Fitness-guru ryöstettiin Husbyssä

Husbyssä joutuu ryöstettäväksi, jos sinne menee ryöstettäväksi. Tämän sai kokea ruotsalainen tubettaja ja fitnessmies Fabian G Lejonstål. Mies kuvitteli, että ongelmaghettoihin voi noin vain mennä kuvaamaan.

Fabian suhteellisen suosittu fitnesspiireissä ja miehen Youtube-kanavalla on yli 50 tuhatta tilaajaa. Filmeilläkin on yleensä katsojia muutamasta kymmenestä tuhannesta satoihin tuhansiin.

Viime aikoina Fabian on yrittänyt profiloitua jotenkin… no hän on tehnyt Youtube-filmejä mm. tutustuen Rinkebyn kuntosaliin. Viimeksi hän oli Husbyssä ja tuli ryöstetyksi filmillä. Kallis kello lähti.

Fabian kertoo, että oli haastattelemassa ihmisiä Husbyssä, kun muutama nuorukainen saapui häntä kohti sähköpotkulaudoilla. Tunnelma muuttui uhkaavaksi ja kamera suljettiin.

– Toinen miehistä sanoi, että minun pitää antaa kelloni hänelle. Yritimme väittää vastaan, mutta he tulevat entistä aggressiivisemmaksi. Lopulta mies sanoo, että hän ampuu minua, jos en anna kelloa. Koen itseni niin uhatuksi, että annan kelloni hänelle, Fabian kertoo.

Kun filmi on taas käynnissä, niin Fabian kertoo, että on hieman järkyttynyt tapahtuman takia. Kohta seurue tapaa poliisipartion ja tekee rikosilmoituksen. Tämän jälkeen poliisi kehottaa porukkaa poistumaan Husbystä.

– – –

Mikä meni pieleen? Suurin piirtein kaikki. Vaikka Fabian on iso ja lihaksikas jorkki, niin se ei takaa ryöstämättömyyttä missään, kaikkein vähiten Husbyssä.

Ensimmäinen on se, kuten olen itse aina sanonut, että ei kehitysmaaghetoissa voi kuvailla noin vain vapaasti. Jos aikoo kuvata, niin kuvaaminen pitää ”piilottaa” siten, että sivulliset eivät ymmärrä mitä tapahtuu. Kun tarpeeksi kauan keekoilee kameran ja mikrofonin kanssa, kuten Fabian nyt filmillä, niin jossain vaiheessa tulee raja vastaan. Joku ärsyyntyy ja vetää pataan. Nuorisogangsteri katsoo, että hyvä ryöstösaalis, tai mitä tahansa.

Sebastian Tynkkynenkin käväisi vaalien aikaan tekemässä filminpätkän Rinkebyssä, ja ihan selvästi pelkäsi paikallisia gangstereita, jotka kävivät uhittelemassa.

Varsinkaan valkoihoisen ei ole turvallista kuvata. Itse kuvasin 2016 Rinkebyn mellakoita, kun arabimiesten jengi ymmärsi, että kuvaan ja tulivat kyselemään, että mikä mies. Silloin sai Tajukangas ottaa melko nopean poistumisen takaviistoon.

Toinen vaihtoehto on hankkia poliisipartio suojaksi.

Pieleen meni myös siinä, että lähtee johonkin Husbyseen takki auki kallis kello ranteessa ja kultaketjua kaulassa. Aivan järjen köyhää toimintaa. Tukholman cityssä tällainen ei varmastikaan ole ongelma, mutta kehitysmaaghetoissa jokainen valkoihoinen on potentiaalinen ryöstettävä. Tämä pitää tiedostaa ja myös toimia siitä lähtökohdasta, jos alueella on pakko liikkua.

Subscribe
Notify of
guest
31 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Riku Laine

Ei sentään hoksannut laittaa kylttiä kaulaansa kuten: ”Ryöstäkää minut”.

Sossetant

Die Hard with a Vengeance voitaisiin kuvata uudelleen Ruotsissa jossa John McClane menee Rinkebyn torille ”I hate koneinsinööries” kyltti kaulassa seisoskelemaan.

John Mc neekeri

vai niin.

6wJGr4KLKNA.jpg
Logiikka vasemmalta?

Juu – vikahan on ryöstettävän, ei ryöstäjän.

Lallukka

Piti itseään niin lihaksikkaana niin ajatteli munuaisellaan ja meni perse edellä puuhun.

fatima_darra

Kannattaa ottaa sählymailalaukku mukaan, jossa sählymailejen sijasta pesäpallomaila.

Qroquius Kad

Sitten sitä vasta turpaansa saakin.
Ei se yksinäinen jorkki hakkaa kokonaista jengiä muualla kuin elokuvissa.

Haram-Putte

puumailat menee poikki todella helposti, niilla voi lahinna tokkia. eastonin alumiiniset on aika hyvia mutta lyhyita joten ne eivat anna riittavaa etaisyytta painavan pallon kiitaessa sinua kohti

Eiri

Noissa lähiöissä tuolla Ruotsissa on käsittämättömän paljon tulivoimaa – siellä takavarikoidaan rynkkyjä ja sinkoja kerrostaloasunnoista – joukkovoimasta puhumattakaan.

Swedu Matun Piika

Eipä ole Ruotsi enää ruotsalaisten maa jossa ruotsalaiset saavat vapaasti liikkua.

RUOTSI ON MATUJEN JA RUOTSALAISTEN MAA JOSSA:
-matut saavat liikkua missä haluavat
-ruotsalaiset saavat liikkua vain omilla alueillaan ja sekin on vaarallista

jorma

Kylässä viidakossa. Viidakossa on viidakon lait. Take it or leave it.

MAMUland on rikki

Malmön Sorgenfrissä yritti ”löyhä kaveriporukka” murhata 65- vuotiaan miehen torstai-iltana klo 21.30- aikaan. Mies kuskattiin sairaalaan, voinnista ei ole tietoa.

Tuli siitä mieleen se vanha tapaus kun samanikäinen 60+ ukko meni kauppaan ja jätti koiransa ulkopuolelle. Matukat hyökkäsivät koiran kimppuun potkuin ja kun mies tuli ulos kaupasta potkittiin ja hakattiin hänet henkihieveriin kaupan edessä olevaan suihkulähteeseen. Häneltä meni mm toisesta silmästä näkö eikä hänestä tullut enää normaalia muutenkaan, sai aivovammoja. Tapaus löytyy netistä.

Waltsu

Ei taida auttaa ”ongelmallisessa lähiössä, kaikkein haavoittuvimmassa asemassa olevan” kansanosan keskuudessa edes se, että nimi on ”TERÄSLEIJONA!” Tai leijonateräs, kummin vaan…

Omega Speedmaster

Poliisipartion vaihtoehto voisi olla esimerkiksi tusina nyrkkiparia sisältävä ja hyvät voimankäyttövalmiudet omaava turvatalkooporukka.

Jeppe

Vittu ihan oikei, siinäpä lässyttää nyt.

Jupe

Tuommoinen jässikkä, eikö ole pannut edes vastaan. Taitaa olla pullamössöllä ja aineilla kasvatetut keinolihakset. Niin se pistooli, no se olisi pitänyt yrittää potkaista pois, vaikka sitten henkensä uhalla.

Eetu

Joo, kannattaa vastedes alkaa harrastamaan aerobicia tyttöjen kanssa.

Qroquius Kad

Joo, ehdottomasti kannattaa yrittää tuollaisia elokuvista näkemiään temppuja kun ympärillä on väkivaltainen mutiaisjengi.

Yrittäkää nyt hyvät ihmset ymmärtää että ne teidän tuijottamanne amerikkalaiset väkivaltaohjelmat ovat käsikirjoitettuja, lavastettuja ja näyteltyjä.

Eivät ne sankarit oikeasti voita kymmentä jorkkia yksinään nyrkeillään eivätkä sivaltele aseita roistojen käsistä salamannopeilla potkuillaan.

MattiS

Menee näköjään vielä jonkin aikaa että ruotsalaiset itse tajuavat että maastansa on tullut kehitysmaaslummi. Ja vähän myöhemmin virallisesti pohjoismaiden ensimmäinen kalifaatti.

VMP

Noita oli kaksi ja uhkaus tapahtui sanomalla, että ammutaan sut ei osoitettu pyssyllä…

John Mc neekeri

Kaikissa astaloissa on se käyttö etäisyys,,,henkilö joka osaa käyttää veistä, ampumaasetta,,niin kusessa olet. Suomalaiset ovat siitä huvittavaa väkeä että pelkäävät veistä enemmän kuin ampumaasetta. älä mene potkimaan tai tee mitään muutakaan älytöntä jos haluat pysyä hengissä tai terveenä,,se luoti tulee sekunnin sadasosassa,,aika nopee mava täytyy olla tai kolmemetrinen jalka,,höh höh.

Darwin

Face off -elokuvassa sanottiin hyvin:”If You dance with devils, they will fuck You”.

Prozac

Olisiko kannattanut kokeilla ”kurkipotkua”?

Qroquius Kad

Ehkäpä oli viisainta jättää koettamatta.
Kalliinkin kellon menetys on pienempi haitta kuin aivovamma.

Särmääjä

Toivottavasti edes oppi jotain

rantarolle

Toivottavasti oli joku feikkirolex ja wannabe gangstoja vituttaa kun huomaavat ”timantin” tippuneen kellotaulusta ja pariston loppuneen.

Åkesson Pelastaa.. justjo

Niinpä, vielä ehkä 10 vuotta sitten jos tikkujalka suklaapusu brunbergiläinen olisi uhannut ampumisella niin sen olisi voinut laittaa nippuun, mutta tänä päivänä on hyvinkin mahdollista että kyseinen loinen VOI ampua sinua naamaan. Kellon takia. Tai tossujen. T-paitakin riittää syyksi.

MoccaCiccelit

En ole katsonut Twitterin videota mutta Expressenissä oli kuvia. Ryöstäjät ovat luultavasti somppuja molemmat, melko pitkiä ja laihoja. Ajoivat samalla sähköpotkulaudalla, takimmaisen kädet näkyivät. Ne olivat juhlamokanväriset.

Game

No-white-zonet ovat tulevaisuuden suuntaus.
POCit ja vasurit supportaavat.

Tapperlund

1918 ja ongelma ratkaistu.