Video: Muslimien kokoontuminen Malmössä Ashura-juhlintaan

Kesän mittaan Malmössä on ollut useita suuria muslimien kokoontumisia, joissa on ns. merkattu reviiriä. Oheinen filmi on kuvattu kuukausi sitten kun muslimit juhlivat keskellä Malmön katua suurta Ashura-juhlaa.

Ashura on shiiojen juhla, jossa muistellaan profeetta Muhammedin tyttärenpojan Husain ibn Alin kuoleman muistoa. Joissain islamilaisissa maissa miehet ruoskivat itsensä verille tämän juhlan temmellyksessä.

Vaikea sanoa, että miten Nyans-puolueen kannatus jakaantuu shiia- ja sunnimuslimien kesken. Nyansin kerrotaan olevan sunnimuslimien puolue, eli juuri niitä isis-päänkatkojia. Kun taas noin yleisesti shiiat ja sunnit eivät voi sietää toisiaan.

Subscribe
Notify of
guest
28 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
VMP

Vittu. Mitä. Paskaa.

T

Tätä ovat äänestäjät halunneet. Puolassa on haluttu eri asioita.

Ikävä kyllä suurin osa äänestäjistä
A. Ajattelee vain lyhyen aikavälin leipä&sirkushuvit mielenlaadulla. Vappusatanen esimerkkinä. Laitetaan kaikki paskaksi, jos MINÄ vain saan satkun enemmän.
B. Ei osaa yhdistää oman äänestyskäytöksen vaikutusta yhteiskuntaan.

Mr X

Shiiat-sunnit,sunnit-shiiat,kummatkaan eivät siedä toisiaan ? Kuka yleesäkään tervejärkinen sietää-haluaa nähdä Muslimeita missään ? ? Musulmaanien-kamelien paikka on hiekka-aavikolla. Ja somalian sontaläjät sama aavikko .

Anonyymi

Silti vain valkoihoinen voi olla rasisti.

koortinantti-antti

Niillä on joku n.1400 vuotta vanha kina profetan seuraajasta. Ai hitto, kun on tyhmää touhua.

Name

Sunnit ja Shiat kestävät toisiaan kunnes jompikumpi saa otteen vallasta..silloin katkeaa kaula..sellaista se on elo vanhoilla kulttuurikansoilla..takki kääntyy ja tikari heiluu yössä.

Moonman

Mutta esim. juutalaiset ja muslimitkin ovat näennäisesti vihamielisiä keskenään, mutta liittoutuvat aina eurooppalaisia vastaan. Onko sunneilla ja shiioillakin sama meininki, että voidaan toimia yhdessä että saadaan alueet haltuun ja vasta sitten tapellaan keskenään.

Anonyymi

Missä juutalaiset liittoutuvat eurooppalaisia vastaan?

Ilmari

Ei todellakaan missään. Juutalaiset ovat hyvin sulautuneet kaikissa Euoopan maissa vaikka ovatkin säilyttäneet oman uskonsa

Qroquius Kad

Juutalaiset ovat nimenomaisesti muslimien raivokkaan antisemitismin uhreja niissä länsimaissa, joissa heillä on vahva jalansija;
Ruotsi ja Saksa ovat pahimmat.
Kuvitelma juutalaisten ja muslimien jonkinlaisesta liittoutumisesta on lapsellista fantasiointia vailla ymmärrystä reaalitodellisuudesta.

Moonman

No esim. juutalaisten HIAS-järjestö lobbaa ja rahoittaa eu:n kautta mamukiintiöiden nostamista ja maahantunkeutujien kuljettamista länsimaihin (ei tietenkään israeliin). Luulisi että muslimien raivokkaan antisemitismin vuoksi eivät tekisi niin, mutta ehkä heillä onkin joku toinen syy tuoda niitä meille eurooppaan. Ei sen liittoutumisen tarvi olla mikään tapaaminen jossain kädenpuristuksineen, vaan yhteisten intressien ajaminen asioissa joita eurooppalaiset vastustavat. Esim. rituaaliteurastukset ja ympärileikkaukset.

Ville
Qroquius Kad

Tuo näyttää olevan juutalaispakolaisten avustusjärjestö, joka on juutalaispakolaisten loppumisen jälkeen livennyt yltiöhumanismin puolelle.
Ei siis mitään tekemistä juutalaisten ja muslimien salaliiton kanssa Euroopan tuhoamiseksi.

Moonman

Erikoista humanismia siltä kantilta että kuka antoi tuollaisille tahoille, mukaanlukien eu-virkamiehet ja lobbarit, moraalisen ja käytännön oikeuden päättää maiden kantaväestöjen yli, että eurooppalaisten kotimaiden väestöpohja muutetaan pysyvästi rahtaamalla tai jotenkin edesauttamalla miljoonien kehitysmaalaisten siirtymistä eurooppaan?

Qroquius Kad

Mikä taho nyt yleensäkin antaa toimivaltuuksia avustusjärjestöille kuten Punainen Risti ja Lääkärit Ilman Rajoja?

Moonman

On avustusjärjestöjä ja “avustusjärjestöjä”. Punaisen (terro)ristinkin mielestä paras tapa auttaa kehitysmaiden ongelmia on siirtää ne länsimaihin.

Anonyymi

Aivan samoin käy tässä Euroopan valloituksessa; kun pääsevät niskan päälle, on helvetti irti.

Piikivi

Omaa kristillistä perintöä pitäisi puolustaa edelleen esim.lopettamalla nämä avoimet rajat. Avoimet rajat eivät toimi. Ne mahdollistaa kenen tahansa rikollisen maahanpääsyn. Vai eivätkö eurooppalaiset enää välitä puolustaa omia kotejaan, maitansa, uskoaan.

Qroquius Kad

Kyllä unkarilaiset, tšekit, slovakit ja puolalaiset sekä baltit arvostavat omia eurooppalaisia kansallisvaltioitaan ja puolustavat niiden rajoja, mutta niissä miehet ovatkin Miehiä ja naiset Naisia.
Pohjoismaissa ja läntisessä Euroopassa on toisin, ja siellä Toiseuden edustajat otetaan vastaan suurella ilolla.

Piikivi

No niinhän se on. Ei koko Eurooppa ole menettänyt järkeään.

Piikivi

Ei viitsinyt katsoa tuota videota kuin muutamia sekunteja. Sen verran tympäisee tuo pakana- ja haittauskonto

kari ilmarinen

Minä en viitsinyt edes aloittaa – sama touhu ollut käynnissä jo reilut 1400 vuotta.. Varsin optimistinen ja nopeasti kehittyvä uskonlaji..

Sam Colt

Katsoin tuon pariminuuttisen läpi. Hämmästytti se että siinä joikhattiin lähes ymmärrettäväksi ruotsiksi. Ampuma- ja teräaseita ei ollut ainakaan näkyvissä.

Tapahtuma on pinnallisesti uskonnollinen, mutta pohjalta poliittinen.
Ja ruotsalaiset eivät tee mitään…

Dan Wesson

Paino sanoilla haitta ja uskonto.

Suomi Finland

Vivahteita ruotsalaiseen politiikan tekemiseen. Demokratia voi toimia tasan niin kauan, kuin kansa on yhtenäinen. Jos näkemykset eroavat liikaa, käytetään demokratiaa valtataisteluun ja jos väärä osapuoli voittaa, niin demokratia lakkaa.

Pelastakaa Edes Joku

Voimakkaasti toiskulttuuristen laajamittainen kotouttaminen edellyttäisi muutaman kuukauden asennekoulutusleirejä, joista joko pääsisi yhteiskuntaan tai josta saatettaisiin takaisin Euroopan ulkopuolelle.

Qroquius Kad

Ensin tarvitaan sellainen hallitus, joka määrää niiden perustamisesta.
Eivät ne taivaasta tipu.
Eikä sellaista hallitusta saada äänestämällä viherkommunisteja huorapuolueineen yhä uudestaan odottaen toisenlaista lopputulosta.