Da daa, sanoin venäläinen kun putosi muutaman kerroksen

Neuvostoliitossa, tai Venäjällä, kuten sitä nykyään kutsutaan, sattuu ja tapahtuu. Ikkunasta putoaa miehiä kuten kehitysmaissa naisia. Tällä kertaa putoaminen tapahtui portaikossa.

Tämän kertainen putoaminen tapahtui Moskovan jonkun ilmailuinstituutin johtajalle Anatoli Gerashtšenkolle. Tarkasti ottaen putoaminen tapahtui Moskovan yliopiston portaikossa. Gerashtšenko meni virallisen neuvostoliittolaisen totuuden mukaan yliopiston portaikkoon liian lähelle kaidetta, jossa liukastui ja putosi monta kerrosta alaspäin.

Paikalle saapuneet “ensihoitajat varmistivat” kuoleman.

Epävirallisesti Gerashtšenko saatettiin pudottaa, mutta venäläiset viranomaiset eivät ole vahvistaneet asiaa.

Viime päivinä on kuollut muitakin venäläisiä erilaisten tapaturmien seurauksena. Komsomolskaja pravda-nimisen median päätoimittaja Vladimir Sungorkin kuolla kupsahti. Virallisen totuuden mukaan mies sai aivopäähalvauksen, mutta epävirallinen totuus on, että päätoimittaja erehtyi kertomaan venäläisiä kuolleen liikaa Ukrainan sodassa ja aivopäähalvaus johtui siitä.

Subscribe
Notify of
guest
24 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Mr X

Piikilangan takana,sirppiliiterissä jänniä sattumia…..harvasen päivä.

Suomi Finland

Ruotsi ja Venäjä voisivat järjestää yhteiset parvekkeeltaheittokilpailut. Minimipudotus on 5 kerrosta. Eniten pudotettuja hengiltä saanut voittaa.

Kansa taisteli

Vanha vitsi 40-luvun alkupuolelta:

Hitler, Stalin ja Mannerheim tapasivat neuvotteluissa korkean talon Penthousessa. Kukin ylisti sotilaidensa rohkeutta ja käskyjen tinkimätöntä noudattamista. Päätettiin testata kunkin maan vartiosotilaita: Hitler sanoi soltulle että hyppää alas, ja niin solttu teki viimeisen tervehdyksen ja hyppäsi. Stalin ajatteli että kyllä sama onnistuu häneltäkin; solttu tervehti oikein viimeisen päälle ja lähti alakertaan pikavauhtia. Mannerheim tuumasi että eiköhän tuo onnistu häneltäkin, mutta solttu vaan vilkaisi parvekkeelta alas ja sanoi että hyppää ite. Sekä Hitler että Stalin myönsivät että suomalaiset sotilaat ovat kaikkein urheimpia.

Erdgas macht frei !

Jo hiukan ennen Venäjän hyökkäystä ihmetteli sitä missä viipyy sellainen länsimaiden yhteinen “shokkireaktio” jonka säikäyttämänä Venäjä saataisiin minimoimaan tavoitteensa Ukrainassa ?

Sen sijaan jenkkipressa Letsgo Brandon avasi suunsa ja horisi jotakin eskalaatiopeloista.
Se Saksan uusi anti-Aatu totesi vaan että “nein !”

Gyntter

Tämä kaveri sai salakuljetettua RedBullia, otti huikan, sai siivet ja pörähti lentoon. Totta helskutissa ilmailuinstituutti oli oikea paikka kokeilla lentämistä! Kaveri teki saman virheen kuin svedulandian lentoämmät: Otti liian pienen huikan ja teho loppui kesken lennon.

Ei sen mystisempää, vaikka trollien on helppo kirjoitella salaliittoteorioita.

Mustamakkara

Uniperin johtaja tuumii, että sotaa ei voinut ennustaa. Voi tietenkin kysyä, että eikö yhtään sytytellyt valoja se, että ryssien turvallisuuspalvelu myrkytti ihmisiä ulkomailla.

– Saksa – ei pelkästään Uniper – on luottanut Venäjään energiantoimittajana jo vuosikymmeniä. Se kaikki on nyt pirstoutunut hyökkäyssodan myötä. Se on tilanne, jota ei kukaan olisi voinut ennustaa, Maubach sanoo.

Litvinenko myrkytettiin poloniumilla ja novitsokkia on todistettavasti päätynyt jopa täysin sivullisten elimistöön aiheuttaen kuoleman.

Ja sellaisen maan kanssa tehdään energia kauppaa, koska… ????

Runtiti-pou

Tshetshenian sodista puhumattakaan

Rajatonta tyhmyyttä

Eikä kyse ole sodan ennustamisesta vaan siitä kuinka Saksan voi omin toimin ajautua riippuvaiseksi Venäjän kaltaisen maan energiatoimituksista ja sitä myötä sen talutusnuoraan.
Esimerkiksi Trumpille se oli hyvin selvä uhkakuva, jonka hän esitti myös puheessaan YK:n yleiskokouksessa. Kana-aivoiset Saksan delegaatit nauroivat sille avoimesti. Tätä nykyä he eivät suostu kommentoimaan käytöstään medialle.
“Saksalainen joko nuolee saappaitasi tai työntää paljaan takalistonsa vasten naamaasi.” (Winston Churchill)

sikari

Sota, alkoi 2014,,kyllä tuota miljardi vedätystä on juonittu aikas kauan? en edes jaksa kysyä keiden taskuun hillot on menneet? toinen kysymys niille jotka seuraavat pörssejä,,mites paljon fortumiakin on myyty vaikkapa pari vuotta,,,mikäs tytti tuppurainen on koulutukseltaan? ei voi kun itkeä kun näiden koottuja selityksiä kuuntelee,,7miljardin tappiot mitä ei sitten miten ole voinut enneakoida sitten mitenkään,,

f7lkdSGngzk.jpg
Reijo Ruotsalainen

Ja sannamariinin tekstareiden hinnaksi tuli 3.5 miljardia per tekstari.

Vanhat Toverit

Koska Merkel DDR ja Putin KGB.

hubajubaaa

Ja sitä samaa pyytelee itselleen jo väsynyt tröllimoktar, presidentiksikin haikailee
https://keskustelu.suomi24.fi/t/17570667/maahanmmuutto-2015-ja-moktar-piste-guptan-synty#comment-116536412

Johan Pomppas

Työturvallisuuskortti expiroitui ja hän joutui sen takia tiputukseen.

yhtäläisyyyksiä

Vähän sama kun amerikassa ovennupit ovat todella vaarallisia. Todella moni henkilö on löydetty hirttäytyneenä kravatista ovennuppiin.

Liekkö kummallakin puolella rajaa sama viesti?

VMP

Niin suomessakin löytyy hyvin usein ihan tavallisia pulliaisia hirttäytyneenä ovenkahvaan on aika yleinen tapa…

X

Ei ole vielä avautunut kovasta yrittämisestä huolimatta että miten toi tapahtui noin niinkuin käytännössä? Onko kävellyt kaiteella vai mitä ihmettä.

Sherlokki suvakko

Mikä on aivopäähalvaus, onko se vähä sama niin ku munanpääsärky?

VMP

Uhkaako nimimerkkejä “särmääjä” “Make’s perfect…” “tehdään kehitysmaa..””Juha Sipilä””nationalisti” “vaihdan joka kerta tekstin tähän””juha ryssänhuora putkonen” ym. putoaminen, hirttäytyminen näppäimistön johtoon, tai jotain muuta mielenkiintoista jos ne lopettavat paskan kirjoittamisen?

Ohmygod

Syy on kokonaan vanhassa neuvostoarkkitehtuurissa.
Siellä suunniteltiin ikkunat, parvekkeet ja portaikot niin, että niissä helposti tapahtui onnettomuuksia.

Kummallista toki on se, että vahinko tapahtuu vain epäonnistuneille virkamiehille.

Rajalta kuuluu molotusta

Ryssää Suomen rajalta pukkaa, Suomen mummo vain kutoo sukkaa… 🧶🧦 🎶🎵👍👍
Usko on mennyt täysin ryssään, islamistin ja ryssän tyssään!
🚷🚷🚷 🎶 🎵 👍 👍

Heikki Honkala

Venäjän Putous on paljon parempi kuin Suomen Putous ohjelma.Suomalaista ei viitsi montaa minuuttia katsoa.

Hyviä nuo Ukrainan meemit
Mr X

Mahtaisiko olla Autettu putous ?

Johan Steel

Sano se ryssä paljon muutakin:
https://www.youtube.com/watch?v=L9KlBmNbsNQ