Venäjä-mieliset esiintyvät säännöllisesti mustamaalaamassa Suomea Venäjän medioissa

Sitä on monenlaista “asiantuntijaa” nykypäivänä, jotka kulkevat puhumassa venäläisissä medioissa puhdasta paskaa Suomesta. Yksi tällainen ryssän pussiin pelaaja on Kosti Heiskanen.

Heiskanen on tuttu näky venäläisissä medioissa aina kun käsitellään Suomea. Heiskanen puhuu yleensä silmät suut täyteen paskaa ja yrittää syöttää Venäjän suuntaa jotakin sellaista kuvaa, että suomalaiset suurin piirtein odottavat ryssiä vapauttamaan suomalaiset sortovallan ikeestä.

Kuten esim. muutama päivä sitten Riafan.ru-nimisessä mediassa, jossa Heiskanen jorisi, että Suomessa on valtavia mielenosoituksia, joissa vaaditaan, että Suomi peruuttaa Natoon liittymisprosessin ja vastakkainasettelu Venäjää kohtaan on loputtava.

Heiskasen mukaan Suomessa oli syyskuun alussa joku valtava jättimielenosoitus. Mielenosoituksessa kuulemma vaadittiin pääministeri Sanna Marinin eroa, kansanäänestystä EU:sta eroamisen takia ja tietenkin: hyviä suhteita Venäjään. Kuvituskuvana Heiskanen oli ottanut artikkeliin kuvan vappujuhlista Helsingin tuomiokirkon portailta.

Suomessa ei kuitenkaan ole ollut mitään mielenosoitusta, joten Heiskasen jorinat ovat puhdasta omasta päästä keksittyä soopaa.

Edelleen artikkelissa Heiskanen väittää, että suurin osa suomalaisista kokee joutuneensa huijatuksi Natoon liittymisen takia. Niin ikään suomalaisten kerrotaan olevan hyvin huolissaan huumeriippuvuuksien kasvusta ja suomalaiset nuoret ovat joutumassa huumekauppiaiden orjuuteen. Halvat lääkkeet tekevät suomalaisista nuorista zombeja.

Lisäksi Heiskanen kertoo artikkelissa, että suomalaiset ovat tyytymättömiä siihen, että Suomi auttaa Ukrainaa. Heiskanen väittää, että suomalaiset ovat tyytymättömiä myös siihen, että ammattitaitoisille venäläisille työntekijöille annetaan potkuja, ja heidän tilalleen palkataan ukrainalaisia pakolaisia, jotka eivät halua eivätkä osaa tehdä yhtään mitään työtä.

Heiskanen vihastuu artikkelissa väittäessään, että ukrainalaiset pakolaiset vainoavat venäläisiä sairaanhoitajia, lääkäreitä ja muita. Ukrainalaiset ovat perustaneet Suomeen Azov-seuroja ja muita natsikerhoja. Lisäksi ukrainalaiset myrkyttävät venäläisiä ja tekevät heille kaikenlaista kiusaa.

Edelleen Heiskanen väittää, että tuntee kymmeniä venäjä-mielisiä suomalaisia, jotka haluavat lähteä Suomesta, koska eivät halua asua valtiossa, joka on täynnä vihaa venäläisiä kohtaan. Heiskanen sanoo, että nämä henkilöt haluaisivat Venäjän kansalaisuuden.

 

Samassa artikkelissa on haastateltu VKK-puolueen varapuheenjohtajaa Jarno Vähäkainuuta, jonka mukaan eurooppalaiset ampuvat itseään jalkaan Venäjän pakotteilla. Vähäkainu kertoo venäläiselle medialle, että Suomi ei ole itsenäinen valtio vaan globalistien ja EU:n nukketeatteria. Vähäkainu sanoo, että suomalainen media loi Natoon liittymisen tärkeydestä illuusion ja Suomi yksinkertaisesti raahattiin Natoon.

Kannattaa muuten huomata tässä se, että Helsingin VKK-ryhmään kuuluu Venäjän kansalainen Sofia Kazakov, jolla on hyvin läheiset välit Vähäkainuuseen. Kazakov on raskaan sarjan putinisti, vihaa sydämestään Suomea ja pyrkii kehittelemään milloin mitäkin visioita Suomen jonkinlaisesta alisteisesta suhteesta Venäjään. Kazakov on mm. jakanut ihan avoimesti Suomen rajavartiolaitoksen tietoja raja-asemista ja vihjaillut mitä kautta Suomalaisia tullaan “vapauttamaan”.

Vähäkainu sanoo edelleen artikkelissa, että VKK-puolue protestoi kaikkia venäläisten turistien nöyryytystä ja häirintää, koska venäläiset turistit ovat välttämättömiä Suomen taloudelle. Suomen talous Vähäkainun mukaan romahtaa ilman venäläisiä, joten suhteet on saatava takaisin.

Vaikea sanoa mikä Vähäkainun osuus on asiaan, sillä hän ei kuitenkaan osaa venäjää, joten itse ei ole ollut suoraan sinne yhteydessä. Ehkä Koistinen ja Kazakov ovat auttaneet.

Notify of
guest
80 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
No 1.

Mikä tämän homppelilta vaikuttavan Heiskasen historia on, tietääkö kukaan?

NJuvonen

Ihminen, joka puhuu totta Venäjästä

Sam Colt

Muinoin sanottiin että “rahasta tanssii vaikka ryssän pappi”
Ballerina Heiskanen tanssii rahasta, pelosta tai kiristettynä.

VKK:n jäsenistöstä en huolta kantaisi, mutta Turska voisi pitää pienempää suuta. Keväällä putoaa kuitenkin…

Miksi venäläisnaisen nimi on Kazakov? Luulisi olevan kazakova, jos vielä on Utopian kansalainen.

Ilmari

Venäjällä on yleistynyt tapa että nainen ei enää lisää sukunimeensä a-päätettä

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Eipä tuo Vähäkainuu niin väärässäkään ole.

Teoflos

Suhtautuuko muuten Suomen media Venäjään neutraalisti? En usko. Venäjä tietenkin on petovaltio, joka – uskon niin – Jumalan sallimuksen vitsana hyökkää vielä Suomeenkin. Siitähän kertoo jo ns. “tukholman profetia”, joka löytyy netistä. Nyt tämä liikekannallepano huolestuttavasti näyttää merkitsevän mahdollista isompaa hyökkäystä muuallakin kuin Ukrainassa. Mutta Suomen media kun ei kerro Venäjän onnistumisista, niin saattaa sitten tulla yllätyksenä, kun Venäjä ei luhistukaan, vaikka niin on kerrottu, vaan onnistuu pahanteossaan.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Mikäli Suomen luotettavaan mediaan on uskominen , panokset ja ammukset loppui jo keväällä, armeija on toivottoman epäkelpo , eikä osaa mitään. Niin ja Putin on melkein kuollut , hullu ja sairas ainakin. Venäjän talous on jo romahtanut ja kansa kapinoi. Onko toteutunut?

Niva

Ryssillä on uusi huipputeknologinen ase: Lada ilman turvavöitä! Ensin raiskataan ukrainalaisia pikkulapsia, sitten laitetaan ne Ladan kyytiin ja ohjataan se seinään. Samalla saadaan vakuuttava tarina kuinka lapset varastivat auton ja kuolivat tapaturmaisesti koska länsimaat ja uusnatsit eivät toimita turvavöitä. Ryssälogiikka/satuilu on taruakin hurjempaa.

Teoflos

Sitä on vain pakko seurata jostain uutisia. Toivoisin vain moniäänisyyttä, kun täällä ei ole asiallista mediaa. Esim. Italian Melonista on aika hankalaa löytää asianmukaista kuvaa, kuten Trumpistakin oli. Neutraalius loistaa poissaolollaan. Onhan tällä PT-Medialla oma paikkansa, vaikka Venäjästä täälläkin uutisoidaan liian yksipuolisesti. Olisi lukijaa kunnioittavaa, antaa lukijan tehdä oma maailmakuvansa. Jumalan siunausta Paavolle. Toivottavasti Paavosta tulee Ruotsalainen. Siis Paavo Ruotsalainen

Teoflos

Lopetan tähän. Sanon vain vielä, että en ymmärrä miten kyseessä olisi propaganda jos sotareportteri loisi totuudenmukaisen kuvan tapahtumista. Kyllähän urheilussakin kerrotaan lopputulos: miellytti se tai ei. Samoin meteorologit pyrkivät kertomaan oikean sää: myös koiranilmoilla. Politiikassa on toisin.

Qroquius Kad

Mutta kun tässä Ukrainan sodassa se lopputulos ei miellytä eräitä, ja siksi he haluaisivat uutisoida heidän joukkueensa olevan voitolla vaikka se on toivottomasti tappiolla.

Alpertti

Eipä ole oikein mitään muutakaan luettavaa tämän paikan lisäksi. En voi henkilökohtaisesti esim. lähteä Ukrainaan tarkistamaan jokaista Ukrainaa koskevan internetissä julkaistun väitteen totuudenmukaisuutta. En voi myöskään lukea kymmenen eri lähteen kertomuksia jostain asiasta. Surkea juttu, mutta ainoa totuus, johon luotan, on että metri on huomennakin metri.

Olen kuitenkin varma siitä, että valtamedia esittää Ukrainan tilanteen aivan liian myönteisenä ja liioittelee Venäjän ongelmia ja tappioita. Näin on lehdistön puolueettomuus ja tasapuolisuus hylätty kaikissa sodissa ennenkin, joten miksi ihmeessä ei tällä kertaa?

Qroquius Kad

Tuo on mainio tietolähde:

https://www.murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?f=20&t=16512

Siellä on kolmisen putinistia suoltamassa propagandaa ja puolen tusinaa asiakommentaattoria, jotka jauhottavat putinistit kerran toisensa jälkeen lähteiden kera.

Ketju on pitkä kuin nälkävuosi juuri näiden putinistien loputtoman vänkytyksen takia, mutta ajankohtaisuutensa vuoksi sitä voi alkaa seurata mistä vain.

VMP

Voisit kyllä oikeasti bannaa noi kansalaisen sivuilta karanneet kommentoijat ja niiden perskärpäset…

Evplasse

Juurikin näin, covid 19 rummutus katkesi kuin veitsellä leikattuna alkoi Ukraina rummutus ja aivopesu Ylellä

Jns. Man

Nyt kuolee viikossa koronaan Suomessa n. 400 ihmistä ja vuonna 2020 kun korona alkoi ja koko Maailma oli hysterian kourissa, kuoli koko vuotena Suomessa koronaan… 558 ihmistä. Ainakin yhden koronarokotteen on saanut yli 18v. Suomalaisista lähes 90% väestöstä. Tyhmempikin tajuaa että nyt kuollaan koronarokotehaittoihin. Kokonaiskuolleisuus on muutenkin noussut 10-15% kun verrataan aikaan ennen koronaa. Ei näitä faktoja pohdita valtamediassa. Vaahdotaan vain Ukrainasta.
Itse en ole ottanut yhtään koronarokotepiikkiä, enkä ota. Sairastin koronan viime viikolla, tavallinen pieni kausi-flunssa.

Kukavaan

Tiedän yhden piikittämättömän. Elänyt normaalisti ja on terve. Pahimman hysterian aikana käytti paikoittain maskia, jottei olisi erottunut massasta.

Qroquius Kad

Tässä on toinen samanmoinen.
Vastaavasti minulla on kolme isänpuoleista sukulaista, jotka on kaikki kolmesti töötätty ja kaikki sairastaneet silti körinäksi tulkitun räkätaudin.

Sieg Heil vaan

Odottakaapas vaan kun Heiskanen kertoo ryssille että Suomessa kohta vallan ottavat UUSNATSIT!!!!!!! Taivas varjele, Putin lähettää tänne 5 miljoonaa ryssää tappelemaan.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Allekirjoitin SMLn puoluehakemuksen. Keväällä on mahdollista äänestää “natseja”. Jos Ukrainaa kannattavat “natsit” saisivat monta edustajaa hallitukseen , voisivat ne uhota Halla-ahon kanssa venäläisten tappamisesta. Tällä saataisiin venäläiset hyökkäämään tännekin. Muista “Paavo” sinäkin äänestää SML.

Ohmygod

Jussi Halla-aho ei ole uhonnut venäläisten tappamisesta.
JHA on analysoinut tilanteita ja tehnyt ansiokkaita kirjoituksia.

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Qroquius Kad

Ei Jussi tuossa missään kohtaa uhonnut örkkien tappamisella, vaan valoi ukrainalaisiin rohkeutta ja voimaa puolustaa maataan.
Sen sivutuotteena tietysti kuolee ja silpoutuu paljon örkkejä, mutta mitäs hyökkäsivät rauhalliseen naapuriinsa.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Paavon sensuuri vei näköjään kuvat ja muun materiaalin.

Qroquius Kad

Ja se oli epäilemättä pelkästään hyvä asia se.

globalists go to hell

Heiskanen ja Vähäkainuhan puhuvat vähän mutta asiaa.

Vastakkainasettelua

Ehkä nämä ylilyönnit johtuvat siitä että asiosita ei enää saa puhua avoimesti. Heti leimataan Putinistiksi eikä edes haluta kuunnella mitä toisella on sanottavaa tai ymmärtää hänen pointtiaan.

Tämä ehdoton vastakkainasettelu tekee rakentavan keskustelun mahdotomaksi josas jompi kunpi, tai molemma, voisivat tulla uuteen johtopäätökseen.

Ja se johtaa siiten että kun johtajat riittävästi manipuloivat niin kansa on valmis tarttumaan toisiaan kurkusta. Aivan niinkuin Ukrainassa. Ja johtajat tienaavat ja naureskelevat.

Miksi muuten Putin ei saisi auttaa Donbasia ja Luhanskia kun kerran USA on kohta auttamassa Taiwania? No, erona ainakin se että USA saa Kiinalta näpeilleen niin että tuntuu ja että se muistetaan.

Turhautunut Kansalainen

Täällä on näköjään paljon muitakin putinisteja kommentoimassa ja etenkin peukuttelemassa. Tsekkaas niiden IP:t että ovatko tuolta itänaapurista? 😉

Vladimir

Samanlaista kipuilua sulla oli wuhannuhan kanssa. Jos esitti vähänkään valemediasta eriävän mielipiteen niin heti sensuroit. Sama nytkin.

Suomea hallitaan tunteisiin vetoavalla pelottelupropagandalla. Näyttäs olevan yhtä helppoa kuin em nuhan kanssa.

Venäjä/Shoigu 21.9. totesi että ovat sodassa kollektiivista länttä vastaan, joka koskee myös Suomea.

Tähän on tultu kun suurin osa kansasta elää tunnekuohun vallassa ja järki katoaa.

Saitte sen sotanne jota olette puoli vuotta kaivanneet. Paavo tulee sitten itärajalle myös tykinruuaksi kun rähinä alkaa. Jooko?

Ohmygod

Missähän eletään tunnekuohun vallassa, eikä järjestä tietoakaan?
Vastaus: Kremlissä ja yleensä Moskovassa.

Minkälainen muuten on “neutraali näkökulma” Ukrainan sodassa?

Vastakkainasettelua

Kommentti ei ollut tarkoitettu tälle sivustolle vaan ihan yleisluontoisesti. Ihan sama asia kuin että toisen maailmansodan syistä tai seurauksista ei saa keskustella avoimesti. Pitää uskoa voittajan historia.

Esim. vaikka tietää että Japani ilmoitti kaksi päivää ennen hyökkäystä Pearl Harbourgiin että on sodassa USA:n kanssa, pitää virallisesti olla sitä mieltä että “juu, ylltyshyökkäys se oli” Ja vaikka tietää että kaikki kynnellekykenevtä alukset olivat tyynenmeren sotaharjoituksissa niin pitää sanoa että “Jenkit kokivat merkittäviä laivastollisia tappioita”.

Jne…

Qroquius Kad

Ei Putler ole auttamassa Donbasia vaan valtaamassa Ukrainaa.
USA ei ole valtaamassa Taiwania vaan turvaamassa Lännen liittolaista.
Kiina ei hyökkää Taiwaniin, koska se tietää saavansa USAlta turpaan.

Nämä ovat geopoliittiset faktat.

Jns. Man

Putin ei ole missää vaiheessa sanonut että tavoite olisi Ukrainan valtaaminen. Vaikka ei pitäisi Putinista, voisi hankkia tietoa mitä hän on sanonut olevan Venäjän tavoitteena tässä sodassa. Tietoa kyllä löytyy.

Qroquius Kad

Ehkei ole sanonut, mutta on käytännössä osoittanut.
Sanoihan jo Vladimir Lenin:
“Älä kuuntele mitä vihollisesi suu puhuu, vaan katso mitä hänen kätensä tekevät!”

Kyllä Vileeni örkkinsä tunsi.

VMP

No onhan, joko aloititte propagandan alusta? Loppuiko venäläinen internet kesken?

Ihan RIA kertoi jo aikoja sitten, että tavoite on ukrainan kansan tuhoaminen ja parin sukupolven kestävä venäläistäminen ja ukrainalaisten alistaminen, eli siis täysi kansanmurha suomeksi…

Aloitte pyörittää sitten alusta tota levyänne.. Sori mutta täällä suomessa meillä on muisti eikä toimi tuo venäläinen historian uusiksi kirjoitus edes lähiajalta…

Last edited 2 kuukautta sitten by VMP
nimellinen

Paavon löperryksiä. Helppo huudella sieltä länsirajan takaa. Paavohan patisti kaikkia Suomalaisia piikillekin vaikka itse ei ollut menossa.

Russki Taqiyyaa puski

Jaa-a, kerrankin niinpäin että Suomi sai ongelman. Ruotsissa ei ole minkäänlaista ryssänkiinnostusta joten tokko niitä tänne tunkee pahemmin.

Nih

Näitä moskovan tiltuja riittää joka lähtöön, ensin oli ryssän preseennuolija bäckman sitten se varsinainen maanpetturi ryssän äänitorvessa, MV-lehdessä usein kommentoiva (jota en nykyään enää aukaise) putkosen ryssän huora. Veikkaan että mm. vasemmistoliitossa, vihreissä, kepussa ja jopa demareissa on edelleen vaarallista maanpetturuutta harrastavia tyyppejä. Osa voi päästä jopa arkaluontoisiin tietoihin käsiksi ja tieto kulkee ryssien suuntaan.

Turhautunut Kansalainen

Tuomioja nyt ainakin. Sehän vaatii Suomen täyteen noita venäläisiä vihreitä miehiä. Varmaan päänsä sisuksissa fantasio myös Suomen “liittämisestä” neukkulaan? Turtiainen toki, mutta sehän nyt selvä case ollut heti kuntavaalien jälkeen. Sitä ennen oli kyllä niin eri puheet niin covidista kuin neukuistakin, mutta niin se näillä lieroilla takki kääntyy aina vaalien jälkeen.

Btw. ite aina välilä ihan huvikseni katon mitä MV-lehti kirjoittaa. Nyt nämä “kansanäänestykset” separaattorien alueella ovat kuulemma demokratian upein voitto! Onkohan vielä sillonkin jos “vihreät miehet” tulee kohta senkin roudaamaan rintamalle? 😂

Jns. Man

Mikäli Bäckman ja Putkonen ovat Suomen pettureita suhteessa itään, eikö koko Suomen valtion ja armeijan johto ole pettureita suhteessa länteen? Parasta olisi ollut jos olisimme olleet itsenäisiä ja puolueettomia. Muitakaa USA:n kanssa solmittu isäntämaasopimus joka antaa luvan USA:n miehittää Suomi!

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Hienoa , että täällä on kaltaisiasi , eikä kaikki ole ” tajukankankaalla” olevaa porukkaa. Olen samaa mieltä kirjoituksesi kanssa.

VMP

Mikä ton nimimerkki on siellä teidän sivuilla? Puni?

Suomi Finland

Urpo on mitä isänmaallisin verrattuna oikeisiin pettureihin. Nuo petturit eivät varmaan itsekään tiedä, mitä kaikkea vähemmän kivaa itänaapuri maallemme tekisi, jos vaan tilaisuus tulisi ja olisi resursseja.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Tuolla itänaapurilla olisi ollut vuosikymmeniä aikaan survoa suohon tämä katajainen kansa. Hävityn sodan jälkeen olisi voitu kohdella meitä todella huonosti , kuten Viroa. Suomi antautui ehdoitta , vaan oletko sinäkin Sannan kanssa samaan mieltä ,että ” olemme ennenkin sotineet Venäjän kanssa ja sen sodan voittaneet” ?

Suomi Finland

Itänaapurissa ei armeliaisuuden takia ole jätetty hyökkäämättä. Olivat tyytyväisiä, kun täällä nöyristeltiin.

Neuvostoliitolla oli kiire Berliiniin ennen länsimaita, joten Suomi jäi sillä erää. Nyt ne haluavat kaikki naapurinsa etupiiriinsä ja se ei passaa minulle.

Onneksi ko maa on läpernsä korruptoitunut. Muuten se voisi olla todella vaarallinen. Vaihtoehtoja ei tosin ole. Korruptio ja kusipäisyys kulkevat käsi kädessä.

Olihan siellä välillä Gorba vallassa ja silloin välillä tuli mieleen, että jokunen ihminenkin siellä asuu.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Niin, mehän maailman onnellisin kansa elämme korruptiovapaassa unelmien maassa. Oletko tietoinen , että Suomi hyötyi vuosikymmenien ajan idänkaupan meille halvoista hinnoista. ? Kannattaisi ottaa asioiden taustoista selvää , eikä länkyttää laumalampaiden tapaan samaa aivopesumantraa.

Qroquius Kad

Suomen oli pakko huorata Ryssän luotto-orjana, kun liittolaisia ei ollut.
Enää ei olisi pakko, mutta omituisen monet suomalaiset haluaisivat jatkaa huoraamista, vaikka näkevät mitä siitä seuraa.

Osa heistä on HYödyllisiä Idiootteja.
Loput pelkkiä pahantekijöitä.
Suomen kansakunta ei kaipaa kumpiakaan.

Suomi Finland

Suomi teki Neuvostoliiton ja sittemmin Venäjän kanssa kauppaa. Viime aikaiset tapahtumat ovat kuitenkin sellaisia, että tuo kaupankäynti pitää nyt vain uhrata.

Idänkaupan riskit ovat liian suuret hamaan tulevaisuuteen. Vasta, kun Venäjä ei enää suhtaudu naapureihinsa aggressiivisesti, voidaan kauppasuhteita alkaa palauttamaan.

Venäläisten olisi aika tajuta, että vaikka Venäjällä vallitsee kaaos, kun ei ole vahvaa miestä vallassa, on se silti parempi, koska kun Venäjällä on se vahva mies vallassa, voi olla hetken kivaa, mutta seurauksena on sitten vahva kaaos.

Tuo aggressiivinen imperialismi on saatava kuriin. Ei ole vaihtoehtoja. En näe mitään järkeviä tapoja tehdä tällä hetkellä Venäjän kanssa yhteistyötä. Se potkaisee muuten Juhaa leukaan ennemmin tai myöhemmin.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Kerro minulle yksi aggressivisuuden esimerkki mitä naapurimme on esim. 1992 naapuruussuhteiden ratifioimisen jälkeen meille tehnyt. Jos joku paska mig on lentänyt 500m ilmatilassamme sitä ei lasketa. Lupaan yhtä esimerkkiä vastaan kertoa kymmenen vihamielisyyttä valtameren takaisen ystäväsi tekemänä ympäri maailmaa. Mikseivät pysy “saarellansa”?

Qroquius Kad

Eipä ole USA ollut aikoihin liittämässä itseensä naapurimaiden tai muidenkaan maiden alueita, toisin kuin sinun rakas Ryssäsi.
Valehtele vaan ihan vapaasti kaikkea mitä keksit, ei se muuta faktoja.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Oletko koskaan avannut karttaa? Saaren on paha liittää mitään. Ovat ne kyllä etäispesäkkeitä lähettäneet kuin syöpäsolut.

Screenshot_2022-09-10-19-59-37-517_com.chrome.beta.jpg
Qroquius Kad

Siihen saarenko eivät kuulu esim. Kanada ja Meksiko?
Katsopa karttaa.
Se voi olla uusi elämys.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Näytteletkö tyhmää vai oletko? Kanada syö täysin Usraelin kädestä ja Meksiko päästää kaikki ihanne maahasi haluavat rajan läpi , kuten Kalergi-suunnitelman isät rajan toisella puolella haluavat. Onko maailmankuvasi jotenkin vajaa ? Keskustelen siitä mielelläni.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Sorry. Näin kiljupäissään lähtee eläkeläistuffalta aina välillä lapasesta. 😔

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Siispä leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä😅

Qroquius Kad

Sattuu sitä itse kullekin.

Qroquius Kad

Onko jollakulla vähän pinna kireällä, kun ei saakaan tahtoaan läpi?
Faktat ovat puolellani, etkä sinä voi reagoida niihin muuten kuin kiukkukohtauksella.

Suomi Finland

DoZentti Bäckman on levitellyt Venäjällä jo pitkään vihamielistä pseudotietoa Suomesta. Ja Venäjällä valtaapitävät antavat moisen tiedon levitä kontrolloimissaan uutismedioissa. Pidän sitä ja kaikkea vastaavaa toimintaa vihamielisenä tekona Suomea vastaan.

Venäjältä tuupittiin myös kehitysmaalaisia Suomeen ihan valtion toimesta. Venäjän tulisi sopimuksien mukaan huolehtia rajavalvonnasta, mutta he poikkesivat tästä sopimuksesta.

Joku voisi sanoa, että mitäs Ruotsi teki, mutta Ruotsin tapaus on erilainen. Rajoillamme ei ole sellaista rajavalvontaa, joka olisi tilanteessa velvoitettu tai edes oikeutettu estämään läpsyttelyä rajan yli. Tämä on EU:n omaa naiiviutta, eikä vihamielistä toimintaa.

Sitten venäläiset ovat hankkineet kiinteistöjä paikoista, jotka ovat lähellä puolustusvoimien käytössä olevia alueita. Oma naiivi lainsäädäntömme mahdollistaa tällaisen vihamielisen toiminnan, mutta hankinnoilla on selvästi vihamielinen motiivi.

Qroquius Kad

Arabi-invaasio 2015 ei ollut Ruotsin rajan vuotoa, vaan EUn yhteisoperaatio.

Tämä ilmenee valtamediassa myönnetystä faktasta, että Pipilän hallituksen eräs ensimmäisiä ellei ensimmäinen hallitustoimi huhtikuussa 2015 oli tiedustella Migrin kautta Kuntaliitolta sijoituspaikkoja 80 000 turvapaikanhakijalle.

Paikkoja 80 000 tunkeutujalle.
Puoli vuotta ennen invaasion alkua.
Miksi tällainen kysely, ellei asia olisi jo tuolloin Brysselissä päätetty ja uuden hallituksen tiedoksi saneltu?

Se jäi vain 32 500 Unkarin ja kumppaneiden alettua sulkea rajojaan Bryssän valtavaksi raivoksi, joka jatkuu edelleen leppymättömänä.

X

Ryssiä pukkaa tänne rajan täydeltä, rupeaa olemaan Naton pojilla haastetta tietää kuka on kuka. Joutuvat vielä lähtemään turvallisuutensa takaamiseksi pois Suomesta. Suomi kilpailee Turkin kanssa Venäjän mielistelyssä.

Moonman

“Suomen talous Vähäkainun mukaan romahtaa ilman venäläisiä” Sosialistinen verotus on maailman huippuluokkaa Suomessa, mutta silti siis ollaan kokoajan romahduksen partaalla, elleivät milloin somalit ja milloin venäläiset ole sitä estämässä? Todellisuudessa vuosittain pienenevä suomalainen väestö maksaa ryöstöhintaisen sähkön ja bensan lisäksi näiden sikailevien “vähemmistöjen” notkumisen täällä.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Siispä kehoitan kuuntelemaan mitä arvostamani henkilö Ossi Tiihonen kertoo nykymenosta. Jokainen löytää Ossin jewtubesta, Rumplesta, Tokentubesta ….

Ipso facto...

Suomalaisten vapauttaminen tuo mieleen kaikuja talvisodasta, eikös neuvostoarmeijan ollut tarkoitus marssia Helsinkiin suomalaisen työväestön iloisena hurratessa vapauttajalle. Yllätyksenä tulikin, kun vastassa oli lyijysade.

Jotenkin muistelen, että vapaus olisi saavutettu 6.12.1917. Totta on, että aina joukossa on niitä, jotka eivät asiaa ymmärrä, eivätkä tiedä, mitä vapaudella tehdä.

Qroquius Kad

Omaan pesään paskojia löytyy valitettavasti kaiikien kansojen joukosta.
Joskus tuntuu, että Suomessa niitä on enemmän kuin muualla.

Qroquius Kad

Älä valehtele.

Qroquius Kad

Miksihän tämä tänne tuli?
No, olkoon kaikille Ryssänrengeille yhteisesti.

Evplasse

Katsokaapa positv n jakso 45

Qroquius Kad

Onko se se Turtapään Tuutti, jossa hän tuuttaa Anus Pötkösen julistuksia kavereidensa kanssa?

Särmääjä

Narinkkatorilla pidettiin 10.9. mielenosotus, josta toi Heiskanen puhu. Ei mikään hirveen suuri, mutta ei kovin pienikään. Kannattaa vähän perehtyä taas asioihin ettei keksi päästänsä juttuja niinkun monesti nämä Bäckmannin kaverit saattaa tehdä.

Bellatrix

Lähdeaineisto ja kanssakäyminen mv-Januksen kanssa on varmaan reaaliaikaista.