Venäjä järjestää näytösvaalit – umpihumalaisia venäläisiä “eliittisotilaita” matkalla Ukrainaan

Venäjän kaavailema alue, jonka se liittää Ukrainasta Venäjään.
Venäjä aikoo järjestää taas vaihteeksi Ukrainan rajojen sisällä “kansanäänestyksen”, jolla ei ole mitään muuta merkitystä kuin se, että Venäjä käyttää äänestystulosta tekosyynä; Ukraina on yhtäkkiä hyökkääjä.

Venäläisten järjestämä äänestys järjestetään jo vuodesta 2014 miehitetyillä Luhanskin ja Donetskin alueilla sekä nyt tänä vuonna Venäjän haltuun joutuneilla Zaporizzjan ja Hersonin alueilla.

Äänestyksessä kysytään näiden alueiden liittämisestä Venäjään. Äänestäminen on pakollista ja väärin äänestämisestä voi menettää työpaikkansa tai saada muita epämukavuustekijöitä elämäänsä. Uurnat ovat läpinäkyviä ja vaalivirkailijat voivat nähdä mitä kukin on äänestänyt. Toisaalta tällaisen äänestyksen tulos on aivan haistapaska-tulos, sillä äänestyksellä ei ole mitään merkitystä. Miehityshallinto ei voi koskaan järjestään miehittämillään alueilla mitään äänestyksiä.

Äänestyksellä haetaankin lähinnä Venäjän sisäpolitiikkaan liittyviä retorisia asioita. Äänestystulos tiedetään jo nyt etukäteen, se tulee olemaan sadan prossan pintaan Venäjän liittymisestä. Tämän jälkeen Venäjä voi julistaa alueet Venäjään kuuluvaksi ja nyt Ukraina muuttuu venäläisen virallisen totuuden mukaan hyökkääväksi osapuoleksi. Da daa, sanoi ryssä ja laittoi voimaan täyden liikekannallepanon.

Varsinkin Hersonin äänestys on vähän mitä on. Hersonin kaupungissa ja Dnepr-joen länsipuolella on motissa kymmeniä tuhansia venäläisiä sotilaita, joita odottaa hidas teurastus, koska he eivät voi kovin helposti paeta Dneprin yli, koska se on niin leveä joki, eikä venäläisillä ole vesikuljetuskalustoa.

Zaporizzjassa tilanne on erittäin sekava eikä siellä ole olemassa mitään toimivaa keskushallintoa ei venäläisten eikä ukrainalaisten toimesta. Kuten ei Hersonissakaan. Äänestystuloksen tarkoitus on siis vain yksinkertaisesti saada oikeutus isomman alueen valtaamiseen. Oikeutus taas on suunnattu venäjän kansalle, jotta se ei voi nurista vastaan sotatoimissa.

 

Venäläisten liikekannallepano on alkanut korkeissa promilleissa. Ympärihumalaisia mongooleja ja muita vähemmistökansoja on kuskattu kohti… kukaan ei oikein tiedä mihin heitä kuskataan. Tässä yksi kolonna on pysähtynyt jonnekin arolle kusitauolle, ja vodkaa ainakin riittää. Liekä tässä se suomalaisten putinistien elittikolonna, joka menee turvaamaan Luhanskia ja Donetskia. Da daa, ei voi tietää.

 

Tässä filmillä venäläinen eliittikolonna on niin sotatäpinöissään, että on aloittanut vodkapäissään riitelemisen keskenään. Voi vain odottaa, että kun tämä porukka selviää humalastaan, niin kyllä lähtee.

 

Saa nähdä kuinka kauan suomalaiset putinin persehuorat kusevat onnesta housuihinsa.

Subscribe
Notify of
guest
68 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Allu
Allu
23.9.2022 12:55

No nyt on ammattilaiset matkassa perkeles !!

Suomi Finland
Suomi Finland
23.9.2022 13:09

Puttepossun päivät on luettu.

Hän toivoi olevansa tsaari, suuri venäläinen johtaja, vahva mies. Mutta niin vain kävi, että toisten elämillä käyty uhkapeli tuotti omalle itselle perikadon.

Tästä tullaan tekemään lukuisia elokuvia. Osa niistä on varmasti komedioita.

Ja voi niiden Putin meemien määrää. Niille nauretaan vielä 200 vuoden päästä.

Riku Raaputin
Riku Raaputin
23.9.2022 14:18
Vastaa...  Suomi Finland

Voi hyvinkin olla että “Adi” Hitler tulee menettämään maailmanhistorian ykköspahiksen roolinsa “Sasha” Putinille.

Runtiti-pou
Runtiti-pou
24.9.2022 06:00
Vastaa...  Riku Raaputin

Ei menetä. Putin on juutalainen ja Lännen kestosuosikki jo 20 vuotta

Ruki Veer
Ruki Veer
23.9.2022 13:48

Spurguryssiä. Olipa yllätys.

ORC
ORC
23.9.2022 14:11
Vastaa...  Ruki Veer

Nämä on niitä “erikoiskoulutettuja joukkoja”. Suorittaneet korkein arvosanoin sekä tarkkailuluokan että apukoulun.

Peksi
Peksi
23.9.2022 14:09

Noin 10 vuotta sitten tuo mies kalasti ilman paitaa lensi kurkiaurassa ym paskaa..monet nauroi..mutta sanoin,että ei narsisti ole itseironinen..joku jumalauta ottaa nuo tosissaan siellä ja ihannoi tuota miestä..

YmpäriÄmpäri-Paskaämpäri
YmpäriÄmpäri-Paskaämpäri
23.9.2022 14:16

Journalisti Janne J. kuvailee Venäjää hyvin. On itse ollut reportterina mm Leningradissa aikoinaan:

”Därför menar jag att Putin inte är galen, han är formad i där fred är krig, krig är fred, lögn är sanning, sanning är lögn.”

eli ei Putin ole hullu vaan kasvanut yhteiskunnassa jossa rauha on sotaa, sota on rauhaa, valhe on totuus ja totuus on valhe.

Pelastusoperaatio by VVP
Pelastusoperaatio by VVP
23.9.2022 14:22

Älköömme päästäkö venäläisiä Suomeen ja Ruotsiin tai mekin saamme ”kansanäänestyksen”. Maissamme jo asuvat venäläiset ja venäjämieliset olisi hyvä siirtää pois ettei heitä tarvitse tulla ”pelastamaan”.

Apua ei tarvita
Apua ei tarvita
23.9.2022 14:38

Meillä “kansanäänestykset” ovat sujuneet ilman venäläisten apuakin.

p.grandell
p.grandell
23.9.2022 17:54
Vastaa...  Apua ei tarvita

saatana ei mitään sellaista, suomi on aina taistellut ruotsin puolesta, nyt punainen matto venäjän rajalta suoraan ruotsiin, saatte svennut ottaa hiusverkkonne ja ruveta sotimaan itse, siellä puniikit tukholmassa kiekuu, kyllä kiekuna loppuu kun iigori tulee..kyllä venäjässä on potentiaalia tuhat kertaa enemmän kuin homppeli svennuilla…

ORC
ORC
23.9.2022 14:53

Vihreitä miehiä lappaa nyt rajan yli Vaalimaalta 5000/päivä, eli puoli divisioonaa päivässä.

Munaton hallitus ihmettelee ja nuhjaa kun kuulemma jokin pykälä kieltää näitten maahantunkeutujien pysäyttämisen. Mikään pykälä ei estänyt Uudenmaan läänin erottamista Suomesta piikkilangalla ja vallihaudalla kiinaviruksen aikoihin.

p.grandell
p.grandell
23.9.2022 17:58
Vastaa...  ORC

ihan hyvä, voidaan laittaa nato lankaa koko pääkaupunkiseudun ympärille,siellähän ne suurimmat arkadianmäellä kiljujat on, iigori pistää pienen “pommin” ja sillä siisti, grani ja west end sun muut nato ja eu sekä laittomastimaahantulleiden passin antajat, tervemenoa vaan, eikä sitten mennä perskules karkuun…saablarin pk apinat.

Alpertti
Alpertti
23.9.2022 19:15
Vastaa...  ORC

Aseet pikaista tsuhnan haltuunottoa varten on jo toimitettu salaisiin varastoihin, joita on ainakin 10 vuotta rakenneltu ympäri Suomea ostetuille tonteille. Nyt toimitetaan henkilöstö. Viranomaiset antavat tämän tapahtua, koska mikään laki ei kiellä pietarilaista lääkäriä ostamasta sotilasalueen vierestä tonttia ja rakentamasta sinne isolla rahalla tiukasti vartioitua, aidattua varastorakennusta. Laillista liiketoimintaa, sanoi Eero Heinäluoma, kun kaasusta kysyttiin.

Kuinkaksi marjaa
Kuinkaksi marjaa
23.9.2022 14:36

Ei tässä ole suurtakaan eroa Suomen järjestelmään.

Joppos123
Joppos123
23.9.2022 14:42

Siansilmän joutsenlaulu on alkanut. Teurastatettavaksi holataan kriminaalit ja spurgut, muita kun ei enää ole ja jos on niin ne paukkivat parhaillaan rajojen yli karkuun.
Noille ” eliittisotilaille” lyödään kouraan joku ruosteinen sohlo ja alle parhaimmillaankin ruosteinen T-62:n.
Sitten ei muuta davai davai, putle… eipäkö rodinan puolesta.
Eikun teuraaksi, iskä ja äippä saa korvaukseksi upouuden ladan, ilman rattia ja renkaita tosin.
Ateenalaisten laulua lainaten ” Kaunis on kuolla kun joukkosi eessä, urhona kaadut”
Kotimaisten putleristien vouhotus ja uho on kummasti laantunut, turpaan tulee ja ruvelle lutkutetut siansilmän pallit surkastuvat.

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
23.9.2022 14:54
Vastaa...  Joppos123

Kova on uho kantakapiaisella. Mitä varusteita Suomalian oletetulle 900 000 taistelijalle on varattu?Tietääkseni globalistimaantuhoajat ovat kaiken “ylijäämän” tuhonneet. Tällä kertaa ei riitä edes kokardeja loppuporukalle tässä kehitysmaassa.

Joppos123
Joppos123
23.9.2022 14:59

Kirveleekö? Liiasta siansilmän lutkuttamisesta voi tulla pöpö. Tosi hyvät tiedot on puten kätyrillä, pidä toi.

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
23.9.2022 15:50
Vastaa...  Joppos123

Tulipa oltua valtion hommissa kultaisella 80-luvulla , jolloin armeijan luolastot pullistelivat aseista. Nyt te nykyajan sotasankarit voitte pelata vaikka sählyä tyhjissä luolissa, mitä ei ole jo myyty yksityisille.

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
23.9.2022 15:54

Enkä tarkoita asepalvelusta , vaan oikeita töitä. Olen päässyt tutustumaan sen ajan armeijan varastoihin. Ne on kaikki hävitetty. Hädänhetkellä ottaisin mieluusti vaikka suomikonepistoolin tai pystykorvan. Nyt ei saa edes kokardia.

Joppos123
Joppos123
23.9.2022 16:08

Olet oikeassa. Kaikki asevarastot on pamautettu taivaan tuuliin ja kapitalistisista murha-aseista on taottu sirppejä ja vasaroita.
Ei oo ennää mittään.
Vittuilu seis. Suomi KP:n ja pystykorvan lukon purkaminen ja kokoaminen onnistuu edelleen.
Suomi KP:ssa on massalukko ja siinä ei ole mitään purkamista.
Samaan aikaan nämä uudemmatkin härpäkkeet ovat tulleet tutuksi.
Mikäli aluksi olit huolissasi siitä, että riittääkö tavara SA joukoille niin kyllä riittää ja aina on pikkasen reserviä.
Ei suomessa käsiaseista ole pulaa. Ei tartte linjaan tai sulkeisiin lähteä heinäseipään kanssa.

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
23.9.2022 16:50
Vastaa...  Joppos123

Vaan eipä ole enää armeijan varastoissa luotettavia vanhoja pelejä. Lukkoja voit mennä purkamaan keräilijöiden luo .Armeijalla on tietojeni mukaan 250 000 “käsiasetta”. Meillä siviileillä on noin 1 400 000 luvallista käsiasetta. Toivottavasti olen väärässä.

Joppos123
Joppos123
24.9.2022 17:03

Taidatpa olla jälleen kerran väärässä.

Kake
Kake
24.9.2022 09:41

“Hädänhetkellä ottaisin mieluusti vaikka suomikonepistoolin tai pystykorvan. Nyt ei saa edes kokardia.”

Minulla oli pari kaveria jotka puhuivat kuin sinä. Pystyivät vuosikymmeniä virnistelemään ja lesoilemaan että olivat alikersantteja ja tiesivät jonkun sotilastermin, jota muut eivät tienneet. Molemmat jäbät kulkivat jossain armeijatyylisissä paksukankaisissa pari kokoa liian isoissa housuissa jopa töihin. Nyt ovat keski-ikäisiä eivätkä ole kertaakaan edes suudelleet naista.

VMP
VMP
24.9.2022 12:10

Niin nykyajan varastoihin teikäläisillä ei pääsyä olekkaan…

VMP
VMP
24.9.2022 12:09

Eipä ole ihme, että teikäläinen kommunistien kasvatti on ollut valtiolla töissä… Valehtelivathan ne silloinkin ja jatkat perinnettä joka viestissäsi…

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
24.9.2022 14:11
Vastaa...  VMP

Jännää. Minut on kasvattanut kokoomuslainen kapitalisti vapaamuurari-isä, jonka arvoja en jaannut kuin osittain.Täällä minua haukutaan kommunistiksi ja putinistiksi , reaalimaailmassa kapitalistiksi ja natsiksi. Tämän perusteella minun siis täytyy ilmeisesti olla kahtiajakautunut persoona. Firma , jossa olin valtion hommissa, yksityistettiin 30 v sitten. Siihen loppui Puolustusvoimien ja valtion hommat. Eläkettä saan sekä valtiolta, että yksityissektorilta. Kaikki mitä olen ikinä itsestäni kertonut on totta. Pidän itseäni isänmaallisena patrioottina, joka on myös realisti. On turha sotkea kansaansa toisten sotiin.

Joppos123
Joppos123
23.9.2022 15:52

Ole huoleti. Kyllä sulle kokardi riittää jos on tarvis. Vyöstä en ole ihan varma. Asetta et varmasti edes huolisi ettei vaan tulisi ammuttua siansilmän vapauttajia kohti.

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
23.9.2022 15:59
Vastaa...  Joppos123

Kyllä minä takanasi tulisin

IMG_20220923_081554.jpg
Kake
Kake
24.9.2022 09:43

Milloin Jussi Halla-aho ottaa sen uhoamansa kranaatin ja heittää rajan yli? Vai onko turvassa jossain kaukana?

Joppos123
Joppos123
24.9.2022 21:10

Enpä usko, että tulisit takana. Et saa perseeseen kiinni kasvanutta sohvaa irti. Läskihän sinä olet? Päivän urheilusuoritus on kun käyt notkuvalla paskapytyllä ja puhiset takaisin sohvalle. Elätti.

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
23.9.2022 16:52
Vastaa...  Joppos123

Puhut ihmiselle , joka on harrastanut ammuntaa 1970 luvulta lähtien. Aselupia 1980 luvun alusta.

Joppos123
Joppos123
23.9.2022 23:54

Ihan sama mitä olet tehnyt ja aseilla harrastanut jos et koskaan niiden lelujesi kanssa ole ollut tositoimissa.
Kyllähän sitä ammuntaa voi harrastaa monella tavalla.

Kake
Kake
24.9.2022 09:43

Saunan taakse pitäisi viedä sinut.

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
24.9.2022 11:43
Vastaa...  Kake

Kävin katsomassa pihasaunan takana. Pitäis vissiin ruveta puunkaato hommiin

IMG_20220924_124101.jpg
Joppos123
Joppos123
24.9.2022 21:20

En muuten usko sanaakaan. Mitäs aseita sulta mahtaa löytyä? Missä ammutaan, miltä etäisyyksiltä ja millaisilla patruunoilla?
Millaisiin tauluihin?
Taidat puhua täyttä paskaa kuten tekee idolisikin siansilmä.
Teet itsestäsi nolon mutta sehän on ryssän vakio.

p.grandell
p.grandell
23.9.2022 18:04
Vastaa...  Joppos123

oliskoshan ihan noin? ovat iigorit ampuneet kaikki täsmä ohjuksillaan alas jenkkien ohjukset…minkä piti olla maailman parhaimpia….kyllä teknologiaa ja täsmä aseita on sekä tietoa, taitoa, tunnen olen ollut angolassa venäläisten sekä fransujen kanssa sekä paljo muuta elämässäni, turha parjata venäläisiä. jos rähinä tulee, ei suomea ole kartalla jos tosissaan tulevat,, meidä mädäntynyt naton perseen nuolijat sekä ylipainoiset liiman nuuskijatko pysäyttäisivät iigorit,, heh,heh

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
23.9.2022 19:21
Vastaa...  p.grandell

Pertti, ei meillä vanhoilla mitään hätää ole , kun meillä on Joppoksen kaltaisia suuria sotasankareita kantaväessä. 5 vs 150 miljoonaa ei tee kuin 30 iivanaa per tsuhna. Kyllä noi Rambot sen määrän hoitaa.

Joppos123
Joppos123
23.9.2022 23:34

Me ollaan niitä joilla tuo ryssän ihannointi on loppu.
Toki te saatte lutkuttaa puttea.

Joppos123
Joppos123
23.9.2022 23:37
Vastaa...  Joppos123

Me pistämme tarvittaessa vastaan ja te otatte kakkoseen. Eikös olekken ihme homma?

Joppos123
Joppos123
24.9.2022 00:54

Sinäkäkään paskahousu, kirjaimellisesti et tiedä mitään sodasta tai “erikoisoperaatioista” . Joten vaan runkkaamista jumalasi putlerin kuvan edessä.
Naistahan tuollaisella runkulla ei ole. Jos jokin on varma niin se on.
Koskee myös Perttiä.

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
24.9.2022 10:20
Vastaa...  Joppos123

Nainen on ja poika insinööri , tytär biologi. Tuntemani kapiukot kaikki eronneita(jos edes naista saanut) ja juoppoja. Mites sulla?

Joppos123
Joppos123
23.9.2022 23:27
Vastaa...  p.grandell

Ihan samoin saa ryssän barbaarit pataansa kuin ovat saaneet Ukrainassa.
Tekeekö lisää selkään?
Antaa vaan tulla.

Joppos123
Joppos123
24.9.2022 00:00
Vastaa...  p.grandell

Etkö päässyt karkuun Pietarista?
Vai vieläkö elättelet toivoa siansilmän paraatista Senaatintorilla?
Se on peruttu.
Teidät ali-ihmiset tapetaan Ukrainaan ja siinäpä se.

Joppos123
Joppos123
23.9.2022 15:04

Nuokin pohjasakoista haalitut dokut kohtaavat rintamalla 7 kuukautta olemassaolostaan taistelleet veteraanit. Voi dokuille tulla krapulapaskat housuun ja sitten noutaja.
Taitaa siansilmä tapattaa vielä kymmeniä tuhansia kansalaistaan ennekuin lentää ikkunasta pihalle.

JuhoL
JuhoL
23.9.2022 15:19

Tuossa saattaa olla kyse siitäkin, että on viimeinen tilaisuus lähteä sotaan sopimussotilaana ja (ehkä) saada ne luvatut ruplapalkkiot. Jatkossa lähtö on pakollinen ja palkka maksetaan tuliannoksina vodkaa, mahorkaa ja kaalisoppaa. Mene ja tiedä 🙂

Joppos123
Joppos123
23.9.2022 15:31
Vastaa...  JuhoL

Eihän nykyisetkään teuraseläimet ole saaneet palkkojaan. Ilmaiseksi ne siellä ovat tapettavina siansilmän natseja käymässä sodassa.
Kutsun siansilmän sakkia elukoiksi koska se paskasakki ei ole noudattanut missään vaiheessa sodan oikeussääntöjä.
Ei kännisiltä barbaareilta sitä toki voi odottaakaan varsinkin kun itse siansilmän tavoite on totaalinen kansanmurha ja 44 miljoonan Ukrainalaisen hävittäminen.

Joppos123
Joppos123
23.9.2022 15:41

Siansilmä kuvitteli, että hän näki vahvan armeijansa paraateissa. Suoria rivejä, tasapitkiä salskeita nuorukaisia, uusimpia tankkeja ja muita himmeleitä.
Siansilmä ei tiennyt katselevansa VAIN paraateja harjoittelevia miesrivistöjä ja muutamaa toimivaa asejärjestelmän kuorta ilman suorituskyä.
Siansilmä ei myöskään tiennyt, että hän päämafiosona oli opettanut järjestelmän varastamaan hänen laillaan.
Asevoimien kehitykseen laitettu 500 miljardia dollaria suli kun jokainen porras alaspäin varasti siitä osansa.
Pataljoonatasolle siitä rahasta tuli kenties yksi jalkarätti, muut miljardit seilasi pitkin välimerta leoparditangaiset mimmit kannellaan tai kaadettiin vodkana kurkkuun.
Siansilmä rakensi ihan itse tappionsa näyttämällä esimerkkiä siinä kuinka varastetaan.
Onneksi näin kävi.

Suomi Finland
Suomi Finland
23.9.2022 15:50
Vastaa...  Joppos123

Tämä skenaarion naurattaisi makeasti, elleivät ukrainalaissotilaat ja siviilit joutuisi maksamaan hengellään noiden mongoloidien toilailuita.

Maailmaan voi tulla monta napaa, mutta vähän eri tavalla kuin Putte-possu kuvitteli. Venäjä vetää puoleensa ongelmia seuraavat 20 vuotta.

Ja ryssien on ihan turha elätellä mitään revanssitoiveta. Niiden systeemillä ei ikinä saa aikaan sellaista armeijaa, joka sen revanssin ottaisi.

Joppos123
Joppos123
23.9.2022 16:31
Vastaa...  Suomi Finland

Laivoja on vaikea kääntää, varsinkin isoja. Ei tuo ytimiin mennyt kleptokratia tuolta lähde ihan heti.
Kiina odottelee jo vesi kielellä kuinka siperian varannot valuvat heidän käsiinsä ja nehän valuvat parasta-aikaa kun putte yrittää saada länsivaluuttaa kansanmurhaansa.
Kiina ei lähde sotimaan ryssän puolesta, eikä lähde myöskään P-K.
Samanlaiset paperiarmeijat niilläkin on. Perustustuvat vanhaan ryssän myyvään teknologiaan.
Ukkoja on mutta….
Me menemme NATO:n jäseniksi ja viimeinenkin ryssänkätyreiden toivo Z armeijan voitonmarssista Senaatintorilla on mennyt.
Yhä ne niitä huutavat mutta sorry. Ei järjestetä ja rahoja ei palauteta.

Suomi Finland
Suomi Finland
23.9.2022 16:51
Vastaa...  Joppos123

Puten ydinasepelleilykin loppuu alkuunsa, kun jos ne alkaa siiloja virittelemään ydinaseiden laukaisua varten, tulee Kiinasta Xi Jingpingiltä sellainen nootti, että Putelle tulee paskat housuun siitä paikasta. Kiina ei Venäjän takia ota sellaista riskiä, että antaisi ydinsodan tapahtua ja pistää Kiinaa siinä samalla kivikaudelle.

Daavidin poika
Daavidin poika
23.9.2022 17:58

Oletan, että nämä ryssät ovat tietoisia siitä että nämä ovat viimeisiä kännejä heidän elämässään. Eli paluulippua ryssälään on mahdoton noutaa.

seant
seant
23.9.2022 18:09

Aluksi voin sanoa en hyväksy lainkaan Venäjän touhua, mutta pitää muistaa mistä koko homma alkoi n. 8 vuotta sitten. Tosiasia on ainakin se että suurin osa on ko. alueella venäjänkielisiä, silloin Ukraina hallitus päätti, ettei venäjän kielellä järjestetä mitään palveluita ja muitakin kieltoja tuli sen käytöstä.
Silloin he vaativat jonkinlaista autonomiaa kuten Ahvenanmaa, mutta siitä ei hyväksytty, siitä alkoi tämä Ukrainan n. 8 vuoden selkkaus, jossa kai noin 8000 paikallista asukasta kuoli. Vaikka oli Minsk 1 ja 2 sopimuksia, niin Kiova ei missään vaiheessa niitä ei hyväksynyt.
Juttua voidaan verrata aika lailla samaan kuin, jos Suomi päättäisi, että Ahvenanmaalla ei hyväksytä kuin suomen kieli, kyllä Ruotsi olisi aika käärmeissään päätöksestä.
Mitä minä muistan, niin Venäjä ties kuinka monta vuotta sitten kertonut, että se tulee aina puolustamaan venäjänkielisiä.
Voidaan sanoa kielellä on suuri vaikutus moniin selkkauksiin.

Suomi Finland
Suomi Finland
24.9.2022 14:34
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Nyt Venäjästä tulee pienvalta. Maailman suurin pinta-ala, mutta köyhä ja kipeä. Ydinaseuhkauksien jälkeen luottamus ei enää palaa. Niiden on turha odottaa mitään kauppasuhteita. Ei taida ilman kunnon uudistuksia ja demokratiaa enää suhteet länteen parantua.

Joppos123
Joppos123
23.9.2022 23:48

Nyt kaikilla siansilmän lutkuttajilla on paikka lähteä rintamalle taistelemaan natseja vastaan.
Hopi hopi.
Siansilmä tarvitsee teitä.
Eikö raukoilla nappaa?
Vittu mitä luisereita jos täällä möykkää ja ei ilmoittaudu.
Olkaa edes muuta kuin paskaiset kalsarit.

Joppos123
Joppos123
24.9.2022 00:21

Lopuksi. Hyvä hommahan se on kun siansilmä tapattaa sotilaitaan Ukrainassa.
Jää meille vähemmän kun se tänne lähtee.

Joppos123
Joppos123
24.9.2022 00:40

Meillä ei ole mitään hätää.
Jos siansimä iskee Helsinkiin niin me tärytetään Pietariin.
Näin se vaan menee.

Make’s perfect sense
Make’s perfect sense
24.9.2022 01:01

Luotettavaa journalismia tarjoavien tiedotusvälineiden mukaan ryssältä on jo moneen kertaan loppuneet: tykit, miehet, tankit, korkeat upseerit, täsmäohkukset, mikropiirit, lentokoneet ja helikopterit, bensa, ruoka. Lisäksi Putin on jo monesti ollut kuolemassa syöpään ja sairastunut parkinsonin tautiin. Silti tuo Putin on sinnitellyt sen verran hengissä että on voinut erottaa sodan johtonsa, mukaanlukien sen puolustusministeri Shoigun joka taas pari päivää sitten oli päässyt puolustusministeriksi.

Ai niin ryssä on koko ajan sotinut päin vittua ryöstää, raiskaa ja kiduttaa. Mitään se ei ole tehnyt oikein eikä ole onnistunut tappamaan ainuttakaan ukrainalaissotilasta – vaan ilmeisesti ryssän ohjuksiin on asennettu kuuluisia perseenpäristimiä tekevällä tehtaalla siviilihakuisia mikropiirejä jotka siis osuvat vain siviilikohteisiin.

Ja jos ryssältä on kaikki muu ydinpommeja lukuunottamatta käytetty – niin onko se hyvä asia?

Joppos123
Joppos123
24.9.2022 01:04

Jos siansimä iskisi Helsinkiin niin me iskettäisiin samantien Pietariin.
Näin se vaan menee.

Kake
Kake
24.9.2022 09:33

Siis sängyistään keskellä yötä revityt, karvasaappaissa pönöttävät burjaattivanhukset, joilta loppuivat ammukset kolmessa päivässä, pitävät nyt jotain äänestyksiä! Hah! Millä voimilla?

Rekvisiittakin kehnoa, tulee joku 80-luku mieleen:
https://youtu.be/kR3r9DyVUfA

Joppos123
Joppos123
24.9.2022 10:00

Sitä vaan ihmettelen kun tälläkin palstalla on joitakin putenlutkija niin miksi ette ole rintamalla?
Eikö ne huoli läskiperseitä vaan mikä mättää?
Sinne vaan niin pääsette puolustamaan “erikoisoperaatiota” ihan konkreettisesti.
Eikö uskallus riitä muuhun kuin vouhkaamaan netissä?
Ukrainan puolelle on mennyt joitakin tuttuja ja mene ja tiedä josko itsekkin menen kun se on mahdollista.
Onko teistä putenlutkista samaan?
Ei taida olla.
Tyypillisiä raukkapaskoja. Valmius on ampua ja raiskata siviilejä mutta kun vastassa on sotilas niin pärähtää kurapaskat housuun.

Kake
Kake
24.9.2022 18:50
Vastaa...  Joppos123

No itse vastasit kuin tosimies. “mene ja tiedä josko itsekkin menen”

Joppos123
Joppos123
24.9.2022 20:38
Vastaa...  Kake

Mä pidän omassa duunissani huolta siitä, että sinäkin voit tänne ihan vapaasti kirjoitella.
Siansilmän valtakunnassa et voisi.
Te ryssänkätyrit olette vähän kuin kaikki ituhipit.
Kaikki paskaksi ja palamaan mutta jos alkaa tulla turpaan niin se sinihaalareihin puettu natsisikapoliisi on ihan tervetullut pelastamaan.
Ryssänkätyrit ovat hengissä vain ja ainoastaan siksi, että me sallimme heidän olevan.
Jos siansilmä lähtee jossain vaiheessa tänne höökimään niin tilanne muuttuu.

hemis
hemis
24.9.2022 12:33

Diktaattori Putin on määrännyt vaalitulokset. Pelkkä huonosti sommiteltu näytösvaali. Kännisiä sotilaita kuljetetaan äänestyspaikalta toiselle että tulee volyymia.

Aseilla se ratkaistaan, mihin maahan kuulutaan. Voitto Ukrainalle!

Lallukka
Lallukka
24.9.2022 14:50

Kukapa sitä itseään tykinruuaksi mielellään ilman pientä kiljuhiprakkoo lähtisi.
Vittu, en minä ainakaan jos sittenkään.

Joppos123
Joppos123
24.9.2022 20:53

Tik tak kello käy ja ryssää ei näy.
Muutaman tällekkin palstalle pesiytyneen putenlutkan unelma on murskana.
Ei tullut paraatia Kiovaan ja ei Helsinkiin.
En malta olla hieromatta suolaa putenlutkien haavoihin. Te saatte parhaillaan isosti turpaanne Harkovan alueella.
Imperialistisen siansilmän joukot juoksevat karkuun mitä kintuista lähtee.
Vituttaako?