Savonlinnassa kaksi nuorta poikaa räjäyttivät pullopommin Pride- kulkueen lähistöllä

Kaksi nuorta poikaa räjäyttivät Savonlinnassa pidetyn pride-kulkueen lähistöllä omatekoisen kodin putkimiehestä valmistetun pullopommin.

Kaksi alaikäistä poikaa räjäyttivät lauantaina noin klo 17 aikaan omatekoisen pullopommin Savonlinnassa pidetyn pride -kulkueen lähistöllä. Pullopommi oli valmistettu kodin putkimies -nimisestä viemärinavausaineesta.

Pride -kulkue järjestettiin Joel Lehtosen puistossa. Pullopommi oli räjäytetty puiston vieressä sijainneen Puistokadun osoitteella olevan talon sisäpihalla. Kulkueen ja räjähdyspaikan välissä oli talo eikä räjähdyksestä aiheutunut vaaraa kulkueessa oleville eikä muillekaan henkilöille.

Poliisi tavoitti pojat räjäytyksen jälkeen ja heidät on luovutettu vanhemmilleen. Asiaa tutkintaan räjähdesäännösten rikkomisena ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen tai aineen hallussapitona.

Subscribe
Notify of
guest
22 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Janne

Olis ny räjäyttäny oikeen pommin siä kulkueessa.

jorma

Pojille prenikat rintaan. Rajansa se on irstailullakin.

Reijo Ruotsalainen

Nuorisossa on Suomen toivo.

Prozac

Pojat on poikia.

Minä

toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen tai aineen hallussapitona”

Kuten esimerkiksi vasaran hallussapito tai pesuaineiden hallussapito?

Tunkio-Tanner

On se kummallista että viemärinavaajaa saa varastoida ja myydä kaupassa mutta ostaja ei saa pitää sitä hallussaan.

Sherlokki suvakko

Ulinaa sitten tiedossa.

Big l

Mä räjäytin 30 vuotta sitten papatteja hämeenlinnassa. Pride kulkue on uhri

kokoomus (siniset demari)

Tuo aine tehoaa hyvin apinarokkoon: kasi desiä aunukseen ja sitten ravistus.

Timppis.

Ei ei kyllä se on galvanointi kun auttaa siitä on opetuslaulukin tehty ilman miljoona-avustuksia ja paljon ennen tik tokkia.sleepy sleepers.Hinttarit.

Kainuunkonkari

Tuli sama, mutta Shitter Limitedin versio biisistä mieleen.

Osku

Hyvä pojat, kerrankin oikea kohde, eikä mikään bussipysäkin katos kuten tavallisesti.

Sam Colt

Islamin vaikutusta yhteiskuntaamme.
Lapselliset pojat kuvittelevat, että väkivalta ja terrori ovat käyttökelpoisia vaikuttamiskeinoja. Tuskin tuossa oli edes eettistä tai poliittista taustaa.
Pelkkää typerehtimistä.

Pridetouhu on vastenmielistä, mutta ei siihen tarvitse reagoida.
Eivät tamperelaisetkaan kivitä TPS:n kannattajia.

rocky

Eivät kivitä koska luulevat että se on Turun Punikki Seura.

MattiS

Tavallaan on aika vaikea olla huomioimatta pridea, kun sitä joka tuutista suorastaan hierotaan naamaan. En toki toivo että niille mitään kamalaa tapahtuisi, mutta en itke itseäni uneen jos joku vähän pommilla pervoja pelottelee.

Moonman

Ehkä nuoriso ei olekaa vielä täysin pilalla.

Lallukka

Toi bridetys on ihan sairas agenda.

Anonyym

Saitin yleisökommentit aina välillä varoittavat äärimmäisen tehokkaasti olemaan äänestämättä mitään perussuomalaisten kaltaistakaan porukkaa valtaan – vaikka persuksissa väliin hyviäkin ideoita on

Noname

Mä ”räjäytin” 20v sitten stadikalla ’pullopommin’ jossa oli hiilihappojäätä ja vettä. Järkkärit tuli ihmettelemään posausta ja kun niille kerto että muovipullo posahti lähtivät pois todeten että selvä homma.
ajat on muuttunu eikä parempaan. Vetäsenpä illan kunniaksi inkkaripäähineen päähäni.

Särmääjä

Noi saa pridetyksestä melkein ympärivuotisen tapahtuman kun se on joka paikassa eri aikaan ja mitä erikoisimmille paikkakunnille paikalliset kylähullut saa sen pystyyn niin sen enemmän pisteet nousee niillä aktivisteilla.

Islam on syöpä

Tämä hommahan meni niin, että pojat olivat tylsyyspäissään miettineet ”järkevää” tekemistä ja katselivat nettiä. Löysivät kuinka kodinhoitoaineista saa tehtyä räjähteen. Kokeilivat sitä huvikseen sitten pihalla. Sattui sitten pride-kulkue kulkemaan rakennuksen toisella puolella. Tästä yhteensattumasta media sitten rakenti sen mielikuvan, että pojilla oli mukamas tarkoitus uhata kyseistä kulkuetta, mikä on täyttä paskapuhetta. Jos kulkue olisi ollut kohde, pommi olisi löytänyt kohteeseensa. Satun asumaan kyseisessä kaupungissa, eikä meillä keskustassa asu alaikäisiä eikä ”alaikäisiä” kehitysmaalaisia maahantunkeutujia.

Lallukka

Että vihaan noita brideen lähteviä homoja. Tosihomo ei brideen mene vaan komeroon.