatterin ulkopuolella, mutta pakko oli nyt. Ämmä puolusti sekoiluansa kun jotain valtion budjettiesitystä.

Sari Pinna

Jaha, mikäli Suomessa puhkeaisi kriisi, pm tietäisi siitä ennen kahtatoista. Ööö, entä, jos on täysi rähinä päällä jo klo 11 tai klo 7 tai klo 5 aamulla?

https://www.is.fi/politiikka/art-2000009016469.html

Qroquius Kad

Mikäli kriisi iskisi Suomeen puolenyön ja aamuviiden välillä, ei nykytilanteessa mentäisi Manna Sariinia herättelemään sössimään asioita.

Hälytys toimitettaisiin tasavallan presidentti, puolustusvoimien ylipäällikkö, reservin kapteeni Sauli Väinämölle ja puolustusministeri, reservin kapteeni Kantti-Aikkoselle.
Miehet keräisivät kokoon esikunnan, jossa on riittävä määrä riittävästi kanttia omaavia miehiä ja alkaisivat klaarata tilannetta.

Tytöille kerrottaisiin sitten aamulla ja käskettäisiin pysyä poissa miesten jaloista häiritsemästä.

Joppos123

Eihän se mikään vieras mies ole vaan luotettu FWB eli vakipano.
Samaan aikaan sannan aisurimies vaihtelee himassa vaippoja.
Kuinka vitun helvetissä kukaan mies viitsii katsella tuollaista? Olen toki kuullut, että nämä aisurit saavat nautinnon siitä kun vaimo tulee kotiin rojut torvessa.

Paska paskan tunnistaa

Toi mimmi EI OLE TÖIDENSÄ TASOLLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tämä maa on RAPPIOLLA!

Kokoomus ja Keskusta onanoivat ja vetävät taskubiljardin maailmanmestaruutta olemalla hiljaa.

Munattomien miesten seureet.

Antti Tifa

Hahhahhaaa…. twitterin intelligentsia on löytänyt ryssien tilalle syylliseksi palvontansa kohteen mainekatastrofiin nuorison sammakko und kissalaudan eli yliksen.
Denialistien äo on pienempi kuin kolmevuotiaalla, jolle kerrotaan, ettei joulupukki olekaan totta. > itkupotkuraivarit.
Huh huh, ei olla taas aikoihin eletty.

39200dd0288c4ce7.jpg
Runtiti-pou

Miksi Sanna Marinia vastaan hyökätään koko median voimin? Eikö hän suostu pakkorkotuksiin?

Daavidin poika

Käsittääkseni tuo kaulapussaaja on Uusivirta. Eli Ruotsiksi Nyström.

Ilmari

Ei ole mitenkään tavatonta että tanssitaan vieraiden ihmisten kanssa. Tehän olette aivan lapsellisia ja naurettavia.

Esi Leikki

Harvemmin kuitenkaan nuollaan tanssipartnerin kaulaa, varsinkaan kun molemmat osapuolet ovat naimisissa tahoillaan.

VMP

Feministisissä piireissä normaalia kuten hankkitua paksuksi vaikka ruiskusta tulevalla spermalla se onkin muuten mielenkiintoista kun katsoo näiden feministien miehiä niin pakostikkin tekee sellaisen havainnon, että kellään ei ole miestä vain jotain lapasia, nilkkejä, oportunisti pyrkyreitä ym. ja luultavasti kenelläkään ei ole koskaan edes oikeasti miestä ollut tai ehkeivät ole selllaisten kanssa ikinä olleet edes tekemisissä piireissään

Lallukka

Asiaa sherlockin lailla kaiveksineena taitaa kysessä olla itse Olaf Ittenbach, eli joku alias Olaw Uusivee-virtanen. Vissiin joku laulaja, mut mulle ihan nobody bilettäjä? Kertokaa kuka kässää tän haudatun koiran!

timo

Eniten ihmetyttää mitä sieniä Olavi Uusivirta on vetänyt. Yrittää pokata julkisella paikalla naimisissa olevaa perheenäitiä joka on pääministeri. Vaikka pm flirttailisi miten paljon niin pitäisi silti ymmärtää missä menee raja. Vai onko noilla (sala?)suhde? Elämme todella omituista aikaa.

Etu Veitikka

Seisoo sekä järki, silmät että Se. Fokus on 100% astutus.

Qroquius Kad

Kaipa Sulava-Olavi tuntee Pimpsannan paremmin.
Kenties hänellä on pienissä piireissä maine, että bilettäessään hän herkeää vallan anteliaaksi?

timo

Koko homma lähti valheella eli lupauksella vappusatasesta jolla kustiin kansaa silmään. Sen jälkeen tullut valhetta valheen perään. Marinilta ei ole luotto mennyt koska sitä ei ole koskaan ollutkaan. Mielestäni Marin on pissis joka on verbaalisesti lahjakas ja hyvä näyttelemään muttei oikeasti osaa mitään eikä tiedä mistään mitään. Puhuva pää joka päätti luoda poliittisen uran koska siinä saa valtaa ja hyväpalkkaisen hillotolpan.

No worries!

Ei hätää. Nykyään kaikesta voi jälkeenpäin luistaa lausumalla maagiset sanat: “Käsi ylös virheen merkiksi.” Se on sillä poispyyhkäisty. Toimii törkeisiin virkavirheisiin, rattijuopumuksiin, pahoinpitelyihin, talousrikoksiin ja miksei jopa muslimien tekemiin raiskauksiinkin. Se on ruotsiksi “Vi har brustit i våra rutiner” sekä “Vi såg det inte komma”.

Qroquius Kad

Saksalaisilla se oli aikoinaan vielä lyhyempi ja ytimekkäämpi:
“Schwamm drüber!”
Nykytilanteessa se ei liene enää riittävä, paitsi tietysti Oikeanlaisten teoissa Vääränlaisia kohtaan.

KLK

Voisikohan tällaisestakin asiasta tehdä välikysymyksen?

Bile vai ei Bile?

Mitä ”väliä” tarkoitat? 🙂