Jussi Halla-aho: On lännen etu, että Venäjällä syttyy kapina

Oli pakko lainata perussuomalaisten Jussi Halla-ahon Facebook-teksti sanasta sanaan, koska siinä on jotakin sellaista, jota ei voi poistaa.

Kommentit ovat ikävän naiiveja. Kyselytutkimukset osoittavat, että valtava enemmistö venäläisistä tukee hävityssotaa Ukrainassa, mutta ei ole valmis osallistumaan siihen itse tai lähettämään perheenjäseniään ja sukulaisiaan rintamalle.

Tämä on venäläisille tyypillistä ajattelua. Ne, joilla on varaa, ovat viettäneet suuren osan ajastaan länsimaissa. Heidän lapsensa ovat opiskelleet eurooppalaisissa oppilaitoksissa. Silti – tai juuri siksi – he ovat kannattaneet Putinin hallintoa. Putin on suosittu, koska hän on tähän asti tarjonnut keskiluokalle mahdollisuuden sekä länsimaisiin mukavuuksiin että suurvenäläisiin fantasioihin.

Ne, jotka nyt pakenevat Venäjältä, eivät vastusta sotaa vaan liikekannallepanoa. Päästyään länsimaihin ja pelastettuaan oman nahkansa he jatkavat sodan ja Putinin kannattamista. On hyvä, että Putinin sota osuu myös siihen ”tavalliseen venäläiseen”, joka tähän asti on voinut heiluttaa sotalippua kotisohvalta käsin. Tämä toivottavasti johtaa levottomuuksiin, kapinaan ja vallankumoukseen. Se on meidän kaikkien etumme. Länsimaiden ei pidä tarjota turvapaikkajärjestelmällään venttiiliä paineen purkautumiselle.

Subscribe
Notify of
guest
83 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Fixu Mies

Justiinsa juu se on jetsulleen niinkuin Jussi sanoi.

Dan Wesson

Heh. Miinukset osoittavat, että Halla-Ahon kommentti osuu jonkun arkaan paikkaan. Kotisohvalla on helpompi kannattaa kuin rintamalla, jossa ukkoja kylmenee melkoista vauhtia. Ehkäpä jossain lähitulevaisuuden hetkessä ryssät oivaltavat, että heitä ollaan laittamassa lähes varmaan kuolemaan turhan asian takia. Tässä vaiheessa puutiaista ei kiinnosta paskaakaan, montako miestä kuolee.

Kotisohvan komukat

puutiaista pienellä peellä ei ole missään vaiheessa kiinnostanut kuinka monta kuolee ja miten, olivat he sitten keitä tahansa. Puu(tin)palttoo on tullut kymmenien tuhansien matkan pääksi ja maakuopissa odottelee vielä satoja, ehkä tuhansia vainajia.

kurkienkanssalentäjä ja ”suuri eläinystävä” on tähän mennessä myös häpeilemättä tappanut varmaan miljoona eläintä kun kaikki luonnon ja kotitalouksien eläimet lasketaan yhteen: koirat, kissat, hevoset, lehmät, lampaat, vuohet… kurjet ja muut linnut, metsän eläimet…

R Eskola

Ihan yhtälailla on helppoa kotisohvilta kannattaa Kiovan hyökkäyssotaa* itäisiä kapinatasavaltoja vastaa.


  • vallankaappaus Kiovassa 2014; kansannousut Donbassissa; DPR:n ja LPR:n itsenäisyysjulistukset; Kiovan hyökkäyssota DPR:ää ja LPR:ää vastaan; Minskin sopimus 2015; Kiova rikkoo sopimuksen ja jatkaa sota- ja terroritoimia DPR:ää ja LPR:ää vastaan.
Prozac

Petteri orpon kommentit venäjältä pakeneviin ovat surkuhupaisia, kun muistaa mitä mieltä mies oli v.2015. Nyt se uhoaa että venäläiset ovat turvallisuusriski (voivat ollakin imo) ja vuonna 2015 piti rasistisena epäillä matujen motiiveita. Orpo on kyllä poliitikkojen niljakkuuden perikuva. Ja silti kokoomus ykkösenä gallupeissa.

mari

Orpo on niljakas opportunistinen sontiainen. Tyyppi pelaa jo ensi kevään vaaleja, toisaalta tämä nykyhallitus on ollut niin kertakaikkisen surkea ettei enää sanoja löydy…

Minäminäminä

Jauhomuijakin ottaa jatkuvasti lähikuvia narsistisesti omasta naamastaan ja laittaa nettiin. Täh? KETÄ kiinnostaa?

Huru-ukko

Vai hyvännäköinen, pelkkää luuta ja nahkaa, laiha ku kuivan kesän orava.

mari

No laitas oma pärstä eetteriin niin katsotaan. Aiemmin pidin sinua kommenttien perusteella asiallisena tyyppinä mutta niin sitä vain erehtyy…huuru-ukko.

mari

Paavolla on hyvä maku 😘

VMP

Niin ni en tiedä tosimiehistä mutta oishan se hyvä, että muija olisi sen näköinen ettei tarvitse miettiä onko tuo nyt se pakollinen transu…

Naamat

Ei naamalla hoideta valtiota.

mari

Montako lähikuvaa? Yhden olen laittanut miesvaltaisen foorumin iloksi mutta nähtävästi kaikkia se ei miellyttänyt. Mitään jauhoja en käytä sikäli kuin ymmärsin oikein. Mistä moinen katkeruus? Tykkäätkö mieluummin pojista..?

Naamat

Normaalit poliitikot eivät kuvaa omaa lärviään vaan jotakin muuta, ihmisiä, paikkoja, kokouksia, jotakin mielenkiintoista mikä liittyy ammattiin.

Naamat

Eihän tässä sinusta ollut kyse vaan Sanna Marinista. Ymmärsitkö väärin?

Qroquius Kad

Siltä se vähän vaikuttaa.

Alpertti

Kokoomuksen ansioksi on kuitenkin luettava linjan vakaus. Linja on siis sellainen, että vaalien alla flirttaillaan rasismilla, kuten joku vasemmistopoliitikko taisi joskus sanoa. Ei kuitenkaan liikaa, jottei suututeta liberaalia, tiedostavaa kansanosaa. Mutta kuitenkin sen verran, että saataisiin mahdollisimman paljon nuivan kansanosan ääniä.

Iltalehden uutisen mukaan, uskokaa siis tai älkää, Suomeen nyt on tullut viimeisen neljän vuorokauden aikana melkein 30000 venäläistä, enimmäkseen 20-40 -vuotiaita miehiä. Pieni armeijakunta alkaa siis olla kasassa, ehkä odottamassa Lappeenrannan hoteilleissa palvelukseen astumista? Siinä riittäisi tekemistä, jos tuo joukko päättäisi yhtäkkiä tarttua aseisiin, vaikka nyt venäjänkielisten puolustamiseksi, jos ei muuta syytä jakseta sepittää.

Prozac

En sinänsä ole puolesta, enkä vastaan, pikemminkin päinvastoin, mutta mistä ne aseita saisi? Ainahan lentokoneesta yms voi pudottaa. Ainakin elokuvissa tekevät niin. Ja voisihan ne lähettää sieltä jonkun ”john rambon”, tai vielä pahempi jos ne on onnistuneet kehittämään terminatorin.

ORC

Jos ne aseet onkin jo suunnitellusti jemmassa….? Miks tällainen riski otetaan? SDP:ssä vaikuttaa edelleen Halosen/Tuomiojan siipi joka vakuuttaa ”idästä ei voi tulla mitään pahaa”. Mutta eikö suomen hullutuksessa ole edes yhtään aikuista???

VMP

viimeiset komet vaalit ainakin kokoomus on jauhanut samat maahanmuutto”vastaiset” jutut ennen vaaleja ja saman tien onkin osoittautunut paskaksi, etenkin silloin kun kokoomuksen ”arvot” vaativat hallitusohjelman petoksen ja syntyi siniset…

matti mainio

Ei ole kauan siitä, 2015 alkaen, kun Suomen johtajat julistivat että Suomi kuuluu kaikille.

X

Joku teki tulijoilla tilin ja sitten kustannukset jäivät veronmaksajien maksettaviksi. Harmi ettei Sipilä talonvuokraus onnistunut, olisi käärinyt hyvät hillot.

Riku Raaputin

Olin tuolloin torilla kuuntelemassa kun änkyräerkki huusi mikrofoniin ”meillä on unelma !”. Oli vaikea uskoa että niin suuri ihmismassa halusi kehitysmaamuslimeja taannuttamaan luterilais-maallistunutta yhteiskuntaa.

X

Hyödyllinen hölmö pannaan asialle, taustaporukka kerää tuotot.

Moonman

Taisi olla matti vanhasen huippuälykäs lausuma. Vanhaslaisen logiikan mukaan suomi kuuluisi siis myös venäläisille, eli mitäpä täällä armeijaa ja rajaviranomaisia pidetään suotta yllä.

X

Eurooppaan on luotu siirtolaisista yli ihmisiä, päästetään maahan vaikka kukaan ei tiedä taustoja eikä välttämättä edes ikää. Tietää kuka on heikoilla jos heidän kanssa joutuu hakaukseen, ovat valtiovallan erityis suojeluksessa. Ylläpito kustannetaan, työllistymisestä ei tarvitse välittää tuskin edes yrittääkään, taidot/kiinnostus rajoittuvat lasten tekemiseen. Ainoa työ mikä jotenkin onnistuu on mainoksissa poseeraaminen, niitä kun katsoo niin tulee mielikuva että täällä on enemmistö siirtolaisia ja useimmin esimerkiksi You Tubessa on valkoinen nainen ja siirtolainen parina. Sattumaa, tuskin. Luodaan mielikuvaa ja ohjaillaan.

Moonman

Ne toivovat että siitä mielikuvasta tulee todellisuutta. Ihan äänensanottu tavoite tuo ”Disenfranchisement of white men”. Eli valkoiset miehet esitetään tyhminä ja avuttomina jos heitä edes on mainoksissa ja neuvokas ja komea afrikaano saa kaikki naiset

mari

Lisäksi pyyteli Vilksin pilakuvia anteeksi vaikkei niitä ollut edes Suomessa julkaistu.

Sam Colt

Pääministeri Vanhanen sanoi myös, että Kreikkaa kannattaa rahoittaa, koska sijoituksille tulee hyvä korko.
Ei tullut.

hohhoijaa

Matti, olet täysin oikeassa. Muistatko kuka mahtoi olla silloin sisäministerinä? Aivan, tuo saatanan sama urpo eli Petteri Orpo(kok).

pah

Maailmansotaa pukkaa.. Mitä tarkoittaa Venäjän ’Z’-propagandasymbolin nouseminen uudeksi hakaristiksi? Hyökkäyksen kannattajat ovat ottaneet Z:n logoksi.
Jussi on oikeassa. Imperialistisen roistovaltio Venäjän kansalaisilla taitaa kaikilla olla Z- swastika aina ja kaikkialla mukanaan, – liikkuivatpa he missä tahansa. Toisilla tuo natseille ominainen hakaristi eli Z- swastika on reilusti esillä auton ikkunoissa tai hihamerkissä mutta toisilla se on häveliäästi piilossa pään sisällä. Jokaisella ryssällä semmonen kuitenkin jossakin on ja kova polte päästä alistamaan ja orjuuttamaan omia naapurikansojaan. Joka ryssä pitäisi heivata kotimaahansa selvittämään itselleen ja omalle natsihallinnolleen ettei moisia imperialistisia natsi-otuksia muualla enää suvaita.

Ohmygod

Hakaristiä ei ollut saksankielessä eikä tsetaa venäjänkielessä.
Ne ovat vain merkkejä omille, että eivät ammu.

Merkille voi antaa minkä tahansa selityksen, mikä kelpaa musikalle.

Särmääjä

Natseja siellä, natseja täällä… Venäjä on natsi, Ukraina on natsi. Kaikki on natseja.

Kehopositiivisuus

Kansallinen sekoomus se vasta natsi onkin. Oikea emänatsi, hakaristien hakaristi.

Kehopositiivisuus

No eipä olisi voinut paremmin symbolia valita, World War Z: Orcs vs Zombies; eli tasapuolisesti ja lyhykäisesti: örkkien sota maailmalle levinnyttä zombi-armeijaa vastaan. Ei naurata, mutta en voinut jättää sanomatta.

Vladimir

Venäjän liikekannallepano on saanut valemedian ja pölhöpoliitikot sekaisin kuin seinäkellot.. mutta huomasikohan kukaan että Ukrainalla oli myös liikekannallepano jo keväällä.

Kaunis on kuolla, kun joukkosi eessä urhona kaadut,: Taistellen puolesta maas..

Ilmari

Totta kai Ukrainalla oli liikekannallepano kun Venäjä oli juuri hyökännyt maahan!

ATT

Ukraina on koko ajan tehnyt selväksi, että tämä on sota (siviilien) elämästä ja kuolemasta, kun taas Venäjä on pyrkinyt luomaan kuvaa ”tällainen pieni erikoisoperaatio menee vapaaehtoisvoimin…”

Särmääjä

Ukraina piti ennen sotaa myös yllä Itä-Ukrainassa vuosia vapaaehtoisten erikoisoperaatiota, joka muuttui yhdessä yössä sodaksi ja Zelensky vieläpä tiesi etukäteen Venäjän tulevasta hyökkäyksestä, jonka tulemisesta myös USA:n tiedustelu jankkasi maalle kokoajan. Yleinen liikekannallepano tehtiin vasta kun Venäjän joukot oli jo vyöryny Ukrainaan. Helpompihan se on käskee kaikki miehet aseisiin kun Venäjän joukot on jo omalla takapihalla.

RYZZÄ

Pekka Toveri tietää että silloin kun suosio on laskussa niin viimeisenä oljenkortena voi ottaa vaikka sotahullun Hullu-Uhon twitter uhittelut framelle ja sallia lähinnä persuista koostuvan fanilauman lapsellisen ryssittelyn.

Khmm

Lapsellista se on persuttelu, natsittelu ja rassettelukin.

Kake

Itse tykkään nimitellä ihmisiä rysselin marinisteiksi. Menevät ihan sekaisin, siis ne joilla ei ole älyä ja huumorintajua.

Sam Colt

Käsittämätön lausunto

Suomi Finland

Ryssä on ansainnut jokaikisen haukkumanimen, mitä niistä ikinä on keksitty. Ryssät on ihmiskunnan kuonaa.

Sakari Rajamäki

https://www.youtube.com/watch?v=HYSXapIbFa8&t=2s

Janus Putkosen mukaan venäläiset ovat niin kovia jätkiä että Venäjä kävelisi Suomen yli viikossa. Venäläiset ”kovat jätkä” hurraavat Putinin sotaretkille niin kauon kun eivät itse joudu rintamalle, vaan alistetut vähemmistöt taistelevat heidät puolestaan. Nyt kun Putin julisti liikekannallepanon ”kovat jätkät” pakenevat maasta ja piiloutuvat maaseudulle.

Sakari Rajamäki

AIkaisemmin Venäjä maksoi hyvin niille, jotka lähtivät Ukrainaan sotimaan, eikä sitä kovin tiheällä kamma stekattu ketä sinne päästetään.

Miksi nämä jotka nut innokkaasti haluavat vapaaehtoisinä liittyä sotaväkeen eivät liittyneet aikaisemmin kun Venäjä maksoi muhkeasti Ukrainassa sotimisessa. Eihän tässä ole mitään järkeä, joten taitaa videosi olla Venäjän propagandaa.

Vladimir

Suattaapi olla ryssän propagandaa.. mutta suattaapi läntinen valemediakin olla.. hmm.. valetta. Mene ja tiedä.

Kai

Katsokaapa hiukan naamoja. Noita samoja ”vapaaehtoisia” samanlaisissa laumoissa esim. Ruotsin tietyissä lähiöissä

Vladimir

Nii-in hankala ottaa kantaa näihin uutisiin kun tietää sotaa käyvien maiden käyvän myös informaatiosotaa.

Esim äsken IL uutisoi että Venäjän pyssymiehet kiertävät ovelta ovelle Ukrainassa järjestetyissä ”kansanäänestyksissä”
Sitten tällaisia äänestämiseen ”pakottamis” – tapauksia leviää netissä jossa naiskauneutta käytetään hyväksi psykologisen sodankäynnin välineenä

https://youtu.be/kR3r9DyVUfA

Huh, Raadollista touhua tuo propaganda

Vladimir

Ihan kuin tästä olisi sensuuri pyyhkäissyt muutaman viestin pois. Taisi olla jotain emotionaalisesti arkaluonteista asiaa..

Sakari Rajamäki

En ole ainakaan minä poistanut yhtään viestiä

Oloneuvos

Ohhoh! Jos näin on, niin mörökölli sinut viekööt.

reserviläinen

Nyt saamme lukea päivittäin valtamedioista ja iltapaskoista, että Suomeen TULEE nin ja niin paljon venäläisiä. Totta helvetissä nitä tulee kun päästetään. Samaalla voi huomioida että valtamediat ovat alkaneet pitää venäläisiä nuoria miehiä hädänalaisina sotaa ja vainoa pakenevina turvapaikanhakijoina. Osa näistä on voinut jo olla aiemmin Ukrainan rintamalla raiskailemasssa ja murhailemassa. Sama 2015 invaasio Hölmölässä toistuu jälleen.

Särmääjä

Suvakeilla pitää kyllä linja tiukasti siinä että tuli Suomeen ketä vaan ja mistä vaan niin aina ne pitää tänne päästää. Paitsi tietysti tolla limasella Orpolla.

X

Sitten on nämä lähi idästä eurooppaan tulleet, täällä lomaillaan ja välillä kotipuolessa. Jihad, sitä joko kannatetaan tai lakataan olemasta.

seant

Sen jälkeen länsi tukehtuu, ehkä ei venäläisiin pakolaisiin, mutta muihin eri etnisiin ryhmiin kuuluviin, joita venäjällä on miljoonia. Jo Ukrainan verukkeella on tullut Eu:n satoja tuhansia, muita kuin Ukrainalaisia. Eikö näiden päättäjien päähän ole mennyt se asia, aina kun on joku selkkaus jossakin maassa, niin on pakolaisaalto Eu:n ja pakolaisongelma, suoraan voi sanoa ei ole lainkaan ”lännen etu”

Verduzzi

Liikekannallepanohan ryssälandiassa tarkoittaa pesukoneiden kantoapua sekä lastenraiskausjoukkojen ja kalsarivaraspataljoonien kokoamista. Mongolialaisia peniksensilpoja-partisaaneja unohtamatta. Ilmaista, loputonta vodkaa kaikille! LÄRVEISSÄ VOITTOA KOHTI!!!!

Täällä Pohjantähden alla

Olkoon mikä on mutta se minkä Halla-aho Facebookissa kirjoitti on totisinta totta. Se tässä on pääasia eikä se tuleeko Jussin suku sieltä tai täältä. Tulkoon vaikka Naurusaarilta tai Etelänavalta. Who cares?

Japa

Kun näitä venäläisiä ”sotapakolaisia” tänne ollaan päästämässä sankoin joukoin, niin miettikääpä teoreettista tilannetta, että heitä olisi täällä jo 4 miljoonaa ja Putin päättäisi järjestää Suomessa kansanäänestyksen Venäjään liittymisestä?
Aivan, täysin teoreettinen tilanne. Eihän sellaista kansanäänestystä nyt mitenkään edes Putin………

mari

4 miljoonaa on täyttä utopiaa.

Japa

Utopiaa ja teoriaa, toivottavasti.
Silti pieni laskutoimitus on paikallaan. Jos venäläisiä saapuu tätä vauhtia mitä liikekannallepanon jälkeen on tullut (7000 henkilöä / vrk) niin 4 miljoonaa saadaan täyteen 570 päivässä. Pari miljoonaakin tulee täyteen jo ensi vuoden heinä-elokuun vaihteessa!

mari

Teoreettista tilastomatematiikkaa. Siinä vaiheessa raja on jo ajat sitten suljettu (vaikka sitä tästä hallituksesta uskoisikaan). Kovasti on tähän saakka ollut asevelvollisella venäläisillä pyrky ihan muihin maihin. Suomeen on tullut vain murto-osa ja sekin leikki loppuu ihan pian.

hohhoijaa

Joo, kuusi miljoonaa on se oikea luku, taas.

Ilmari

Miten Putin sen käytännössä edes järjestäisi?

Japa

Tehtaankatu 1?

X

Mihin tarvitset 4miljoonaa, yksi riittää kun asia väännellään oikein propagandakoneiston läpi.

Sam Colt

Sanaleikkiä totisesti.
Meillä oli 110 vuotta venäläishallinto, jonka aikana muutamat asiat – teollisuus – oma raha – posti ym kehittyivät.

Voi olla että komeat aron sotapojat pääsivät jatkamaan perintötekijöitään suomalaistyttöjen kanssa.
Minkä me sille nyt voimme? Meidän tulee elää oman järkemme varassa omaksi eduksemme.

Putin hakee toimilleen perusteita historiasta ja se maksaa ihmishenkiä Venäjällä ja Ukrainassa. Toistaiseksi.

Ilmari

Tuossa kuvassa näkyy paljon nuoria miehiä, mutta missään ei näy, mihin he jonottavat.

mari

Joo, ja Tuomioja on CIA:n agentti. Erkki, os.Hackberry – Trench on koko ajan ”hiding in plain sight”. Mutta jos Putkonen sinulle näin on kertonut, niin täytyyhän sen niin olla semminkin kun UMV niin kirjoitti.

Harhoja on monenlaisia, jotkut niistä johtuvat psykoosista ja /tai aivopesusta.

nikke

Halla-aho opiskeli venäjän ja ukrainan kielet omatoimisesti.
Jussi Halla-aholla oli lukujärjestys huoneensa seinällä, missä oli tarkkaan merkittynä omatoimisen opiskelun kellonajat: 9–10 ukraina, 10–11 venäjä. Ukrainaa hän opiskeli myös kesäyliopistossa ja lukemalla Vartiotorni-lehteä ukrainaksi. Venäjän hän opiskeli täysin itsenäisesti ja kävi vain tenttimässä aikuislukiossa kirjoittaen venäjän lyhyestä oppimäärästä laudaturin.

paavo

Itse mestari hullu-uho tullut kiemustelemaan palstalle.

Tero

On se vaan niin hyvä ja ihana

Qroquius Kad

Yksi Halla-aho vastaa miljoonaa Ryssänrenkiä.

Jokinen

Olet taas Jussi aivan oikeassa.

Lallukka

Jacob rotchild look. Onko sukua?

Tero

Saattaisi olla. Epävirallisesti tosin. Eliitti on aina levittänyt sukunsa vallankahvaan.

Ipso facto...

Jussi Halla-aho on tässä ihan oikeassa. Putin on onnistunut luomaan tilanteen, jossa venäläiset ns kuorivat kermat päältä. Suomen kohdalla näin on myös duunarivenäläistenkin suhteen, he työskentelevät määräaikaisissa tai osa-aikaisissa työsuhteissa ja pääsevät osallisiksi sosiaalietuuksista. Edesmennyt äitini luonnehti venäläisiä ahneiksi ja osui siinä naulankantaan.

Toisaalta Putin on propagandassa onnistunut yhdistämään slaavilaisen kansallisromantiikan sekä Neuvostoliiton natsi-Saksasta ottaman voiton, millä hän tavoittaa venäläiset sekä oikealta että vasemmalta.

Tietysti on hienoa, että suomalaiset ovat alkaneet herätä maailmanhalailuinnosta ja oivaltaa, etteivät kaikki tänne haluavat ole joko hädänalaisia ja vainottuja tai kulttuurilähettiläitä, vaan joukossa on puhtaasti hyödyntavoittelijoita ja hyväksikäyttäjiä. Toivottavasti tämä herääminen ulottuu myös islamin maailmanvalloitukseen. Niin ja johtaa myös rajojen sulkemiseen, sekä itä- että länsirajan.

X

Kyllähän raha kelpaa kaikille jos sitä hövelinä jaetaan. Lisäksi Suomessa suositaan Venäläistä työnhakijaa. Muistan hyvin eräässä työhaastattelussa haastattelijan kommentin että Venäjällä oikein tapellaan siitä kuka pääsee Suomeen töihin.