Nainen vangittiin 12 törkeästä lapseen kohdistuneesta pahoinpitelystä

Etelä-Ruotsissa Ronnebyssä tuli alkuviikosta ilmi erikoinen lapseen kohdistunut väkivaltatapaus, jonka seurauksena käräjäoikeus nyt vangitsi 22-vuotiaan ruotsalaisen naisen epäiltynä useista törkeistä pahoinpitelyistä.

22-vuotias nainen oli pahoinpidellyt 3-vuotiasta tyttölastaan useaan otteeseen ja laittanut tapahtumasta ainakin yhden filmin sosiaaliseen mediaan. Nainen oli siis pahoinpidellyt lastaan, kuvannut sen ja jakanut sosiaaliseen mediaan.

Filmillä nainen lyö lasta ja kun tämä makaa sängyllä, niin nainen astuu lapsen päälle kengät jalassa lähes koko painollaan.

Poliisi sai heti julkaisun jälkeen useita ilmoituksia. Nainen haettiin kuulusteluun ja nyt hänet vangittiin. Oikeuden päätöksen mukaan naista epäillään 12 törkeästä pahoinpitelystä, jotka ovat tapahtuneet viimeisen viikon aikana. Nainen on myöntänyt pahoinpitelyt kuulusteluissa.

Lapsi on otettu huostaan. Poliisi epäilee myös naisen äitiä, eli lapsen isoäitiä tapahtumien johdosta rikoksista, mutta häntä ei ole vangittu, eikä ole kerrottu, että mikä osa isoäidillä on tapahtumien kulkuun.

Nainen on ollut jonkinlaisessa suhteessa afgaanin kanssa, joka on saapunut Ruotsiin 2019. Myös mies on ollut käräjillä pikku rikoksista ja tuomio tuli viimeksi ilkivallasta.

Subscribe
Notify of
guest
7 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Mustamakkara

On siinä varsinainen sankari. Hyi olkoon, mikä paskiainen.

Tottakai AF-gaami...

Nainen on suvakkosidukkavalasmallia eli olisi voinut tappaa lapsen. Se on murhayritys eikä mikään törkeä pahoinpitely.

PS Solnassa iso pommi paukahti, kuului Vasastaniin asti.

Go figure

Hetkineeeeeen, eli ihanan super-afghaanin nussiminen on ihquuuuu mutta siitä syntyvä puoliverinen kakara on sitten paskaa jota saa hakata ja potkia? Jännää suvakkirasismia.

VMP

Niin vai onkos tuo jostain muusta suhteesta.. joten sitä pitää potkia ja hakata

Go figure

Ruskeahko lapsi kuvien perusteella. Ehkäpä afghaani numerot 2-39 käyny kans tökkimässä käyrää kikkeliä suvakkivalaan lisääntymisreikään ja nyt on pientä epätietoisuutta että kuka heistä ottaa isukin roolin. Valtiohan maksaa lapsilisät ja elatusmaksut. Toisaalta, kyseessähän on tyttölapsi joten islamin mukaan sitähän saa/pitää hakata ja potkia.

https://samnytt.se/mamma-haktad-for-serievald-mot-trearig-dotter/

Särmääjä

Ehkä kolme vuotias oli esiintynyt liian paljastavassa asussa.

Anonyymi

Siinähän taidettiin vain toteuttaa islamilaista lastenkasvatusta. Toivottavasti akka saa kunnon tuomion ja lapsi pääsee sijaiskotiin tai jonnekin muualle pois tuon ihmishirviön kynsistä.