Poliisi tutkii viikonloppuna Juvalla tapahtunutta epäiltyä henkirikosta

Juvan keskustan alueelta yksityisasunnon pihalta löytyi vainaja lauantaina 27.8.2022. Poliisi tutkii asiaa rikosnimikkeellä tappo.

Hätäkeskus välitti poliisille lauantaina normaalin kuolemansyyhyn liittyvän tehtävän, jonka mukaan Juvan keskustassa yksityisasunnon pihalla oli vainaja. Poliisin saapuessa paikalle ilmeni, että paikkakuntalainen noin nelikymppinen mies oli epäillysti hukkunut pihalla olevaan pieneen paljuun.

Paikalle saapui myös poliisin tekninen tutkinta. Tutkinnan yhteydessä havaittiin, että vainajassa näkyi mahdollisia ulkoisesta väkivallasta syntyneitä jälkiä.

Asiaa tutkitaan tällä hetkellä rikosnimikkeellä tappo. Asiaan liittyen on pidätetty yksi mies ja tapahtumapaikan läheisyydessä olevissa asunnoissa on tehty useita puhutteluita. Poliisi jatkaa teknistä ja taktista tutkintaa selvittääkseen, onko kyseessä rikos vai mahdollinen tapaturma.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.