Poliisi otti kiinni nuoren miehen Asikkalan surmatyöstä

Poliisi on ottanut kiinni 24-vuotiaan miehen epäiltynä Asikkalassa perjantain ja lauantain välisenä yönä tehdystä henkirikoksesta. Teossa sai surmansa nuorehko naispuolinen taksikuski.

Poliisi ei ole kertonut tapahtumasta kovinkaan paljon. Se tiedetään, että vuonna 1998 syntynyt epäilty surmaaja oli ottanut taksikyydin Asikkalan kylän ulkopuolelle reilu 10 km päähän Salonsaari-nimiseen paikkaan. Tekopaikka on jonkinlainen käytöstä poistettu sorakuoppa tms.

Poliisi sai aamuviiden aikaan ilmoituksen epäillystä surmatyöstä ja tutkintaa on tehty siitä asti.

Uhri oli lahtelainen kaksikymppinen nainen, joka toimi kuljettajana lahtelaisessa taksiyrityksessä. Sitä ei tiedetä, että ottiko tekijä kyydin Lahdesta vai Asikkalasta. Tekijä on kuitenkin tuntenut seudun, sillä ihan summassa tuollaiseen syrjäiseen paikkaan ei löydä.

Epäilty tekijä on asikkalalainen mies.