Nyans-puolueen menestys saattoi synnyttää uuden islamilaisen menestyksen aallon Pohjoismaihin

Vaikuttaa siltä, että islamilaisella Nyans-puolueella on vaikutusta muissa Pohjoismaissa, myös Suomessa. Tai sanotaanko pikemminkin niin, että naapurimaista kannatetaan Nyansia.

Islamilaisen Nyans-puolueen menestys vaaleissa oli suuri yllätys. Puolue sai alueellisesti todella koviakin tuloksia. Malmön maahanmuuttaja-alueilla puolue sai toiseksi eniten ääniä liki 30 %, kun kolmanneksi tullut puolue sai vain 12 %.

Voidaan sanoa, että Nyans sai sitä suurempaa kannatusta, mitä suurempi oli maahanmuuttajien ja muslimien osuus jossakin vaalipiirissä.

Kun selvittelin asiaa lisää, niin ilmeni, että Nyans ”puhuttelee” kaikkia Pohjoismaiden muslimeja, ei yksin Ruotsin. Pt-median islamilaisen maahanmuuton asiantuntija avasi ansiokkaasti asioita.


Nyans mainosti useilla Youtuben ja Facebookin arabiankielisillä kanavilla näitä vaaleja ”erittäin tärkeänä” virstanpylväänä ei yksin Ruotsissa, vaan yleisesti Pohjoismaissa. Näillä kanavilla on satoja tuhansia, joillakin jopa miljoonia seuraajia, ja seuraajat tulevat yleisesti kaikkialta niistä maista, joissa puhutaan arabiaa: arabimaailmasta, mutta todella paljon myös Pohjoismaista.

– Näillä kanavilla on se etu, että he puhuvat arabiaa ja voivat kommunikoida keskenään aivan vapaasti. Kun taas pohjoismaalaisilla kieli erottaa, pohjoismaalaiset joutuvat kommunikoimaan useimmiten englanniksi. Lisäksi arabiankielisillä ei ole länsimaissa sitä ongelmaa, että pitäisi pelätä syytteitä vihapuheesta. Syyttäjät eivät yksinkertaisesti ymmärrä mitä arabiankieliset puhuvat, asiantuntija avaa.

–Kuukausia ennen vaaleja näillä some-kanavilla aloitettiin puhumaan Ruotsin vaaleista. Se muuttui nopeasti todella jyrkäksi puheeksi. Jos mikä tahansa ruotsalainen puolue puhuisi samalla tavalla kuin Nyansin piirissä puhuttiin, niin siitä seuraisi valtava skandaali. Olen maininnut jo aiemmin tästä ns. lapsikaappausilmiöstä, mutta se ei ole ainoa.

– Yksi yleinen väite oli se, että kaikki ruotsalaiset puolueet ikään kuin muka kilpailevat keskenään, että mikä puolue keksii parhaimman keinon kieltää islamin uskon harjoittaminen Ruotsissa ja viedä uskonnon vapaus muslimeilta. Ne antoivat siis puhtaasti valheellisen uhkakuvan ja sanoivat sen jälkeen, että Nyans on vastaus tällaiseen diskriminaatioon.

Uskovatko ne muka tällaisiin väitteisiin?

– Totta kai uskovat, ei niillä ole muutakaan mahdollisuutta. Tietenkin on olemassa ns. länsimaalaistuneita muslimeja, jotka tietävät, että ei tuollainen väite nyt ihan suoraan pidä paikkaansa. Mutta tärkeämpää onkin tavoittaa ne, jotka eivät ymmärrä. Rosengårdin, Tukholman ja muiden suurkaupunkien maahanmuuttajalähiöissä elää tuhansia ihmisiä, jotka eivät ymmärrä yhtään mitään Ruotsista. He elävät siellä lähiössä puhuen keskenään arabiaa, toimivat kuten arabialaiseen kulttuuriin kuuluu, katsovat arabiankielisiä uutisia ja tv-ohjelmia ja seuraavat sosiaalisesta mediasta arabiankielisiä kanavia. Vaikka heidän lokaatio on Ruotsi, niin heidän mieli on jossain arabimaassa.

– Nämä ihmiset eivät siis seuraa Ruotsin asioita yhtään, he eivät ymmärrä miten systeemi toimii eivätkä tiedä kuka on Jimmie Åkesson tai Magdalena Andersson. He ovat heille pelkkiä ruotsalaisia. Ja jos jossain arabiankielisellä kanavalla sanotaan, että nämä ruotsalaiset uhkaavat muslimien uskonnonvapautta, niin he uskovat. Ja usko vahvistuu kun sama asia toistetaan jollain toisella kanavalla.

 

Miten tämä pohjoismaalaisuus ilmenee, esim. Suomen suuntaan?

– Monilla pohjoismaalaisilla Facebook-sivuilla on satoja tuhansia seuraajia, ja luultavasti joka ainoa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa asuva arabiaa äidinkielenään puhuva seuraa näitä sivuja. Näillä sivuilla on rummutettu nyt viikkokausia, että Nyans on muslimien ja arabiankielisten puolue, joka TAKAA heille heille kuuluvat oikeudet. Kun valitsee Nyansin, niin valitsee samalla, että ei joudu rasismin ja sorron kohteeksi.

– Tämä saanut Ruotsissa asuvat muslimit uskomaan asiaansa, ja tämä usko on nyt saatu levitettyä ainakin Suomeen ja Norjaan. He ovat huomanneet nyt, että kannattaa pitää yhtä. Jos tämä onnistui Ruotsissa, niin se onnistuu myös Suomessa. Olen satavarma, että sama homma lyödään kohta käyntiin Suomessa.

Mitä muita juttuja palstoilla on kerrottu?

– Rasmus Paludanista on useita väitteitä. Hänen väitetään olevan Ruotsin hallituksen marionetti, jonka tehtävänä on ärsyttää muslimeja. Nyans on luvannut, että he tulevat tekemään laittomaksi islamin ja profeetta Muhammadin pilkkaamisen. Lisäksi väitetään, että Ruotsissa naisia kohdellaan surkeasti, koska he eivät saa käyttää huivia.

– Kuten olen aiemmin sanonut, niin sitä lapsikaappausjuttua pyöritetään koko ajan, siinä on muutama perusvirttä, joita pyöritetään pikkuisen eri sanoilla päivästä toiseen.

– – –

Asiantuntijan mukaan ei ole paljon tehtävissä. Nyans-puoluetta ei oikein voi kieltää, joten he tulevat saamaan koko ajan lisääntyvää valtaa Pohjoismaissa pelkän syntyvyytensä takia.

Subscribe
Notify of
guest
17 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad

Eiväthän Ruotsin ja Suomen arabit ja muut muslimit mitään Nyansia tai muutakaan omaa puoluetta tarvitse.
Heillähän on jo Suomessa Järjestelmäpuolue eli viherkommunistit huorapuolueineen, joka antaa niille mitä ikinä huomaavat vaatia ja loput omasta aloitteestaan.

jorma

Onhan niillä Ruotsissakin samankaltaista taustatukea kosolti tarjolla.

Joo, mutta ei Suomessa VIELÄ. Invaasion toisessa vaiheessa onkin sitten aika riisua naamiot ja laittaa uutta vaihdetta pykälään.

rocky

Sehän tuossa on hyvä puoli että nuo äänet ovat pois isommilta vihervassaripuolueilta.

Sossetant

Kyllä lukutaidoton muslimikin tajuaa sen että valkoihoiset vihervasemmistolaiset käyttävät heitä vain hyväkseen, eikä vihervasemmistolaisilla ole yhtään mamulähiössä asuvaa muslimikaveria muualla kuin televisiossa joten miksi muslimi äänestäisi jotain kuvottavaa sateenkaaripuoluetta kun vaihtoehtona on omat maanmiehet jotka pystyvät tekemään vallankaappauksen saastaisten kuffarien omassa maassa?

Särmääjä

Ei se riitä Ruotsissa ainakaan muslimeille niin miksi riittäisi Suomessakaan?

Gorbut

Totta joka sana. Suomen ”onni” tässä on että Suomessa ei loisi vielä 2 miljoonaa muslimia. Suomen muslimimäärä jolla on äänestysoikeus on vielä hyvin pieni, toista se on Ruotsissa jossa voidaan olla jo varmoja että tämä oli alkusysäys. Ensi vaaleissa ne jo tietävät että äänestämällä muslimipuoluetta niin ruotsalaiset ovat kusessa. Pari vaalirundia vielä niin se menee näin että Nyans on suurin puolue svealandiassa. Sossun rahoilla, demokratiaa käyttämällä koko maa vallattu. Mites meni Börje ja Agneta niinku ihan omasta mielestä..?

Etuoikeudet, kaksikielisy

Voi hyvinkin olla, että Ruotsi saa oman version Rkp:sta.

Tyhmyys toistuu

Kuule muslimit vaativat paljon enemmän kuin palvelua arabiaksi. Kun muslimit pääsevät päättämään asioista niin islam näyttää kyntensä, siinä menee kaikki rahat muslimeille ja muilta viedään kaikki oikeudet. Ihan niinkuin demokraattisesti vaaleilla ollaan yhdessä päätetty =) Se on niin että aikoinaan kun demokratia-käsite keksittiin niin ei siihen kyllä missään vaiheessa ajateltu että siihen myös liitetään islam. Ennenvanhaan TIEDETTIIN asioita. Kuten että älä laita käsikranaattia perseeseen, nykyään sekin pitää ensin kokeilla ja sitten räjähdyksen jälkeen mietitään että miksi rasismi ja islamofobia räjäytti perseen ja kokeillaan samaa toisessa perseessä jne jne..

Kieli on kuin lumi

On kyse paljon muusta kuin kielellä saatavasta palvelusta. Rinnastus ruotsin kielen asemaan Suomessa tarkoittaa arabiaa toiseksi kotimaiseksi kieleksi ja pakolliseksi kaikille peruskoulusta lähtien läpi kaikkien koulutusasteiden, mitä asemaa ei ole millään muulla oppiaineella, valtiolliseen yleisradioyhtiöön lukuisat arabian kieliset tv- ja radiokanavat sekä nettipalvelut, arabian kielinen joukko-osasto puolustusvoimiin, arabian kielisille opiskelijoille varatut aloituspaikat helpommilla pääsyvaatimuksilla ja jopa omat julkisrahoitteiset korkeakoulut jne.

Piikivi

Onko eurooppalaiset hiiriä, kun antavat tälläisen pimeän uskonnon rellestää omassa maanosassaan. En oikein käsitä. Ei kaikista vaan ole elämään sivistyneesti.

Mr X

Kameli äänestää kamelia,rotta rottaa .

Moonman

Jostain syystä demokratia on hyvä silloin kun on kyse tällaisista toimijoista, mutta se ei olekaan demokratiaa silloin jos valtaan äänestetään esim. Orban tai Puolan laki ja oikeus-puolue, vaan joku ”kaappaus”.

Minä

Nyans-puolueella on kannattajiensa puolesta suuri lapsituotanto, joten ajan kanssa äänestäjäkunta kasvaa.

Anonyymi

Kuten myös Suomessa.

Särmääjä

Ei tullut yllätyksenä jos on lukenut Pt-mediaa.

ennakkoluuloinen

Kuljemme vakaasti ja varmasti demokraattisesti kohti sharia-lain alaisuutta.

lohikiärme

Homogeenistä porukkaa nuo myeslimit. Kaikilla heillä on sama kirja jossa sadut ovat, tosin sillä erolla että heillä oli jokin pikku kina silloin tätä elämäntapaa keksittäessä että menivät eri leireihin. Mutta kummallakin leirillä on maailmanvalloitus haaveissa. Kuhan siinä on kuunsirppi ja tähti niin sitä kohti he menevät.