Ryöstö pieleen, ryöstäjät pääsivät hengestään Ulricehamnissa

Varhain keskiviikkoyönä tuli ilmi, että Ulricehamnissa oli tapahtunut surmatyö, jossa kaksi miestä kerrotaan kuolleen. Teosta on otettu kiinni parikymppinen nuorukainen.

Poliisi sai ilmoituksen puolen yön jälkeen jonkinlaisesta älämölöstä huoneistossa. Paikalla sitten selvisi, että homma jatkuu kuolinsyyn selvittelynä. Huoneistosta löydettiin kaksi hengetöntä miestä.

Poliisi otti hetken päästä kiinni parikymppisen miehen ja vähän nuoremman naisen, joka on nyt kuitenkin päästetty vapaaksi.

Tapahtumien kulku on perin mielenkiintoinen. Kiinniotetut nuori mies ja nainen ovat pariskunta ja asuivat yhdessä kerrostalon ensimmäisen kerroksen huoneistossa. Neljä muuta miestä oli koputellut huoneiston ovea, mutta pariskunta ei ollut päästänyt heitä sisälle.

Tämän jälkeen nelikko oli kiivennyt huoneiston parvekkeelle ja rikkonut huoneiston ikkunan yrittäen sisälle huoneistoon.

Se oli todella huono idea. Nimittäin huoneistossa ollut nuori mies oli hyökännyt nyt puukko aseenaan sisääntunkeutujien kimppuun. Kaksi kuoli ja kaksi pakeni parvekkeelta kuin ryssä Harkovasta.

Pariskunta soitti paikalle poliisit ja molemmat otettiin kiinni. Mies on poliisin mukaan myöntänyt tapahtuneen, mutta vetoaa itsepuolustukseen. Naista ei epäillä rikoksesta.

Luultavasti ainakin toinen kuolleista on ihan ruotsalainen mies. Pariskunta, joka huoneistossa asui, ovat kuitenkin varmuudella ruotsalaisia.

Tarkennetaan tapahtumia, kunhan tulee lisää tietoa.

Subscribe
Notify of
guest
30 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Junkkari

Valkoroskia elämänkalluja

MattiS

Paha sanoa kun ei tiedä tapauksesta mitään tarkempaa, mutta lähtökohtaisesti jos neljä hämärähemmoa koittaa väkisin sisään ja olet yksin tyttöystävän kanssa, niin tuollainen lopputulema on pelkästään suotavaa. Katsotaan nyt mikä olisi homman nimi mikäli Paavo asiasta lisää ja tarkemmin tiedottaa.

black_danger_company

Varmasti tulee murhasyyte, jos edes toinen kuolleista on kultamuna.

Mr X

Ikävä työtapaturma,jos kaikki ruotsalaisia-valkonahka,mutta jos joukossa sandal,kaffe + bulla .

Lallukka

Noh, aina ei voi voittaa.

Qroquius Kad

Olivatko asukkaat siis kantakirjaruotsalaisia vai esim. Ruotsin mustalaisia?

Suomi Finland

Kummallisia tyyppejä, kun halusivat sisään, vaikka tiesivät, että isäntäväki on kotona. Mitä lie ollut kiikarissa. Tuskin ihan vesiperää olivat hakemassa. Mutta tosiaan oli aika dorkaa tulla parvekkeelle ilman kunnon aseistusta. Tyhmyydestä sakotetaan ja ihan hyvä, että kriminellit pääsivät hengestään.

ORC

Noh, toivottavasti rosvoilla oli henkivakuutus että saivat täyden korvauksen IF-Pohjantähteeltä. Sillä sitten eteenpäin.

Kukavaan

Ehkä henkivakuutus ei korvaa vammoja ja kuolemaa, jos vakuutettu on saanut vammoja tai kuolee tehdessään rikosta.

ORC

Ehkä kannattaisi miettiä henkivakuutuksen perimmäistä ideaa:
-kyl ne kuitenkin hautaa. luota vain hajuun.
-mitä yhteistä on IF-Pohjantähteellä ja Vincent van Goghilla: Ei Korvaa

Jupi

Jos mun ikkunoista alkaa tulee minkä tahansa värisiä apinoita niin on turha odotella varoituslaukauksia, inflaation takia myös patruunat maksaa paljon tänä päivänä

Minä

Ihan oikein teki puolustautuessaan. Tuskin oli aihetta odottaa ystävällisiä ihmisiä visiitille, kun tulevat väkisin parvekkeen kautta sisälle.

Tällaisissa tapauksissa se ymmärrys tulee kohdistaa itseään puolustavaan, ei suinkaan hyökkääjään.

Moonman

Niin mutta kun lössöhumanistisen sosiaalidemokratian doktriiniin kuuluu, että rikolliset ovatkin uhreja, ei rikoksen kohde

Abel

Ovat ruotsalaisia! No tuo nyt ei kerro yhtään mitään etnisestä taustasta. Ruotsihan on monikulttuurinen, länsimaisen arvopohjan omaava islamilainen kalifaatti.

Kaveri teki oikein

Käsittäkseni pohjoismaissa uhriksi aiotun ainoa oikeus on huolehtia, ettei pahaa setää satu.

Oman hengen suojelu pahan sedän hengen edelle on haram.

Alpertti

Näinhän se on, olisi pitänyt ensin keskustellen selvittää, voisivatko vieraat ystävällisesti poistua parvekkeelta. Jos eivät, ehkä olisi pitänyt kohteliaasti tiedustella hätäkeskuksesta, voisiko hätäkeskus kenties harkita värkkäävänsä poliisille tehtävän. Ja kohteliaasti kieltäytyä hätäkeskuksen tiedustellessa, olisiko mahdollista asiakkaan itse pyytää vieraita olemaan nätisti. Lopuksi poistua asunnosta, jos vieraat kuitenkin tulevat sisälle, ja tarkkailla tilannetta turvallisen etäältä.

h44

Ettei vaan olisi kuitenkin toisen tai kolmannen polven Finnjäveleitä? Tekotavasta päätellen.

joku

Jos neljä tunkeutuu lasien läpi sisään, se että pistää kaksi kylmäksi ja sitten kaksi pakenee, menee kyllä hätävarjelun sisään. Yksi neljää vastaan on nimittäin tilanne jossa kukin vastustaja pitää saada samantien pois pelistä. Ei auta läpsytellä sitä ensimmäistä vastustajaa, koska sitten ne on kaikki kimpussa ja itselle käy ohraisesti. Se että siinä helposti käy että sellaisilla keinoilla millä saa vastustajan salamannopeasti pois pelistä, sille voi käydä kehnosti. Mutta se on tuon tilanteen collateral damagea vain. Parempi kolmen tuomittavana kuin kuuden kannettavana.

Qroquius Kad

Tästä on itse asiassa kaksikin ennakkotapausta Suomessa.

Ensimmäisessä liikemies, joka oli saanut julkisuutta Matti Nykäsen mitalien myynnin yhteydessä seisoi omakotitalonsa eteisessä, oven takana kolme roistoa mursi ovea.

Roistojen hyökätessä sisään isäntä ampui luvallisella .357 Magnum -revolverilla kolme laukausta sekunnin sisällä ensimmäiseen tulijaan, joka lyyhistyi.
Muut pakenivat.
Isäntä ampui ruumista vielä kerran päähän.

Itä-Suomen hovioikeus olisi vapauttanut isännän kokonaan syytteistä, jos olisi jättänyt viimeisen laukauksen ampumatta;
kaikki muu oli hätävarjelua.

Qroquius Kad

Toisessa tapauksessa, en muista missä päin Suomea, kerrostaloasukas heräsi siihen, että parvekkeelta pyrkii sisään neljä örkkiä.
Asukas osasi odottaa visiittiä, eikä selvästikään ollut mikään pyhäkoulupoika:
hän tuli örkkejä vastaan katkaistu haulikko edellä.

Ensimmäisen örkin murtauduttua sisään asukas käskytti:
”Älä tule!”
Örkki hyökkäsi.
Asukas ampui yhden laukauksen.
Örkki kuoli heti, loput loikkasivat vauhdilla parvekkeelta karkuun.

Tämäkin katsottiin hätävarjeluksi, vain laiton ase tuotti tuomion ampuma-aserikoksesta.

joku

Eihän se millainen historia jollakulla on, sanele oikeusvaltiossa mitenkään sitä miten tietyssä tapauksessa tuomitaan, ei ainakaan pitäisi….

Arnoldd

Kiinnostava tapaus. Onkohan ollut ns. ”tummia” asialla kun veitsi tuolla lailla varmoin ottein on heilunut vaiko muuten sitten löytynyt kantiksista kerrankin sisua ja munaa?
Toisten koteihin ei vain tunkeuduta.

Vaikka toisaalta, nyt on kyllä sellainen olo, että tähän tarinaan liittyy paljon muutakin oleellista.

Observer

Lieneekö hermot kireällä tai menneet ruotsidemokraattien menestyksen johdosta? Monelle se oli kova paikka, mm. surullisenkuuluisa trolli Moktar.Gubta repi persauksensa Jukkelis-hahmonsa paljastuttua satulan- ja muunkin nuuhkijaksi
https://postimg.cc/w3fdfvVj
Suomi on Ruotsin tiellä?

Juhlakarva

”Uhkaava henkilö” on samanlainen kiertoilmaus, kuin vaikkapa ”nuorukainen”.

Dan Wesson

Ruotsissa asiat ovat niin huonossa jamassa, että kun poliisi käyttää hallitusti virka-asettaan, on kyseessä erityisen dramaattinen tapahtuma. Sen sijaan kun kehitysmaamuslimi roiskii pistoolilla ympäriinsä ihmisiä täynnä olevassa leikkipuistossa, se on niin sanottu ”normipäivä”.