Ilmastoaktivisti liimasi itsensä autoliikkeen lattiaan kiinni

Ilmastoaktivisti liimasi itsensä autoliikkeen lattiaan kiinni.
Tukholmalaisessa autoliikkeessä tapahtui lauantaina kummia. Ilmastoaktivisti tepasteli liikkeeseen sisälle ja liimasi itsensä superliimalla autoliikkeen lattiaan käsistään ja vaatteistaan kiinni.

Kolmikymppinen ilmastoaktivisti käveli muina naisina sisään sähköautoja myyvään liikkeeseen. Kukaan ei ensin kiinnittänyt huomiota naiseen, mutta yhtäkkiä tämä olikin selällään keskellä lattiaa. Myyjä hätääntyi, että oliko sairaskohtaus. Kohtaus oli ilmeinen, mutta se oli – mentaalinen.

Nainen nimittäin oli vetänyt käsiinsä ja housuihinsa superliimaa ja liimannut itsensä autofirman lattiaan kiinni. Siinä oli ja pysyy. Myyjä soitti poliisit paikalle ja alkoi neuvottelu. Kun poliisi ihmetteli, että miksi ilmastoaktivisti liimasi itsensä sähköautoja myyvän liikkeen lattiaan, eikö sähköautokaan ole enää ympäristöystävällinen, niin aktivisti vastasi:

– Firma esittelee näyttelytiloissaan pelkästään sähköautoja, mutta heidän myyntikate koostuu 90 % fossiilisilla polttoaineilla käyvistä autoista. Sitäpaitsi, vaikka sähköautot ovat vähemmän saastuttavia, niin meidän on joka tapauksessa vähennettävä merkittävästi autojen käyttöä.

En tiedä miten tilanne ratkaistiin. Mietin tuossa, että miten vaikkapa voimakkaalla epoksi-liimalla lattiaan liimatun käden saa irti lattiasta? Lähteekö käsi muka irti niin, että nahka ei lähde irti?