Da da, sanoin venäläinen huippujohtaja ja putosi veneestä

Vladivostokissa sattui hiljattain hyvin venäläistyyppinen onnettomuus. Nimittäin korkean tason johtaja putosi – ei tällä kertaa ikkunasta vaan veneestä ja kuoli.

Venäjän arktisten alueiden ja Kauko-idän kehityksestä vastaavan yhtiön Far East and Arctic Development Corporationin johtaja 39-vuotias Ivan Pechorin oli seurueen kanssa Vladivostokin edustalla veneilemässä kun yhtäkkiä, yllättäen Pechorin tippui moottoriveneestä ja hukkui. Putoaminen oli niin pahanlaatuinen, että veneessä olijat eivät voineet nostaa Pechorinia takaisin veneeseen.

Pechorin oli jonkinlainen Vladimir Putinin oikea käsi arktisten alueiden kansojen sortamisessa, tai kuten Venäjällä asia ilmaistaan ”asiantuntija”.

Tässäkin yhtiössä on ollut surua jo aiemmin. Yhtiön 43-vuotias toimitusjohtaja kuoli viime talvena aivan yks kaks yllättäen sairaskohtaukseen kotonaan.

Subscribe
Notify of
guest
19 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Silmien Välliin

Kerrassaan loistava uutinen tämäkin, taas yksi ryssä vähemmän.

Aläpäs vielä...

Ööö… mutta kuka tulee tilalle??

Qroquius Kad

Saattavat ne halukkaat tarjokkaat alkaa kohtapuoleen käydä vähiin.

Äläpäs vielä...

Ikävä kyllä yleensä sieltä tulee kahta kahjompi tilalle.

Jippos123

Nyt ei veli QK kannata nostaa taputinta pystyyn vapaaehtoisuuden merkeissä.

Qroquius Kad

Putinin taputinta?
Vaan olisihan se hienoa jos seuraava pudotettava pääsisikin kontraamaan:
”Taputin Putinta!”

Jupi

Varmaan joku vielä juopompi

Venäjäneno veneestä jäi

Onhan se ikävää kun noin nuori ja hyväkuntoinen mies putoaa ja muut veneessäolijat ovat niin huonokuntoisia ja saamattomia etteivät saa häntä ylös tai että edes heittäisivät pelastusrenkaan tai lautan sillä aikaa kun helikopteria odotetellaan?

Piku

Heittivät parempien tietolähteiden mukaan pelastusrenkaan kaverille. Pelastusrengas oli vahvaa tekoa: betonia ja hyvin raudoitettu.

Minä

Kymmenen pientä n-keripoikaa -tarinan mukainen henki käynnissä Venäjällä. Kuinkahan monta siellä on sitä katoavaa sorttia? Putoaako lopussa Putin?

YYA-Sopimus

Ei. Suomi antaa Putinille turvapaikan ja Putin muuttaa Juha Sipilän taloon asumaan.

basso balalaikka

ikävähän se on, kun ihmisiä kuolee, paitsi ehkä haudankaivajien kannalta levätköön Ivan rauhassa..

sitä jäin kummastelemaan, että putosiko moottoriveneestä ikkunasta käsin, vai ihan reelingin yli, ikkunoiden turvalaitteissa kun on naapurimaassa muutenkin ollut paljon puutteellisuuksia.

P.S. olikohan rokotettu novichokilla vai sputnikilla, ja kirjataankos tämä nyt covidin aiheuttamaksi vaiko kätkytkuolemaksi?

McBoatface

I hate when that happens.

Ville

”Pechorin oli jonkinlainen Vladimir Putinin oikea käsi arktisten alueiden kansojen sortamisessa..”

Oletetaako Putinin antaneen käskyn luottomiehelle pudota, kuten muissakin putoiluissa? Vai voisiko taustalla toimia jokin vastavoima ja kyseessä on parempaa putoilua?
Onko PTllä asiantuntevaa tutkivan journalistin näkemystä asiaan?

Qroquius Kad

Mikä taho uskaltaisi Ryssässä alkaa salamurhata Putlerin luottomiehiä?
Paremminkin näissä putoiluissa taitaa olla kyse ennaltaehkäisevistä poistoista, joilla hiljennetään se entinen uskollinen apulainen, joka on alkanut osoittaa rivistä lipeämisen merkkejä.

Jupi

Venäjällä riittää kun olet yhteydessä johonkin läntiseen WEF/NATO/CIA tyyppiin niin putoat ikkunasta. Kansallinen turvallisuus on taattu, toisin kuin meillä Suomessa

Qroquius Kad

Se kansallinen turvallisuus ymmärretäänkin Ryssässä toisin kuin länsimaissa.

Mr X

Oliko ihan luonnollinen vai autettu putoaminen ? ? Kun piikkilangan sillä toisella puolella on aina useita vaihtoehtoja eri sattumiin,esim autettu kuolema.

Jippos123

Ei ole tänä päivänä helppoa olla ryssä jolla on yhteyksiä psykoputteen.
Ei auta vaikka välttelisi korkeita paikkoja. Kuolema korjaa myös merenpinnan tasolla.
Kuten aikaisemminkin maailman paras poliisi toteaa notta ”pahasti saanut turpaansa ja kuristuksen merkkejä. Hypännyt jostain katolta alas. Selvä itsemurha”.