PS:n Junnila: Paperittomille paluulippu palveluiden sijaan

PS-Tunnus
Laittomasti maassa oleskelevat ja siten ulkomaalaislakia rikkovat henkilöt ovat saamassa oikeuden kiireettömään hoitoon, jos tällä viikolla eduskunnalle annettu hallituksen esitys toteutuu. Perussuomalaisten kansanedustaja Vilhelm Junnilan mukaan hallituksen tulisi keskittyä sosiaali- ja terveysalaa kurittavien haasteiden ratkaisemiseen eikä rakentaa Suomesta koko maailman terveyskeskusta.

– Sosiaali- ja terveysala elää jatkuvassa kriisissä. Henkilökunnasta on pulaa, hoitojonot venyvät, hoitajat penäävät palkkojaan eikä hoitotakuu toteudu. Silti hallitus on lisäämässä terveyspalvelujen kuormitusta sallimalla laittomasti maassa oleskeleville yleisen terveydenhoidon, Junnila jyrähtää.

Laittomasti maassa oleskelevien eli ”paperittomien” terveyspalveluiden laajentamista yritettiin tuloksetta viimeksi vuonna 2015.  Sen jälkeen suuret kaupungit ovat tehneet vastuuttomia päätöksiä tarjota kiireellisen hoidon lisäksi myös perusterveydenhoitoa. Hallituksen esitys pakottaisi jokaisen hyvinvointialueen toimimaan samalla tavalla.

– Ulkomaalaislakia rikkovia henkilöitä loikoilee Suomessa arvioiden mukaan jopa kuusi tuhatta. Terveyspalveluiden laajentaminen toimisi vetovoimatekijänä maihin, joissa hoidon saaminen ei ole mahdollista. Sosiaaliset ja taloudelliset kustannukset olisivat hirvittäviä. Tätä ei tule hyväksyä, Junnila kertoo.

Toteutuessaan hallituksen esitys murentaisi turvapaikkajärjestelmän toimivuutta ja uskottavuutta. Kansallisen turvallisuuden näkökulmasta laittomasti maassa olevat henkilöt muodostavat myös turvallisuusuhan.

– Nämä henkilöt tulee poistaa maasta. Paperittomille paluulippu palveluiden sijaan, Junnila linjaa.

Subscribe
Notify of
guest
66 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
jorma
jorma
16.9.2022 19:52

“Matkaan lähden,matkaan lähden, matkaan lähden, mulla kauas menolippu oo-oo-oo-oon…” t. Ahmed

Minä
Minä
17.9.2022 09:53
Vastaa...  jorma

“Älä lähde, älä lähde, älä matkaan lähde. mulla sulle sossuraha oo-oo-oo-oon…” t. Suvakki

Jauhojengi
Jauhojengi
16.9.2022 20:23

Laittomuus on nykyään in hallituksemme mielestä näköjään.

MattiS
MattiS
17.9.2022 13:51
Vastaa...  Jauhojengi

Nämä Junnilan mietteet asiasta pitäisi olla itsestäänselvyys jokaiselle vähänkin järkeä käyttävälle hallitukselle. Sääli että hallitus on tälläinen ja kansakin sen verran typerää ettei näe tässä mitään ongelmaa. Jos näkisi, meillä ei olisi vasemmistolaista hallitusta. Enpä tiedä muuttuuko mikään jos Orposta tulisi pääministeri. Eikö se juuri Orpo ollut joka totesi että pakolaisten motiivien kyseenalaistaminen olisi rasismia? Eli järkeä ei tarvitse päättäjistössä jatkossakaan käyttää..

Qroquius Kad
Qroquius Kad
17.9.2022 15:55
Vastaa...  MattiS

Petturi Urpo on monikulttuurin vannoutunut kannattaja niin kauan kuin se tuottaa hänelle poliittista nostetta.
Muuten Urpo on takinkääntäjän arkkityyppi:

hän on valmis kannattamaan mitä tahansa aatetta ja muuttamaan kantansa päinvastaiseksi – simsalabim! – silmän käänteessä heti entisen kannan muututtua epäedulliseksi.

Viherkommunistien ja heidän huorapuolueidensa kannatus on edelleen se noin 80 pinnaa, joten päägangsteri Urpo jatkaa siitä mihin Manna Sariini jää.

tietäisitte vain
tietäisitte vain
17.9.2022 17:51
Vastaa...  Qroquius Kad

Kyllä. Jotenkin on unohtunut tämän entisen sisäministerin tekemiset. Tai tekemättä jättämiset. Sekä lausunnot. Ja nyt on ehdolla pääministeriksi. Mikä tarkoittaa sitä, että lisää matuja/kemuja eli suoraan sanoen ongelmia. Mutta sehän ei koske heitä, jotka ovat ns eliittiä. Eli asuvat aluiella, joissa ongelmia ei ole. Eli suomeksi siivoojina käytetään alipalkattuja orjia siivoomassa rouvan jätöksiä. Ihan on itse nähty . Jo vuonna 2006. Esimiehenä. Erään miljonäärin rouva suuttui eräälle eräästä sotaa pakenevasta tytöstä, että paskaa jälkeä vaadin parempaa.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
17.9.2022 18:50

Kansallismielisten taholla on lentävä lause:
“Internet ei unohda”.

Vaan eipä netin muistista ole paljoakaan hyötyä, jos sieltä eivät etsi tietoa ne, jotka sitä eniten tarvitsisivat, kuten Petturi Urpoa äänestämään valmistautuvat haittamaahanmuuton vastustajat.

Pahempaa tietysti on, jos Petturi Urpon äänestämiseen valmistautuvalle haittamaahanmuuton vastustajalle muistutetaan tämän sanoista ja teoista sisäministerinä, eikä hän usko.

meillä on pulaa osaajista
meillä on pulaa osaajista
17.9.2022 19:18
Vastaa...  Qroquius Kad

Kyllä se uskoo. Mutta valehtelee. Eli kaksinaamaista paskapuhetta kuten Stubbin kommentit sekä Mykkäsen allekirjoitukset. Muistatteko? Nyt valehtelevat / ovat hiljaa. Varmaa on se, että mikäli urposta tulee pm, niin uusi invaasio on tulossa. Se on varma se.

Eilen
Eilen
16.9.2022 20:24

Laittomasti maassa olijat pihalle “menolippu” – kappaleen soidessa taustalla.

Roskakansaa
Roskakansaa
16.9.2022 20:30

Muslimit muutenkin kuormittavat terveydenhuoltoa sillä he ovat lääkeapua ja lääkäriä vaatimassa koska ulkona tuulee ja pimeällä on mörköjä tai jos perseestä tuli kakkaa. Mitään ei osata, looginen ajattelu ei pelaa vaan jos on pienikin ihmetys jostain mitättömästä niin eiku terveyskeskukseen VAATIMAAN ERITYISHOITOA.

Tornion pesänjakajat
Tornion pesänjakajat
17.9.2022 06:42
Vastaa...  Roskakansaa

Joku totesi joskus: “suomalaiset ovat renkikansaa”.

Niinpä nämä nykyiset piikapäättäjät tottelevat orjallisesti vaikkapa YK:n Agenda 2030:n ajamaa kemutusta ja Saksan valtion uniperseilyä.

Anonyymi
Anonyymi
17.9.2022 09:41
Vastaa...  Roskakansaa

Potilaiden priorisoinnissa esityksen mukaan ensin tulevat välitöntä ja hengenlähtöä uhkaavaa kiireellistä hoitoa tarvitsevat, sitten lapset ja maahanmuuttajat… Esitys on vasta lausuntokierroksella, mutta tässä jo selvästi nähdään, että oma kansa kelpaa vain maksumiehen rooliin. Vanhoista ihmisistä päästään helposti eroon, ellei sitten ole kysymys kunniakansalaisista, jotka eivät ole yhteistä kassaa missään vaiheessa kartuttaneet.

Minä
Minä
17.9.2022 09:55
Vastaa...  Anonyymi

Joissakin maissa vanhuksille on omat jononsa, jotka ohittavat nuorempien pitkät jonot. Ja tämä on liki kaikissa palveluissa, myös valintamyymälöissä ja pankeissa.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
16.9.2022 20:32

Kylläpä tuo Junnila on melkoinen koomikko.
Ihan vakavalla naamalla heittää tuollaista vitsiä, että joku Suomeen rantautunut paskanvärinen ja -hajuinen muka palautettaisiin!

Ha ha ha!
Päinvastoin heitä hankitaan tänne lisää, alati enemmän ja lykätään Suomen pasi kouraan heti kun kamelinpaskaisen sandaalinsa Suomen maaperälle lässäyttävät.

Sitten ei kun ruskeat ympärileikatut heilumaan suvakkihuorien pilluissa:
myönnetty Suomen kansalaisuus voidaan peruuttaa, mutta syntyperäistä ei voi menettää.

Siksipä pumppaamaan vaan avioliitossa syntyviä piruäpäriä vaan niin perkeleesti.
Niistä kun ei pääse eroon muuten kuin sellaisllla menetelmillä, joita kaivellaan vielä kymmeniä vuosia tapahtuneen jälkeen.

80% leikkaus tukiin matul
80% leikkaus tukiin matul
17.9.2022 15:34
Vastaa...  Qroquius Kad

Jep. Ei niistä enää eroon pääse. Paitsi ns toimilla, jotka eivät mukamas toimi suomessa. Pointtini on, että yksinkertaisesti 2 – 5 miljardin säästöt poistamalla se kelan tukisysteemi, mitä ne käyttävät surutta hyväkseen. Samaan syssyyn tiukat rajat näille prkl:n järjestöille. Esim somaleilla ties kuinka monta eri rahareikää. Tylysti loppu näille. Sen jälkeen nähtäisiin se todellinen hätä. Kidutusta, vainoa sekä sotaa pakenevien osalta. Tuossa luin, että ukrainalaiset ovat leipäjonoissa. Niitä htin kemuja ei siellä näy.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
17.9.2022 15:57

Aivan, mutta ensin pitäisi saada nykyinen eliitti vaihdettua sellaiseen joka noin tekisi.
Mitenkäs vaihdat kun suomalaiset äänestävät taas ensi keväänä tämän saman porukan tekemään samaa kuin nyt?

valtamedian aivopesu
valtamedian aivopesu
17.9.2022 16:34
Vastaa...  Qroquius Kad

Jep. Omalta osaltani olen ns aukaisut silmät, esim äitini kohdalta, joka on aina äänestänyt näitä valtamediapuoleen suosikkeja. Eli olen tuonut heille toteen, mistä valtamedia vaikenee. Ja kun olen ns aukaissut silmänsä, niin kommentti on ollut, no niinhän se on tuolla reaali maailmassa se totuus.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
17.9.2022 18:58

Toivottomin tilanne on traditionalistipuolueiden äänestäjillä, eli SDP-Kepu-Kok -kolmikon ylisatavuotisen pakkoperinteen jatkajilla.
Heillä ei kerta kaikkiaan voi olla uutta poliittista kotia, eikä edes tilapäistä vaihtoehtoa.

Heidän on vaaleista toiseen äänestettävä sitä Kolmikon puoluetta jota on aina äänestetty perheessä, kunnassa, ammattikunnassa, maakunnassa…

Vaikka heille ratakiskosta vääntäisi miten hänen puolueensa ei todellakaan aja hänen kannattamiaan arvoja ja aatteita, hän joko suuttuu tai pahimmillaan vain huokaisee alistuneesti.

Piikivi
Piikivi
16.9.2022 21:13

Saahan sitä puhua. Mutta ei tuosta mitään hyötyä ole. Ehkä kannattaisi itkeä pirauttaa. Niinhän se Marinkin tekee, jollei mikään muu auta.

Adonis
Adonis
16.9.2022 21:25
Vastaa...  Piikivi

Olen samaa mieltä. Kyllä jotain erilaista nyt tarvitaan. Tai nälkälakko, kunnes paperittomat on karkotettu. Kovempaa menoa toivon ja myös sanansäilä saisi olla rajumpaa.

kanander
16.9.2022 22:13
Vastaa...  Piikivi

Suomi nyt on kuitenkin demokratia. Kansanedustaja Junnila ei voi muuta kuin yrittää puheella ja paperilla vaikuttaa. Tämäkin Junnila on hyvä.

Adonis
Adonis
16.9.2022 21:16

Paperittomat pitää hakea yllätysiskulla yöllä majapaikoistaan, työntää ne heti lentokoneeseen ja lentokone palauttaa heidät kotimaihinsa. Ei ole väliä onko palautussopimusta, tärkeintä on, että lähtee pois. Mitään paluurahaa ei anneta, mutta jos hänellä on jotain rahanarvoista, kuten koruja tai kelloja, valtio perii ne.

Piikivi
Piikivi
16.9.2022 21:47
Vastaa...  Adonis

Lentokone on liian ylellinen tuolle sakille. Soutuveneisiin vaan kaikki ja airot käteen 🙂

Qroquius Kad
Qroquius Kad
16.9.2022 22:25
Vastaa...  Adonis

Paperittomat ovat paperittomia siksi, että heillä ei ole minkään valtakunnan henkilöllisyyspapereita.

Heillä ei siis ole sitä lähtömaata, johon voitaisiin palauttaa.
Siinäkin tapauksessa, että on jonkun maan passi mutta ei palautussopimusta, se lento lähtee takaisin Suomeen heti laskeuduttuaan.

Suomi on yksi ÄÄRIMMÄISEN harvoja maita, joihin voi läpsytellä sisään!
Lähes kaikkialla muualla tunnetaan rajavalvonta.

Alpertti
Alpertti
17.9.2022 04:00
Vastaa...  Qroquius Kad

Onkohan se paluulippu junalippu Tornioon? Sieltähän pääsee helposti Ruotsiin.

Big l
Big l
17.9.2022 05:03
Vastaa...  Alpertti

Oon just täällä torniossa työkomennuksella. 1 tullin auto päivystää rajalla. Tosta kun tulis ykskaks lauma neekereitä yli niin ei ne mitään mahtais. Pitäis olla panssarit ja sotilaat ja 20 tullin äijää kovat piipussa varmistamassa ettei tosta tulla ku havumajaan. Keltään ei ees papereita kysellä

Anonyymi
Anonyymi
17.9.2022 09:46
Vastaa...  Qroquius Kad

Onhan heillä sellainen paperi, jossa sanotaan, ettei ole oikeutta oleskella Suomessa. Voi olla useampikin, mutta jostakin kumman syystä annetaan tehdä uusia ja taas uusia hakemuksia. Tällekin tehtailulle pitäisi saada stoppi; tulee kalliiksi veronmaksajille eikä muuta asiaa miksikään. Suomessa nyt vaan tuntuu olevan tapa kylvää rahaa taivaan tuuliin; leikitään upporikasta, vaikka ollaan rutiköyhiä ja velkaisia.

Reijo Ruotsalainen
Reijo Ruotsalainen
17.9.2022 01:05
Vastaa...  Adonis

Palautusmaan yläpuolella saavat valita palaavatko vapaaehtoisesti (saavat laskuvarjon), vai tehdäänkö pakkopalautus.

tyhmä ehdotus?
tyhmä ehdotus?
17.9.2022 06:48
Vastaa...  Adonis

Mikäli tuo olisi liian “epäinhimillistä” (tai tuota kotimaata ei satu löytymään) voitaisiin myös tehdä niin että nämä kultakimpaleet kärrättäisiin päättäjien ja/tai maahanmuuttoa kannattavien parempi osaisten kansalaisten asuinalueille/koteihin jotta nämä pääsisivät myös itse nauttimaan monikulttuurisuuden ihanuudesta. Onhan se väärin että näiden moniosaajien suurimmat fanit eivät pääse heidän kanssaan tekemisiin esim. koirankusetusreissulla eivätkä muutenkaan pääse nauttimaan ajamansa poliitiikan hedelmistä tavallisten pulliaisten tavoin.

Suomi Finland
Suomi Finland
17.9.2022 12:14
Vastaa...  tyhmä ehdotus?

Amerikoissa siirtolaisia lennätetään rikkaudeksi sinne, missä heitä eniten suvaitaan. Ei ole hajua miten eteläamerikkalaiset sopeutuvat jenkkeihin ja paljonko siirtolaisten joukossa on rikollisia, mutta uskoisin eteläamerikkalaisten integroituvan helpommin, kuin lähitäiset ja afrikkalaiset.

Mutta täällä pitäisi tehdä ihan samalla tavalla ja katsoa, miten se suvaitsevaisuus maistuu jatkossa tutustumisen myötä.

Täällä irvaillaan, että vähiten koulutetut ihmiset ovat kaikkein nuivimpia siirtolaisten suhteen. Kätevästi vaan unohdetaan, että juuri vähiten koulutetut joutuvat asumaan samoilla kulmilla siirtolaisten kanssa.

Jos ei ole mahdollista nostaa kytkintä, niin silloinhan joutuu nauttimaan monikulttuurisuudesta. Halusi tai ei.

Lallukka
Lallukka
17.9.2022 09:07
Vastaa...  Adonis

Vattu kumiveneisiin koko vitun remmi raudoissa joka vie minne lie, mutta kuitenkin pois täältä, minne eivät kuulu meiden banaaneja tuhlaamaan.
Ääs marketin banaanit kuuluu meille!

Anonyymi
Anonyymi
17.9.2022 09:51
Vastaa...  Lallukka

Jos olen oikein ymmärtänyt, niin Tanska poistaa laittomasti maassa olevia Ruandaan. Onko mikään taho, edes Amnesty, älähtänyt? Suomessa ei saada torpattua edes venäläisten viisumeja ja kiinteistökauppoja, Marin piiloutuu EU:n selän taakse ja vaatii yhteisiä pelisääntöjä. Monet neukkulan vallassa ennen olleet valtiot ovat osanneet toimia ihan itse. Miksi meillä lainsäädäntö, joka kieltää oman valtion edut?

Qroquius Kad
Qroquius Kad
17.9.2022 13:46
Vastaa...  Anonyymi

Koska suomalaiset haluavat sitä.
Miksi he muuten änestäisivät taas ensi keväänä valtaan viherkommunistitytöt huorapuolueineen?

Mr X
Mr X
16.9.2022 21:25

Ajatus täysin oikea,tuskinpa hutisalo,pyllistävä bekka ym ties mitkä,ovat samaa mieltä, Somaliasta ugandaan ja kamelialueilla on aina ollut omat poppa-kuppamiehensa,joten terv.huolto siellä on osaavissa käsissä,joten,SONTALÄJÄT paluumatkalle,aasin tai kamelin selässä.

juke
juke
16.9.2022 21:37

Persuilla huono historia. Aikoinaan ei hajoittanut hallitusta. Tämä oli todellinen moka.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
16.9.2022 22:24
Vastaa...  juke

Miten persut eivät hajottaneet mitä hallitusta?

Vladimir
Vladimir
17.9.2022 09:30
Vastaa...  juke

Jep. Persut kannattavat haittamaahanmuuttoa, kuten muutkin EU myönteiset puolueet. EU exit nyt.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
17.9.2022 13:47
Vastaa...  Vladimir

Älä valehtele.

Vladimir
Vladimir
17.9.2022 13:53
Vastaa...  Qroquius Kad

Auts. Totuus satuttaa. Persut on valeoppositio.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
17.9.2022 15:58
Vastaa...  Vladimir

No pakkohan sinun on kai valehdella.
Et kai enää muuta osaakaan.

Anonyymi
Anonyymi
17.9.2022 09:56
Vastaa...  juke

Presidentti on ainoa, joka voi hajottaa hallituksen. Se olisi nytkin paikallaan, ennenaikaiset vaalit tai tilalle virkamieshallitus, jolla olisi jotakin osaamistakin, eikä pelkkää punavihreää höttöä.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
17.9.2022 13:58
Vastaa...  Anonyymi

Kyllä ja ei:

Suomen tasavallan presidentti voi hajottaa eduskunnan, jolloin hallitus jatkaa toimitusministeristönä uusiin valeihin, joiden jälkeen uusi eduskunta muodostaa uuden hallituksen.

Mutta pressa ei pysty siihen enää yksin:

vuonna 2000 voimaanastuneen uuden perustuslain mukaan presidentti voi hajottaa eduskunnan, mutta
vain pääministerin perustellusta aloitteesta ja
eduskuntaryhmiä kuultuaan sekä
eduskunnan ollessa koolla.

Joten Manna Sariinin pitäisi pyytää Sauli Väinämöä hajottamaan eduskunta perustellusta syystä.
Miksihän tuo niin tekisi?

Eikä Sauli Väinämö voisi muodostaa virkamieshallitusta, vaan eduskunnan höperötytöt ja heidän renkipoikansa muodostaisivat vain tämän hallituksen uudestaan.

Kuten todennäköisesti tekevät taas ensi keväänä.
Tähän on tultu.

Seremoniallinen asema
Seremoniallinen asema
17.9.2022 15:30
Vastaa...  Qroquius Kad

Koiviston aikana ja aloitteesta presidentin valtaoikeuksia aloitettiin rajoittamaan. Vuonna 1991 meni tosiasiallisesti oikeus hajottaa eduskunta rajaamalla se pääministerin aloitteesta tehtäväksi.
Sittemmin perustuslain muutosten jälkeen presidentillä ei ole mitään sijaa hallituksen muodostamisessa tai eduskunnan hajottamisessa.
Presidentiltä on viety käytännössä kaikki muutkin valtaoikeudet virkanimityksiä lukuunottamatta.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
17.9.2022 16:01

Puolustusvoimain ylipäällikön asema on sentään jäljellä, ja ollut epäilemättä arvokas auktoriteettipanos NATO-neuvotteluissa.
Mutta Kekkosen päivät ovat edellisvuosituhannella, ja toisaalta hyvä niin:

kuvitelkaapa, että Tawja Havofkalla olisi ollut Kekkosen valtaoikeudet.

Mr X
Mr X
16.9.2022 21:51

Kaikki kävelevät-notkuvat PÖKÄLEET kiinni one by one ja merikonttiin. Turkkilainen rahtialus hoitaa loppurahdin.

Jippos123
Jippos123
16.9.2022 23:30

Paperiton pitäisi käsitellä kuten vaikka Thaimaassa.
Apinahäkkiin ja 500 bathia päivä sakkoa. Siellä ei leikitä.
Ulos pääsee jos on maksaa sakon ja lentolipun pois. Passiin tulee samantien ” persona non grata”
Joppos123 , Split.

Adonis
Adonis
17.9.2022 06:48
Vastaa...  Jippos123

Täyttä asiaa. Näin tulisi tehdä myös Suomen. Lisäksi heidän omaisuuttaan tulisi ottaa pois Suomen valtiolle, koska aina he työtä aiheuttavat, paperityöt yms. Katujen kuluminen heidän jalkojen alla, sohvien pinnat kuluvat.

Anonyymi
Anonyymi
17.9.2022 10:02
Vastaa...  Jippos123

Television “Australian rajalla” kertoo, kuinka siellä pidetään huolta siitä, ettei maahan tule sopimatonta ainesta (vanhat rikostuomiotkin estävät maahantulon), huumeiden salakuljettajia tai maataloudelle vahingollisia elintarvikkeita. lman passia tai viisumia on turha yrittää. Näin tekee viisas valtio, omaa maata suojellaan, vaikka geopoliittinen asemakin on paljon helpompi kuin Suomella.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
17.9.2022 14:00
Vastaa...  Anonyymi

Kuten sanottu, Suomi on yksi äärimmäisen harvoista valtioista johon kuka tahansa kuljeksija saa läpsytellä kuin kotiinsa.

murre riepunen
murre riepunen
17.9.2022 05:52

Ohituskaistat terveydenhoitoon, asuntojonoissa jne, tätä ylenpalttista huolenpitoa kyttyröistä tytöt pitää. Omasta porukasta viis veisataan, sen henkilön huonosti köy joka omien puolta puheissaan pitää, pilkkakirveellä huiskitaan sellainen maanrakoon. Kyttyröiden työllisyys vaikutiksista maallemme on näyttöä…valitettavasti, oikeuden jäsenet, vanginvartijat, poliisit ja muut järjestyksen pitoon osallistuvat ovat liemessä, uusia vankiloita muurataan, koulujärjestelmä tuhottiin sullomalla mälisevät ap…t opiskeluun tähtäävien kera samaan luokkaan.

Lallukka
Lallukka
17.9.2022 09:02

Se on ihan sama ja se teatteri miä junttila sanoo.Yrittää vaan kalastella kannatusta.

Anonyymi
Anonyymi
17.9.2022 10:08
Vastaa...  Lallukka

Kyllä se on Marin ja hallitus, joka pitää yllä jos ei tragikoomista teatteria, niin varsinaista sirkusta. Pellen roolit ja silmänkääntötemput ovat ohjelmistossa, eikä siellä juuri muuta olekaan. Sitten vaan kansalta humpuukilla rahat pois.

Lallukka
Lallukka
17.9.2022 14:56
Vastaa...  Anonyymi

Nii se marinhan veti niitä linkkuja ja olavinkanssa pussaili…. Tais olla iha sovittu sekoilu, notta saadaan huomiot jonnekin metsähallituksen puolelle nääs.

Anonyymi
Anonyymi
17.9.2022 09:31

Hoitajia agiteeraa Millariikka Rytkönen, joka sai huhtikuussa 3500 euron palkankorotuksen ja tienaa nyt enemmän kuin pääministeri. Hoitajien mahdollisen palkankorotuksen myötä palkka nousee edelleen ja “hyvinvointialueiden” johtajien, kehitysjohtajien, apulaisjohtajien ym. ökypalkat vievät ilman näitä laittomasti maassa oleviakin koko terveydenhoitoalan konkurssiin; loppuu lääkärit, hoitajat ja rahat! Koko Suomi on kohta kehitysmaa, jos ihmiset äänestävät samat puupäät valtaan.

Minä
Minä
17.9.2022 09:51

Kun ideologia sanoo, että niitä täytyy kerätä hinnalla millä hyvänsä, eikä ketään saa poistaa maasta, ei mielellään edes laskea maasta vapaaehtoisesti poistuvia, eivät Suomen lait merkitse mitään. Lailla on merkitystä vain silloin, kun se sopii omiin tarkoituksiin, vaikka kaarelle taivutettuna.

Tommy the Who
Tommy the Who
17.9.2022 10:28

Taas hallituksen uudistus – ja lakihanke, joka on täysin perseestä.

Vladimir
Vladimir
17.9.2022 12:42

Nämä samat lampaat jotka täällä määkivät äänestävät jokakerta kiltisti EU itsemurhan ja haittamaahamuuton puolesta. Mikään ei muutu jos äänestät EU persuja.. kokoomuksen apupuoluetta.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
17.9.2022 14:01
Vastaa...  Vladimir

Ehdottomasti!
Äänestäkää vain turtapääläisten Valta Kuuluu Kremlille -puoluetta;
ainoaa joka haluaa Suomen kuuluvan Ryssään!
Siitä se riemu urkeaa!!

Vladimir
Vladimir
17.9.2022 19:37
Vastaa...  Qroquius Kad

Käsittääkseni VKKn puolueohjelnassa ei puhuta EU erosta.
Ossin Vapaudenliitto sen sijaan kannattaa avoimesri EU eroa ja Suomen itsenäistymistä uudelleen.. Tiihonen lähti persuista kun kyllästyi näiden itsetuhoiseen EU/kokoomus-politiikkaan. Myös persujen foliohatut uskoivat että testaamaton geenimanipulaatiorahastus toimii wuhannuhaan. Ossi oli skeptinen ja varoitteli uskomasta höpöjä. Nythän näille geenimanipuloiduille persuille naureskellaan kun Ossi oli oikeassa. .

Qroquius Kad
Qroquius Kad
17.9.2022 20:05
Vastaa...  Vladimir

En tiedä mitä Valta Kuuluu Kremlille ja Vaoaudenmenetyspuolueen julkilausumissa julistetaan.
Sen tiedän, että Turtapään ja hänen opetuslapsiensa julistus on ollut viimeistään Convoy-kaljakellunnasta lähtien silkkaa Ryssänylistystä vailla järkeä.

En tiedä mitä Ano Turtiaiselle tapahtui.
Hän oli ainakin jossain määrin järkimies ennen Convoy-kaljakelluntaa.
Sitten tuli se outo “Miten tähän on jouduttu?” -video.
Sen jälkeen on ollut vain uskonnollista hurmosta Pyhän Jumala Putlerin puolesta.

Jotenkin tuntuu pahalta Ano Turtiaisen puolesta, niinkin hieno voimailija kuin oli.
Miesparka on enää vain Turtapää, ja te hänen opetuslapsensa käytätte hänen alennustilaansa hyväksenne.
Ettekä te edes pysty häpeämään, siksi en siihen turhaan kehotakaan.

Vladimir
Vladimir
18.9.2022 07:31
Vastaa...  Qroquius Kad

Jep, samaa mueltä. Anon alamäki alkoi siitä convoysta.
.
Ossi olisi ollut persuille hyvä johtaja.. mutta siellä on liikaa kokoomuksen perässä hiihtäjiä. Ossin puolue on todellinen oppositio. Näitä asiota ei juuri muut puolueet uskalla tuoda esille: .

– Koronahuijaus
– Ilmastohuijaus
– Väestönsiirrot.
– Kansainväliset järjestöt
– Velkaannuttaminen
– Yrittäjyyden estäminen
– Demoralisointi
– Median propaganda
– Sensuuri
– Päättäjien korruptointi

https://ossitiihonen.com/2022/08/04/alistamisemme-menetelmat/

Särmääjä
Särmääjä
17.9.2022 21:02
Vastaa...  Vladimir

Persut on niin säälittävä pikkukokoomus että vaihtoivat jopa pujeenjohtajansa kokoomukselle mieleiseen tyhjänpäiväseen pökkelöön. Edes ruotsidemokraatit ei ole alentunu moiseen naurettavuuteen.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
17.9.2022 21:11
Vastaa...  Särmääjä

Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki hyvästä trollista!

timo
timo
17.9.2022 15:09

Punavihernatsit on tehneet Suomesta koko maailman sosiaali ja terveyskeskuksen ja kaikki raha ja aika menee kaiken maailman muukalaisten asioiden hoitamiseen ja suomalaiset kärsivät ja kaiken lisäksi maksavat kaiken.

Nih
Nih
17.9.2022 17:01

He ovat jumissa ja pyytävät päästä puolustamaan maataan sieltä mistä ovat tulleet. Me kustannamme matkanne ilomielin. Muutenkin outo käsite “paperiton” ihan niin kuin se olisi joku kansa.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
17.9.2022 17:46
Vastaa...  Nih

Sitä termiä tosiaan käytetään ikäänkuin puolustuksena, vaikka todellisuudessahan se on raskauttava asianhaara:

maahan tunkeutunut vieraan valtion kansalainen, joka kieltäytyy tekemästä selkoa todellisesta henkilöllisyydestään.

Olemassaolevien kansainvälisten sopimusten mukaan sellaiselle ei ole mikään pakko antaa turvapaikkaa eikä edes kulkea vapaana, vaan päinvastoin hänet voi pitää internoituna lukkojen takana, kunnes henkilöllisyys on selvinnyt tai asianomainen pyytää saada poistua maasta.

Valitettavasti Suomen kansa haluaa itseään johtamaan viherpissikisiä, jotka noudattava vain itse keksimiään the Kansainvälisiä Sopimuksia™.