Husbyn mellakassa yli sata kiinniottoa

Husbyn lauantaimellakassa tuotiin Afrikka Ruotsiin. Kyseessä oli eritreaanojen keskinäisestä poliittisesta kiistasta eikä mistään jengien välisestä sodasta.

Eritrean hallituksen kannattajat olivat vuokranneet Husbyn Folkets hus:in käyttöönsä ja tarkoituksena oli pitää jonkinlaiset Eritrean hallitusta myötäilevät juhlat.

Paikalle saapui ympäri lääniä satoja eritreaanoja, kuten myös Eritrean hallituksen vastustajia. Näin saatiin aikaan ison puoleinen mötäkkä-älämölö, johon sitten tarvittiinkin ruotsalaisten veronmaksajien apua rauhoittelemaan kiivastuneet eritreaanot.

Iltapäivän ja illan mittaan Husbyseen tuotiin kymmeniä mellakkapoliiseja ja poliisin johtoryhmä pyöri helikopterilla taivaalla tuntikausia.

Varsinaisesti mitään suurempaa ei ehtinyt tapahtua, sillä poliisilla oli putkasormi herkässä. Illan mittaan 105 henkilöä otettiin kiinni. Yleensä tällaisissa massakiinniotoissa porukkaa pidetään busseissa. Viisi on pidätetty epäiltynä väkivaltaisesta mellakasta.

Poliisin mukaan tilanne oli loppujen lopuksi rauhallinen, vaikkakin molemmat ryhmittymät olivat kovin kiivastuneita.

Folkets hus:in johtaja on tullut medioissa esiin kertoen, että he tekivät virheen kun vuokrasivat juhlatilansa Eritrean hallituksen kannattajille, koska juuri tämä hallitus taas aiheuttaa pakolaisuutta.

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Epätoivoinen Huuto!

Mitään juhlatiloja tms kunnan ja valtion omaisuutta ei kannata vuokrata tyypeille jotka eivät omaa normaaleja käytöstapoja saatikka järkeä. Se on liian suuri riski. Jos paikka pannaan kaffepuiksi on turha odottaa korvausta.
Mutta Ruotsi tuntee/tunsi lämpimiä tunteita eritrealaista Dawit Isakia kohtaan jota on jo typ 20 vongattu ulos vankilasta.

Tässä hyvä ohjelma Ruotsin rajavartijoista. Voi vee mitä paskaa tänne tunkee: israelilainen joka osaa vain jiddischiä/hebreaa ja joka on salakuljettant 2 matkalaukullista khattia. Eikä tiedä mistä on tulossa ja minne menossa!

https://www.discoveryplus.com/se/video/gransbevakarna-sverige/en-bil-fylld-med-alkohol

Alpertti

Jos taas juhlatiloja ei vuokrattaisi, syntyisi tällaisesta rasismista suuri kohu, joka käytännössä tarkoittaa, että tiedostavat tiedotusvälineet kirjoittelevat talon johtajasta teilausjuttuja niin kauan, että jotain tapahtuu. Se voi olla esimerkiksi, että johtaja irtisanoutuu, pyytää anteeksi rasismiaan, tappaa itsensä tai kaikki nämä.

Kemu on uusi Fazer

Vaikka jotkut uhriuttajapiirit ovatkin lanseeranneet esimerkiksi ohjeen että tummaihoista ei saisi enää sanoa neekeriksi, niin mikäs pakko muiden on sitä totella ?
Jos kaikki vaan viittaisivat työkintaalla tuollaisille woke-ohjeille niin yllämainittujen piirien vaatimukset tukahtuisi jo alkuunsa.

Ohmygod

Folkets Hus lie demarien ja kommarien hallinnassa. Siitä johtuu
kontrollin puute.

Sherlokki suvakko

Musu on musu, vaikka kamelin rasvassa paistais! Näiltä karvaranteilta puuttuu aikas monta ruuvia päästa, heti kun tänne hilaudutaan aletaan valittamaan milloin mistäkin. Tavikset sitten ihmettelee välinpitämättöminä, ei kuulu mulle periaatteella. Maailman halaaja poliitikot vois ottaa omille takapihoilleen pari perhekuntaa mellastamaan, niin vois tulla vähä toisenlaisia aatoksia, tosin heiltäkin tuntuu puuttuvan joitain ruuveja, valitettavasti. 90 luvulla Turkissa lomaillessa musujen kanssa oli ihan asiallista kanssakäymistä, kymmenen vuotta myöhemmin alkoivat vittuilemaan jos ei ostanut mitään ja nyt nää on ryhtynyt valloittamaan maailmaa.

Antti Tifa

Ruotsin poliisi:
-Tehtiin silleen tyhmästi, et estettiin eritreaanojen sisälmyssota.

Sam Colt

Wikin mukaan puolet eritrealaisista on jonkun sortin kristittyjä.
Todennäköisesti he ovat niitä jotka ovat paenneet sieltä.
Niin että Husbyssä nyt afrikkalaiset filosofit ratkoivat kahden rauhanuskonnon argumentteja.

Särmääjä

Eritreassa kun on sekulaari diktaattori niin sieltä voi tulla ihan minkä vaan uskonnon tai uskottomuuden porukkaa.

Pekka is pest

Eritreassa poliittiset ongelmat ovat isoja ja niihin reagoidaan sen mukaisesti. Eipä se ole kaukana, että normisuomalaiset ottavat mallia eritrealaisesta demokratiasta. Katsokaa vain.

Lallukka

Yli sata järjen jättiläistä kopitettu. Riittikö kopit?

Ohmygod

Jos yleisötiloja Husbyssa halutaan vuokrata vain ehdottomasti rauhallisiin tilaisuuksiin, niin saattavat vuosien mittaan pölyttyä.
käytön puutteessa.

Särmääjä

Mitäköhän Eritrean hallituksen kannattajat tekee Ruotsissa, jos se hallitus on ainoa asia joka siellä aiheuttaa pakolaisuutta?

Moonman

“he tekivät virheen kun vuokrasivat juhlatilansa Eritrean hallituksen kannattajille, koska juuri tämä hallitus taas aiheuttaa pakolaisuutta”
-Eli ongelma johtui vain siitä, että se vuokrattiin väärälle poolille? Hallituksen vastustajat olisivat olleet kiltisti ja siivonneet jälkensä lähtisessään?