Ryöstö pieleen, ryöstäjät pääsivät hengestään Ulricehamnissa

Varhain keskiviikkoyönä tuli ilmi, että Ulricehamnissa oli tapahtunut surmatyö, jossa kaksi miestä kerrotaan kuolleen. Teosta on otettu kiinni parikymppinen nuorukainen.

Poliisi sai ilmoituksen puolen yön jälkeen jonkinlaisesta älämölöstä huoneistossa. Paikalla sitten selvisi, että homma jatkuu kuolinsyyn selvittelynä. Huoneistosta löydettiin kaksi hengetöntä miestä.

Poliisi otti hetken päästä kiinni parikymppisen miehen ja vähän nuoremman naisen, joka on nyt kuitenkin päästetty vapaaksi.

Tapahtumien kulku on perin mielenkiintoinen. Kiinniotetut nuori mies ja nainen ovat pariskunta ja asuivat yhdessä kerrostalon ensimmäisen kerroksen huoneistossa. Neljä muuta miestä oli koputellut huoneiston ovea, mutta pariskunta ei ollut päästänyt heitä sisälle.

Tämän jälkeen nelikko oli kiivennyt huoneiston parvekkeelle ja rikkonut huoneiston ikkunan yrittäen sisälle huoneistoon.

Se oli todella huono idea. Nimittäin huoneistossa ollut nuori mies oli hyökännyt nyt puukko aseenaan sisääntunkeutujien kimppuun. Kaksi kuoli ja kaksi pakeni parvekkeelta kuin ryssä Harkovasta.

Pariskunta soitti paikalle poliisit ja molemmat otettiin kiinni. Mies on poliisin mukaan myöntänyt tapahtuneen, mutta vetoaa itsepuolustukseen. Naista ei epäillä rikoksesta.

Luultavasti ainakin toinen kuolleista on ihan ruotsalainen mies. Pariskunta, joka huoneistossa asui, ovat kuitenkin varmuudella ruotsalaisia.

Tarkennetaan tapahtumia, kunhan tulee lisää tietoa.