Poliisi kertoo Paludanin mielenosoituksista

Tunteet kuumenivat tänään Rasmus Paludanin vaalitilaisuudessa Uppsalan ongelmalähiössä Gottsundassa. Mitään varsinaista äksöniä ei ollut, mutta hyperventilaatiota oli ilmassa kun Paludan tuikkasi koraanin tuleen.

Tilaisuus meni kuten aiemmatkin tilaisuudet. Uusruotsalaiset huutelivat lähinnä hävyttömyyksiä Paludanin äidin suuntaan. Hänen kerrottiin olevan huora, jota uusruotsalaiset tulevat nussimaan. Muutama kuumakalle kuskattiin poliisin toimesta sivummalle.

Sain langan päähän erään suomalaistaustaisen poliisin, joka työskentelee Tukholman poliisissa ja on ollut mukana muutamassa tilaisuudessa suojaamassa Paludanin mielipiteen ilmaisun vapautta. Mies kertoi joitakin mietteitään, miten hän näkee asian.

– Kaiken kaikkiaan tilanne on melko järjetön. Poliisin näkökulmasta Rasmus Paludan provosoi tahallaan uusruotsalaisia, koska hän tietää, että nämä saavat kilarin kun Paludan puhuu. Nämä kilarit taas ovat Paludania eteenpäivä vievä voima. Jos uusruotsalaiset eivät reagoisi mitenkään Paludaniin, niin koko ilmiötä ei olisi syntynyt. Toisaalta sitten taas kukaan ruotsalainen ei kiivastu kuten uusruotsalaiset tulistuvat, vaikka esitettäisiin hyvinkin jyrkkiä mielipiteitä tällaisissa torikokouksissa. Poliisin tehtävä on kuitenkin lakiin perustuva ja tehtävä on turvata mielenosoitus. Henkilökohtaisesti minulla ei ole mitään ongelmaa tämän asian takia.

– Kun olen virkapukuni takaa katsellut näitä tilaisuuksia, niin omasta mielestäni uusruotsalaisten viha Ruotsia kohtaan tulee esille Paludanin kautta. Kyse näistä raivokohtauksista ei siis ole suunnattu yksin Paludania kohtaan vaan ne ovat ikään kuin tyytymättömyyttä yleisesti Ruotsia kohtaan.

– Suurin osa ruotsalaisista ei koskaan kohtaa uusruotsalaisia. Tarkoitan sitä, että useimmilla ruotsalaisilla ei ole mitään kosketusta näihin todellisiin maahanmuuttajalähiöihin kuten Rinkebyhyn. Poliisina olen nähnyt, että he elävät hyvin suljettua elämää, se on oikeasti rinnakkaisyhteiskunta Ruotsin sisällä. Siellä on oma kulttuuri, omat tavat ja omat lainalaisuutensa. Kun sitten yhtäkkiä jonnekin Rinkebyhyn ilmestyy Rasmus Paludanin kaltainen toimija, joka ikään kuin uhkaa sitä harmoniaa, johon he ovat tottuneet, niin konflikti on valmis.

– Kun kysyit, että mitä mieltä olen Paludanista, niin minulla ei varsinaisesti ole mitään mielipidettä itse Paludanista. Olen ollut pitkään kenttäpoliisina ja olen nähnyt miten nämä maahanmuuttajalähiöt ovat kehittyneet. Ongelmalliset lähiöt ovat syntyneet poliittisen päätöksen takia. Sitä ei käy kiistäminen, että näillä alueilla on valtavia ongelmia takavuosien politiikan takia. Nyt kun asiat vain pahentuvat, niin valtion johdolla ei ole enää antaa mitään ratkaisuja miten asiat voitaisiin parantaa.

– Kun kuuntelen toisella korvalla Paludanin puheita, niin tavallaan olen samaa mieltä mitä hän sanoo. Kenenkään ruotsalaisen ei-uskovaisen ei tarvitse huolestua kristityistä uskovaisista, sillä he eivät uhkaile ei-uskovaisia tai käännynnäisiä. Mutta tiedän, että maahanmuuttajalähiöissä islamilla on todella suuri vaikutusvalta, että ei-uskovaiset eivät uskalla sanoa julkisesti mielipiteitään islamista, koska silloin saattaa joutua jos ei välttämättä hengenvaaraan, niin ainakin jonkinlaisen uhkailun kohteeksi.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
terhomatti.hämeenkor

Hullut murjaanit !

Jussiboy

Hullu paludan, provosoi vain provosoinnin vuoksi. Mitään ratkaisuehdotuksia en ole häneltä kuullut.

Turhautunut Kansalainen

Jussiboy, mihin islamin lahkoon kuulut? Sunni vai shiia?

Big l

Veikkaisin että rodullistettu kehopositiivinen trans muslimi lahkoon

ernesti_loosonen

Ratkaisu on helppo kuin heinänteko. Pahaa oloaan (koti-ikävä) oireilevat kemumatut koneeseen ja takaisin lähtömaihinsa. Kyllä Paludankin tietää ja ymmärtää miten kuri ja järjestys saadaan palautettua. Ei tämä mitään rakettitiedettä ole.

Last edited 1 vuosi sitten by ernesti_loosonen
Jupi

Ehdottaa jatkuvasti että muslimit helevettiin sieltä

Qroquius Kad

Jonkun pitäisi keksiä miten raivoenergiaa otetaan talteen.
Paludanin tähän asti muslimeilla tuottamalla määrällä lämmittäisi koko Uppsalaa varmaan puoli talvea.

Lallukka

Kyllä. Raivoavat mullahit kattaisivat puoli planeettaa tai kananmuotoisen palleron virran tarpeista heittämällä. On se rage vaan niin kovaa noilla.

Poliitikot haluavat

– Suurin osa ruotsalaisista ei koskaan kohtaa uusruotsalaisia. Tarkoitan sitä, että useimmilla ruotsalaisilla ei ole mitään kosketusta näihin todellisiin maahanmuuttajalähiöihin kuten Rinkebyhyn. ”

Täällä aina jankutetaan ”ruotsalaiset haluavat matuja” mutta totuus on se etteivät normiruotsalaiset hengaa matujen kanssa mitenkään, eivät kutsu heitä kotiinsa eivätkä käy matujen kotona jossakin ghetossa. Välimatka on todella suuri joka aspektilla.

Matut tulevat kylkiäisenä kun äänestetään tiettyjen puolueiden joitakin olevinaan hyviä ehdotuksia.

Qroquius Kad

Kyllä ne ruotsalaiset nyt vaan haluavat kemumatuja, kun yhä uudestaan äänestävät puolueita jotka niitä Ruotsiin kyöräävät eivätkä SD:tä, joka lupaa täysin päinvastaista politiikkaa.

Minä tärkeämpi kuin Matu

Eivät ruotsalaiset halua enää enempää kemumatuja mutta äänestävät tyhmyydessään/köyhyydessään edelleenkin puolueita jotka lupaavat 100kr enemmän kuussa eläkettä tai lapsilisää, ajattelematta että samainen puolue myös on matumyönteinen ja näinollen kontraproduktiivinen.

Hyvin moni ei vielä 1-2 viikkoa ennen vaaleja tiedä keitä äänestää ja päätyvät sitten siihen joka tuntuu lupaavan eniten ”juuri minulle”. Kukaan ei ensikädessä halua lisää matuja vaan nimenomaan etuja itselleen. Moni ei ajattele omaa nokkaansa pitemmälle.

kim

Aikas ytimekäs skrivaus.
Kiitos siitä, Paavo.
Jos nuot sakilaiset kuolis sähkökatkoihin pakkasella?
Ai ni, ei ne maksa sähköstä….
Rasistit!

joo

Islam on rasistinen kultti joka käskee tappamaan, raiskaamaan ja ryöväämään. Ei muslimit ovat likasta saastaa muslimille. Vihapuheuskonnon harjoittaminen pitää kieltää länsimaissa

Qroquius Kad

Slovakiassa on uskonnonvapaus, mutta islam ei kuulu sen piiriin:
se katsotaan Slovakiassa poliittiseksi opiksi, eikä sitä hyväksytä uskonnollisten yhteisöjen joukkoon.

MUtta Slovakia onkin yksi niistä pahoista Visegrád-maista, joita läntinen Eurooppa vihaa raivokkaasti:
läntistä Eurooppaa kun hallitsevat naiset ja miesoletetut, jotka sairastavat tuskallista muslimikiimaa ja heidän on saatava säännöllinen annoksensa Ympärileikattua sisäänsä.

Ilmari

Tämä voisi olla hyvä ratkaisu. Rekisteröitäisiin Suomessakin islamilaiset yhteisöt aatteellisina yhdistyksinä eikä enää uskonnollisina yhdyskuntina.

Jake

Kyllä sellaisia ihmisiä jotka pakenevat sortoa ja vainoa vieraaseen maahan, johon heidät otetaan avosylisesti vastaan, mutta nämä tulijat sitten perseilevät eivätkä piittaa uuden kotimaansa elämäntavoista ja arvoista mitään, pitääkin provosoida. Siis PITÄÄ provosoida.

jorma

Paludan on äijä.

Lallukka

Toisaalta jos ja kun rajat olisi pidetty kiinni asiattomilta kulkureilta, ei Paludaneja sun muita olisi tarvinnut vaivata.

Big l

Ton poliisin kertomuksessa oli yksi perustavanlaatuinen virhe. Ongelma ei ole politiikassa vaan matu jorkeissa. Ne on ongelmallista paskasakkia ja riehuvat aina siellä missä ovat. Se on niiden geeneissä. Ei ne osaa muuta eikä ne muutu koskaan eikä missään tehtiin me mitä tahansa. Olis paras kun ne katois planeetalta ykskaks kuin tuhka tuuleen