Viikkogallupin tulos: Eroa Sanna Marin!

Viikkogallupin tulos oli selkeä kehoitus pääministeri Sanna Marinille erota. 820 äänestäjästä 742 eli 90 % oli sitä mieltä, että Marinin pitäisi erota ns. herutuskohun takia. 5 % oli sitä mieltä, että ei ja 4 % oli kuin entinen mies, että ei, eikä kyllä eikä siltä väliltä. Kiitos äänestäjille.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.