Poliisi ei aloita esitutkintaa Marinin bile-videoiden takia

Helsingin poliisi sai kolme ilmoitusta julkisuuteen tulleesta videosta, jossa näkyy muun muassa pääministeri. Poliisi teki tutkintapyyntöjen perusteella esiselvityksen videon sisällöstä.

Poliisi päätti esiselvityksen, eli esitutkintaa ei aloiteta.

– Emme havainneet videolla tai muuten perusteita, joiden takia olisi syytä epäillä jotakin rikosta, sanoo rikostarkastaja Teemu Jokinen.

Helsingin poliisi kertoo esiselvityksen lopputuloksesta, koska media on tiedustellut mahdollisesta rikosilmoituksesta viime ja tällä viikolla.

Subscribe
Notify of
guest
64 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
J. Jauhopää

Se Santsun ystäväpiiriin kuuluvien tissilepakoiden suutelukuva sopisi nykysuomen vaakunaksi paremmin kuin ikivanha toksista maskuliinisuutta uhkuva leijona.

Voimaeläin

Ehdotan vaakunaan hyttystä tai puutiaista leijonan sijaan. Myöskin multikultihengen mukaisesti suomen virallisen kansalliseläimen kuuluu olla lude, kaikkien muslimien lemmikki.

Suomi Finland

Miten olisi rullahuulet ja käkkärätukka? Eli vanha lakulogo.

Älä nyt

Se kun kiellettiin lakritsipaperinakin.

Musta tuntuu

Tuollainen tuijottava lude!

IMG_3978 (2).JPG
LURE

Tuo on marjalude, ei seinälude.

devassari-YLE

pelastusoperaatio käynnissä; viiva-krokotiili havaittu

Nih

Tuo Marinin perskärpänen Nurminen on aina siellä missä Marin bilettää. Ensimmäinen kausi saattaa jäädä viimeiseksi, koska tällä tyrkyllä ei ole mitään annettavaa suomen politiikalle tai sitten demari äänestäjät ovat todella idiootteja.

Voimaeläin

Sanna keräsi juuri säälipisteitä MURTUMALLA KYYNEELIIN: ”Minä olen ihminen” ..ETKÄ OLE, SINÄ OLET TÄMÄN KANSAN PÄÄMINISTERI ! Vittumitäpaskaa, akat haluavat tasa-arvoa joka paikkaan mutta kun munaavat niin vaativat erityiskohtelua. Tasan kuten muslimit ja afrikan ihmeet. Sannan feministikrokotiilikyyneleet on tasan sama asia kun rasistikortin heiluttelu. Pitääkö tämäkin painaa villaisella KOSKA SINÄ OLET NAINEN????? Miten se edistää naisasiaa, feminismiä tai tasavertaisuutta? SÄÄLITTÄVÄÄ. NAURETTAVAA.
Jumalauta, sinä pääministerinä vedit perseet ja olit viihteellä TYÖAJALLASI. Meneeköö jakeluun, kulkeeko hissi ylös asti, IHMINEN?

Voimaeläin

Paavo taas korkannu kun leikki tyhmää ja tietämätöntä. Tuo oli varmaan hauska, ovela ja tehokas temppu ryyppyremmissäs joskus 1985.

Voimaeläin

Rautalankaversio, lyhyt: Sanna oli humalassa työaikana, työvuorossaan.

Voimaeläin

comment image

Sam Colt

Vain Johannes Virolaisen voidaan uskoa hoitaneen kaikki valtiolliset hommansa selvin päin. Muut ovat olleet ainakin ajoittain kunnon kekkulissa: Ahti Karjalainen, Urho Kekkonen, Paavo Arhinmäki jne.

Nih

Jussilla oli kuulemma se homma hallussa ja hyvä työKALU siihen, sana kiertää naisten joukossa ja eikun jono pystyyn ja raakataan parhaat.

Ilmari

Rautalankaversio: ei ollut työssä.

Erkkaope

Alähän nyt. Lahden torilla esitettiin oikein taidokas näytelmä. Oli suurta draamaa ja tunnetta laidasta laitaan. Elämän synkkyyttä ja viatonta iloa, kun ”Olen vain ihminen” (Jostakin laulusta tuokin lienee) Yleisökin liikuttui melkein kyyneliin. Lopuksi oli suuri anteeksiantamusjuhla lahjuksineeen ja vakuutus, jotta saahan sitä bilettää kun siltä tuntuu. Vastuusta ei kukaan puhunut mitään.

Sitten halattiin ja taas vähän itekettiin …

Jotta eiköhän se siitä taas suju.. seuraavaan kohuun asti.

Kippistä!

Tärkeintä tässä nyt on että annetaan pääministerille työrauha, että pääsee juopottelemaan ja käymään vieraissa, ihan rauhassa. Äiti juo, kun äiti on vähän väsynyt.

Japa

Ei ihme että väsyttää, jos yhdeksään päivään riehutaan neljä iltaa tappiin asti.

Tosi on

Niinpä.

Qroquius Kad

Enpä lainkaan hämmästyisi, jos Pimpsanna ensi keväällä ilmoittaisi vetäytyvänsä politiikasta ja tulisi kaapista.
Sitten ei kun potkut aviomiehelle aivan kuin äippylinsäkin teki pienen Sannan isälle ja elämänkumppanittaren esittely naistenlehdissä.

Sen jälkeen elämä onkin silkkaa biletystä.
Jos rahat menevät siinä tiukille, ainahan Pimpsanna voi alkaa tehdä lesbopornoa;
taiteilijanimi onkin jo valmiina, ja katsojia riittää niin koti- kuin ulkomailla!

DeeQ

Mitä vanhempi pukki, sitä kovempi sarvi.

Qroquius Kad

Maistuis varmaan sullekin.

Nih

JOs naiset tipahtaa elämästä, jää vain juopuminen eri aineista, jopa kiljusta. Kyllä panovietti on hieno ominaisuus.

She-Man

Tämä on hyvinkin mahdollinen skenaario, valitsihan jo itselleen miehen jonka testosteroniarvoista voidaan olla montaa mieltä..

Ryyppyuraputki

Kyllä rahaa riittää kun rupea SOMETTAJATUBETTAJAKSI ja esittelee netissä uuden skandaalin joka päivä ja myy jotain tuotteita, vaikka liukuvoidetta. Suomen kansa ostaa miljoonilla!

Voimaeläin

Ehdotan että bileministeri somepelle Sanna saa virastaan kenkää, mutta asettuu ehdokkaaksi presidentinvaaleihin. Voittaa homohaaviston tuhatnolla, ja presidenttinä ei ole niin tarkkaa jos viina ja huumeet maistuu, somettaakin saa minkä ehtii. Kaapistakin voi tulla ilman että ketään kiinnostaa. Kunnon bilevirka, iisiä peeärrää, saa matkustaa ja vetää naamat jokapaikassa 24/7, KANSA MAKSAA. Superbonuksena, vasemmistolainen suvakki kun on, niin saa ARMAHTAA vankiloissamme istuvia muslimirikollisia minkä ehtii ! Miten ois, Sanna, kuullostaako hyvältä?

Kake

Lopalisteja EI OLE.

Jari

Niin kauan kun hän on globalistieliitin hyödyllinen sätkynukke häntä ei eroteta

Voimaeläin

Ei ole kauaa. Ulkomaillakin alkanut tuo densoilu aiheuttamaan lähinnä myötähäpeää virkamiesten piireissä. Fanitus loppui. Ulkomaisten somepellejen mielipiteitä ei lasketa, he kun eivät ole tärkeitä henkilöitä millään mittarilla laskettuna. Oli se freesiä juu, kun nuorehko henkilö pääsi isoon seuraan tärkeilemään. Mutta kun se meni teiniperseilyksi alta aikayksikön niin tästä ei muuta seuraa kuin että nuorilla naisilla on tästälähtien vaikeampaa kivuta poliittisilla urillaan koska toi yks möhläs senkin. Sanna näyttää mallia että vastoin nykyistä uskomusta, suomineidoille kyllä viina maistuu kuten aina.

Mustamakkara

Joo. Voi olla seuraavalla nuorella poliitikolla vaikeampi nousta huipulle, kun kansa pelkää uutta biletyspääministeriä.

Suomi Finland

Aika epätoivoista meininkiä nuo rikosilmoitukset. Jos noissa näkee jotain rikollista, niin pitää olla kyllä erikoinen oikeuskäsitys.

Ohmygod

On poliisilla nykyään työmaata: kaikki vihapuhevihjaukset ja videoitten tutkimiset.
Tosirosvot pääsevät helpommalla, kun konstaapeli istuu työpöytänsä ääressä.

Joko olisi kiinniotettu?

Miten olisi mahtanut käydä Helsingin poliisin tutkintakynnyksen kanssa, jos vaikkapa Riikka Purra heiluisi tunnetun kokkeliporukan (Valavuori live/ Palander kommentti) kanssa aineissa jauhojengistä huudellen?

Tekopyhyys on pyhää

Riikka ois saanu puolueelta kenkää heti ja valtamedia olisi ristiinnaulinnut hänet muutaman kuukauden. Olisi ollut lööppejä jossa RASISTIJUOPPO ei hoida töitänsä ja liikkuu luusereiden seurassa piilottaakseen omaa rasistijuopotteluaan. Olisi perhe ja sukulaisetkin saaneet osansa, ja koulukaverit joka paikassa: ”Täällä minä ja Riikka joimme ensikännit 25 vuotta sitten, silloin jo Riikasta näki että kyllä maistui ja kovasti haukkui mustia ja arabeja humalapäissään” Somevaikuttajat yhteen ääneen kirkuisivat kuinka NOLOO on katsella humalaista poliitikkoa tanssimassa kun olisi tärkeätä työtäkin tehtävä, KANSAN HYVÄKSI, että natsilutka KEHTAA. HÄVETTÄÄ sen puolesta!!! Niinistökin olisi henkilökohtaisesti pyytänyt somaleilta ja arabeilta anteeksi että suomen politiikkaan on päässyt soluttautumaan tämmöinen alkoholistinatsi.

Turskahdus

Kaikenlaista syytöstä hänkin on saanut. Tutkisiko poliisi tuota :
https://keskustelu.suomi24.fi/t/17528089/salman-rushdien-puukotus-on-julma-teko-#comment-116081035

Suomi Finland

Varmasti haloo olisi vielä suurempi, mutta liittyykö asiaan rikos? Eli liene laitonta sanoa edes ’kokaiinijengi’ ääneen.

Moraalisesti valtiojohdon bilekäytös tietenkin on hyvin erikoista. Ja paheksumista en hirveästi ihmettele. Itse ihmettelen lähinnä Marinin sortumista bilettamään. Kannattaisi malttaa mielensä nyt kun on korkea virka ja pieni lapsi kotona.

Qroquius Kad

No mehän emme nyt tiedä, oliko Manna Sariini vetänyt kokaa nokkaan vai ei, koska hiustestiä ei tehty ja asianomainen turvautuu seinäkiistoon.

Joka tapauksessa pääministeriksi itseään kutsuva bilehile on osoittautunut epävakaaksi turvallisuusriskiksi aivan samoin tavoin kuin muuan Kake Inerva:
molemmat saattavat pölistä valtiosalaisuuksia ohi suunsa eri syistä.

Suomi Finland

Joo sitä ei tietenkään ei voi tietää, tapahtuiko jokin rikos. Sitä ei vaan noiden videoiden perusteella voi todistaa.

Itselleni tehtiin viitisentoista vuotta sitten yllätyshuumetesti lääkärissä. Se oli virtsatesti. Kaipa narkkarille juuri yllätyksenä tuo testi on kaikkein raskauttavin.

Ja tämä ministeritasoinen sekoilu alkaa jo kohta hipoa sellaisia alueita, että jos lakia ei olekaan rikottu, niin pikku hiljaa voisi jo vedellä niitä johtopäätöksiä. Osoittaa nimittäin erittäin huonoa arvostelukykyä, jos kaveeraa porukassa, joka on niin daijua, että lähtee levittelemään nyt nähtyä materiaalia.

Ilmari

Ihan samoin olisi käynyt.

Suomen Junkkeri

Tässä on biletetty ties kuinka monta kertaa (joka viikko?) veronmaksajien omistamassa asunnossa, vedetty viinaa ja kenties huumeita, koko porukan taustoja ei tiedetä tarkkaan jne jne jne. JA KAIKKI TÄMÄ TYÖAIKANA.

Jos pääbilettäjälle ei ole sijaista määrätty on hän itse vastuussa 24/7.
Ei hänellä ole mitään konttorityöaikaa 9-17. Hänen on pystyttävä mihin vuorokaudenaikaan tahansa hoitamaan vaikka Suomeen kohdistunut hyökkäys. Ei silloin voi olla ”naamat” ja nelinkontin.

On munannut Suomen mainetta ympäri maailmaa. Ruotsissakin vedettiin heti esille sana ”finska brännvinsbältet” eli suomalainen ”viinavyöhyke”.

Tekopyhyys on pyhää

Krapulamätötkin se meillä maksatti alussa.

Lallukka

Poliisi eli nykyisin paremmin tunnettu nimityksellä polpo on vain häivähdys lakia noudattavasta rautakanki-selkärankaisesta koppalakista.
Kaukana alkaa ajat olemaan kun poliisi noudatti vielä lakikirjaa kiku tanassa.
Seteliselkärankaisuus otti vallan nääs.

Antti Tifa

Yllättyikö joku ? Minä en. Samoin kuin huumetestin tuloskin, etukäteen selvä. Sannulin valkopesukone käy täysillä kierroksilla. Mitä tässä vielä saadaan nähdä ?

Lallukka

Valkopesua todellakin käynnissä jostain syystä. Katsokaa iltapaskan sun muiden etusivuja marketeissa niin siellä puhutaan vain jostain kännisekoiluiluista jne. Siis, mitä itse huomannut.

Särmääjä

Jauhojengin vois panna takasin koronasulkuun

Lallukka

Jep, tiedä mitä levittelevät kuksiessaan sinne-tänne?

ennakkoluuloinen

Tavan poliisi voisi olla halukaskin tutkimaan, mutta poliittis-ideologinen ohjaus estää sen, olisi perin kiusallista, miten ”voimaantuvien typyköiden” taustalta paljastuisi ihan huimausainekartelli. Sukkelaa on, miten hypetetään ”Sannan lenkkeilyä”, mutta mitään kuvaa ei puuhasta löydy, riekkumista on kyllä taltioitu, eli onko Sanna hoikka aineilla?

Fysiikan laki

Sanna ei hoida Suomen kansan asioita eikä omaa lastaan. Sanna hoitaa muitten miehiä, instagramtiliään ja kokaiinibileitä. Posket lommolla neljän päivän bileputki ja muka vaan ”mietoja” joi, eikä humalahakuisesti. Justjoo.. Akka painaa 40 kiloa, kaks lonkeroo ja se sammuu. Tilanne vaatii kokaiinia. Sitten jaksaa taas joraa ja panee.

Tuko

Kannabis hautaan dekriminalisoida ja huumeiden piikittäjille halutaan käyttöhuoneita, muka terveyssyistä. Tässä pääministeri näyttää nuorille mallia kuinka huumeidenkäyttäjät menestyy tässä sairaassa feministiyhteikunnassa. Oksettaavaa, SDP ei saa enää ikinä minun ääntä.

Jami

Ei saa ääntä täältäkään, ellei pyydä julkisesti kansalta anteeksi ja luovu intersektionalisesta feminismistä ja globalismista ikiajoiksi.

Kiti

Ja seuraavan puoluenjohtajan ja pääministerin pitää olla mies, nämä narttujen touhut on nyt nähty.

Sanna Akbar

Ei miehiä ole olemassa. Näon feministihallitus päättänyt.

Qroquius Kad

Ja hah!
Te äänestätte taas ensi keväänä SDP:tä, koska olette tehneet niin tähänkin asti.

Sanna Akbar

JUURIKIN NÄIN. Sama kaava toistuu aina vaan. Demariäänestäjä on tyhmä, kritiikitön LAMMAS. Maailman helpoin saalis, menee samaan jekkuun koko ajan. Hyödyllinen idiootti.

Sanna Akbar

Tästä puuttuu enää muslimeille joukkoraiskaushuoneet.. hmm, eiku niillähän ON jo kaikilla kolme neljä huonetta ja keittiö kaupunkien keskustoissa.

Yhteenlasku

Maahantulijalla viisi vaimoa. Hän saa Helsingin kaupungin keskustasta viisi asuntoa 3 – 5h ja keittiö, koska täällä pitää olla yksiavioinen. Osa noista ilmaiskämpistä on vuokrattu itähuorille.

Kim

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/f34b05f5-d0a0-459f-ad0e-c9c4b737e657
Tässä sitä on! Käsittämätöntä paskaa! Tulevaisuus? Se on jo!
Pistä, Paavo, vittuillen tuosta vähäsen, edes. Meikä on bännissä. Elinkautinen.

Kiitos

Ystävällisin terveisin

Kim

Tapio

Sanna Marin ei ole valmis ja kypsä talven talouskoitoksiin ja ties mihin. Puuttuu kaikenlaista kokemusta. Mieluummin bilettää kuin 20-luvulla ennen 30-luvun romahdusta.