Nainen vangittiin 12 törkeästä lapseen kohdistuneesta pahoinpitelystä

Etelä-Ruotsissa Ronnebyssä tuli alkuviikosta ilmi erikoinen lapseen kohdistunut väkivaltatapaus, jonka seurauksena käräjäoikeus nyt vangitsi 22-vuotiaan ruotsalaisen naisen epäiltynä useista törkeistä pahoinpitelyistä.

22-vuotias nainen oli pahoinpidellyt 3-vuotiasta tyttölastaan useaan otteeseen ja laittanut tapahtumasta ainakin yhden filmin sosiaaliseen mediaan. Nainen oli siis pahoinpidellyt lastaan, kuvannut sen ja jakanut sosiaaliseen mediaan.

Filmillä nainen lyö lasta ja kun tämä makaa sängyllä, niin nainen astuu lapsen päälle kengät jalassa lähes koko painollaan.

Poliisi sai heti julkaisun jälkeen useita ilmoituksia. Nainen haettiin kuulusteluun ja nyt hänet vangittiin. Oikeuden päätöksen mukaan naista epäillään 12 törkeästä pahoinpitelystä, jotka ovat tapahtuneet viimeisen viikon aikana. Nainen on myöntänyt pahoinpitelyt kuulusteluissa.

Lapsi on otettu huostaan. Poliisi epäilee myös naisen äitiä, eli lapsen isoäitiä tapahtumien johdosta rikoksista, mutta häntä ei ole vangittu, eikä ole kerrottu, että mikä osa isoäidillä on tapahtumien kulkuun.

Nainen on ollut jonkinlaisessa suhteessa afgaanin kanssa, joka on saapunut Ruotsiin 2019. Myös mies on ollut käräjillä pikku rikoksista ja tuomio tuli viimeksi ilkivallasta.