Taas uusi pommi Tukholmassa, nyt Södermalmilla

Ei ehtinyt toissapäiväisen Solnan jättipommin ruuti edes hälvetä kun Tukholmassa tehtiin taas uusi pommi-isku. Tällä kertaa räjäytettiin kerrostalo Södermalmilla cityssä.

Räjähdys tapahtui lauantain puolella muutama minuutti puolen yön jälkeen Tukholman Södermalmilla osoitteessa Barnängsgatan 42. Suomalaisille tutusti muutaman sadan metrin päässä Viking Linen terminaalia. Pt-median Södermalmin kirjeenvaihtajan mukaan räjähdysääni kuului selvästi sisään huoneistoon ja sitä kuvaa sana voimakkaan puoleinen. Räjähdyksen ääni kantautui yli Södermalmin.

 

Räjähdys aiheutti suuria rakenteellisia vahinkoja taloon. Koko sisäänkäynti on romahdusvaarassa ja kerrostalo on evakuoitu. Ainakin parikymmentä huoneistoa on jouduttu tyhjentämään. Myös vastapäinen kerrostalo sai osumaa, ainakin ikkunoita on rikkoontunut. Evakuoidut asukkaat on sijoitettu hätämajoitukseen ja poliisin mukaan asukkaat eivät pääse huoneistoihinsa ainakaan viikonlopun aikana.

Räjähdyksen taustasta ei ole paljon tietoa. Alamaailmassa ei ole tullut esiin mitään motiivia, eli ei tiedetä ketä kohtaan räjähdys on ikään kuin osoitettu. Kun tiedetään se, että kuka tai ketä haluttiin pelotella, niin sen perusteella voidaan arvioida kuka tai mikä taho on pommi-iskun takana.

Räjähdyspaikka on Tukholman cityä Södermalmilla. Alue ei ole vähäisessäkään määrin profiloitunut miksikään ongelma-alueeksi. Poliisin mukaan asiaa tutkitaan yleisenä vaaran aiheuttamisena, ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.

Pt-media lähtee käymään paikan päällä katsomassa mitä on tapahtunut, joten kannattaa seurata.

Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
We love

We love sisällisota of Sweden ja me haluamme samaa suoraan Suoleen eli Suomeen.

Terv. Vihervasemmisto ja Cockoomus

Äläbwä Hälärm

Muslimit protestoi rasismia vastaan.

Ruska Pasahtaa

Muslimeille lisää valtaa jotta eivät tuntisi oloaan huonoksi. Onneksi ruotzissa se islamistinen puolue alkaa saamaan yhä enemmän ääniä. Kyllä se kalifaatti vielä syntyy ja lentomatkoja talon katoilta varmaan jo suunnitellaan ynnämuita kepposia

Big l

Oliskohan kyseessä kehitysmaa muslimien pahan mielen ilmaus äänestystuloksesta. Väärin äänestitte joten nyt räjäytellään MYÖS siksi

PEKKA RÄSÄNEN

On meillä somaa olla kahden sotatilassa olevan valtion välissä.

Vitt...Stadilainen

Asuiko kummassakaan pommitalossa ukrainalaisia?

Jos ei, eikä rählämeitä, niin nyt kiinnostaa kyllä kuulla…!

Last edited 2 kuukautta sitten by Vitt...Stadilainen
Lallukka

Tähän on tultu kun tähän ovat jotkin tahot halunneetin. Ottakaa vaan lisää mustafaa ineen suvakit. Saatte kunnolla kyrpää.

X

Ja apinaruton, niitä ne on kuksineet kuitenkin.

Puuppa ja Tuuppa

Yleensähän keskustan asunnot ovat 5-50 milj. kr omistuskämppiä eivätkä vuokra-asuntoja. Joten tokko mikään aivan köyhä maturuikula kohteena paitsi jos on sossu-as-gam with benefits.

Ja uusi metrotuuppaus myöskin, niinikään Södermalmilla, Medborgarplatsenilla. Toivottavasti ei taas suomalainen.
Onko muuten Rådmansgatanin metroasemalla kuristetusta Juhasta kuulunut mitään uutta?

Infopiste

Juha on edelleen kuollut.

fatima_darra

Suomalaiseksi väitetyllä metrotuuppaajalla on ruotsalainen nimi ja hän myös asuu Ruotsissa. Ehkä hänen mielenterveytensä ei kestänyt Ruotsin kemumatutusta.

Pekka is pest

Nyt, kun nuo räjähdykset ovat jokapäiväisiä ilmiöitä, eikä koskaan saada ketään kiinni, madaltaa se varmaan rimaa myös vakuutuspetoksiin ja muihin rikollisiin hyödynhankintatapoihin.