Göteborgissa taas tahallinen yliajo, kaksi sairaalaan

Göteborgissa tapahtui taas tahallinen yliajo. Autoilija ajoi tahallaan kahden teini-ikäisen pojan päälle Burgårdenin koulun välittömässä läheisyydessä. Molemmat vietiin sairaalaan.

Tapahtuma alkoi iltapäivällä yhden aikaan koulun pihalla, jossa saatiin aikaan jonkinlainen riita. Tappelun nujakka saatiin loppumaan, mutta ainakin kolmella henkilöllä etelämaalainen veri kiehui siinä määrin kovasti, että he hakivat auton ja tähtäsivät autolla kahden tappelussa osallisena olleen nuorukaisen päälle.

Yliajo tapahtui kevyen liikenteen väylällä.

Tekijät pakenivat autollaan paikalta. Lähistöllä ollut poliisipartio seurasi pakoautoa, joka hylättiin ja kyydissä olleet juoksivat karkuun. Kaksi saatiin heti kiinni ja kolmas vähän myöhemmin.

Kiinniotetut ovat 18-, 19- ja 25-vuotiaita ja poliisin tuntemia gangsterin alkuja. Yliajetut ovat 16- ja 17-vuotiaita. Myös gangsterin alkuja.

Tapahtumalla oli paljon silminnäkijöitä. Onhan vieressä suuri toisen asteen koulu, jossa on monta sataa oppilasta. Koulu on järjestänyt kriisiapua yliajon nähneille oppilaille.

Kyseisen koulun kerrotaan olevan ns. kaaoskoulu. Uusruotsalaisten pikku gangsterien jatkuvia yhteenottoja, ihmisten kiusaamista ja älämölöä. Koulun nurkilla notkuu päivittäin myös kouluja ja koulua käymättömiä uusruotsalaisia, jotka huutelevat mm. tytöille hävyttömyyksiä.

Subscribe
Notify of
guest
25 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
defund viva-YLE

Toivottavasti swedut eivät kuule tässtä, suvakkien vaalikannatus voi kärsiä

Pena

Kun kyseessä on gangsterit ja niiden alut, niin kukaan ei ole nähnyt mitään, on vain kuultu jotain. Kriisiapu lienee silloin tarpeetonta. Ruotsista ja maailmalta kuuluu jatkuvasti vaikka mitä pahaa eikä silloin järjestetä kenellekään kriisiapua.

Kukavaan

“Det förekom även uppgifter om ”smällar” på platsen som av vittnen tolkas som möjlig skottlossning.”

Paikalla on kuultu myös laukauksiksi tulkittuja ääniä.

https://samnytt.se/tva-pojkar-pakorda-med-bil-efter-brak-vid-gymnasieskola/

Jarmo

Onneks Ruotsilla menee hienosti. Toisin kuten esim. itänaapurillamme.

Kaikki ajallaan

Ruotsilla on tosiaan kirittävää. Venäjällä arvioidaan asuavan 15 – 20 miljoonaa muslimia eikä Beslanin koulukaappauksen tai Moskovan teatteri-iskun laajuisia tapahtumia ole vielä saatu aikaan.

Din Poh

Ruotsalaisdokumentti pääministerin virka-asunnon Kesärannan tilanteesta: https://areena.yle.fi/1-61883986

Lisää!!!!!!

Ihanan impulsiivista, moraalitonta ja järjetöntä! 100% islamia/muslimia.

Lallukka

Nyt jos koskaan on se hoo hetki laittaa stoppi noille gangsterin nutipäille.
Ratkaisuna tälläiseen karkoitus ja ikuinen porttikielto “sivistykseen”.

mari

Jos näillä on Ruotsin kansalaisuus, on karkoitus hieman ongelmallinen juttu. Siksi kansalaisuuksien avokätinen jakaminen pitäisi lopettaa niin Ruotsissa kuin Suomessakin. Joku idiootti keksi sen edistävän suuresti inhoamaani sanaa “integroitumista”. No, tulokset puhuvat puolestaan kuten tästäkin uutisesta voidaan todeta.

seant

Luin Samnyttistä, kuinka lyhyt pinna on lähi-itäläisillä “Juustohampurilaiset puuttuivat, sitten jengi hyökkäsi McDonaldsin henkilökuntaa vastaan” Hyökkäys tapahtui autokaistan luukun kautta ja pahoinpitelivät paria työntekijää.
https://samnytt.se/cheeseburgare-saknades-da-attackerade-ganget-mcdonalds-personalen/
Eli aina saa varoa tekemisiä ja sanomisia, kun näiden kanssa joutuu tekemisiin.
Tässäkin tapauksessa ei puuttunut mitään, sillä sama jengi on aiemmin harrastanut samaa kikkaa.

mari

Tulevaisuuden Ruotsissa on kioskeissa, autokaistojen luukuilla, bensiksillä jne luodinkestävät lasit vahvistettuna vahvalla metalliristikolla kuten Yhdysvalloissa näkee kaikkialla. Kun tilaat vaikka purukumia, asetat rahan kaukaloon, sitten 180°asteen pyöräytys jolloin raha siirtyy myyjälle ja vaihtorahat samalla periaatteella takaisin asiakkaalle. Myös metallinilmaisia tullaan näkemään tulevaisuudessa kouluissa ja muissa julkisissa rakennuksissa, kenties jopa kirjastoissa.

Tämän vuoden aikana aseväkivalta on ollut kovassa kasvussa ja pelkästään tuomioita pidentämällä tätä ongelmaa ei ratkaista. Ruotsi, kuten muutkin Euroopan länsimaat, hoitavat näitä ongelmia puuttumalla oireisiin, ei sinne mihin pitäisi, eli juurisyihin. Me kaikki tiedämme mitä ne juurisyyt ovat…

Runomies

Nämä ihmiset tulee karkottaa. Ei näitä puolen kuun väkivaltaista porukkaa Eurooppaan.

Ainoa vaihtoehto

Äänestä sinimustia.

Sam Colt

Ketäs ne ovat?

Qroquius Kad

Turtapään kilpailijoita seuraavissa eduskuntavaaleissa.
Jotkut haluavat edustajikseen hassuja pellejä.

mari

Turtsan viimeinen kausi parlamentissa. Seuraa paluu kunnallispolitiikkaan sinne jonnekin susirajan taakse.

ernesti_loosonen

Harmi, jos ei tullut ruumiita.

Jupi

Normipäivä

Lallukka

Sama juttu mieleen juolahti, että kai se vain taas on se surullisenkuuluisa “normipäivä” kyseessä.
Suorastaan uusi normaali, eli asia johon ei ehkä enää tarvisi eväänsä heilautella.

Din Poh

Siinä Skandinavium-hallin vieressä?
Vielä pari vuotta sitten sanoivat siinä Scandic Opalenissa että on ihan turvallista kävellä autolleen Heden Planin parkkipaikalle.

mari

No se oli silloin. Pari vuotta Ruotsin nykyisessä kehityksessä on pitkä aika.

Qroquius Kad

Totisesti;
730 vuorokautta on melkoinen aika tilanteessa, joka pahenee lähes päivä päivältä.

mari

Juuri näin. Näitä uutisia Ruotsista tulee solkenaan päivittäin. Negatiivinen kehitys kiihtyy koko ajan…

mari

Kuulostaa aivan ihanalta alueelta! Kaaoskoulu jonka ympäristössä nuoret uroot huutelevat hävyttömyyksiä tyttölapsille ja naisille. Kiusaamista, huutelua, älämölöä… en tiedä asuuko tuolla enää ainuttakaan ruotsalaista mutta mahtaa olla kiva tulla illalla duunista kotiin ja saada verbaalinen ryöppy päin naamataulua. Kenties illan pimetessä siirrytään heman fyysisempään kanssakäymiseen? Luultavasti sopivia pensaikkoja löytyy lähistöltä.

Totta puhuen, kuulostaa järkyttävän kauhealta paikalta mikä ei sinänsä tule yllätyksenä sillä onhan kyseessä uusi Uljas Ruotsi.

Mutta! Moderaattien päällikkö totesi jämäkästi Malmön ammuskelun jälkeen, että “nyt riittää”. Pakkohan tuohon on uskoa…🙄

Mr X

Ajoiko kamelilla ja suurhoppu imaamin iltamiin ? Kun aurinko laskee,sandniggers livahtaa kellariin huikalle,sinne pääimaami ja allahu Fuckbar ja peikot eivät näe . Ja heti aamutuimaan on taas rauhanuskonnon edustaja . ALLAHU FUCKbar .