Tukholmassa taas jättimäinen liikenneruuhka ilmastoaktivistien tempauksen takia

Tukholmassa oli taas aamulla valtava liikennestoppi, kun ilmastoaktivistit pysäyttivät etelästä kaupunkiin menevän E4 moottoritieliikenteen Västerbergassa.

Kyseinen paikka on aamuruuhkan aikaan muutenkin ”hidassoutuinen”, sillä siitä erkanee suuret väylät Essingeledenille ja edelleen pohjoiseen ja Södra länken, joka on eteläpuolen suurin kehätie cityn ympäri. Lisäksi kohdilta erkanee väylä cityyn. Paikalla on parhaimmillaan jotain 5-6 kaistaa.

Pt-median kirjeenvaihtaja oli aamulla liikenteessä matkalla Vårbystä E4:sta piktin Fridhemsplanille cityyn, kun liikenne jämähti täysin vähän ennen Västertorpin liittymää.

– Normaalisti liikenne rullaa 30-40 km/ h vauhtia, joskus tulee lyhyitä pysähdyksiä, mutta nyt tuli totaalistoppi. Melkein arvasin, että kyseessä oli ilmastoaktivistien tempaus, sillä niitä on ollut viime aikoina viikoittain. Aika nopeasti tämä tuli esille liikenneradiostakin.

– Olin autoineni jumissa noin kolme varttia, ennen kuin liikenne lähti taas rullaamaan. Poliisi näkyi ohi ajaessa raahaavaan keltaliivistä porukkaa tien penkalle.

 

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.