Marinin huumetestin tulos negatiivinen

Valtioneuvoston iltapäivällä julkaiseman tiedotteen mukaan pääministeri Sanna Marinilta 19.8.2022 otetusta huumausainetestistä ei ole löydetty mitään huumausaineita. Marin maksoi itse testin kustannukset.

Testi oli ns. kusitesti, eli samanlainen millä mm. vankien ym. huumeiden käyttöä valvotaan. Testillä pystyy seulomaan yleisimmät huumeet ja huumeina käytettävät lääkkeet.

Jos minulta kysytään, niin koko tämä  touhu on aivan naurettavaa. Miksi Marin lähti todistelemaan, että ei ole käyttänyt huumeita, vaikka huumeiden käytöstä ei ole pienintäkään epäilystä. Marinia kohtaanhan ei ole olemassa minkäänlaisia rikosepäilyjä huumeiden käytöstä, hallussapidosta tai myynnistä.

Marinin kohdalla voisi, jos voisi, tulla kyseeseen korkeintaan huumelainsäädännön lievin rikos, eli huumausaineen käyttörikos. Se tarkoittaa, että jos henkilöllä on hallussa vähäinen määrä huumeita, tai yrittää hankkia vähäisen määrän omaan käyttöön, tai käyttää pienen määrän huumeita, niin siitä voi seurata pikku sakko. Yleensä poliisi ei edes puutu mihinkään kerta-annoksen määrään vaan korkeintaan takavarikoi huumeen.

Mutta Marinia kohtaan ei ole esitetty mitään rikosepäilyjä, eikä minkäänlaisia epäilyjä huumeiden käytöstä. Miksi Marin näin ollen meni testeihin?

Tavallaan tietenkin ymmärtää sen, että Marin halusi todistaa kansalle, että ei ole käyttänyt huumeita. Mutta miten senkin ottaa; nimittäin pilvi ja ruoho näkyy veressä useamman viikon kun taas piri ja kokaiini näkyy korkeintaan viitisen päivää. Eikä välttämättä niinkään kauan jos juo paljon vettä joka ikään kuin puhdistaa virtsasta kokaiinin pois.

Jos Marin olisi vetänyt jossain bileissä muutama viikko sitten kokaiinia, niin se ei näkyisi enää kusitestin tuloksissa. Nyt tehty testi todistaa vain sen, että ainakaan pilveä ja ruohoa Marin ei ole polttanut.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
76 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad

Eli meneekös tämä niin, että rattijuoppo ajaa mummelin hengiltä, piileskelee sitten pari päivää jossain ja tulee verikokeeseen antamaan nollatuloksen jolloin rattijuopumusta ei ole tapahtunut.

Mitähän Manna Sariinin hiustesti (josta ei tietenkään koko aikana saanut mainitakaan) olisi näyttänyt?

JuhoL

Tuo taitaa olla Tytti Tuppuraisen versio Schrödingerin kissasta 😀

K J

Naulan kantaan. Schrödingerin kissa vakuuttaa. Suosittelen tsekkaamaan teorian.

DeeQ

Kyllähän tässä maassa voidaan tuomita rattijuopumuksesta ilman verikoetta tai puhallutusta (Halme) ja huumausainerikoksesta ilman minkäänlaisia testejä sillä perusteella että kuvassa näkyy jotain jauhoa naamassa (Karalahti).

VMP

Toi karalahden tapaus on mielenkiintoinen nimittäin kytäthän myönsivät photoshopanneensa ne valkoiset pikselit sen naamaan ja mitään seurauksia tuollaisesta todisteiden väärentämisestä ei tullut ja yleistä syyttäjääkään ei kiinostanut eikä edes tuomareita jotka tuomitsivat karalahden kuinka tyhmiä ne voi olla jos ei ymmärrä mikä on photoshopattu kuva…

mari

Jos tuo on totta, niin johan on käsittämättömän törkeää todisteiden manipuloinnista! Ja muka oikeusvaltiossa! Tällaisia juttuja olen tottunut lukemaan etelä-amerikan eri medioista…

Oikeusvaltioissa väärennetyistä todisteista seuraa automaattisesti vapauttava tuomio. Tuomarilla ei ole mitään muuta mahdollisuutta kuin kumota syytteet jos ilmenee, että todisteita on väärennetty, kerätty vastoin perustuslakia jne.

Meillä ne vaan photoshoppailee.

unto

Hyvä ajatusmalli. Tässä on vain se ero,että nollatulos myös saa sen aikaan ettei mummelin päälle ajettukaan.

Gyntter

MV:ssä on huhua, että testin teki samoissa bileissä olleen jampan poikakaveri…

Oliko koko testiä edes eikä bilekaverin poikaystävä ole luotettava testin tekijä???

Qroquius Kad

Ehkäpä UMV ei ole kaikkein luotettavin lähde.

JuhoL

Nyt jonkun toimittelijan pitäisi kertoa Sannalle, että hän teki vääränlaisen huimausainetestin; puolueeton testi pitää ottaa hiuksista.

Jallu

Testin tulos tuli yllättävän nopeasti, kun vertaa Marinin koronatestaukseen. Marinillahan on aina sopivasti mahdollinen koronatartunta, kun pitäisi vastata eduskunnassa hankaliin kysymyksiin ja testin tulos viipyy jostain syystä 2-3 päivää, vaikka tavallinen kansa saa tuloksen 15 minuutissa.

K J

Oli turha ottaa seulat näin myöhään.

Täälläkin käsiteltiin aihetta:

https://www.youtube.com/watch?v=L8NIEsfixR0

Last edited 1 vuosi sitten by K J
Lallukka

Ottakaa se huumetesti sen hiuksiista ja löytyy vaikka ja mitä mömmöö sen kehost!

Sellaista

Marin on silti kaikkien aikojen surkein pääministeri, jonka olisi pitänyt erota jo ajat sitten, muidenkin kohujen takia. Ei tämä ollut ensimmäinen kohu, lisäksi tuo todella riutunut olemus ja laihuudesta voi kyllä päätellä aika paljon. Tunnen myös paljon Marinia nuorempia- ja eivät hekään jaksa, kuin yhtenä päivänä olla ryypiskelemässä ja bilettämässä kunnolla, mitä voimme tästäkin päätellä, ehkä joku 20v jaksaa pari päivää, mutta että 36v nainen ja monta päivää bilettää kuin teinityttö, niin on jo aika naurettavaa sekä noloa.

Tavallisesti tuon ikäiset eivät todellakaan ”biletä” monta päivää putkeen, lisäksi Marinin pitäisi olla perheenäiti. Moniko 36v perheenäiti toimii näin naurettavasti?, tuskin monikaan. Marinin täydellinen kyvyttömyys pääministerin tehtäviin on tullut jo monta kertaa ilmi. Taloustaidotkin ovat varmaan huonommat kuin ylä-astelaisella, onhan se velanotossa nähtykin. Huolestuttavaa että meillä on näin vastuuton pääministeri.

Sellaista

Ai, että tosissaan kysyt?…No, ottanut vaikkapa 40-miljardia lisää velkaa, tuhonnut Suomen omavaraisuuden turpeen käytön kieltämällä, sekä tuhoamalla turvealan. lapioinut veronmaksajien rahat Italian taloremontteihin EU-velkapaketin avulla, jonka Marin kehui olleen hyvä diili. Sitten polttoaineen hinnat nousseet pilviin, kiitos verotuksen. Hallituksen dieseltuki yrittäjille oli täysi vitsi yllättäen, koska se koskee vain yrittäjiä, joilla on liikennelupa. Eli tämä tuki ei koske moottoripolttoöljyä käyttäviä yrityksiä, joita on paljon, eikä raskasta kuorma-autokalustoa käyttäviä yrittäjiä, jotka siirtävät kuorma-autolla maanrakennuskoneita, maa-ainesta, metsäkoneita tai sitten tarvikkeita paikasta toiseen. Nythän myös paljastui täydeksi huijaukseksi tämä hoitajamitoitus, jonka SDP ”lupasi”. Saatiaan vain vanhustenhoito tuhottua sillä. Sitten tämä Sote-uudistus, joka oli täysi floppi myös yllättäen. Että tässä faktoja, miten surkea on pääministeri, joka johtaa hallitusta.

Qroquius Kad

Oletkos miettinyt, ettet ehkä olisi niin persaukinen sippiukko, elleivät tytöt kylväisi sinunkin verorahojasi ympäri kehitysmaita ja toisi sieltä tänne vaarallisia lemmikkejään?

Moonman

No, eihän jauho-sanna noista ole päättänyt henkilökohtaisesti. Pääministeri on vain kumileimasin ja julkisuuteen tiedottaja, kun pyramidin ylimillä portailla päätetään miten meiltä tyhmiltä goyimeilta saadaan nyhdettyä viimeisetkin rahat.
Jokainen pääministeri on aina uusi ”historian huonoin” pääministeri. Sitten kun kausi loppuu, niin media sovitusti hiljenee ko. henkilöstä ja palkkiovirka jossain miljoonayrityksessä odottaa. Kuka edes muistaa esim. mari kiviniemeä enää? samalla tavalla kukaan ei tule muistamaan jotain sannaa, jonka suurin poliittinen meriitti oli olla ylikansallisten hämäräjärjestöjen palkkalistoilla ilman omia mielipiteitä.

Hienoa

Palonko Pt-media saa Sorokselta rahaa, kun meinasit lopettaa jo aiemmin?

Millä tavalla se on surkea?
Hallituskaudella ottanut 37 miljardia vastuita veronmaksajille.

Anonyymi

Kun verot otetaan palkasta tai eläkkeestä suoraan, ei kysytä maksatko vai et. Näitä Marinin hallituksen velkoja maksa vielä seuraava sukupolvikin. Velkakellon mukaan suomalaisella nelihenkisellä perheellä on valtionvelkaa 100.000 euroa ja kasvaa koko ajan.

Pete

Kato kun Paavon mielestä valtio on jossain muualla ja sillä on omat rahat, joten meidän rahoja se ei ota.

Qroquius Kad

Sanoi puppulausegeneraattori?

VMP

No voisi aloittaa sillä, että sillä ei ole tullut yhtään omaa sanaa suusta vain opeteltuja lauseita luultavasti ei omaa ollenkaan omaa päättelykykyä, suomen/suomalaisten puolesta ei ole sanonut yhtään sanaa saati lausetta, ei ole vastannut yhteenkään kysymykseen mitä siltä on eduskunta/toimittajat/ym. kysyneet lukuunottamatta naistenlehtien sisustus ja pukeutumistoimittajia voisi hyvin olla olla tota maskit ei ehkäise pisaratartuntaa porukkaa jotka toistelevat lauseita joista eivät edes ymmärrä mitä ne tarkoittaa, en jaksa tähän aikaan kirjoittaa. Niin ja onhan kaukolämpöverkotkin myyty sen hallituskaudella…

mari

Kyllähän Marinin taloustietämys on yhtä hyvää kuin minun tiedot hiukkaskiihdyttimestä. Bilettämiseen en ota kantaa mutta täysin vastuutonta talouspolitiikkaa on Marinin hallitus vetänyt. Ei jaksa aloittaa luettelemaan yksityiskohtia, tulokset puhuvat puolestaan. Mutta viimeisimpänä selvisi ettei hoitajamitoitusta ollut tehty vaikka Marín kunnallisvaalien alla lupasi sen hoitaa. Yksi typerimmistä on nopeutettu ”vihersiirtymä”. Suomessa on turvetta vaikka kuinka – joka Ruotsissa lasketaan uusiutuvaksi luonnonvaraksi – mutta pitihän senkin nosto lopettaa. Järjetöntä, että pienen maan on oltava ensimmäisten joukossa ”vihersiirtymässä”.

Minua ei liikuta Marinin ilmaiset aamiaiset tai festareilla käynnit vaan luokattoman surkean huono taloudenhoito josta syntyy järjettömät laskut tuleville jälkipolville…jos tulevaisuudessa ylipäätään ketään on maksamassa? Eihän lapsia enää paljon synny ja monet nuoret häipyvät muille maille kuten tein itsekin.

Anonyymi

Kyllä minua nolottaa, että pm örveltää epämääräisessä porukassa kuin pahainen teini ja kiehnää miesten kanssa kapakassa. Muistakaamme, miksi PS jätettiin rannalle vaalien jälkeen hallitusneuvotteluissa. Oli kysymys ARVOISTA. Muodostettu hallitus on sitten pm johtotähtenään näyttänyt suomalaisille ne arvot; varsinkin perinteiset perhearvot joutavat romukoppaan ja oman maan edun ajatteleminen on vaarallista.

Suomi Finland

Ei pääministerin tulisi bilettää ollenkaan. Valtionjohdon käyttäytymisen pitäisi olla arvokasta kaikissa tilanteissa.

Marinin ei sentään tarvitse tanssimisen vuoksi erota, mutta kummallisen vaikutelman kansa saa, kun kyseessä on äiti, jolla on pieni lapsi, eikä hän malta pysyä kotona perheensä kanssa.

Pääministerin huumetestailu alkaa mennä täydeksi farssiksi. Jotkin asiat on tehty hyvin siellä hallituksessa, mutta nykyinen taloudenpito on myös sellaista holtitonta farssia, joka on hyvin linjassa huumetestauksien kanssa.

mari

Ok. Minä en ole täältä hieman kauempaa seurannut tätä Marinin biletyskohua enkä etenkään sen yksityiskohtia. Nyt just hieman vilkaisin mistä tämä kohu on itseasiassa saanut alkunsa, on näemmä annettu vapaaehtoinen virtsatesti Marinin toimesta. Miksi se piti antaa? Vihjasiko joku huumeiden käytöstä pääministerin bileiden aikana? No, Marin on sattumapääministeri (kuin myös Matti Vanhanen sekä Alexander Stubb). Paukut eivät ole selvästikään riittänyt tämän korkean viran hoitoon. Ja olen samaa mieltä arvoista. Pääministerin tulisi esiintyä julkisuudessa pääministerin arvolle sopivalla tavalla eikä riekkua yötä myöten bileissä. Ennen kaikkea hän on epäonnistunut totaalisesti pääministerin tehtävien hoidossa.

Anonyymi

Pulloja ei videolla näkynyt, mutta joku taustalla kehui kuinka jostakin tulee hyvä olo. Sitten huudettiin jauhojengistä ja äkkiä tuli kuvaan tytteli, joka yritti ääntelyllään viestittää, että nyt suut suppuun. Marin kaulaili jotakin naista kameralle poseeraten huulet töröllään kuten nevöhööd-julkkikset tekevät ja hetkutti itseään lattialla haarat levällään. Näin sitä pääministeri-instituutiota tuuletetaan! Se on kyllä pitänyt paikkansa, mutta politiikan teko ja maan asioiden hoito on lupauksista huolimatta mennyt päin honkia.

VMP

Juuri näin, tuossa Timo Hännikäisen abc kirjasta poimittu viisaus:

KORRUPTIO

Korruptio ja julkisten varojen haaskaaminen ovat suomalaisten mielestä hyväksyttyjä, jos niitä harjoitetaan riittävän suuressa mittakaavassa. Kun taas paljastuu, että poliitikko on käyttänyt ”meidän veronmaksajien rahoja” aamiaistarpeisiin, taksimatkoihin, prostituoituihin tai muuhun vähäpätöiseen ja viime kädessä kansantaloudellisesti hyödylliseen asiaan, nousee raivokas herravihan aalto. Tämä on olennainen ja syvään juurtunut piirre suomalaisten kollektiivisessa psyykessä, eikä poliitikoille jää muuta vaihtoehtoa kuin hyödyntää sitä kaikin keinoin.

Pete

Muuten nappiin, mutta mikä ihmeen ”raivokas herravihan aalto”? En ole koskaan nähnyt suomalaisten tekevän muuta herroja vastaan kuin pitävän jotain kuivaa rutinaa tai molotusta tai muminaa hiljaa kotonaan. Silmittömän raivon saat aikaiseksi vain, jos väität että virkamies tai televisio on väärässä.

Hovidiilu.

Se nyt vain on turhaa yrittää kertoa hevoselle, että mihin sänkyä tarvitaan…

Pete

Ei vittu Paavo mikä lammas olet.

Sombra

Se on kuulkaas niin että vaikka Sanna olisi kussut 99% puhdasta kokkelia mukin täyteen niin testi olisi näyttänyt negatiivista, sillä näin tämä on päätetty. Yliselittelyä ja ylitodistelua, valheen kaikki tunnusmerkit. Kyllä kohta se video jostain pulpahtaa missä Sanna Kokkelsson on seteli nenässä snorttaamassa kamaa..voi sitä selittelyn määrää kuulkaa. ”minua niin harmittaa että te näitte kuka ja mikä minä oikeasti olen, ei sen pitänyt tulla julkisuuteen!”

Piikivi

Tuohan oli nyt odotettu testitulos. Täyttä teatteria käydä testeissä. Marin pitää kansaa pölhö kustaana

timo

Ei uskaltanut tehdä testiä hiuksista mistä näkyy usean kuukauden ajan.
Taktinen veto. Epäilen myös testin luotettavuutta kun tiedän että valehtelu, tahallinen väärinymmärtäminen ja muu epärehellisyys on vihervasemmistolle elämäntapa.

VMP

Nuo on toisarvoisia asiota joilla pidetään huomio pois oikeista asiosta taas pitkän aikaa ja tärkeinä ajankohtina olisi pitänyt puhua siitä mitä pääministeri ei ole tehnyt ja ikävä kyllä siihen on yksinkertainen vastaus:

Ei mitään mikä kuuluu pääministerin toiminkuvaan ja velvollisuuksiin se on peitelty vuosia kestäneellä puheella yhdenvertaisuudesta, tasa-arvoisuuden puolesta, vihapuhetta vastaan, puheilla puheista joka ainoassa asiassa mitä sen suusta on tullut. Tämäkin ”kohu” on tärkeää tuossa työssä jossa ei ole tarkoituskaan tehdä sitä työtä mitä pitäisi vaan pitää tyhjäpäisiä puheita pinnalla haudaten oikeat asiat niiden alle oikeat pääministerin tehtävät esim. Pääministerin vastuulle kuuluu myös valtioneuvoston Päällikkönä vastuu niiden muiden ministerien teot/tekemättä jättämiset viimeaikoina etenkin vaikka valtion omistusohjaus, eli vastuu myös Tuppuraisen tekemisistä on täysin haudattu bile”kohujen” ym. voimaannuttavien tasa-arvoisten selittelyjen alle.

Last edited 1 vuosi sitten by VMP
timo

Tiedättekö miksi vihervasemmisto rakastaa matuja?
Koska niiltä saa huumeita rahaa tai persettä vastaan.

Hutisalo

Entisaikojen arvoituksia mukaillen: Näyttää pirisiideripissikseltä, käytäytyy kuin pirisiideripissis, mikä se on? Pääministeri

Pekka"Puupää"Toveri

Miten tämmöinen paska kanava voi olla murkuissa?
No onhan siellä muutama muukin suvakkikanava, joissa primus moottorina nulkkeja ja vanhoja hippejä.

Niimpä

”Paskaa Tuutista” Pt-media itkee Jessikka Aron ja Sanna Marinin puolesta.

Vaikuttavaa paskaa, koko julkaisu.

VMP

Niin se teidän linkki sivusto onkin oikea status symboli, siihen pääsee jos kertoo venäläisitä ukrainalaisia lasten raskaajia vastaan taistelevista pyhimyksistä, sekä niiden erikoisoperaatiosta joka suojelee maailmaa ukrainalaisiasten lisäksi suomalaisilta venäjän valloitusta suunnitteliviltä natseilta ja ylistää venäjän uutta koulutusohjelmaa joka kertoo oikean historian ja tuonkin totuuden suomalaisista joka ikisille venäläisellä lapselle.

unto

Koko testi oli demareiden peliä; 10 päivää liian myöhään tehty eli merkityksetön. Ja tämän demarit tiesivät. Idea on/oli siis se, että kun huumeita ei löytynyt (eikä voinutkaan) kaikki on kunnossa ja Marin kaikin puolin puhdas ja jopa uhri.

Mr X

Yxinkert kysymys,oliko ko henk nokka-axeli valkoinen vai no ? Joku tietää .

Big l

Ei ruohokaan satunnaisessa polttelussa näy kuin ehkä päivän

Muutos persoonassa

Ehkä tässä oli takana se suurempi asia. Se ettei käyttörikosta pystytty osoittamaan. Henkilö joka on addiktoitunut joihinkin huumeisiin, häntä voidaan kiristää huumeiden avulla. Ja toisaalta, Sannan sekolut politiikan saralla ovat pääministerinä olleet sellaista seurattavaa ettei se moisiin sortunut Tampereen SDP-ryhmässä. Ihmisen muuttunut käytös kielii aina jostain. Ja tässä tapauksessa se alkoi siitä laihduttamisesta.

Mietin sitä minkälaisen romahduksen Sanna kokee äministerikautensa jälkeen. Pudotus on armoton.

Anonyymi

Suomella on edessään niin vakavat ajat, että bileprinsessa maan johdossa herättää suoranaista kauhua. Syyskauden alussa otetaan käsittelyyn transihmisten oikeudet , poliitikkojen maalittaminen ja muita ykkösluokan ongelmia.

Mitenkähän mahtaa muuten SDP:n vanhempi kannattajakunta tähän suhtautua? No, onhan siellä näitä halosia, tuomiojia ja entisiä hippejä, jotka kaiholla muistelevat omaa nuoruuttaan ja antavat siunauksensa.

Ilmari

Joillekin ei kelpaa mikään. Testi on tehty mutta sekään ei riitä.

Niimpä

Jep, Pt-median uskomaton kuoro, puollustaa narkomaaneja.

Anonyymi

Ei rattijuoponkaan veressä ole promilleja kahden viikon jälkeen.

Särmääjä

Ydinasia tässä on edelleen se että muija jäi kiinni housut kintuissa virkavastuuaikanansa vähintään ympäripäissään bailaamassa kavereiden huumebileissä ja oli radalla muutenkin kun joku opiskelijateini. Tätä sitten pitäisi ihailla kun ”mitään ei sattunu” ja ”eikä ollu edes krapula”. Jättäkää nyt ihmeessä Nasse-täti rauhaan.

Qroquius Kad

Viimeinen lause tiivisti ongelman ytimen:

”Taas Isot Pojat kiusaa pikku Mannaa, koska hän on Tyttö!”
Asiaa on ansiokkaasti käsitellyt Ulla Appelsin, yksi harvoista median järkinaisista täällä:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009019831.html

Jos puolustusministeri, reservin kapteeni ja perheenisä Kantti-Aikkonen olisi käyttäytynyt samalla tavalla ja puolustautunut samalla tavalla, ei puolustelijoita löytyisi.
Päinvastoin maalla olisi jo uusi puolustusministeri.

Todennäköisesti sellainen, jolla on pillu.

SdpPM persoja julkimoille

Ruotsista löytyy vastaava esimerkki: sossu-Måna. Måna oli myös äärimmäisen kiinnostunut pyörimään julkkisten kanssa. Vaan kun Måna lempattiin ulos häipyivät myös julkkikset kuin pieru Saharaan.

Suomi-PM tykkää että on makeeta juhlia nuorten ja tunnettujen ”ystävien” kanssa och vice versa. Tosipaikan tullen nämä julkkisystävät pettävät ja yksin sun jättävät ja liihoittelevat seuraavaan kohteeseen, hyvä jos nimesi muistavat.

Kun ollaan PM-vastuussa niin ollaan 100% raittiina ja tavoitettavissa 24/7, muussa tapauksessa nimetään SIJAINEN. Piste. Sanna mokasi ja virhe on törkeä. Luuleeko hän että PM-virkaa voi hoitaa vasemmalla kädellä kännipäissään kapakasta käsin?

Qroquius Kad

Jos minä olisin pääministeri, olisin Euroopan omistaja.

VMP

Jos minä olisin planeetan keisari ja omistaisin kaiken niin en ehkä pystyisi antamaan kuin euroopan osittaishallintaoikeuden tieytyin ehdoin ja velvollisuuksin…

Siiri Rantanen

Sen kyllä uskon.

Särmääjä

Nyt vasta #kesärata22 oli jonkun pahottelun arvonen. Eiks pääministerin vieraatkaan saa juhlia missä haluaa kun heti boomerit alkaa ragee? Get over it!

HBTQ Topless Festa-mesta

Kesärannan Toppless Festa-mesta on noteerattu Ruotsissa.
Mitä vielä löytyy?

Qroquius Kad

Onkohan Pimpsannakin mahtanut olla mukana noissa Kesärannan tissityttöjen keskinäisissä kehräilyissä?
Siksikö se avioelämä lapsen ja miehen kanssa maistuukin niin puulta, kun oikeasti tekee mieli pimpsatella tyttöjen kanssa, kuten äippä ja äippylipuoli lapsuudenkodissa?

Särmääjä

Ainakin Sabina Särkän kanssa oli kiehnänny baarissa. Onhan nää Sabinat ja Karoliina Tuomiset aika kuumia pakkauksia, mutta pääbilenarsistille ne on pelkästään seurapiirikavereita.

Last edited 1 vuosi sitten by Särmääjä
Bukkakekkoko

”Kyllä ne ovat Kesärannasta ja ne on kuvattu sunnuntaina Ruisrockin jälkeen. Minulla on ollut tuolloin ystäviä Kesärannassa viettämässä iltaa. Me olemme saunoneet, naineet, uineet, puineet, vaihtaneet pareja, viettäneet aikaa, vetäneet kokkelia, ryypänneet, olleet siellä saunalla ja piha-alueella alasti ja Kesärannan alakerran vessat ovat olleet vieraiden bukkake- käytössä.”

Lallukka

Testi on epäluotettava koska testintekijä kuulenma samarinin tuttuja.

Reijo Ruotsalainen

Entäs kaveriporukan huumetestit? Kysehän oli koko ”jauhojengistä” eikä yksittäisestä rikollisjengin jäsenestä.

Pete

Paavon mielestä naurettavaa touhua tämä koko testaaminen: narkkari pääministerinä on täysin ok.

VMP

Narkkarit on kyllä yleensä paljon fiksumpia kuin pääministerimme…