Pt-median videoraportti Södermalmin pommi-iskusta

Toinen pommi-isku muutaman päivän sisällä Tukholman alueella on ollut taatusti päivän puheenaihe. Torstai-iltana räjäytettiin Solnassa kerrostalon eteisaula ja varhain lauantaiyönä Södermalmilla yhtä iso, ehkä jopa isompikin isku.

Viime öinen pommi-isku tapahtui Tukholman Södermalmilla heti puolen yön jälkeen. Osoitteessa Barnängsgatan 42 sijaitsevan kerrostalon eteisaulaan viritettiin pommi, joka räjäytti koko rappukäytävän lunastuskuntoon. Useat talon huoneistot ovat asumiskelvottomia. Rakennus kärsi suuria rakenteellisia vahinkoja. Paikan päällä ollut saneerausfirman edustaja kertoi, että ainakin kyseisen rappukäytävän asunnot ovat asumiskelvottomia, elementit halki maatasossa.

Alla paikan päältä kuvattu filmi hetki sitten.

Alue on eristetty monen sadan metrin säteeltä teknistä tutkintaa varten. Juttelin paikanpäällä olleiden poliisien kanssa ja eräs erittäin asiallinen poliisi kertoi epäsuorasti, että vaikka räjähdyksen motiivia ja itse räjähdettä ei vielä tiedetä, niin kyseessä on satavarmasti Järvan kehitysmaalähiön asukkaiden tekosia. Poliisi ei siis suoraan sanonut, mutta kun huomasi, että tunnen asioita ja taustoja, niin ikään kuin antoi ymmärtää, että silloin pitäisi tietää.

Alamaailman erään huhun mukaan torstaisen Solnan ja nyt Södermalmin pommi-iskun taustalla voisi olla eräs kohde, joka on asunut sekä Solnassa ja Södermalmilla samoissa osoitteissa, missä iskut ovat tapahtuneet. Tästä ei virallisesti ole poliisilla mitään tietoa, mutta yleisesti on puhuttu, että kyseessä eivät ole ns. yksittäiset iskut vaan ne liittyvät samaan jengisotaan, jota on käyty jo vuosikausia.

Juttelin Södermalmilla paikalla olleiden ihmisten kanssa ja monet olivat järkyttyneitä. Kuten eräskin sanoi, että onko tämä nyt tullut jo meidänkin nurkille. Paikalla oli paljon teini-ikäistä nuorisoa ja he ilmaisivat asioita melko… hmm rasistisesti.

Seurataan tilannetta ja on melko varmaa, että jotain tulee tapahtumaan taas lähiaikoina.

Subscribe
Notify of
guest
33 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Daavidin poika

Aivan uskomatonta terrorismia, mikä ihme siinä on kun Ruotsalainen politiikka ei astu peliin.? Onhan kuitenkin Ruotsalainen poliisi viranomainen, ilmoittanut että emme voi heille enää mitään.

Samaan hengen vetoon Ruotsalaisia ”eläkeläisiä” rangaistaan siitä kun ovat muuttaneet Ruotsista ulkomaille. Olen lukenut, että Ruotsalaiset eläkeläiset jotka muuttavat ulkomaille tulee menettämään takuueläkeen. Sitä en muista koska tämä takuueläkkeen menettäminen tulee voimaan, vai onko jo voimassa.?

Dan Wesson

Kyllä tämän voi laskea jo terrorismiksi. Jostain muussa maassa olisi laitettu iso pyörä liikkeelle, mutta jostain syystä Ruotsissä lähinnä ämpyillään kuten jossain Kummelin sketsissä. Pitäisikö asialle tehdä jotain? Niinno. Noniin.

Last edited 1 vuosi sitten by Dan Wesson
Neuvokaapas expertit

Höpöhöpö. Kaveri on suomalainen ja joka kuu kolahtaa eläke Ruottista tilille.

Aapo

Aika vähän ollut suomen lehdistössä juttua kummastakaan paukusta.

Make’s perfect sense

Paavon reportaasit Ruotsin sisällissodasta olivat taas paljon laajemmat kuin se mitä Suomen propagandamediat asiasta kertoivat – eli ei mitään.

Minä

Kohta Paavo on sotakirjeenvaihtaja, suoraan rintamalta. Joko on luodinkestävät liivit ja kypärä hankittu?

Last edited 1 vuosi sitten by Minä
Kukavaan

Luotiliivien kysyntä tulee kasvamaan. USA:ssa on markkinoilla luodinpysäyttäviä selkäreppuja.

https://bulletproof-backpack.com/

Daavidin poika

Ei tietenkään, koska nämä muslimien reviiri sodat on saanut jo valtavan jalansijan Suomeen. Jopa Oulussa tanssitaan tiktok tanssia läpsy kenkä seminaarissa, näitten lapsi raiskaajien puolesta. Olettakaamme siis, että jokun ihme tulisi tapahtumaan ainakin Suomessa kaikkien meidän lasten puolesta.. Tässä 40.v. vanha biisi joka nyt tänään (2022) pitää paikkansa.https://youtu.be/g6Zd2pzSiOo

Last edited 1 vuosi sitten by Daavidin poika
Daavidin poika

He..he,he. Kavioista sorkista tunsin ihmisen. Mahtava kappale

Make’s perfect sense

Mainio nykyruotsiin sopiva biisi. Intro tuon Hectorin biisin tapahtumille soitettiin jo 40 sitten Ruotsissa ja 30 vuotta sitten Suomessa ja se meni näin https://m.youtube.com/watch?v=sRFZoon4sso

Ihmettelen vain miten yleisesti ajattelukykyiset yksilöt eivät näe ja pysäytä tätä tuhoisaa kehitystä, se kun ei edes olis kovin vaikeaa.

Anonyymi

No mutta kun ne ihmisoikeudet, suomalaisten vastuu kaikista kansoista, kansainväliset sopimukset, EU, YK ja plaa plaa plaa…

Anonyymi

Olen satavarma, että varsinkin vanhat ihmiset, jotka katsovat vain Ylen uutiset ja luievat valtalehtiä kuten Hesaria, ovat aika kujalla siitä, mitä Ruotsissa tapahtuu. Olisi jo aika herätä, eikä kuvitella enää Ruotsia hyvinvoivaksi kansankodiksi, vaan ymmärrettävä, että sama on tulossa meillekin mikäli äänestyskäyttäytyminen ei muutu.

Särmääjä

Ihme ettei näissä ole vielä loukkaantunu tai kuollu ketään satunnaisia sivullisia.

XxX

Olisiko pt-median syytä lopettaa murkut.org yhteistyö? Murkut.org feedissä eniten mv materiaalia joka on nykyomistajan kaudella täyttä tuubaa.

XxX

Hekö ei kysy edes lupaa kun ovat liittäneet pt-median feediinsä?

Samaa mieltä

Olis kyllä hienoa jos Pt-media poistuis murkut.org

Make’s perfect sense

Päinvastoin, on tärkeää että valtaapitävien hallitsemien propagandamedioiden valikoivasti sensuroiville ja valikoivasti vääristeleville propagandapläjäyksille löytyy vastavoimia.

Liberaalina uskon lehdistönvapauteen ja siihen että ideoiden markkinoilla näkemyksistä parhaat saavat ansaitsemaansa kannatusta. Valtiolliset ja valtaapitävien globalistien propagandamediat tahtoisivat vaientaa hiljentää, eristää, estää pääsyn ja sulkea kaikki toisinajattelijoiden julkaisut. Vaihtoehtomedioiden on tarpeetonta ryhtyä hiljentämään toisiaan.

Mieluummin näen itse kaikki nuo vaihtoehtoiset totuudet ja päätän itse mihin niistä uskon tai en usko.

Minä

Murkuissa saa näkyvyyttä. Parempi vaan, että putkosuutimilla on siellä kilpailuakin. Ei putkosuutisten olo murkuissa vähennä muiden esillä olevien arvoa. Putkonen on sodan aikana tehostanut propagandaansa aika paljon. Pitää sen jotain vastusta saada murkuissakin.

Last edited 1 vuosi sitten by Minä
Action Needed

Ruotsalainen politiikka on ihan hiljaa koska kaikki aika ja voimat kuluvat pohtimiseen miten Sverigedemokraattien kanssa pitäisi menetellä eli annetaanko heille paikkaa hallituksessa vai ei, puhemiehen virkaa tms. Vaikka koko maapallo räjähtäisin huut helvettiin ympäriltä olisi kuitenkin suurimpana ongelmana suhde Sverigedemokraatteihin. Typerää ja pateettista kämmentämistä.

Nyt olisi korkea aika kömpiä ylös santalaatikosta ja ruveta tekemään töitä.

På Söder är alla Bröder

Tämä talo on poikkeuksellisesti vuokratalo. Uutisissa näytetyt asukit olivat joko ruotsalaisia eläkeläisiä tai maahanmuuttajia. Ei siis mitenkään rahakasta väkeä. Alivuokralaisia ja c/o voi olla kuinka monta tahansa ja sitten niitä joista ei tiedetä mitään.

Rohkea arvaus eli JÄRV gissning JÄRVA ei liene kovin kaukaa haettu.

mari

”Kuten eräskin sanoi, että onko tämä nyt tullut jo meidänkin nurkille.

Niin, onhan se. Oisko tätä kannattanut aikanaan miettiä siellä äänestyskopissa..?
Tämä paukku osui aika lähelle alueita joissa on tullut itsekin pyörittyä. Tuossahan on vieressä tuo aivan upea puisto Vitabergsparken ja työmaan toisella puolella on Mandelsparken josta pääsee kanavan rantaan ja jonka vastapuolella häämöttää Henriksdahl.

Joku voisi kysyä mikseivät nämä matugangsterit mene jonnekin metsään ratkomaan ongelmia sen sijaan että tuovat ne kaiken kansan keskelle pommeineen? Siksi koska a) kapasiteetti ei riitä b) ja vaikka riittäisikin, heillä on mielestään oikeus koska ovat muslimeita vääräuskoisten joukossa c) tällainen paukuttelu on tilan haltuunottoa sekä keskisormen näyttöä virkavallalle sekä myös valtiovallalle: ette voi meille mitään!
Mikä siis neuvoksi? Monilla foorumeilla on esitetty lukuisia keinoja mutta harvat niistä toimii jos yksikään. Passien jako on yksi keino. Toinen on- jatkuu…

mari

Kansalaisuus on ikään kuin koetusaika; jos pystyt elättämään itsesi rötöstelemättä 5-10 vuoden ajan, silloin olet oikeutettu passiin, edellytän että teet oikeaa työtä et siis väännä pizzeriassa 14 tunnin vuoroja, kaikenlainen kikkailu karsittaisiin tästä prosessista pois. Summa summarum – virhe tehtiin kuitenkin siinä vaiheessa kun islamilaisten laajamittainen maahanmuutto Eurooppaan sallittiin. Ei ole kuin ajan kysymys milloin Suomessa tapahtuu vastaavaa ja se voi olla joko terrori-isku tai sitten jonkin yksittäisen hörhön amok juoksu. Sitä ennen saamme nauttia maahanmuuttajien voimakkaasta yliedustuksesta raiskaustilastoissa, huumeiden kaupittelussa, parituksessa jne jne… ja vielä samalla kylvämme kehitys apurahoja Venäjälle! Halosen presidenttikauden lahja suomalaisille veronmaksajille…

Haram Kaozturian

Olkoonkin että musujihadisti
-kävisi rehellisissä täysipäiväisissä töissä,
-maksaisi rehellisesti veroa
-olisi nuhteeton, rikosrekisteritön asukki
niin en minä sitä sittenkään Eurooppaan tai Pohjolaan halua.
Koska se on musujihadisti. Aikapommi.

Sama pätee neukkuihin, liian riskaabelia. Heitä on jo aivan liikaa otettu, maita ja mantuja myyty. Siitä ei mitään hyvää seuraa. Jos huono tuuri käy käy huonosti. Jokatapauksessa turhaa päänvaivaa jos ei muuta. Neukku ei ole mikään suomalaisen luonnollinen pihanaapuri.

mari

Juuh, ilman muuta! En minä Eurooppaan kaipaa muslimeja ainuttakaan, mutta tilanne on se mikä on. Ja jos se minusta olisi kiinni, nämä kaikki musulmaanit saisivat lähtöpassit Euroopasta (no poislukien tataarit), mutta kun se ei ole minusta kiinni. Minä vastustan henkeen ja vereen Euroopan islamisointia. Sille porukalle on parempi pysyä Euroopan rajojen ulkopuolella.

Sama koskee suurinta osaa afrikkalaisia. Me emme voi olla mikään Afrikan ylijäämäväestön kaatopaikka.

Kukavaan

Niinpä… ihmisiä tulisi tarkastella paitsi yksilöinä myös geneettisen ryhmänsä edustajina. Jos ryhmä on haitallinen, niin siihen kuuluva yksilökin on potentaalisesti haitallinen.

Jos maahan päästetään kunnollisia, älykkäitä ja ahkeria hiekkamaalaisia, he silti ovat hiekkamaalaisia ja lisääntyessään he tuottavat normihiekkamaalaisten tavoin käyttäytyviä yksilöitä. Näin maasta kuin maasta saadaan uusi hiekkamaa.

mari

Juuri näin!

Lallukka

Annan tuolle talolle purkutuomion ja asukkaat palautetaan sinne missä pippuri kasvannoo.

Kukavaan

Talonrakentamisen normeja pitänee muuttaa, jotta rakennukset kestäisivät paremmin pommi-iskuja.

Make’s perfect sense

Samaa mieltä, jos talot olisi rakennettu pomminkestäviksi niin pommeista ei olisi rakennuksille mitään vaaraa.

Kukavaan

Myös ikkunoiden tulisi olla paineaallon kestäviä ilman sirpaloitumista. Juuri nyt olisi sopiva hetki valmistautua teippaamaan ikkunat ja varaamaan peitelevyjä avonaisten ikkuna-aukkojen peittämiseksi.