Nainen tuomittiin pakkohoitoon kesäisestä metrotuuppauksesta

Viime kesänä miehen metrokiskoille työntänyt suomalainen nainen tuomittiin tänään Södertörnin käräjäoikeudessa murhan yrityksestä oikeuspsykiatriseen hoitoon.

Tapahtuma sattui heinäkuun alussa Tukholmassa Hökarängenin metroasemalla. Mies käveli metrolaiturilla kun juna oli saapumassa asemalla. Taaempana istuskellut nainen ryntäsi yhtäkkiä pystyyn ja tuuppasi miehen kiskoille.

Metrojunan kuljettaja onnistui kuitenkin pysäyttämään junan ja mies selvisi hengissä saaden joitakin luun murtumia.

Nainen kiisti tapahtuneen ja väitti, että ei ole ollut paikalla tekohetkellä, mutta oikeuden mukaan syyllisyys pystyttiin toteamaan kiistattomasti. Nainen syyllistyi murhan yritykseen.

Mutta koska mielentilatutkimuksen mukaan nainen kärsi tekohetkellä ja kärsii edelleen vakavista mielenterveysongelmista, niin vankeuden sijasta hänet tuomittiin oikeuspsykiatriseen hoitoon, josta voi vapautua vain erityisin syin. Käytännössä tämä tarkoittaa vuosikausien kestävää vankimielisairaalahoitoa.

Subscribe
Notify of
guest
8 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Nyt kyllä osuu legopalikka juuri oikeaan vastakappaleeseen. Toivottavasti himmeään huppuun saadaan hieman valaistusta, jotta asemalla oleskelu sujuu seuraavalla kerralla rauhallisemmissa merkeissä.

Sama

“Suomalainen nainen”? ruotsalainen etu- ja sukunimi ja asuu Ruotsissa.

Sama

Eli ruotsalainen.

Anonyymi

Nythän taisi siis olla oikeasti kysymys mielenterveysongelmasta, jota tarjotaan yleensä aina ensimmäiseksi ja ennen kuin asiaa on edes tutkittu, kun on kysymys jonkun maahanmuuttajan terroriteosta.

Keke

Eihän mielenterveysongelma ole vielä mitään, jokaisellahan voi olla tilapäistä masennusta yms. ns.mielterveyden ongelmia.

Cringe
Bling Bling

“Se, että olet vainoharhainen ei tarkoita sitä, etteivät ne kuitenkin olisi perässäsi.”