Kokenut naisenhakkaaja taas tositoimissa

Islantilaisia tulee harvoin vastaan missään Ruotsin tapahtumissa, mutta nyt näyttää siltä, että käsillä on yksi sellainen. Eikä todellakaan mikään kiltti koulupoika vaan kunnon naistenvihaaja.

Vaikea sanoa, että mikä vika on Geirmundur Jonssonin, nykyisin nimeltään Andre Falk, päässä. Lauantai päivänä ohikulkija kiinnitti huomiota Tukholman Skärholmenissa erään kerrostalon parvekkeelle, jossa oli verinen alaston nainen. Ohikulkija soitti poliisille, josta partio lähti tarkistelemaan mikä tilanne.

Kun poliisi saapui paikalle, niin Jonsson pakeni ikkunan kautta ulos, mutta partio sai napattua miehen nopeasti kiinni.

Selvisi, että asunnossa oleva nainen oli ollut Jonssonin panttivankina ainakin kolme vuorokautta. Jonsson oli polttanut naista tupakalla, raiskannut hänet, kuristanut niin, että nainen oli lähellä kuolemaa, pahoinpidellyt ja muutenkin olosuhteet olivat olleet kidutuksenomaisia.

Syyttäjä vaatii nyt miestä vangittavaksi epäiltynä ainakin törkeästä pahoinpitelystä ja raiskauksesta. Nainen on reilu 20-vuotias ja Jonsson on 37-vuotias.

Jonsson on kokenut naistenhakkaaja ja raiskaaja. Hänellä on kymmenkunta raiskausta ja pahoinpitelyä, joista on istuttu pitkiä vankeustuomioita. Esimerkiksi 2017 mies tuomittiin 4 vuoden ja 6 kuukauden vankeuteen aivan samanlaisesta rikoksesta. Tuolloin hän oli pitänyt vankinaan silloista naisystäväänsä mm. sitomalla tämän kaulasta kiinni, ettei nainen pääse karkuun. Pariskunnalla oli vastasyntynyt lapsi ja kun nainen imetti lastaan, niin Jonsson samaan aikaan raiskasi naista.

Naisen onnistui paeta asunnosta lapsen kanssa, molemmat alasti, ja parkkivahdit auttoivat naista eteenpäin.

Tuolloin Jonsson oli ehdonalaisessa vapaudessa aikaisemmalta seitsemän vuoden tuomioltaan. Silloin mies oli sitonut naisen jalat levällään kiinni niin, ettei nainen pystynyt liikkumaan. Jonsson oli viillellyt naisen alapäätä partaterällä ja sen jälkeen raiskannut naisen.

Viimeisen parinkymmenen vuoden aikana miehellä on vajaa parikymmentä lähestymiskieltoa eri naisia kohtaan, joten voidaan puhua pahemman laatuisesta fixaatiosta.

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad

Kovastipa on Jännämiehellä riittänyt naisia väkivaltaisuudesta huolimatta, ja riittänee jatkossakin.
Jännämiehissä kun on se metka piirre, että heistä tykkäävät sekä tarkkiksen tytöt että kympin tytöt.
Mitä raaempi raiskaaja, sitä enemmän rakkaudella parantajia.

MattiS

Jep, tuo on aika jännä ilmiö. Vaikea toisaalta sääliä tuollaisia naisia jotka oikein tieten tahtoen hakeutuvat pahojen poikien hakattavaksi.

mari

On myös naisia (ja miehiäkin) jotka…no, etsivät sitä oikeaa. Mutta kuinka voit uuden ihmisen tavattuasi olla varma siitä mitä hän oikeasti on? Pitäisikö pyytää rikosrekisteriote? Pidänkin hyvänä yhdysvaltalaista systeemiä jossa tuomitut seksirikolliset sekä muutamissa osavaltioissa nykyisin myös väkivaltarikollisten on ilmoitettava nettiin kaikkien nähtäville uusi osoite. Näin ainakin pyritään varoittamaan.

Ei käy kieltäminen etteikö tiettyä naistyyppiä kiehtoisi ns pahat pojat. Sama vice versa. Naisvangeilla tuskin on pulaa elämän kumppaneista. Näistä ei vain puhuta yhtä paljon.

Yleensä nämä pahoinpitelijät ovat karismaattisia, usein narsisteja joiden on helppo saada naisseuraa. Siksi en ymmärrä kommentteja joissa todetaan ”on vaikea sääliä näitä koska jatkuvasti hakeutuvat pahoinpideltäksi”. Se että joku palaa tällaiseen suhteeseen, se on monimutkainen tilanne josta on äärimmäisen vaikea päästä ulos esim uhkailujen vuoksi jne.

Qroquius Kad

Ehkäpä siihen tilanteeseen ei pidä pyrkiä valitsemalla kumppanikseen Jännämiehen, jonka tietää arvaamattoman väkivaltaiseksi.
Ja kun valitsee, sopisi kantaa vastuu valinnoistaan.

Mikäli nainen ei siihen pysty, on hänen paikkansa holhouksessa.

VMP

Luultavasti RKP kertoisi johnsonin viaksi islantilaisen heikon geeniperimän jonka takia islantiin tulisi lähettää somaleita turvaan sotaa ja vainoa, kuten suomaisistakin ovat rodunjalostuksellissa freudenthal hengessä kertoneet, mikä tahansa muu puolue olisi rodunjalostus puheista tuomittu vankilaan koko sakki..

Junkkari

Tällä valkoroskalla on näemmä ihan islamilaiset tavat

Piikivi

Ei tuollainen tyyppi kuulu ihmisten ilmoille, vaan loppuiäksi vankimielisairaalaan. Miksi ihmeessä tuo on päästetty vapaaksi. Ei tuollaiset parane. Rikollisten hyysäys se on päivän sana.

Lallukka

Heleniukselle olis taas tilausta. Tarvis nimittäin yhtä naistenhakkaajaa taas tirvaista leukaan.

Lallukka

Toinen vaihtoehto tietty Don the Dragon wilson tai joku norris, mitä näitä nyt on?!

mari

Kuka on tämä Helenius?

Qroquius Kad

Suomalainen ammattinyrkkeilijä:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Robert_Helenius

Lallukka on katsonut amerikkalaisia väkivaltaohjelmia ja kuvittelee Heleniuksen juoksentelevan ympäriinsä hakkaamassa ihmisiä.
Vaikka on täällä kyllä paljon muitakin, joiden kommentieista näkee, että maailmankuva on kuin pikkulapsella.

Erkki Vee

Ei löydy googlamalla mitään tietoja Jonssonista eikä Falkista…

Qroquius Kad

Facebookissa on yksi Geirmundur Jonssón ja useampia André Falkeja, mutta onko heistä kellään mitään tekemistä tämän vesselin kanssa onkin aivan toinen kysymys.