Ilmastoaktivisti liimasi itsensä autoliikkeen lattiaan kiinni

Ilmastoaktivisti liimasi itsensä autoliikkeen lattiaan kiinni.
Tukholmalaisessa autoliikkeessä tapahtui lauantaina kummia. Ilmastoaktivisti tepasteli liikkeeseen sisälle ja liimasi itsensä superliimalla autoliikkeen lattiaan käsistään ja vaatteistaan kiinni.

Kolmikymppinen ilmastoaktivisti käveli muina naisina sisään sähköautoja myyvään liikkeeseen. Kukaan ei ensin kiinnittänyt huomiota naiseen, mutta yhtäkkiä tämä olikin selällään keskellä lattiaa. Myyjä hätääntyi, että oliko sairaskohtaus. Kohtaus oli ilmeinen, mutta se oli – mentaalinen.

Nainen nimittäin oli vetänyt käsiinsä ja housuihinsa superliimaa ja liimannut itsensä autofirman lattiaan kiinni. Siinä oli ja pysyy. Myyjä soitti poliisit paikalle ja alkoi neuvottelu. Kun poliisi ihmetteli, että miksi ilmastoaktivisti liimasi itsensä sähköautoja myyvän liikkeen lattiaan, eikö sähköautokaan ole enää ympäristöystävällinen, niin aktivisti vastasi:

– Firma esittelee näyttelytiloissaan pelkästään sähköautoja, mutta heidän myyntikate koostuu 90 % fossiilisilla polttoaineilla käyvistä autoista. Sitäpaitsi, vaikka sähköautot ovat vähemmän saastuttavia, niin meidän on joka tapauksessa vähennettävä merkittävästi autojen käyttöä.

En tiedä miten tilanne ratkaistiin. Mietin tuossa, että miten vaikkapa voimakkaalla epoksi-liimalla lattiaan liimatun käden saa irti lattiasta? Lähteekö käsi muka irti niin, että nahka ei lähde irti?

 

Subscribe
Notify of
guest
77 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Pupujussi

Naida pitäis!

ernesti_loosonen

Ei se haittaa, jos lattiasta joutuu ottamaan muutaman kilon betonia käden mukana. Ilmastoaktivisti maksaa uuden lattian. Menisivät Kiinaan mieltään osoittamaan.

Reijo Ruotsalainen

Eiköis tuo hoituisi silleen että vedetään housut pois ja tuodaan kolmekymmentä vuohipaimenta paikalle? Kaikki saa mitä haluu?

Make’s perfect sense

Ehkä oli kuitenkin parempi että protestoi autoja vastaan liimaamalla itsensä turvallisen autoliikkeen lämpimään lattiaan kiinni. Jos olisi liimannut itsensä vaikkapa satunnaisesti valitun auton kattoon tai konepeltiin, niin meno saattaisi muuttua arvaamattomaksi; riippuen missä ajelee ja mihin pysäköi.

Qroquius Kad

Saati että olisi liimannut itsensä pääkatuun estämään liikennettä.

Qroquius Kad

No tässä tapauksessa edes yksi vähemmän tällä kertaa.

Mustamakkara

Nyt muuten kuvan nainen on tunnistettu. Hän on kuin onkin suomalaistaustainen ilmastoaktiivi Arja Hukka.

Timppis.

Siis hurja akka

rocky

Ihan aluksi olisi voinut vaikka kusta päälle.

Mr X

Ihan ohimennen fria tider sivuja lukiessa,silmiin tarttui otsikko,en muista,onko Paavo kirj,jo ei,olisi aika,8 miestä joukkoRAISKASI raskaana olevan vuohen . Vuohi ei pystynyt kävelemään. Mitä sanoo ruotsin eduskunta ???

Progress

Eiks eläimen ”odotusaikaa” kutsuta tiineydeksi? 😉

Kukavaan

meidän on joka tapauksessa vähennettävä merkittävästi autojen käyttöä.”

Viherhörhöille hiilidioksidit ja fossiiliset polttoaineet ovat tekosyy. Oikea syy on vapaan liikkumisen estäminen.

Sama juttu Malmin lentokentän kanssa. Se piti lopettaa. Muka koneet häiritsivät ja vetelää savimaata tarvitaan rakennuksia varten. Kumminkin koneet, etenkin sähköllä toimivat ovat hiljaisia ja maata riittää muuallakin. Viherhörhöjä vain otti päähän, kun ihmiset pääsivät lentämään.

Ilmari

Malmin lentokenttä oli kallis alue hyvällä paikalla. Lentokentän säilyttämistä haluavat olisivat voineet ostaa tontin tai maksaa kaupungille sen tyhjänä pitämisestä.

Mutta ei hätää! Lentokenttää käyttäneet voivat rakennuttaa uuden kentän vaikka Lappiin.

Kukavaan

Malmin kentästä asiaa täällä:
https://www.malmiairport.fi/ukk/

Name

Malminkenttäasia ei ole vielä taputeltu..on monenmoista arvokasta säilytettävää asiaa ko alueella..suojeltavina ovat niin luonto,historia,kulttuuri ja futuristiset tarpeet..Kentän paperit nyt taas ainakin yhdessä niistä monista Korkeimmista Oikeuksista..ei puutu kuin että NATO ilmoittaa tarvitsevansa alueen lähitorjunta vara-alueeksi.

Qroquius Kad

Tuo viimeinen aspekti olisikin sellainen, että kentän säilyttämiselle tulisi pikku pakko.

Yleensäkin koko asiassa on motiivina ollut vain ja ainoastaan kentän tuhoaminen:

alue ei sovellu asuntotuotantoon, koska se on perustettu Tattarisuolle.
Tasainen suomaa oli ihanteellinen lentokentälle, mutta sen kevyet aaltopeltihangaaritkin vajoavat koko ajan maan sisään.

Ja silti asuntotuotanto on ollut ainoa peruste tuhota kenttä, jolta operoitiin mm. ”Estonia”-onnettomuuden pelastuslentoja, vaikka he TIETÄVÄT ettei alueelle voi rakentaa kerrostaloja!

Eli siis kommunistien puhdasta pahantekoa.

VMP

Malmin lentokenttä lopetettiin tasan siksi, että ”päätös on jo tehty” ”sitä ei voi muuttaa” suomeksi kirjoitettuna lahjusrahat on otettu vastaan ja lopuista lahjuksista on jo sovittu ja suurin osa helsinkiläisistä on nyt vaan tyhmiä ja niillä ei ole oikeita mielipiteitä kun ei halua sitä purettavan.

Toinen syy on se, että helsinki vantaan lentokenttää laajennettiin jotta saadaan solmukohta aasian lennoille ja lennoista houkuttelevampaa ja malmin kentän ilmatila tarvittiin vapaaksi ja siitä tulee jatkossa sitten ihan oikeastikkin sitä lentomelua jo muutama suihkari onkin jo metelöinyt oikeasti kun ennen se oli oikeasti satunnaista se ”meteli” jonka kyllä peittävät lahdentien ja kehä kolmosen kohinat,

K J

Surullista. Tsemppiä omaisille.

Nih

Hyvä kynnysmattohan tuosta tuli.j

Peku

Niin, antaa ämmän vaan olla siinä ja kukaan ei kiinnitä ämmään mitään huomiota. Varmaan jo viikon maattuaan omissa ulosteissa ilman ruokaa ja juomaa muija ulisee apua ja anelee irtipääsyä.

Agr.Löllö

To on se kiltti tapa.
Ilkeä tapa olisi tuoda firman raivostuttavin täti räpättämään sydämensä kyllyydestä siitä että kuinka siitä nyt pitää lähteä niin kauan että omin avuin lähtee.
Kun täti lähtee tauolle tulee toinen täti tilalle.
Tuo ei saa edes käsiä korvilleen.

Sherlokki suvakko

Tuosta naamanilmeestä päätellen tyypillinen mädntynyt suvakki. Tuohon tautiin tepsis lääkkeeksi hiljaa saksilla lahkeista alkain leikata housut pois, ilme vois muuttuu pikkuhiljaa toisenlaiseksi. Voihan ola, että saa suuremmat kiksit alistetusta asemastaan, vai mitä tästä ylipäätään voisi ajatella.

Juha s

Olkoon siinä,huomioaitaa vaan ympärille.Poistuu kun tulee nälkä.

Liimaa haistelemassa

”Edes Jumala ei pysty tyhmyydelle mitään” sanoi muuan opettajamme aina.

No, ehkä se tuntui naikkosesta hyvältä idealta. Olisi nyt vaan ollut ostamatta sitä autoa niin se olisi vaikuttanut enemmän kuin tuo liimaaminen. Puhumattakaan siitä että esim syanacrolaatti liima sisätää elimistöle myrkylliyiä ainesosia. Ja kun sitä pääsee suurelta pinta-alalta elimistöön niin … No, kuka mistäkin addiktionsa saa. Veikkaan että on liimanhaistelija.

Yrjö

Kun ilmastovale alkaa paljastua käy ilmastotytötkin vähiin. Eikä sekään enää oikein tytöltä näytä.

Minä

Mitä autoja autoliike myy, riippuu asiakkaista. Pitäisi liimata itsensä asiakkaiden lattioihin.

Tunkio-Tanner

Pikaliimattu iho tarttuu lujasti lattiaan. Repiä ei kannata koska nahka irtoaa eikä liuottimetkaan pikaliimaa pehmitä. Paitsi lipeä ja asetoni. Onneksi liimattu iho irtoaa itsestään muutamassa päivässä. Aika tosin saattaa tulla pitkäksi siinä makaillessa ja vessahätä yllättää.

penaali pentti

siina saa makoilla rauhassa pari kuukautta ja miettia, etta olisiko sita silti pitanyt jaada osastolle hoitoon kun eka ostos avohoidossa on pikaliima ja nalkakuolema, nyt tarvitaan maalaisjarkea eika mitaan huuhaa psykologeja pohtimaan irvistiko vanhemmat kun oli nuori vai ei kun noin pahasti on kupoli kallellaan.
ajattelin etta pitaisi varmaan tuonkin menna toihin, mutta onhan kiihottuminen ja mielensapahoittelu tana paivana ammatteja kanssa

Progress

Nyt olisi ”naisrauhan” paikka! Mites olis pari päivää? 😉
Vakavasti: eikö nää kuuluis hoitoon? Avohoito ei riitä näille.

Ceterum censeo

Ei anna aihetta toimenpiteisiin. Pötkötelköön siinä ja keksiköön itse keinot itsensä irroittamiseen. Vuokraa voi tietysti periä omavaltaisesta liiketilan käytöstä.

Tohtori

Se on jännää miten mielisairaita nykyään kutsutaan ”aktivisteiksi”. Eikö parempi ja osuvampi olisi ”vapaana kulkeva, aktiivisesti ja julkisesti mielisairauttaan näyttävä, henkisesti kolmevuotiaan tasolla oleva aikuinen”?

Kemisti

Tietääköhän tuokaan ilmastopelle kuinka ympäristöystävällistä on pikaliiman valmistus..tai nuo lapsityömailla valmistetut halpiskengät ja housut.. tai tuon lattian putsaamiseen tarvittavat kemikaalit..ne jotka tuon hullun akan tuosta joutuvat poiskorjaamaan sekä siivoamaan tulivat ja menivät monella autolla.. Minä olen sitä mieltä että tehokkain tapa protestoida tämmöisiä on julkinen itsemurha. Hyppikää kallioilta, tuikatkaa itsenne tuleen, heittäytykää rekkojen alle..ihan mitävaan, SE on tehokkain tapa näyttää meille muille ja pelastaa planeetta!!!! Saa jakaa!!!! Tehkää se jo tänään!!!!

basso balalaikka

ehkä ilmastoystävällisin itsemurhatapa olisi pidättää henkeään, jottei eritä hiilidioksidia, ja kun kupsahtaa, samoinajattelijat kompostoivat raadon ?
(siis ei radon vaan raadon)

Agr.Löllö

ÄLKÄÄ heittäytykö rekkojen alle!
Kuski saattaa yrittää väistää ja tappaa jonkun.

Qroquius Kad

Eikä rahtarista tunnu mukavalta ajaa kanssaihminen litteäksi.

Hmmmm

Eiks toi oo se sama akka joka lentokoneessa rupesi räyhäämään ja sai estettyä tuomitun muslimiraiskaajan maastakarkoituksen muutama vuosi sitten? Tainnu päästä sairaalasta lomille.

Kukavaan

Ilmeisesti eri henkilö.
https://yle.fi/uutiset/3-10330803

Niin, niin...

Taitaa autoa tehdä mieli, kun niitä niin liimaantuneena katselee.

pöh

Olisi voinut heittää pressun päälle ja laittaa työmaa kyltin viereen, siinähän sitten olisi maannut ihan niin pitkään kun haluaa.

Progress

Firmalle vinkiksi: parin päivän pikakoulutuspäivät ja liikkeen ovet tiukasti säppiin! 😉

Oloneuvos

Nälkä ja jano kyllä irrottaa typeryksen lattiasta tavalla tai toisella.

Anonyymi

Autoliike voisi alkaa myydä lippuja tähän ”Maailma pelastuu”-performanssiin.

Ovet kiinni ja valot pois

Minä olisin tämän mielenterveytensä hukanneen ympäröinyt mainosständeillä ja illan päätteeksi sammuttanut valot ja laittanut liikkeen ovet kiinni. Yöllä yksin liimattuna omasta toimestaan lattiaan alkaa varmaan jo hullunkin mielessä vaikuttamaan hullulta idealta.

Suomi Finland

Ehdottaisin, että lattia rakennettaisiin siten, että siitä on helppo irrottaa pintakerros ja siten voitaisiin nopeasti siirtää mielenosoittaja vaikkapa ulos osoittamaan mieltään. Jos matto ei ole hyvä ratkaisu esimerkiksi siivouksen hankaluuden vuoksi, niin jokin kova helposti purettava ratkaisu saisi mielenosoittajat mietiskelemään useamman kerran.

Piikivi

Vissiin ei lattiantekijä tullut ajatelleeksi, että tulevaisuudessa joku liimaa itsensä siihen kiinni

Suomi Finland

Parempi ajatus: äänieristetty sermi, joka asetetaan mielenosoittajan ympärille siten, ettei mielenosoittaja voi häiritä liikkeen toimintaa. Kyllä sitä alkaa vituttaa maata lattiaan liimattuna pimeässä.

Vaihtovaatteet siihen viereen, jotta pääsee vilahtamaan vaatteet päällä vaivihkaa ulos. Vaihtovaatteeksi ehdottaisin t-paitaa tekstillä ’I love V8’ rintaan ja ’fuck Greta’ selkään.

Johan Pomppas

Minä rupeaisin myymään lippuja katsomaan tätä performanssia.

Särmääjä

Ihan käsittämättömiä eliöitä noi ilmastisuvakit. Lasit kruunaa kokonaisuuden.

Bisnis

Tätä kuvaa voisi levittää afrikassa ja muslimimaissa: In Sweden, first you must rape the non-muslim whore. Then you get your free car.

Name

Epoksiliiman valmistus tuottaa maailmanlaajuisella tasolla valtavat ilmastopäästöt..joku ekologisempi liima pitää ottaa käyttöön.
Ratkaisu voisi olla peruna..raa`an perunan leikkauspinnalla kun sivelee liimattavat pinnat niin kyllä pysyy monesti kiinni asiat..lopun perunan voi lisäksi syödä tai tunkea pakoputkeen.

Lallukka

Hullu mikä hullu!

Moonman

Onneksi nyt tuon performanssin vuoksi ilmasto pelastui

Riku Laine

Eikös, se olisi ollut jonkinlaista ilmaista mainontaa kun olisivat vässykän jättäneet siihen lattiaan kiinni?

Krister Lundell

Gretan Kätyri.

Qroquius Kad

Pieni Greta ei edelleenkään ole mikään maailmanjumalatar vaikka viherkommunistit niin valehtelevatkin, vaan moniongelmainen ja vammainen lapsi, joka on joutunut ennennäkemättömän röyhkeän ja härskin hyväksikäytön uhriksi.

Myggbett-BH

Gretaa on helppo manipuloida kun hän ei ole henkisesti kuten muut, eikä myöskään fyysisesti. Hurja itsetuntoboosti teinille kun vihervassarit nostavat jollekin jumalajalustalle niin ei koko ajan mieti sitä että naama on ku mummolla ja kroppa ku 5 vuotiaalla pojalla.

Prozac

Pysyy kiinni, ku tauti.

Tauno

Olisi liimannut autoon itsensä kiinni

Lallukka

Olis liimannu itensä spiraaliasennossa häpykarvoilla kaakelii kii niin olis vieläkin mielenkiintoisempaa repästä toi hullu irti tuosta lattiasta ja heivata ongelmajätelaitoksen päättäviin elimiin.

rocky

Tai vaikka ajaneet autot ulos ja alkaneet kantamaan bensakanistereja sisään.

Jauhojengi

Aika korjaa, nälkä tulee

Jauhojengi

Viherkusetus on tulossa tiensä päähän, öljyvarannosta on käytetty 1/3 ja 2/3 jäljellä. tiedemiesten olisi aloitettava keksimään jotain korvaavaa, noin 100 vuoden päästä. Sota-aikana autoissa käytettiin häkäpönttöjä, siinä suomen tulevaisuus. Kuka ottaa vastuu viherkusetuksesta? Miten kansa tuomitsee kusettajat?

Vanha kyynikko

Tuli tuossa mieleen,jotta onkohan pölynimureihin kehitelty sopiva suulake näitten elosekoilijoiden putsaamiseen,vai hygieenisistä syistä käyttää höyrypesuria,hmmh.

iTom

En olisi soittanut poliisia paikalle ja jättänyt muutenkin akan siihen makaamaan. Siihenhän tuollainen aktivismi nimenomaan perustuu, että soitetaan kytät paikalle ja saadaan mediahuomiota. Tila on yksityisomistuksessa, joten kyseessä on asianomistajarikos, eivätkä kytät eivät tee mitään ilman omistajan / haltijan pyyntöä. Kunhan olisi yön maannut lattialle liimattuna kuset ja paskat housuissa, niin eiköhän mieli olisi muuttunut.

Kukavaan

Tilojen haltija tai vaikka yösiivooja olisi saanut syytteen mielenhäiriöisen heitteillejätöstä, jos ei olisi ilmoittanut itsensä lattiaan liimaajasta viranomaisille.

Bling Bling

Tyypille vain juotetaan pari litraa asetonia, niin hetken siinä hikoiltuaan muiden huvittuneiden ja mahdollisesti säälivien katseiden alla se irtoaa lattiasta vaivattomasti ja voidaan viedä lepäämään.

Petri S

Maailmassa o9n koko ajan enempi ja enempi sairaita kadun tallaajia

Auta Armias Autoa

Ruotsin toiseksi suurin metsänomistaja on myös menestyksekäs autokauppias:

https://www.expressen.se/nyheter/skanska-doldisen-ager–nast-mest-skog-i-sverige/

Joppos123

Antaa ituhipin pötkotellä, aika hoitaa. Eivät kiinnittäisi pötköttelijään mitään huomiota. Jos alkaa rääkymään niin äänenvaimennus hoituu jesarilla.

Suomi Finland

Sille alkaa kasvaa parta jesarin irrottamisen jälkeen.

Haittaisiko se ilmastoaktiivia? Tuskin.

Lallukka

Antakoot virua siinä jos ei omin avuin irtoa. Välillä tunkee vehnäleipää suuhun, niin leipä taas elättää. Eikä haittaa jos on keliakia.

Julma juha

Vinkuva ilmaproffa olisi pitänyt jättää lattiaan kiinni ja pitää kehareille bileet. Olisivat testanneet uuden lattiarätin kehareiden tyyliin.

Asko Liukkonen

Mitäs, jos ei olisi soittanut poliisille? Jatkanut työpäivää ja illalla ovet säppiin. Aamulla olisi kysellyt vointia kusilammikossa makaavalta aktivistilta.

Petunia

Olisivat jättäneent siihen. Eiköhän se aktivismi karise kun muutaman päivän makaa syömättä ja juomatta autoliikkeen lattialla.

Petri

Ei saa puhua naisesta. Ei nykyään ole sukupuolia.
Hän saattaakin olla mies ja loukkaantua.