Monikulttuurisuus rikastaa, katso filmiltä todisteet, jos et usko

Mikäpä parempaa tekemistä kuin rentoutua alkavaa viikonloppua katsomalla pari lyhyttä filminpätkää, joissa todistetaan väkevästi kuinka monikulttuurisuus rikastaa kaikkia. Ensimmäisessä perinteistä älämölöä, toisessa poikamaista kujeilua.

Filmi on kuvattu luultavasti Tampereella, tosin en ole varma. Jotakin Mantagasta ja Kurdish mafiasta sössötetään, mutta jotenkin aivot klikkaavat eikä ymmärrä.

Toisessa filmissä uutta kulttuuri-ilmiötä, joka on saapunut Suomeenkin. Nuorukainen ryöstää toiselta nuorukaiselta vaatteet päältä keskellä kävelytietä.

Veronmaksajille sellaisia terviisiä, että maanantaina sitten kello tuntia aikaisemmaksi herättämään, että filmeillä näkyvät nuorukaiset saavat ruokaa.

Subscribe
Notify of
guest
72 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kellon ympäri

Niin monta kertaa on kelloa laitettu aikaisemmaksi että nyt pitaisi olla jouluaatto.

Alpertti

Eipä se rahan määrä siitä lisäänny vaikka heräisikin tuntia aikaisemmin. Päinvastoin tuottavuus vain heikkenee.

Matuperän VPK

Liekö monikulttuurisuudella osuutta tuohonkin ?

Kraftig brand i kyrka – stort pådrag | Nyheter | Expressen

Notre Dame kirkon pyroterrori-iskusta onkin jo kulunut aikaa.

Vittu että vituttaa

No joo. Kiitos vitutus videosta. Kun treella oli blockfestarit, kyselin hieman entisestä kotikaupungista olevien kavereiden, sekä omaisteni mielipiteitä. Totuus on se, että nämä stnan kehitysmaalaiset haastoivat riitaa, sekoilivat, tappelivat, ahdistelivat yöbaareissa, käyttäytyivät ylimielisesti sekä vittuilivat avoimesti maksajilleen. Ihan todellisuutta on, että esim ainakaan tuttavieni naiset eivät liiku enää iltaisin tai yöllä. Äitini joka on maksanut veroja raskaan työn vuoksi sellaiset 50 vuotta, sanoo että matut kohtelevat häntä kuin paskaa. Lue yleiset kulkuneuvot. Esim ei päästetä istumaan.

Vitun suvakki mafia

Lisätään, että koko stnan ratikka/ bussi on täynnä kaapu ämmiä, joiden kakarat hyppivät ja huutavat kuin prkl:n Mogadishussa. Ja kaiken lisäksi kuski on äbdäläwäblä. Allekirjoitan täysin äitini mielipiteen, että kun koko vanhustenhuolto on päin vittua, sekä rahat menevät näiden stnan ongelmien hyysäämiseen, että hän tekee omaehtoisen itsemurhan. Eli prkl:n eutanasian. Sanoi että hän on valmistautunut matkustamaan vaikka maahan. Missä se sallitaan. Eli äitini on tehnyt pitkän uran sairaanhoitajana. Ja sanoo, että ei tule mitään. Että kehitys maista tulevat hoitavat häntä/lääkitystä. Sanoi että hän on nähnyt koko vanhusten hoidon jne karmeudessaan. Häntä ei siihen viedä. Eutanasia mieluummin. Näin on. Rahaa riittää miljardeja partalapsille. Lisäksi ovat niin törkeitä, että yrittävät saada vanhukset testamenttaamaan omaisuutensa näille stnan mafioille. Lue eri järjestöt. Itse onnistuin sen estämään.

vittu kuollut ja kukaan

Esimerkkinä kerron sen, miten äitini miesystävää kohdeltiin. Oli hoitolaitoksessa. Yksityisellä. Äitini alkoi huolestumaan, kun mitään ei enää kuulunut. No. Meni katsomaan. Oli kuollut. Sitten tuli joku hoitaja, tuomaan lääkkeitä. Äitini vaan totesi, että hän kuollut. Ollut jo useita tunteja. Tosi juttu ja uskomatonta.

vittu kuollut ja kukaan

Ja kuolema oli tuskallinen. Näin sanoi äitini , joka on nähnyt ruumiita. Eli tämä veronmaksaja, sekä joka testamenttasi koko omaisuuden Pelastakaa Lapset ry:lle, koki tuskallisen kuoleman. Hän oli ns kouristusten jälkeissä asennossa. Lautumia jne . Ja sitten joku tulee tuomaan lääkkeitä.

me viemme rahasi

Ja se minkä hän lahjoitti, oli suuri summa. Esim osake Pirkkalasta. Valehtelematta Summa oli 500 000 tuhatta. Kun oli hautajaiset, niin se stnan järjestö ei edes vaivaitunut paikalle. Kukkakimppu. Siinä stna kaikki.

me viemme rahasi

Ja ennenkuin alatte vittuilemaan, hänellä ei ollut lapsia. Oli insinöörinä treen paperitehtaalla. Lahjoitti aina lasten jne hyväksi. Mukava mies. Oli kyllä naimisissa ja eronnut. Eli pitkän uran jälkeen suuri omaisuus. Ja sitten loppu oli mikä oli. Kukkakimppu. Voi vittu.

Fixit!

Olisikin hyvä, jos isänmaalliset toimijat aktivoituisivat tuomaan esille vaihtoehtoja testamenttien saajiksi niille perittäville, jotka ymmärtävät perinnön merkityksen suomalaisten kannalta. Jos testamenttia ei lainkaan laadita, eikä ole perillisiä, valtion ahnas kita nielee kaiken ja tiedetään kyllä, mihin silloin rahat pannaan.

Kukavaan

Lautumista tietoa täällä https://fi.wikipedia.org/wiki/Lautuma

mari

Ymmärrän hyvin. Minua hipaloitiin Helsingissä sporassa. Tein rikkarin, juttu meni käräjille ja valtio sai sakkotuloina enemmän fyrkkaa kuin minä korvauksia (joista valtionnonttori maksoi “kohtuullistettuna” n. 1/3 osaa). Valtio tienasi enemmän vaikka minä olin uhri. Alkoi viduddaan matujätkien jatkuvat seksuaaliset kommentoinnit kaupungilla. Niinpä eräänä päivänä mietin, että mikäs pakko mun on täällä olla ja pakkasin kamat ja häivyin 5000 km päähän asumaan. Täällä ei matut päätään auo, niitä kun silloin tällöin länsi-afrikan rannikolta tulee, ne laitetaan suljettuun vastaanottokeskukseen ja palautetaan ensitilassa takaisin, mieluiten jo heti merellä jotta he eivät pääse maihin. Toki ymmärrän ettei kaikki voi tai halua lähteä, eikä se sitä paitsi ole mikään ratkaisu perusongelmaan, siihen että tämä Afrikan ja lähi-idän uudelleen asuttaminen Eurooppaan sen on loputtava, muuten loppuu Eurooppa ja eurooppalainen kulttuuri, ihmiset…kaikki.

Unelma Painajainen

Helvetti, että rasauttaa tuo “Veli mä sanon, veli sitä veli tätä” mitä nykyään saa kuulla joka puolella. Tuossa videolla karvis sentään kyykytti toista samanmoista eikä pottunokkaa.

Qroquius Kad

Edistystä sekin.

fatima_darra

Eipä se ketään haittaa, jos kemumatut ryöstelevät toisiaan, mutta tuo video näyttää lavastetulta.

pöh

Ne on niitä “haavoittuvaisessa asemassa olevia”.
Täällä kun saavat tehdä mitä vain ilman mitään seuraamuksia, niin senpä takia kaikki rikokset lisääntyy.
Ensimmäisestä rikoksesta koko perhe takasin esi-isiensä maille, niin saattas kaksi kertaa miettiä ennen keppostelua.

Qroquius Kad

Minkäs tälle voi, kun viidesosa Suomen kansasta haluaa tätä ja kolme viidesosaa peesaa vaikka suurin osa heistä ei haluakaan.
Niin makaa kuin petaa.

MattiS

Sääli että se fiksumpi ja valveutuneempi 40% joutuu kärsimään siitä mitä tuo 60% tilaa.

Fixit!

Kun omassakin lähipiirissä näitä todellisia tarinoita ei suostu edes seuraamaan kuin ne kaikkein tiedonhaluisimmat, on seuraus nähtävissä. Näitä vaihtoehtoisia uutisia tavikset valtamedian naruttamat kutsuu tottuneesti valemedioiksi. Kun kysyy, onko itse tutustunut näihin, on vastaus, että ei tietenkään… tätä se on, kunnes saadaan muutos kansalaisten tiedonhaluun. Lue enemmän, luulet vähemmän!

K J

Eilen meitä oli 12 ihmistä juhlimassa samassa talossa ja pikaisen laskutoimituksen jälkeen 0% juhlijoista (miehiä ja naisia) tokaisi hiekoista vähemmän positiivista.

Onko meissä jotain vikaa, kun pidämme osaajien osaamista skeptisenä? Eräskin nainen oli vahvasti sitä mieltä, etteivät he integroidu tänne eikä suurin osa suomalaisista integroidu islamin uskoon. Myös LGTB-juttua vastaan oli 100% meistä. Ei kuulemma auta yhtään syntyvyyteen ja piru vie – ei autakaan!

Mustat ännät ovat usein palkattuja hakkaajia, joten neuvoisin tuijottamaan isompaa porukkaa hullunkatseella takaisin. Nyt syksyllä he aloittavat groomauksen kun suojaväri on sama kuin puoliksi valaistulla kävelytiellä. Naisille suosittelen vähintään pippuri-kaasua. Ja kun hetki on käsillä, suihkuta lauman isointa koirasta ja puhalla pilliin jos on. Kaveri pelastui tällä keinolla aikoinaan.

Varokaa ettei kaasua tule omille kasvoillenne! Hädissään voi arvioida tuulen suunnan väärin. Kokeilkaa sitä huvikseen.

Last edited 1 vuosi sitten by K J
Kukavaan

“viidesosa Suomen kansasta haluaa tätä ja kolme viidesosaa peesaa vaikka suurin osa heistä ei haluakaan.”

Tilanne on siis 20-60-20 prosenttia. Vaikuttaminen tulee siis kohdistaa tuohon 60 prosenttiin. Videot rikastajista vaikuttavat.

Vieläkin muistan videon Kangasalan hautausmaahäpäisijöistä. Ja kukapa voi unohtaa somalitytön julistusta, jonka mukaan somaleila on oikeus rikkoa Helsingin klassisen keskustan talot, koska ne on tytön mukaan teetetty mustilla orjilla.

Qroquius Kad

Nimenomaan pitäisi vaikuttaa siihen 60 %, mutta miten?

Äänestäjiä on viidenlaisia:

Traditionalisti äänestää sitä puoluetta mitä aina hänen perheessään, ammattikunnassa, maakunnassa jne.
He takaavat Kekkuleille, KaKoille ja Sössöille tietyn potin, vaikka nämä mitä tekisivät.

Irrationalisti äänestää sitä jolla on nätti kampaus, kiva kravatti tai kertoi telkussa hassuja vitsejä.
He pitävät huolen siitä, että eduskunnassa on turhia julkkiksia.

Raviveikkaaja seuraa politiikkaa nähdäkseen, mikä puolue tai ehdokas on nousussa, sisällöstä viis!
Vaali-iltana hän ärjähtelee voitonriemusta ehdokkaansa päästyä läpi ja sitten vaalikauden raivosta, kun sehän tekeekin aivan vääränlaista politiikkaa!

Jatkuu…

Qroquius Kad

Jatkuu…

Ihmeen odottaja äänesti Jytkyvaaleissa PS:ää ja suuttui kun ei tehtykään Ihmettä, vaikka voimasuhteet olivat PS 39 – Järjestelmäpuolue 161.
Toissa vaaleissa hän äänesti Kekkulia, ja suuttui kun Pipilä tekikin Ihmeen sijasta arabi-invaasion!
Viime vaaleissa hän äänesti viherkommunisteja, ja on nyt raivoissaan kun Manna ja tytöt eivät tehneetkään Ihmettä!

Realisti seuraa politiikkaa ja äänestää sen mukaan, mikä puolue tai kuka ehdokas ajaa hänen kannattamaansa politikkaa.
He ovat auttamatta vähemmistössä.

Qroquius Kad

Sinä oletkin suomalainen vierahilla mailla, merten taakse mentynä.

Wanhan Maan politiikka ei enää kosketa sinua, vaan etpä ole riittävästi sen Uudenkaan Maan kansakunnan osa niin, että sen politiikka sinua voisi kiinnostaa osallistumisen verran, vaikka se olisi mahdollistakin.

Olet joutunut poliittiseen limboon.

Qroquius Kad

Se on oikein!

mari

Olenpa itsekin mailla vierahilla mutta ei tulisi mieleenkään jättää äänestämättä sitä erästä tiettyä puoluetta. Kyllähän sinä tiedät.

Bonuksena saan äänestää myös Venezuelan presidentinvaaleissa. Lisäksi tietyissä kotiosavaltion vaaleissa, en kuitenkaan Maracaibon pormestaria koska en ole siellä kirjoilla, mutta Zulian kuvernööriä kuitenkin saan äänestää.

Mun on pakko äänestää, muuten tulee huono omatunto. Kannattaa se ääni käyttää kun se vielä on mahdollista.
Helsingissä asuessa oli yksi hyvistä puolista se, että sai äänestää Halla-ahoa. Yllättävän paljon on häntäkin rienattu ja jopa haukuttu petturiksi, mutta minusta hän on edelleen Suomen viisain ja kaukonäköisin poliitikko.

Qroquius Kad

Ellei Jussi Halla-ahoa olisi ollut ja tullut…
no, ehkä joku toinen olisi voinut tehdä saman, mutta yhtä hyvin ei.

Ilman Jussin luomaa Jytkyä ja Jatkojytkyä olisi tilanteemme nyt täysin toivoton.

Kukavaan

“Ihmeen odottaja äänesti Jytkyvaaleissa PS:ää ja suuttui kun ei tehtykään Ihmettä, vaikka voimasuhteet olivat PS 39 – Järjestelmäpuolue 161.”

PS:n ensimmäisen jytkyn jälkeen olisi tavoitteena pitänyt olla 101 paikkaa ja toimia sen mukaisesti. Mutta ilmeisesti Soini ei pystynyt ajattelemaan isosti. Suuri päämäärä oli päästä mukaan vastustajien kanssa päättämään samoissa pöydissä ja tietysti se ulkoministerin paikka.

Kun tavoitteet ovat matalalla ja “mukaan pääsy” edellytti veneen keikuttamattomuutta, niin venettä ei keikutettu ja PS oli hiljaa vuoden 2015 invaasion aikana.

Ihmeen odottajat pettyivät.

Fixit!

Soinin juudasmainen temppu hallituspuolue PS:n puolelta oli lähellä halvaannuttaa koko uskon poliittiseen järjestelmäämme. Hän toimi täysin häikäilemättömästi ja muiden puolueiden ohjaamana, sinisten ja ruskeakielisten kassarana. Ällöttävää, ettei tätä skandaalia ole vieläkään kunnolla perattu julkisuudessa, vaan sama sikamainen äijä saa palstatilaa siellä täällä valtamedioissa. Onneksi kansa äänesti ulos ruskeakieliset kerta kaikkiaan.

Qroquius Kad

Tuota kun, ne Siniset olivat nimenomaan se Soinin puolue, joka muodostui hänen vennamolaisista hännänkannattajistaan.
Heitä ei tuhomaahanmuutto haitannut laisinkaan, ja Jytkyn ja Jatkojytkyn muodostaneet halla-aholaisten äänet kelpasivat heille vain omien henkilökohtaisten pyrkimysten tavoitteluun.

Soinin petos vuoden 2017 PS-puoluekokouksen jälkeen oli Suomen poliittisen historian härskein petos, mutta niin kauan kuin Järjestelmäpuolue on vallassa, ei sitä päästä purkamaan auki.

Toisaalta kuviohan on tapahtumisestaan asti ollut täysin avoimena kaikkien nähtävänä.

Kukavaan

“Nimenomaan pitäisi vaikuttaa siihen 60 %, mutta miten?
Äänestäjiä on viidenlaisia:”

Totta tuo luokittelu viiteen ryhmään. Vaikuttaminen tulee säätää ryhmän mukaan. Mutta miten? Jakaisin vaikuttamisen kahteen osaan, tunnistettavaan ja sellaiseen jota kohde ei tiedosta vaikuttamiseksi.

Ihmiset kokevat muodostaneensa mielipiteensä itse. Siksi he tarrautuvat kantaansa, koska se on “omaa” tuotosta. Oman kannan rakennuspalikoita lienevät jonkilaiset totuutena pidetyt “ajatusalkiot”. Yksilöllä käytettävissä olevista palikoista riippuu millaisen rakennelman hän saa niistä aikaan.

Näitä palikoita ei välttämättä pysty tunnistamaan vaikuttamisen keinoiksi. Siksi ne joko otetaan käyttöön tai ei. Etuna on, että koska niitä ei tunnisteta vaikuttamisen välineiksi, niiden levittämistä ei voi estää.

Esimerkki palikasta. Suomalainen usein odottaa, että jos hän on reilu, niin siihen vastataan reiluudella. Käytännössä niin ei välttämättä ole.

Kukavaan

jatkoa:

Esimerkki vaikeasti tunnistettavasta vaikuttamisesta. Kirjoitus puutarhan hoidosta ja eri kasvilajien vaatimista erilaisista kasvuolosuhteista.

Äänestäjien haluamaa

Tästä maasta kannattaa muutta mahdollisimman pian pois vielä, kun se on mahdollista.

Vasemmistolainen ideologia kasvatuksessa kylvetetty antaa jopa paitansa päältä turvaa hakevalle ananakselle.

Miten kuvittelette, että tämä setan ja el marinadin ideologian mädättämä nuoriso, jota on kasvatettu seta opein epäilemään edes itsestään selviä asioita, kuten omaa sukupuoltaan pärjää, kun joku tulee haastamaan kehitysmaa tyyliin?

Siinähän annetaan kengätkin jalasta ja katsotaan sivusta kun perheelle tehdään mukavia.

Aikaa poistua pohjoismaista (pienellä) on enää max. 20 vuotta.

Silloin viimeiset oikeat vanhan kaartin miehet väistävät taaemmalle ja uusi vasemmiston sekoittama tuppikulli osasto astuu vastuuseen.

Jäljen tietää jo etukäteen, järkyttävää butsa meininkiä.

Fixit!

Kuten viisas vaimoni on minulle todennut, jonkun on jäätävä tätä maatamme puolustamaan, ei kaikki voi luikkia karkuun p-vyöryä. Siis pikemmin vastarintaan kuin takaviistoon vasemmalle. Ääntä enemmän, ei hiljaista mutinaa!

Qroquius Kad

Meidän on uudesta luotava maa,
Raukat vain menköhöt merten taa.

Suomi Finland

Onneksi meillä päin noita ei näy tähän malliin vaikka kyllä kaupungilta kuulee joskus hieman levottomia juttuja. Onneksi eivät käy niissä baareissa kuin minä.

Ja yhtään matua ei asu tässä lähistöllä.

Jokin raja rikkaudellakin täytyy olla. Kovasti piisais jo.

Niin aivan kyllä kyllä

Tekosi mieli kommentoida suorat sanat eräille idiooteille, jotka eivät ole nähneet maailmaa sitä mäntyä pidemmälle. Vittu.

Qroquius Kad

Mikä estää?

pippuri & lakritsi

Tolkun Ihmisille tulisi antaa voimankäyttöoikeudet, koska poliiseja on Suomessa vain kolmannes tarvittavasta määrästä.

Bling Bling

Tolkun ihmisillä on jo voimankäyttöoikeus, esimerkiksi lievää pahoinpitelyä voi käyttää jo melko kattavana perusteena minkä tahansa suunsoitoittoa vakavamman toiminnan keskeyttämiseksi (ja kunniavieraan niputtamiseksi) tarvittavin voimakeinoin. Lainaan Wikipediasta:

Yleinen kiinniotto-oikeus (ennen jokamiehen kiinniotto-oikeus) on Suomen pakkokeinolaissa säädelty jokaisen kansalaisen oikeus ottaa kiinni verekseltään tai pakenemasta tavattu rikoksesta epäilty, jos rikoksesta saattaa seurata vankeutta tai rikos on lievä pahoinpitelynäpistys, lievä kavallus, lievä luvaton käyttö, lievä moottorikulkuneuvon käyttövarkaus, lievä vahingonteko tai lievä petos.
Kiinniotto-oikeus koskee myös viranomaisen antamaa etsintäkuulutusta. Kiinniotettu on välittömästi luovutettava poliisille.”

Last edited 1 vuosi sitten by Bling Bling
mokumok

Kansalaiset saavat siis ottaa maata tuhoavat ministerit kiinni?

Qroquius Kad

Eivät, koska ministerit toimivat virkavastuulla samoin kuin kansalaista pamputtavat polpot.
Heillä on siis lain antama lupa ja suoja tehdä kuten tekevät, koska yleisesti ajatellaan kansalaisten seuraavissa vaaleissa vaihtavan kansansa tuhoavat ministerit.

Jos kansa on niin tyhmä, ettei siihen pysty vaan jättää äänestämättä, se kansa ansaitseekin tuhoutua.

Big l

Voi näitä pikku palleroita. Selkeästi tulleet sotaa ja vainoa karkuun ja näkee selkeesti kuinka ovat hädässä olleet. Kohta on suomessakin avaruusraketti valmis kun nää insinöörit näyttää taitonsa. Liikutuin ihan kyyneliin

Dan Wesson

Kemujen rakettitouhut on sitten tätä tasoa. https://m.youtube.com/shorts/bbEKeH6ZPnA

Dan Wesson

Minun silmään tuo näyttää jotenkin lavastetulta tilanteelta. Ryöstäjä muistuttaa lähinnä kukkakeppiä, jonka voisi helposti laittaa nippuun. Ja jos ei ole, niin ymmärtäähän sen, ettei kemujen äo riitä ymmärtämään, ettei omalla naamalla tehtyä ryöstöä ehkä kannata kuvata ja laittaa someen.

Qroquius Kad

Tehottoman näköistä nuhjaamistahan tuo on.

VMP

Pöljät, se on niiden opetusvideo…

mari

Sama. Viimeistään kun riisui vyön, olisi voinut metallisoljella lätkäistä päin naamaa. Johan olisi tilanne muuttunut samantien päinvastaiseksi. Kannattaa muistaa että tiktokiin tehdään paljon lavastettuja videoita. Luultavasti vähintään puolet on ainakin lavastettu.

Dan Wesson

Niin, eipä tule seurattua tiktokkeja tai muutakaan somea. Some on 99% täyttä sontaa, jolla en välitä rasittaa itseäni. Uutisista ja PT -Mediasta saa päivän rautaisannoksen kemujen tekemisistä.

Lallukka

Karl marx kierii tyytyväisenä haudassaan näiden kantaväestöä korvaavien kusipäiden ansiosta.
Tälle on saatava loppu ja kusipäät veturilla takaisin lantamajaansa vammailemaan.

K J

Nämäkin hiomattomat timantit ovat vain turhaantuneita kun poliisi ei kohtele heitä kotimaistaan tutuilla dhimmi-ruoskinnoilla.
Mohammedin ja Mohammedin välistä tappelemista kuvannut Mohammed saa varmasti palkinnon kuvaus- ja äänisuunnittelustaan, insallah.

Mantaga / Satudarrah muistaa pysyä pois Lahdesta. Lahti on täynnä omia. Tiedätte homman nimen. Tämä toimii ilman teikäläisiäkin. Ruotsissa on mukavampaa. Jos pakko on jotain, on Helsinki sen verran monikulttuurinen ihmemaa, että siellä on kiristysmahdollisuudetkin tehty hyvin helpoiksi. Hiekka- ja rullasotilaat valuvat kaikki hiljalleen pääkaupunkiseudulle.

Antti Tifa

Jahas, tuos jälkimmäises videos kultamuna kuoriutuu tai kuoritaan, vaatteistaan. Eipä hätää, sossutädiltä muutaman sadan euron voutseri ja taas on untuvatakki ja uudet lenkkarit, että voi keekoilla ihmisten ilmoilla ilman alemmuuden tuntoa tai jotain. Hienoa, että Suomi huolehtii hädänalaisista. VITUTTAAAA !!

Moonman

Alkaisivat laittaa toisiaan jo kylmäksi ruotsin tyyliin, kun näköjään se on ainoa keino millä nuo saadaan vähentymään

2300 laitonta jäi käteen

Talibaanien otettua vallan on Ruotsissa palautukset Afganistaniin jäädytetty. Poliisilla on juuri nyt kylällinen eli 2300 afgaanitapausta avoimena, odottavat ulosheittoa jota ei ehkä koskaan tule.

Moonman

Olisiko niitä heitetty ulos ilman talibanihallintoa? ei varmasti. Se vaatisi vaivannäköä ja kaikkea ikävää. Helpompi laittaa sossurahat juoksemaan ja kämppä jostain lähiöstä niin kaikki ovat tyytyväisiä ja hiljaa. Kunnes taas posahtaa

Matukekkula päättää

Kyllähän afgaaneja yritettiin heittää ulos mutta he kieltäytyivät (suvakkojen neuvomana) coronatestistä eikä sitä voitu mukamas väkisin ottaa ja asia jäi siihen!

”Ihminen säätää,
Matukekkula päättää”

V*tut Mattuun

Kyllä, monikulttuurisuus rikastaa:

Växsjössa palaa kirkko, Sjösås Nya Kyrka. Ilmiliekeissä.

Järvässä matua oli ammuttu kunnolla ja hän pakeni metroasemalle. Kun ambulanssihenkilökunta tuli auttamaan karjui matu raivoissaan:
”Te ette leikkaa rikki minun Versace-paitaani!”

Matukotuikkasi
Qroquius Kad

Ihme möly yhdestä paidasta, olkoon vaikka mitä merkkiä;
kyllähän sossetantet lahjoittavat hänelle uusia niin monta kuin haluaa.

Mr X

Onko hutisalo ym tahvot samassa veneessä soutavat etelleen sitä mieltä,että moista sontaa tarvitaan suomeen vielä LISÄÄ ? ? ? Jos kyllä,mielentila tutkimus välittömästi ja holhoukseen . .

mari

Ohisalo olisi pitänyt toimittaa mielentilaan ja sen jälkeen Niuvanniemeen aikoja sitten. Hän on oikeasti hullu.

Qroquius Kad

Valitettavasti ei ole.
Hän on erittäin vaikeasti luonnevikainen, täynnä tuhoamisen ja hävittämisen halua ja vimmaa.
Mutta syyntakeeton hän ei totisesti ole, vaan tekee kaiken tieten tahtoen tahallaan.

Luonnevikoja eli persoonallisuushäiriöitä ei voi parantaa toisin kuin psykooseja, ja niistähän hilpeä Huti-Maisa ei kärsi.

Särmääjä

Suoraan Tampereen keskustasta Hämeenkadulta ja Stockmannin edustalta on toi eka mölinä. Oliskohan Blockfestin satoa? Ainakin videollakin vilahtavassa mäkkärissä oli silloin aamuyöllä leikitty ruokasotaa ja tollanen apinalauma sopis siihenkin tempaukseen hyvin.

Last edited 1 vuosi sitten by Särmääjä
Huumeita tonneittain

Huumeita valuu Ruotsiin tonnikaupalla:Tulli on tänä vuonna tähän mennessä takavarikoinut yli 2 tonnia huumeita.
Poliisi on tänä vuonna takavarikoinut noin 3,3 tonnia.
Nämä luvut ovat vain jäävuoren huippuja…

”Drygt två ton narkotika har beslag- tagits i de svenska tullkontrollen hittills i år. Enligt tullen är det bara en liten andel av insmugglingen. -Vi kontrollerar bara några promille av trafiken in i Sverige. Vi hade kunnat göra väldigt mycket mer beslag om vi var fler, säger Oscar Lindvall vid Tullverket, till SVT Nyheter. En indikation på att mängder av narko- tika smugglas in är polisens beslag. Hittills i år har polisen beslagtagit ca 3,3 ton narkotika. Försäljningen av narkotika är den viktigaste inkomst- källan för många kriminella nätverk.”(SVT)

Puukkojunkkarit Kanadassa

Ainakin 10 puukotettu kuoliaaksi Kanadassa:

https://m.youtube.com/watch?v=Dub5J-2Iq2Y

Kukavaan

Damien Sanderson, James Smith Cree Nation, Myles Sanderson, Saskatchewan, Weldon”

Olisivatkohan nuo inkkareita tai inkkariperimää omaavia. Jos ovat, niin media ja poliisi eivät taatusti kerro.

Kukavaan

Poliisin infotilaisuuden videota on kommentoitu ahkerasti
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=Dub5J-2Iq2Y

BuzzingGoober:This is a racial/cultural issue. It’s not something that can ever be fixed.

Siellä on paljon kommentteja. Ovat reservaatti-inkkareita.

Jeanne d'Arc

Minua on aina ihmetyttänyt miten nämä poliitikkonaiset jotka hokevat kolmansista maista olevan miespuolisen maahanmuuton olevan ihqua ja kuinka oma maa ensin-ajattelu on haitallista niin miten nämä kaikki naiset pariutuvat ja hankkivat lapsia kotimaisen valkoisen uroon kanssa, miksei mamut kelpaa esim. ministereille?!

Polvitönköt/tönkköpolvet

Tässäkin olisi ministereille ja naispuolisille yritysjohtajille KOMEAT Tukholmalais-Tenstalaiset sulhasehdokkaat. Toisella taitaa tosin olla ns ”polvitönköt/tönkköpolvet”:

https://www.expressen.se/nyheter/de-star-i-fonstret-och-skjuter-det-kallar-jag-fegisar/
comment image

Polvitönköt/tönkköpolvet2

Tässäkin olisi ministereille ja naispuolisille yritysjohtajille KOMEAT Tukholmalais-Tenstalaiset sulhasehdokkaat. Toisella taitaa tosin olla ns ”polvitönköt/tönkköpolvet”:

https://www.expressen.se/nyheter/de-star-i-fonstret-och-skjuter-det-kallar-jag-fegisar/