Tukholmassa taas jättimäinen liikenneruuhka ilmastoaktivistien tempauksen takia

Tukholmassa oli taas aamulla valtava liikennestoppi, kun ilmastoaktivistit pysäyttivät etelästä kaupunkiin menevän E4 moottoritieliikenteen Västerbergassa.

Kyseinen paikka on aamuruuhkan aikaan muutenkin “hidassoutuinen”, sillä siitä erkanee suuret väylät Essingeledenille ja edelleen pohjoiseen ja Södra länken, joka on eteläpuolen suurin kehätie cityn ympäri. Lisäksi kohdilta erkanee väylä cityyn. Paikalla on parhaimmillaan jotain 5-6 kaistaa.

Pt-median kirjeenvaihtaja oli aamulla liikenteessä matkalla Vårbystä E4:sta piktin Fridhemsplanille cityyn, kun liikenne jämähti täysin vähän ennen Västertorpin liittymää.

– Normaalisti liikenne rullaa 30-40 km/ h vauhtia, joskus tulee lyhyitä pysähdyksiä, mutta nyt tuli totaalistoppi. Melkein arvasin, että kyseessä oli ilmastoaktivistien tempaus, sillä niitä on ollut viime aikoina viikoittain. Aika nopeasti tämä tuli esille liikenneradiostakin.

– Olin autoineni jumissa noin kolme varttia, ennen kuin liikenne lähti taas rullaamaan. Poliisi näkyi ohi ajaessa raahaavaan keltaliivistä porukkaa tien penkalle.

 

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jesus Fistus

Missäs Greta luuraa, nää on sen hommia? Sen pitäis pysäyttää henkilökohtaisesti kaikki autot ja huutaa kuskille HOOOOOOOW DAAAAARE YOOOUUUUUU!!!!

Qroquius Kad

Sinäkö et ole vieläkään ymmärtänyt, että pieni Greta on moniongelmainen ja vammainen pikkutyttö, joka on joutunut ennenäkemättömän härskin hyväksikäytön uhriksi.
Mutta viherkommunistien valepropaganda on toki ollut niin raikuvaa, että en ihmettele jos täällä on alettu jo uskoa että pieni Greta on maailmanjumalatar.

Hyvin on mennyt mainos perille.
Eipä mikään ihme, että viherkommunistit saavat seisottaa liikennettä kenenkään tekemättä asialle mitään, kun pelkäävät jumalatarta.

Lallukka

Jep, missä se vatipääreetta kuuruaa nyt kun olis sen heiniä ja lempipuuhaa tosiaan tarjolla. Sinne vaan keskelle maantietä selälleen nukkumaan ja maailma pelastuu.
On se kyllä oikea ihmelapsi se reetta.

Särmääjä

Onks tää jotain “vaalikampanjointia” vai terrorisointia ihan vaan koska lahko ja äänet päässä käskee?

Qroquius Kad

Sekä että:
hyödylliset idiootit avustavat viherkommunisteja vaalityössään kuvitellen palvelevansa Äiti Gaiaa omasta aloitteestaan.

muhamed

Ei.

7LgzT8aw7nM.jpg
mari

Meillä ei ole täällä näitä ilmastoaktivisteja ja bensan hintakin on pysynyt kohtuullisuuden rajoissa, kiitos Espanjan hallituksen tukipaketin. Joten mikäs tässä vapaapäivinä ajellessa siellä sun täällä ympäri saarta kenenkään häiritsemättä. Ruotsi, Suomi…jokseenkin koko Eurooppa on ajanut läpi valtavan määrän erilaisia rajoituksia jotka liittyvät “ilmaston pelastamiseen”. Mutta näille sankareille mikään ei riitä, Nyt jopa sähköautot alkaa olla pannassa, ainakin vihreiden mielestä koska autoa nyt ei vain saa omistaa. Tästä esimerkkinä se yksi kahjo joka liimasi itsensä sähköautoliikkeen lattiaan.

Taitaa näille kyse olla enemmänkin siitä, että he tekevät mitä tekevät koska heidän sallitaan tehdä niin. Ja saahan näistä “mielenosoituksista” kivoja kuvia ja twiittejä Twitteriin. “Katsokaa! Minäkin olin siellä. Olen tiedostava hyvä ihminen, parempi kuin ne helkutin persut tai ruotsidemokraatit. Ja saahan tuosta jännitystä joka tuo tuilla elettävään elämään edes vähän lisämaustetta.

mari

Mitä ihmettä tuolle mun kommentin viimeiselle virkkeelle tapahtui?
Paavo…apua! 😳

mari

Ok, bien hecho. Kommenttiosio vidduilee myös silviisii, että kommenttien loppuosa jää ikään kuin piiloon oikeaan reunaan eikä sitä siis pysty lukemaan. Pitää arvailla n. 20 prossaa joka rivistä. Näin ainakin mun tabletilla, täytyy kai testata laptop, joka pitäisi muutenkin päivittää sillä en ole avannut sitä yli kuukauteen.

mari

Taitaa näille kyse olla enemmänkin siitä, että he tekevät mitä tekevät koska heidän sallitaan tehdä niin. Ja saahan tuosta hieman jännitystä elämään jonka muut kustantaa, mm sellaiset merkilliset nettoveronmaksajat joiden merkitystä ei edes kaikki enää tiedä. Kerran kysyin eräältä mokuttajalta “tiedätkö mikä on nettoveronmaksaja”? Vastaus kuului: se on sellainen joka maksaa veroja. Kysyin vielä – ikään kuin vinkkinä – mistä hän ajattelee esim poliisien tai sairaanhoitajien palkkojen tulevan. Ööh, tota valtio maksaa ne kerätyistä veroista. Vielä kerran jatkoin: mistä hän luulee kerättyjen verojen tulevan ja nyt alkoi lamppu pikkuhiljaa päässä syttyä, toisaalta tämä oli ihminen jonka mielestä kaikki minkä valtio maksaa, ei ole keneltäkään pois. Näiden ihmisten kanssa on taloudesta aivan turha keskustella.

Laitoin kommenttini (joka näyttää aivan oudolta) tähän jatkoksi. Lisäsin tekstiin vähän asiaa nettoveronmaksajista sillä he leipovat kakun josta nämä “aktivistitkin” elätetään.

Lallukka

Aivopesun aivottomat uhrit taas laskettu irti.

50 PELTIPOLIISIA VARASTET

”https://sverigesradio.se/artikel/50-fartkameror-stulna-kommer-kosta-miljoner-att-laga” Vietiinkö kamerat Baltia-Balkaniin tai Puttelandiin?

Sähkölasku jopa 40.000kr/kk, ”puhu pankkisi kanssa”:
”Hushållen kan få elräkningar på uppemot 40 000 kronor i månaden i vinter och den genomsnittliga villaägaren bör avsätta 50 000 kronor i buffert – kan man inte det är det en god idé att kontakta sin bank redan nu. Det skriver Varberg Energi i ett nyhetsbrev till sina kunder.”