Ilmoita poliisille, mikäli tiedät jotain Raumalla kadonneista koirista

Lounais-Suomen pyytää yleisöltä havaintoja ja tietoja kateissa olevista suurikokoisista koirista, jotka liittyvät Raumalla epäillyn törkeän eläinsuojelurikoksen esitutkintaan.

Raumalaisesta yksityisestä asuinkiinteistöstä löydettiin elokuun lopulla useita kuolleita sekä huonokuntoisia koiria. Kiinteistön asukasta epäillään törkeästä eläinsuojelurikoksesta.

Lounais-Suomen poliisi jatkaa tapauksen selvittämistä. Esitutkinnassa on selvinnyt, että löydettyjen koirien lisäksi asukkaan hallussa on ollut myös muita koiria, joiden olinpaikka ei ole tiedossa.

Asiasta mahdollisesti jotain tietäviä pyydetään ottamaan viipymättä yhteyttä poliisiin. Kateissa on tiettävästi kuusi koiraa, joiden joukossa on ainakin tsekkoslovakiansusikoiria ja siperianhuskyja.

Kateissa olevat koirat mahdollisesti hengissä

Kateissa olevat koirat ovat sijoituskoiria, ja poliisin tietojen mukaan ainakin osa niistä on jonkun muun kuin rikoksesta epäillyn henkilön omistuksessa.

Eläimet ovat mahdollisesti hengissä, mutta poliisi epäilee, että niitä saatetaan pitää mahdollisesti huonoissa oloissa. On todennäköistä, että kyseiset koirat ovat huonokuntoisia.

Koirat voivat tällä hetkellä olla Raumalla tai mahdollisesti muulla tai muilla paikkakunnilla, kaikki samassa paikassa tai jokainen erikseen eri paikoissa.

Tietoja kuvaukseen sopivista koirista voi toimittaa sähköpostiosoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.

Esitutkinnan turvaamiseksi poliisi ei tässä vaiheessa voi kertoa epäillystä rikosasiasta tai siihen liittyvistä tiedoista enempää. Asiasta tiedotetaan lisää esitutkinnan edetessä.

Subscribe
Notify of
guest
16 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Mistä tunnet sä ystävän
Mistä tunnet sä ystävän
9.9.2022 14:08

Ihminen ei ole koiran paras ystävä vaikka koira on ihmisen.

Missä mun nylkypuukko...
Missä mun nylkypuukko...
9.9.2022 14:10

Vihaksi pistää eläimiin kohdistuneet teot/laiminlyönnit. Luulisi että aina olisi joku joka näkee ja saisi suunsa auki. Mutta ei ole. Suomessakin mm. hyöteläinhoitajiksi valmistuvat vetosivat että “laki kieltää kertomasta”. Mikä amerikan meininki suomalaisiin on iskostunut? Läkihan käskee kertomaan jos on hengen tai terveyden tai omaisuden vaaraa.

ihme selkärangattomia.

Make's perfect sense
Make's perfect sense
9.9.2022 15:06

Minun mielestä ihmisillä ei ylipäätään pitäisi olla yksityisyyden suojaa tekemiensä rikosten tuomioiden suhteen kuin poikkeustapauksissa. Eli lähtökohtaisesti kaikki tuomiostuimien antamat tuomiot pitäisi olla ladattavissa oikeusministeriön sivulta, ja noihin tuomioihin pitäisi lisäksi liittää mugshotit ja päivittää niihin mahdolliset aiemmat & myöhemmät nimenmuutokset.

Näin jäisi moni huijarikauppias, deittiraiskaaja, pedofiili, poliitikko ja eläinkiduttaja vaille uusia uhrejaan. Totta kai uhrit vähenisi kun ihmiset osaisivat pitää varansa ja varoittaa muitakin. Ja miksipä ei. Tuomioilla kun ei saada tehtyjä tekoja tekemättömiksi vaan lähinnä pyritään estämään rikosten tekemistä / uusimista. Onneksi sentään PT-media raottaa tätä pimityksen verhoa… ah, tilaanpa heti lukupaketin.

Suomi Finland
Suomi Finland
10.9.2022 09:49

Mutkun sossutantat ajattelee, että jokaiselle pitää antaa uusi mahdollisuus. Vaikka sitten tulevien uhrien kustannuksella. Kas kun yhteiskunta on syyllinen.

Eläinsuojelu liian heikko
Eläinsuojelu liian heikko
9.9.2022 14:38

Tuollaisten mulkkujen naamat pitäisi laittaa julkiseen häpeäpaaluun sekä nettiin että IRL ettei kukaan enää myisi tai antaisi heille eläimiä. Elinikäinen eläintenpitokielto!
Useinhan nämä ääliöt ja sadistit kuitenkin onnistuvat hankkimaan uuden liudan eläimiä joita kiusaavat samalla tavalla.

Skånessa maajussin navetasta löytyi muumioituneita lehmänraatoja. Lehmän muumioitunutta lihaa oli tarttunut kiinni seiniin ja lattiaan.

Tietääkö kukaan miten kävi näitten koirien jotka nipottaja-tulli aikoi tappaa:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009048346.html

mike lake
mike lake
9.9.2022 19:44

No taasenkaan ei kommentia tähän kyseiseen asiaan,MUTTA onko minulla enään mahdollisuutta kertoa omia mielipiteitäni muuta kuin näihin uutisiin ???.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
9.9.2022 20:26
Vastaa...  mike lake

On toki mahdollisuus, sen realisoituminen ei sitten ole erityisen hyvä.

mike lake
mike lake
9.9.2022 20:30
Vastaa...  Qroquius Kad

KIITOS !!!

mike lake
mike lake
9.9.2022 20:35
Vastaa...  mike lake

Eli mitä tänne änkemään fiksumpien ihmisten joukkoon.

mike lake
mike lake
9.9.2022 20:51

Olen pahoillani jos olen tänne jotain epämiellyttävää kirjoitellut.
Pyydän anteeksi sinulta Qroquius Kad ja Paavolta ja toivotan teille jatkossa kaikkea hyvää.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
9.9.2022 21:48
Vastaa...  mike lake

Ei mitään anteeksipyydettävää.
Mistä sinulle sellainen ajatus tul?

Kukavaan
Kukavaan
9.9.2022 23:08

Jossain päin maailmaa syödään muun muassa koiria.

Suomi Finland
Suomi Finland
10.9.2022 09:54

Olisi mielenkiintoista tietää, miten kommentoisi tuo noita nykyisiä kommentteja alapeukuttanut tyyppi.

Ei taida eläinrääkkäys sitten kovin hätkähdyttää.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
10.9.2022 13:18
Vastaa...  Suomi Finland

Saattaahan se olla joku Pietarin trollitehtaan työntekijä, joka tekee kahdeksan tunnin päivää alapeukuttamalla kaikkia foorumeja, joissa Ryssää ei palvota, olipa itse kirjoitus mistä tahansa asiasta.

Suomi Finland
Suomi Finland
10.9.2022 09:57
Lallukka
Lallukka
10.9.2022 17:21

Muuten ilmottaisin, mut onkhelma on et asun eteläisessä perslävessä.