Suomalaiset elokapinalliset mukana Tukholman liikenteen pysäyttämisessä

Ruotsalaiset ja suomalaiset ilmastoaktivistit löivät maanantaiaamuna päänsä yhteen ja yksissä tuumin tekivät Tukholman vilkkaimmalle väylälle aamuruuhkan aikaan totaalistopin. Kymmenet tuhannet autot seisoivat ruuhkassa.

Suomalaisia elokapinallisia oli matkustanut Tukholmaan osoittelemaan mieltään ruotsalaisten aktivistien kanssa. Aikaan saatiinkin jättimäinen liikenneseisokki, kun yksi cityn kehäteistä ns. Södra länken suljettiin molempiin suuntiin. Voisi verrata, että jos Kehä 1. suljettaisiin yhtäkkiä, niin vaikutukset tuntuvat kymmenien kilometrien päässä. Södra länkenillä autojen määrä on vain moninkertainen.

Elokapina ja Ruotsin vastaavat järjestöt vaativat, että nyt on viimeistään alettava tekemään niitä ilmastotekoja. Aktivistien mukaan menossa on vuosisatojen pahin kuivuus, mutta Ruotsissa vain piereskellään lämpimiä ruisleipäpieruja eikä ilmastoasiat kiinnosta. Ilmastopäästöjen on oltava nollassa vuonna 2025.

Tukholman poliisi katseli aikansa liikenteen sulkijoita, jotka sitten kannettiin moottoritien penkalle ja parisenkymmentä henkilöä otettiin kiinni, joista kaksi suomalaisia.

Tukholmassa nämä liikenteen sulkemiset ovat lähes jokapäiväisiä. Yleensä aamuruuhkan aikaan suljetaan joku cityn kehätien pätkä, jonka jälkeen liikennekaaos on valmis. Itse oli sattumalta muutama viikko sitten aamuliikenteessä kun Norra länken suljettiin. Normaalisti 20 minuutin matka muuttui kolmen tunnin autossa istuskeluksi.

 

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Lallukka

Suomi on aina kaikessa mukana ja yleensä edelläkävijä ja oikea matkijanärhi.
Tosin noilla elokuppaajilla ei ole mitään tekemistä aidosti Suomesta välittävien kanssa. Ei yhtään mitään.

Lallukka

…Ne kuvittelee välittävänsä ilmastosta, josta mitään eivät tiedä.

De Ståla

Maailmassa on vaan liian paljon ihmisiä ja liian paljon riippuvuutta fossiilisista polttoaineista jotta giganttiset kansainvaellukset käynnistävää kääntöpiirien käristysvyöhykettä ei syntyisi.

Tulevaisuuden ”Vihreä Lanka” on piikkilanka.

Moonman

Eloapinoilla on hallituspuolueet puolellaan jakamassa miljoonia veroeuroja tuohon hösötykseen mutta vasemmistotyyliin ainoastaan ihmisiä häiriköimällä saadaan sitä oikeaa tekemisen meininkiä?

K J

Suomalaisilla luulisi olevan sisua jo äidinmaidosta sen verran paljon, että sitoisivat itsensä junaraiteille. Silloin junaliikenne pysähtyy aivan varmasti.

Tämähän voi olla uusi Tok-Tok -villitys maailmalla tervata itsensä kiinni luotijunan väylälle. Kyllä ne väistää jos pitävät ideologiaanne ihmiskunnan älyllisenä harppauksena.

Vain tosissaan otettavat elokapinalliset tekevät näin.
Tavalliset kauppakeskuksen lattiaan itsensä erikeepperöivät nysvääjät näyttävät huonoa esimerkkiä teille koville elävän kranaatin kanssa nukkuville PC-kapinallisille.

Muori

Mahtoivatko suomalaiset ilmastoaktivistit meloa Tukholmaan asti tai pyöräillä/kävellä? Eihän ilmastoaktivisti voi ainakaan lentokonetta käyttää ja laivatkin lienevät ei-ilmastoystävällisiä kulkuvälineitä.

Tekojensa myötä ainakin

Korkeasaareen noi apinat kuuluisi.

Hienoa

Ainoa järkevä selitys on, että Pt-media on organisoinut nuoret tuonne.

Päivitys

Ruotsi saa nyt nauttia Suomen antifanteista koko viikon: Varisverkosto, A-ryhmä ja Emilia ovat järjestämässä yhteismatkaa Suomesta Gotlantiin elokuun lopulla 23. – 28.8.2022. Massa-aktio Cementaa vastaan Ruotsin Gotlantissa 25. – 27.8
https://z-upload.facebook.com/aryhma/posts/5062237990526975
https://takeconcreteaction.info
Telegram; https://t.me/TCAsuomi

Last edited 1 vuosi sitten by Päivitys
Maskinko tulosta

Kyllä nyt naurattaa… Elokapinalliset matkustivat erilaisilla liikenneälineillä Ruotsiin jotta saisivat pysätyyää likenteen… hah hah hah…

Taitavat kaikki olla suu-hengittäjiä…

Särmääjä

Ilmasto pelastu kun 20 minuutin automatka kesti kolme tuntia.

Päivitys

Tukholman poliisi on ollut aktiivinen: https://twitter.com/elokapina/status/1562516836549242881
Kuusi suomalaista ilmastoaktivistia joista kaksi elokapinallisia on tänään otettu kiinni Ruotsin rajalla, ja viety säilöönottokeskukseen. Heidät karkotetaan takaisin Suomeen.

Päivitys

Cementa, Gotlanti – Ruotsin poliisi toimii:
Police have detained 6 people from Finland without any evidence of crime and put them in a detention center. They also held the bus from Denmark for almost four hours, interrogating two people and potentially trying to make us miss our ferries.

The group from Malmö have also been harassed and photographed.
https://twitter.com/ExtinctionR_SV/status/1562447828961853440