Subscribe
Notify of
guest
30 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Mr X

Musulmaani akat,120-190kg lyllertävät JÄTEsäkit, 1m leveästä laardiperästä punkee uusia vuohipaimenia 9kk välein. Tervetuloa,näillä Suomi nousuun . Oliko turuuust,SOMA Li,kun ilmoitti,meillä on tilaa. No,onk ny puikulapäit teil siel turkkkuses ?

Oppia DDR:stä

Tää on sitä islamilaista pikkuhousupolitiikkaa.

maalainen

Siinä saavat kantaruotsalaiset verenpainelääkkeitä syödä.
Oikeastaan ei huvita lainkaan.

Särmääjä

Nyt on vähän erikoisempaa ählämöintiä kun on synnytyskoneetkin mukana lakanoineen. Lipuista ei ole mitään hajua eikä varsinkaan mitä abahabaa partaukko kailottaa.

Last edited 1 vuosi sitten by Särmääjä
Pelastakaa Edes Joku

Pohjoismaatkaan eivät pysty välttämään sodan saapumista omalle maaperälleen mikäli oheinen selvitys on tehty ihan vilpittömästi:

https://www.sitra.fi/app/uploads/2017/02/Selvityksia74_151213.pdf

Huru-ukko

Eli tuossa rapotin tilaajana oli shitra ja kirjoittajan konsultti. Tuossa ja tuo raportti todistaa, että sitä saa mitä tilaa.

Pelastakaa Edes Joku

Poliitikot ja virkamiehet tekevät joka tapauksessa isojakin päätöksiä tuollaisten selvitysten perusteella.

Ne kaventavat meidän kansalaisten elämisen reunaehtoja, halusimmepa sitä tai emme.

Jouni S.

S(h)itra on entisten poliitiikojen suojatyö- ja eläkevirkapaikka. Sinne on tasapuolisuuden nimissä valittu “asiantuntijatkin” jäsenkirjoilla ja siksi tuotoksetkin myötäilevät vallassa olevia. Se sekoittaa poliittisia intohimoja ja trendejä tieteen kanssa, eikä lopputulos aina ole selkeisiin tosiasioihin ja tutkimukseen perustuvaa. Tai ainakaan viestintä ei sitä ole; kun siellä on heitä, jotka ovat keskittyneet vain twiittaamaan agendan mukaisesti. Ja usein vaikuttaa siltä, ettei heillä muuta tekemistä olekaan, kampaviinereiden ohella. Suhdeluku palkat/henkilömäärä lienee kuitenkin Suomen työpaikoista korkeimpia.

kari ilmarinen

Sitran johto on Ruotsissa enemmän WEF:n ohjauksessa, tarkemmin sylissä, kuin ruotsalaisten äänestäjien toiveiden täyttäjänä.

Mr X

Ruotsi,vuonna 2022,entä 2032 ?

kusessa ovat.

Muistaakseni oli oikein laskelmat jossain tehty oliko nyt pari vuotta sitten, että 2040 – 2060 muslimit ovat enemmistö. Eli ruotsista tulee kalifaatti. Kaikista huvittavinta onkin , miten suvakit järjestöineen ja puolueineen ovat ajamassa päin seinää. No. Loppuupa se feministien keuliminen.

Qroquius Kad

Muslimit marssivat pitkin omistamiaan Malmön katuja, koska ruotsalaiset eivät siihen enää pysty.
Tällä tavalla korkeampi kulttuuri tuhoutuu alempitasoisen väkivaltaisuuden edessä, ja seurauksena on pimeitä vuosisatoja.

Jippos123

Musuthan ovat kuin heinäsirkkaparvi. Maa toisensa jälkeen tuhotaan. En usko,että tälläkään kertaa Eurooppa alistuu tuohon taistelematta.
Onhan näitä invaasioita ollut ennenkin ja aina ne paskat on ajettu takaisin aavikolle.
Niin tulee käymään nytkin. Hinta on vaan joka kerta kovempi.

Ville

Ennen muinoin se eurooppalaisia yhdistävä tekijä oli kristinusko. Tänä päivänä uskonnon merkitys on lähes hävinnyt materialismin ja demoralisoinnin johdosta. Eurooppa tarvitsisi “johtajan” joka palauttaisi ihmisten mieliin sen rakenteen peruskiven, uskonnon, joka on ollut vaikutteena eurooppalaisten yhteiskuntien, elämäntavan ja hyvinvoinnin taustalla.

Kristinusko
Täystuho

Tuossa, juuri tuossa on ongelman ydin: ludenaaraat loputtomine jälkikasvuineen. Ja te maksatte heille siitä. Kannustatte tähän. Maailman helpoin valloitus.

Mutteri

Eipä silloin lapsena/teininä 70-80-luvuilla ymmärtänyt kuinka hienoa olikaan kasvaa suomalaisessa pikkukaupungissa. Oli joo, spurguja roskiksissa välillä dyykkailemassa, muutama mustalainen, välillä kommareilla oli paraateja jne..mutta kaupungissa ei ollut yhtään mustaa ihmistä, eikä yhtään arabia tai afghaania. Ainut ulkomaalainen oli suunnilleen unkarilainen rumpali. Ei me rasisteja oltu, meillä oli ihan omia suomalaisia ongelmia. Rasisteiksi me kummallisesti muutuimme vasta kun olimme joutuneet elättämään mustia, arabeja ja afghaaneja jo tovin eikä heille riittänyt mikään. Käyttäytyivät kusipäisesti ja keksivät että meidän paheksuntamme heidän käyttäytymistään kohtaan on rasismia. Ja samalla tiellä ollaan vieläkin. Noi on kaikki paskoja loisia ja me ollaan sitten rasisteja, vuosikymmenestä toiseen..

pöh

Meillä (tässä kerrostalossa 90% on somaleita) kuitenkin niin joku somalityttö joka ainoa päivä jättää kaapunsa pyöräkellariin.
Luulen että sen pitää kotona pukea se kaapu päälle, mutta ei halua niin jättää sen aina pyöräkellariin ulos lähtiessä ja pukee päälleen takas tullessa.

Unelma Painajainen

Kunhan suku saa tuon tietää niin siinä ei hyvä heilu.☹

Irmeli

Ja Ruotsin liput liehuu kauniisti tuulessa ja kansallislaulu soi ja Heja Sverige huudot raikaa. Kiitospuheet ruotsalaisille että ovat antaneet tulla kauniiseen maahansa ja antaneet mahdollisuuden parempaan elämään, täällä tasa-arvon ja demokratian kehdossa jota he kovasti joka päivä arvostavat “pienillä kepposillaan”. Kauniisti puetut naiset ja työt ovat tietty myös ilo silmälle. Kaunis hyvin opeteltu riikinruotsi on myös kaunista kuunneltavaa, kun tietää miten ahkeria ja hyvin motivoituneita ja kotoutuneita nämä “rauhalliset ja rehelliset” ihmiset ovat. Heidän ainoa toiveensa on että vähintään vuoteen 2050 mennessä koko Ruotsi näyttäisi tältä. Onnea SD toivon totisesti että voitatte tänään demut ja siltikin tehtävänne muuttaa Ruotsi jälleen turvalliseksi ja vakaaksi, on aika mahdoton..

Last edited 1 vuosi sitten by Irmeli
pöh

Ai eiks toi olekaan uusin muoti? Ihan samanlaista on mun kotikulmilla helsingin ja vantaan rajalla

kari ilmarinen

Joo, on tosiaan yleistynyt tämä muoti pääkaupunkiseudullakin – mutta lisäähän tätä tarvitaan kun on sitä vajetta vähän siellä sun täällä. Epäilenpä vain korjautuuko tällä..

Name

Raamattuun pitäisi tehdä lisäys siihen kohtaan missä luetellaan kuivuudet ja heinäsirkkaparvet ja muut vitsaukset..lisättäköön seuraavaan painokseen sana muslimit.

Lallukka

Missä on naiskauneus ja paljas pinta?

Bio Logiikka

Voitteko kuvitella, jos nuo ottaisivat pää-rättinsä pois ja näyttäisivät hiuksensa niin paikalle pamahtaisi noin 8 tuhatta muslimimiestä hysteerisesti vetämään käteen koska se on niin KIIHOTTAVAA ja heti kun hiusta näkyy niin nainen muuttuu HUORAKSI. Ensin runkattaisiin jengillä, sitten raiskattaisiin ja lopuksi hakattaisiin kaikki hius-huorat!
Jännä “kulttuuri”.. Todella hieno ja terve “uskonto”.. Mutta hälyttävintä on se että geeniperimässä ei ole yhtään DNA molekyyliä joka tätä käyttäytymistä edes vähän ihmettelisi, aivoissa, etulohkossa, ei ole minkäänlaista aktiivista toimintaa perusmoraaliin liittyen. Pelkkää impulsiivista ja vaistonvaraista toimintaa, pelkkää pariutumisviettiä ja väkivaltaista lauman arvovaltakamppailua, kuten eläimillä.

Timppis.

Mitä vaativatko kalifaattia ja kunkkukallen tilalle ajatollahia.

kari ilmarinen

Tänään pyrkii Nyans ensimmäistä kertaa Ruotsin vaaleissa edustamaan – ja ohjelmassa on totta tosiaan sharia-lakien tuominen maan lakien rinnalle.

2 milj. Nyanssia PASKAA

Telkkarissa haastateltiin Nyanssilaista tyttöä joka oli jonkinlainen vaalityöntekijä. Hän sanoi että jos kaikki muslimit saadaan äänestämään niin ”MUUTAMME KOKO VAALIEN SUUNNAN!”

Tätä ei moni ruotsalainen vieläkään tajua eikä ota tosissaan.

Qroquius Kad

Monta sataa muslimia marssi vaan
Naiset ja tyttölapset kaavuissaan
Koska matka oli hauska niin
Päättivät he mennä vaalikoppeihin!.

Monta sataa muslimia marssi näin
Suoraan vaalipaikan uurnaa päin
Koska Nyans oli hauska niin
Äänimäärä nousi sillä miljooniin!