Poliisilla iso operaatio meneillään Kangasalalla

Sisä-Suomen poliisi tiedottaa, että sillä on menossa mittava operaatio Kangasalalla. Poliisi pyytää sivullisia poistumaan paikalta ja antamaan poliisille työrauhan.

Pt-median tietojen mukaan alueella on nähty kymmeniä poliisiautoja, poliisin panssariautoja ja ambulansseja. Mitään muuta tietoa ei toistaiseksi ole.

Subscribe
Notify of
guest
22 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kukavaan

“Sisä-Suomen poliisi tiedottaa, että sillä on menossa mittava operaatio Kangasalla.”
Tutka värisee. Kangasalla on tapahtunut kaikenlaista.
https://yle.fi/uutiset/3-8544375

epäkorrekti

Hyvä että palautit mieleen tuon Euroopan “hullun vuoden” 2015 erään kemujekun joka on tainnut useimmilta suomalaisilta jo unohtua.
Puuro on paskaa mutta kuolleet suomalaiset vielä paskempia.

ernesti_loosonen

Missäpäin tuo Kangasa sijaitsee?

mari

Tampereelta n. 5-7 km kaakkoon pitkin Valtatie nro 12:sta. Kangasa on sen sijaan minullekin tuntematon paikkakunta.

Anonyymi

Täytyykö tänne tulla mainostamaan tietämättömyyttään? Sitä paitsi nimi on Kangasala, luonnonkauneudestaan tunnettu paikka Tampereen kupeessa. Jos on joskus katsonut tv:stä ohjelmaa Stadi vastaan lande, ei voi kuin ihmetellä suomalaisten ala-arvoista tietoa omasta maastaan. Onkohan se Oulu pohjoisempana kuin Kuopio ja sitä rataa…

Hikivako

Varmaan Kongossa.

Hikivako

NO ONHAN RUOSSA KARTTAKUVA!!!!!!!

Qroquius Kad

Tuollahan se Kangasa sijaitsee:

https://www.mindat.org/feature-2408015.html

Hieman sivussa tämän casen tapahtumapaikasta, vaan uskoisin tuollakin sattuvan ja tapahtuvan yhtä ja toista.

Turha löpistä

Miksette katso Paavon laittamaa karttakuvaa jutun alussa?

Qroquius Kad

Sarkasmi on taitolaji, joka ei kaikille aukea.

Olen kangas-alalla

Ei aina sinullekaan 😂

Qroquius Kad

Olemme vain vajavaisia ihmisiä.

Junkkari

Onko siellä menossa kulmahousujen sukujen väliset mora riennot

rocky

Kahvakarnevaalit,aina kun uppoaa kahvaa myöden putoaa pelistä.

Kukavaan

Veikkaan huippuosaajia.

kysyvä

Eiköhän se ole ihan kantis nyt, en osaa paremmin veikata.Kysykää besserwisseriltä
https://keskustelu.suomi24.fi/t/14768715/ylen-tilausasiantuntija-leimaa-halla-ahoa!#comment-116022257

Janne

Mannet heilunu pistoolin kanssa. Normipäivä kangasalla. Asiaan liittymättä, onneks blockfestit loppu niin tampereen keskustassa voi nähdä muitakin kun neekereitä vaihteeks.

Asko

Olisiko työvoimapulan paikkaajia?

mari

Jos tässä on taksiryöstöstä kysymys niin kylläpä vaan on typerä rikos, ei takseilla ole käteistä juuri ollenkaan autossa. Lisäksi taksiautoilijoiden fyysinen sijainti tiedetään koko ajan keskuksessa.
Surkeita luuserikonnia. Näistä jää lähes poikkeuksetta kiinni. Viduddaa aina kun joku joutuu rikoksen uhriksi vain yrittäessään hankkia leipää pöytään.

Olikohan taksin tilannut ja ryöstänyt jokin älyllisesti jälkeenjäänyt hiekkakansan edustaja..? En muista koska olen viimeksi kuullut kantasuomalaisen ryöstävän taksin, toki niitä on ollut mutta viimeisestä taitaa olla jo useampia vuosia.

Nooh, tämä velikulta saa varmaan ensikertalaisena parin vuoden tuomion josta istuu lopulta 8-9 kk, etenkin jos on yhtään suojaväriä. Rasismin on oltava osasyyllinen sodan kokeneen miekkosen spontaaniin hairahdukseen. Ei hän oikeasti sitä tarkoittanut!

mari

Ok. Näitä kai sitten pulpahtelee esiin aina silloin tällöin. Mieleen tulee se eräskin juippi joka Helsingissä hyppäsi taksiin, ajatti sen Lahteen jossa ryösti ja/tai ampui kuljettajan hengiltä. Poliisit tutkivat kaikki CZ-pistoolit joille oli myönnetty lupa taksin tilausalueelta. Ja katso, eräs herra ei saapunut laitokselle tuomaan pistooliaan ballistisiin tutkimuksiin. Se oli varoitusmerkki poliiseille ja pian hänet yhytettiin Thaimaasta jonne heppu oli livistänyt. Luovutusprosessi tapahtui niin, että hänen passinsa peruutettiin jolloin thai – viranomaiset heittivät hänet maasta suoraan Suomen poliisin syliin. Taisi motiiviksi mainita amfetamiinin jota hän ei käyttänyt. Mutta tuona iltana oli nauttinut erittäin suuren annoksen ja vetosi muistikatkoihin sekä sikeään uneen. En ole amfetamiinin kanssa ollut koskaan tekemisessä mutta tiedän kyllä ettei tuo huume aiheuta uneliaisuutta vaan täysin päinvastoin.

Qroquius Kad

Ei ole taksiryöstö, tässä on kyseessä ampuma-aseella uhkailu julkisella paikalla.
Taksinkuskittaren tappo/murha oli Asikkalassa.