Suomi sai nettotulijoita itärajan yli, Baltia ja Puola ei

Rajavartiolaitoksen mukaan Suomeen saapui perjantaista sunnuntaihin välisenä aikana 24 553 venäläistä. Liikenne itärajalla on lisääntynyt merkittävästi

Rajan takaa Suomeen siis saapui 24 553 venäläistä, mutta samaan aikaan takaisin rajan taakse Suomesta poistui 12 812 venäläistä, eli Suomen voitti itselleen 11 741 venäläistä. Asia selviää Rajavartiolaitoksen twiiteistä.

 

Tulijoita eli kaaliläpsyttäjiä on siis tulemaan päin, mutta ei kannata suoraan panikoida, sillä Rajavartiolaitoksen mukaan tulevien kaaliläpsyttäjien määrä ei ole vielä edes samoissa lukemissa kuin koronaa edeltävänä aikana. Kolme vuotta sitten perjantaina Suomeen saapui 11 790 venäläistä.

Rajavartiolaitos kertoo lisäksi, että jokaiselle tulijalle tehdään perusteellinen rajatarkastus.

On mahdollista, että tulijoiden määrä loppuu keskiviikkona, sillä Venäjällä astunee voimaan laki, joka kieltää sotilasikäisiä miehiä poistumasta maasta.

Kun vertailee muihin Venäjän naapurimaihin, niin Venäjältä saapui Viroon, Latviaan, Liettuaan ja Puolaan 0 tulijaa.

Subscribe
Notify of
guest
33 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad

Minkähän takia nuo yleensäkään tulevat Suomeen, joka on kuulemma sysipaska, korruptoitunut natsimaa kun taas Ryssä on kaikkien aikojen kukoistustaan viettävä Onnela, ellei peräti itse Paratiisi?

Huru-ukko

Parasiitit parveilee?

Sakari Rajamäki

Putinistit ajattelevat noin. Siks kysymys kuuluukin miksi eivät muuta Venäjälle?

Qroquius Kad

Se on myös varsin hyvä kysymys.

T

Miksikö? Hki-Vantaa lentokenttä. Venäläisiä oli usein Finnairin koneessa kun lensin Aasiaan taikka Uuteen-Seelantiin

Moonman

Parissa päivässä divisioonan verran venäläismiehiä. Hallituksen motiivit somalien ja irakiaanojen maahan päästämisen suhteen ovat toki tiedossa, eli väestönvaihto, mutta mitä tavoitetta Suomen venäläistäminen palvelee kun eu:kaan ei sitä pakota?

J. K. Kivipaasi

Sekä kemujen että vanjojen päästäminen tuollaisia määriä kertoo sen karun tosiasian että Suomessa ei ole useampaan vuoteen ollut itsenäisen valtion toimivaa johtoa.

On vaan jokunen jauhonenä ja parvi puuteroituja ankeriaita.

Anonyymi

Naulan kantaan!

Vuosikymmeniä jopa

Koska punaviheroikeiston ja -vasemmiston ehdottoman kannan mukaan on ihmisoikeus päästä Suomeen ja rajan sulkeminen ei ole oikeusvaltiossa mahdollista.
Jos se onkin mahdollista venäläisten takia, niin sitten se on myös afrikaanojen ja lähi-itäläisten vuoksi. Sehän osoittaisi Orvon, Mykkäsen, Haaviston, Ohisalon jne. jutut paskapuheiksi.
P.S. Toinen asia on sitten se kuinka pitkään ja tiukasti eräät suomalaiset poliitikot ovat olteet KGB/FSB/SVR:n otteessa.

Anonyymi

Se palvelee Putinia. Kun saadaan tänne tarpeeksi iso venäläisvähemmistö, ukko saa syyttää huonosta kohtelusta ja syyn hyökätä Suomeen. Ja mikä on hyökätessä kun rajat on auki.

Qroquius Kad

Rajat ovat auki siviileille.
Putin-armeijaa vastassa ovat NATO-liittolaiset.
Putler tietää tämän aivan hyvin.

Make’s perfect sense

En tykkää yhtään tästä kehityksestä.

Venäjällä on vitaali-intresseissä estää Suomea pääsemästä tai edes haluamasta päästä NATO:oon. Ukrainaan pian tippuvat taktiset ydinpommit, voivat toimia myös pelotteena Suomelle.

Pienemmässä kiusanteossa Suomi on erityisesti talvella järkyttävän haavoittuvainen sabotöörien iskuille. Toki jokin cyber-isku voi onnistua pimentämään sähköverkkoja hetkeksi, mutta sama onnistuu myös vaikka räjähtävällä tulilangalla ja muutamalla taskuun menevällä jalkaväkimiinalla. Kuka tietää montako sabötööriä tuossakin porukassa on.

Venäjä on aina ollut ongelmallinen, mutta suomalaisten etu ei ole koskaan olla vihamielisissä väleissä ryssälän kanssa.

Last edited 1 vuosi sitten by Make’s perfect sense
Qroquius Kad

Ellet ole huomannut, eivät Suomen huonot välit Ryssän kanssa ole Suomen vaan Ryssän valinta.
Äläkä suotta pelkää ydinpommeja.
Kiina ei anna Putlerin käyttää niitä ja tuhota oma pitkän aikavälin talouskehityksensä.

Mr X

Puolassa ja Baltiassa TERVE järki käytössä,raja kiinni. Ei yhtään, ties mitä,rajan yli MEIDÄN MAAHAMME,oli sitten karvahattu,somaliläjä,afgaaniapina tai kamelinkusen juoja.

Mr X

Ja jos Suomen rajat ovat ”ulkoministrrrr” hutisalon-toisen tollon käsissä,hallelujax10. Moisille AASEILLE ei pitäisi antaa kuin 9x9m parkkipaikan valvonta.

Ipso facto...

SUPO:n mukaan tulijat eivät muodosta Suomelle turvallisuusuhkaa. Joopa-joo, SUPO ei taitaisi löytää rikollista edes vankilasta. Ilmeisesti venäläisten pitäisi rynnäköidä rajan yli hurjasti kalasnikovilla tulittaen ja uraata huutaen ennenkuin SUPO:lla alkaisivat kellot soida. Ensinnäkin Venäjältä on vuosikymmeniä kuljettu Suomeen ja takaisin mitä erilaisimmilla kulkuneuvoilla henkilöautosta junaan ja rekkaan, joten aseita on voitu kuljettaa tänne ja kätkeä esim venäläisten omistamille mökeille, joista ne voidaan ottaa tarvittaessa käyttöön. Toisaalta Suomen infraa voidaan sabotoida muutenkin kuin aseellisella hyökkäyksellä, vaikkapa katkaista sähkö- tai tietoliikennekaapeli sivuleikkureilla, asentamalla räjähteitä, kaatamalla tielle tai kiskoille puu jne.

SUPO taikka Suomen päättäjät ja moni kansastakaan ei ymmärrä, että vieraaseen kulttuuriin kuuluvan väestönosan kasvaessa, lisääntyy myös myötämielisyys tätä kulttuuria kohtaan ja immuunius puolestaan heikkenee.

. /..

Ipso facto...

.. /. Kolmanneksi Venäjä on luvannut puolustaa kansalaisiaan kaikkialla maailmassa. Itä-Ukrainassa tämä toteutuu parhaillaan, Donetskissa ja Luhanskissakin on paljon venäjää puhuvia siviilejä. Sallimalla venäläisten tulo maahan ja maaostot mm Saimaalta luodaan Venäjälle mahdollisuus vastaavaan ”erikoisoperaatioon”.

Qroquius Kad

Siinä on vaan sellainen pieni ero, että Suomi on sinettiä vaille NATOn täysjäsen ja NATO-liittolaiset harjoittelevat jatkuvasti Suomessa.
Nämä Pienet Vihreät Miehet joutuisivat taisteluihin USAn joukkoja vastaan, ja se olisi Putlerin menoa.

Ipso facto...

Vaikka, mutta silti ei yhtään venäläistä Suomeen. Ei yhtään.

Make’s perfect sense

Venäläisten mahdollisuus kaksoiskansalaisuuteen olisi jo aikapäiviä sitten pitänyt torpata. Tai siis suomalaisten turvallisuudesta kiinnostunut hallitus olisi niin jo tehnyt.

Esa

Kaaliläpsy…. aika hyvä

Ruotsi

Saisko vähän tieto Ruotsin uudesta hallituksesta, ja ketä siellä on?

Ruotsi

Mistä noita voi lukea, vai teetkö jotain juttua?
Eikös vaaleista ole jo viikko, vai onko aina noin vaikeaa?

Diskuteerataan...

Viimeksi kesti 130 päivää saada hallitus kokoon, nyt lienee enemmän kiire.

Ipso facto...

Olisi ehdotus, voisiko tästä kommenttiosuudesta poistaa kokonaan alapeukutusmahdollisuuden. Minusta tämä alkaa näyttää venäjämielisten propagandafoorumilta. Esim Kansalaisessa voi vain tykätä ja jos on eri mieltä, voi kirjoittaa vastauksen. Punainen alapeukku ei kerro, mistä on eri mieltä. Keskustelun kannalta olisi kivempaa, jos eriävän mielioiteen joutuisi kertomaan ja perustelemaan, kuinka ihana paratiisi Venäjä on, kuinka ihania muslimit ovat, kuinka monikulttuuri on onnela, miksi olen väärässä jne. Punainen alapeukuttelu tuntuu ihan tarkoitukselliselta hajoittamiselta, joka ilman perusteluuta ei kylläkään kohdistu oikein.

Ipso facto...

Nyt keksin, Venäjä-mieliset tykkäävät punaisesta väristä…

Qroquius Kad

Jos alapeukut poistettaisiinkin, Pietarin trollitehtaan väki voisi alkaa massayläpeukuttaa kolmessa vuorosa Putlerin Persehuora-armeijan sössötyksiä saaden ne näyttämään suositummilta kuin ovatkaan.

Mutta mitä merkitystä peukuilla, kun kirjoituksista ilmenee selvästi blogi-isännän asenne Imperialistista roistovaltio Ryssää ja sen renkejä kohtaan, ja kommenttiosiossa Ryssänrengit jauhotetaan kerta toisensa jälkeen.

Ipso facto...

Totta, en ajatellut yhtään, että Venäjä-mieliset voivat trollata myös yläpeukuttamalla. Ehkä tuo alapeukuttelu on kuitenkin parempi, koska erottuu kuin k****ä otsassa. Jatkuva kielteisyys ja mielipaha tuhoaa kantajansa, joten trollit poistuvat sitten viimeistään biologista tietä.

gomery

Sehän osoittaisi Orvon, Mykkäsen, Haaviston, Ohisalon jne. jutut paskapuheiksi. backrooms game

Allu

Tämä puukukkojen maa ei osaa sulkea rajoja kun kyse on matuista perkeles !!