Lahden Launeella tapahtuneesta taposta epäilty mies vangittu

Päijät-Hämeen käräjäoikeus on vanginnut torstaina 25.8.2022 vuonna 2002 syntyneen lahtelaismiehen todennäköisin syin epäiltynä tappoon.

Hätäkeskukseen tuli 23.8.2022 iltapäivällä yhden aikaan ilmoitus henkeen ja terveyteen kohdistuneesta rikoksesta Launeen kauppakeskuksen läheisyydessä.

Uhri oli vuonna 2000 syntynyt lahtelainen mies. Taposta epäilty mies käytti tekovälineenä teräsasetta, jonka poliisi on takavarikoinut.

Poliisin tämän hetkisten tietojen mukaan teko ei ole kohdistunut täysin sivulliseen, vaan tekijä ja epäilty ovat todennäköisesti tunteneet toisensa jollakin tapaa entuudestaan.

Poliisi selvittää nyt teon motiivia sekä sitä kuinka hyvin asianosaiset ovat toisensa tunteneet.

Uhri pakeni paikalta epäillyn alkaessa käyttäytyä väkivaltaisesti häntä kohtaan, minkä jälkeen epäilty juoksi hänen peräänsä.

Tilanteesta ei aiheutunut ulkopuolisille vaaraa. Nopeasti edenneet tapahtumat kiinnitti huomiota kauppakeskuksen pihalla ja tapahtumalla oli useita silminnäkijöitä. Silminnäkijöiden kuulustelut ovat vielä kesken.

Syytteen nostamisen määräpäivä on 1. joulukuuta

Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
saniteettileipuri Shitbul

Suomen hallitus on näemmä perustanut VIP-kaistan hippahaavojen hoitoon:

https://www.kansalainen.fi/valtioneuvosto-maahanmuuttajat-jonon-ohi-terveydenhuollossa/

Mr X

Onko tietoa,ettei ole osaa ryhmää,joka jo yli 500v kotoutumassa suomeen,siis niitä,joilla rahtihame,joihin tarvittaessa luikahtaa pölynimuri,öljykannut ja moottorisahat ( svea 80 luku) ja ilman rahtihametta lompsivat käyttävät oik suoria prässäyksiä suorissa housuissa,myyvät a1 tavaraa HALAVALLA ja hyvin käyvät kellot myös erikoisalaa-pätevyyttä.Myös hevosasiantuntemuksia saattaa olla vaikutusalueella .Vaikutusalueita Vermo,Solvalla,Teivo.

Saarinen

ei ole sitä porukkaa

saniteettileipuri Shitbul

No, kerro sitten mitä porukkaa olivat,
Ainakin kuvan perusteella olivat ihan mannemammoja.

Qroquius Kad

Mannemammatko tässä puukottivatkin toisiaan?
Kuka tuo vangittu mies sitten on?

saniteettileipuri Shitbul

Sori. Ylpeys kåvi lankeemuksen edellä,

Lipsahti ihan väärä kommentti ihan väärään asiaan.

Qroquius Kad

Tällaista tapahtuu, kukapa meistä oli jatkuvasti skarppina.

Suomi Finland

Milan Jaffia syytetään raiskauksesta ja törkeästä lapsenraiskauksesta (iltalehti.fi)

Milan- poju on kurdivahvistus Suomelle. Tulevaisuuden moniosaaja ja kulttuurimme rikastaja.

Eikö muuten tuo, että ‘poliisi on takavarikoinut teräaseen’ ole niin triviaali juttu, että sen mainitseminen uutisissa on jokseenkin lukijoiden ajan hukkaamista. Menee se pieni lukemiseen käytetty hetki ihan hukkaan ja vielä pitää alkaa pohtia, että käykö muka joskus niinkin, että poliisi ei takavarikoi murhassa tai tapossa käytettyä asetta, vaan palauttaa sen huollettuna ja teroitettuna takaisin tekijälle pienen juhlatilaisuuden kera? Sitten vasta, jos tekoasetta ei ole lainkaan löytynyt, voi asiasta ehkä mainita, ellei se vaaranna tutkimusta.

Sen sijaan se merkityksellinen asia, eli mihin väestöryhmään kyseinen hemmo kuuluu, ei näytä oikein koskaan päätyvän uutiseen. Ja siinä olisi asia, joka valaisisi monen väkivaltarikoksen taustoja. Mutta ei.

Suomi Finland

Raiskausrikosten uutisoinnin yhteydessä sen sijaan voitaisiin kertoa, mitä rikoksentekovälineelle on tehty.

black_danger_company

Pennuille Jaffaa.

Last edited 1 vuosi sitten by black_danger_company
Big l

Voin vaikka lyödä vetoa että molemmat osapuolet on nistejä kun lahdesta on kyse. Asuin työn puolesta viikot siellä vuoden ajan. En oo koskaan missään muualla nähny että jopa 12 vuotiaat on kännissä ja aineissa jo maanantaina ja jotakuinkin tuon ikäiset on piikki hihassa keskellä päivää. Sairas kaupunki

Qroquius Kad

Minfon mukaan tekijä on tuomittu vuosina 2018 ja 2020 Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta:

https://www.murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?f=20&t=36476&start=15

Jostain ihmeen syystä nimi jäi kommentaattorilta mainitsematta, uhrin nimi ei.
Kaipa se tekijällekin löytyy, ja teko vaikuttaisi narkkipiirien velanperinnältä tai muulta välienselvittelyltä.