Asikkalan surmaaja vangitaan huomenna

 

Asikkalan taksinkuljettajan murhasta epäiltyä 24-vuotiasta miestä esitetään vangittavaksi huomenna tiistaina. Poliisi ei ole kertonut tapahtumien kulusta julkisuuteen oikeastaan mitään.

Hätäkeskus sai ilmoituksen lauantaiaamuna klo 05.30 aikaan Asikkalan keskustasta muutaman kilometrin päähän Salonsaaren Isonkivenkärjentien varrella sijaitsevalle jonkinlaiselle käytöstä poistetulle hiekkakuopalle. Kuka ilmoituksen teki aamuvarhain keskellä metsää, sitä ei tiedetä. Tai poliisi ei ole kertonut sitä.

Jos pohtii hypoteettisesti, niin onko tekijä itse soittanut hätäkeskukseen tekonsa jälkeen? Tähän viittaisi tosiaankin se, että tekopaikka on hieman syrjässä päätiestä, tai ainakaan päätieltä ei suoraan näe tekopaikalle. On melko epätodennäköistä, että sivullinen sattuisi poistumaan aamuviiden jälkeen päätieltä risukkoiseen metsään juuri tuolla kohtaa keskellä korpea. Alla kuvassa tekopaikka, jonne on tuotu joitakin kynttilöitä.

 

Pt-median kirjeenvaihtajan mukaan tekopaikka oli niin monen mutkan takana, että aluetta tuntematon henkilö ei sinne löydä vahingossa. Mies asui Asikkalassa, nainen tietojen mukaan Lahdessa. Alla tapahtumapaikasta yleiskuva.

Myös miehen kerrotaan olleen taksikuski, mutta Vääksyssä asuvat eivät tunne kovin hyvin miestä. Hänestä ei tiedetä oikeastaan juuri mitään.

Teolle ei toistaiseksi ole mitään motiivia. Ryöstö ei ihan suoraan sovi kuvioon mukaan, sillä mies itsekin taksinkuljettajana tietää, että autoissa ei ole nykyään kovinkaan paljon käteistä.

Subscribe
Notify of
guest
4 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Älä käytä taxia

Olisiko tullut 2015 Suomeen 17 vuotiaana, kuten moni muukin. Berner mokasi taksityöolot, joten voinee olla taksikuski.Semmoinen, joka mulla oli kerran, ettei edes navigaattorin kanssa löytänyt oikeaa osoitetta. Englantikaan ei onnistunut.

Qroquius Kad
Lallukka

Päivän hyvä uutinen. Ainut vaan, että tekijä kuuluisi kuparisonniin, eikä vankilaan muutamaksi vuodeksi pelaamaan pleikkaria.

Irmeli

Taas katkesi nuoren naisen elämä hullun sulkeutuneet mielenvikaisen murhaajan takia. Ei tiennyt tyttö parka että työkaverina on mielenvikainen hullu. Hirveesti ollut nyt väkivaltaisia hulluja liikkeellä. Just tämän omavaraisen väkivaltaisuuden takia, tänne ei tarvita vieraita väkivaltaisia miehiä lisää..niitä meillä kyllä riittää omastakin takaa….